Author Topic: Διάφορα σχόλια & απόψεις για την Τούμπα, τον Ναό μας  (Read 33854 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
ειναι καθηκον της πολιτειας να επιδοτει εθνικα σταδια κ χωρια, καθως ο σκοπος-κ καθηκον- της ειναι να βοηθαει τον ερασιτιχνικο κ οχι τον επαγγελματικο. δεν εχει κανεναν λογο να επιδοτει ανωνυμες εταιριες.
για αυτο κιολας ο μονος τροπος να μας βοηθησει ειναι να δωθουν τα λεφτα ως επιχορηγηση στον α.σ.
ακομη κ ετσι, αυτη τη στιγμη που η παε εχει αρχισει εναν επικοινωνιακο πολεμο εναντιον του υπουργειου, εμεις οφειλουμε(στον ΠΑΟΚ) να ειμαστε μαζι της.εαν το αποτελεσμα δεν ειναι το αναμενομενο κ καταλαβουμε οτι η παε δεν εκανε οτι επρεπε τοτε μπορουμε να κατα-κρινουμε..κ το ξαναλεω,κατηογορεις χωρις να ξερεις τι εχει προηγηθει απο την ΠΑΕ και τον Α.Σ.
ας μη χανουμε το δρομο μας..
αν φυγουμε απο την τουμπα, θα φταιμε πρωτα εμεις γιατι εχουμε απαξιωσει τον Α.Σ. (κ ενω ταυτοχρονα υφισταται το τοσο σημαντικο θεμα του γηπεδου)
μετα θα φταιει η πολιτεια(κ οι πολιτικοι) γιατι στηριξε τον καθε βλακα που ηταν στην προεδρεια κ δεν στηριζει τον ζαγορακη..
κ μετα θα φταινε οι οικονομικες δυσκολιες της ομαδας που δεν τις περισσυευει 1 μυριο να τα σκασει στο γηπεδο..
τελευταιος θα φταιει ο ζαγορακης.

Offline gagas

• Αλλαγή
κ για να καταλαβεις τι λεω,παρε την αντεπιθεση απο τα σκουλικια της πολης...στο σαιτ με την μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα..

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_8375.html
Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010
"Το σκ...ο μας παξιμάδι και ο ΠΑΟΚ προκαλεί με τις απαιτήσεις του."

"Ζω χρόνια στην Θεσσαλονικη, αλλα δεν έχω ενεργή συμμετοχή σε κάποια από τις ομάδες της πόλης μου.
Σήμερα τυχαία διάβασα το παρακάτω άρθρο (http://sport24.gr/html/ent/308/ent.362308.asp ) στο οποίο ο δημοσιογράφος μιλάει για τις ανάγκες ανακατασκευής
του γηπέδου της Τούμπας, το οποίο ...
είναι ιδιόκτητο, ώστε να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να συμετάσχει στις ευρωπαικές διοργανώσεις!
Μέχρι εδώ όλα καλά...

Που είναι το τραγικό της όλης υπόθεσης?! Ότι τα χρήματα που απαιτούνται για την ανακατασκευή (1,5 εκατομύριο ευρώ!!!!)
ο ΠΑΟΚ τα ζητάει από το κράτος μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!!! Δηλαδή απαιτεί να πληρώσουμε οι απλοί πολίτες
αυτού του κράτους το ιδιόκτητο γήπεδο του!

Νιώθω βαθύτατη θλίψη και ντροπή για τέτοιου είδους νοοτροπίες όταν ειδικά αυτές προέρχονται από την πόλη μου!
Η οικονομική κρίση θερίζει τους πάντες και τα πάντα, αλλά κάποιοι δεν δείχνουν να το κατανοούν αυτό!

Το χειρότερο όλων θα είναι η πολιτεία να αναλάβει τελικά αυτό το έξοδο προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που από όσο γνωρίζω έχει και
ένα πολύ μεγάλο χρέος προς το Ελληνικό Δημόσιο ήδη!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_8375.html
εμεις ας τα βαλουμε με τον ζαγορακη..
τελος, σημειωνω οτι τα λεφτα δεν θα τα δωσει η πολιτεια,αλλα θα δοθουν απο τον οπαπ(αν δοθουν)υστερα απο εγκριση της πολιτειας..

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "Το σκ...ο μας παξιμάδι και ο ΠΑΟΚ προκαλεί με τις απαιτήσεις του."

1ον Το γήπεδο δεν ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά στον ΑΣ ΠΑΟΚ.

2ον Η ΠΑΕ πληρώνει ένα συγκεκριμένο ποσοστό επί των εισπράξεων από τα εισιτήρια ως ενοίκιο.

3ον Ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο και ως τέτοιο επιχορηγείται από την Γ.Γ.Α.

4ον Όλα ανεξαρτήτως τα μη κερδοσκοπικά σωματεία επιχορηγούνται.

5ον Κύρια πηγή των χρημάτων, που δίνονται για τις επιχορηγήσεις είναι ο ΟΠΑΠ και το στοίχημα και όχι λεφτά του δημοσίου με την στενή έννοια.

6ον Δεν αφόρα τον ΑΣ ΠΑΟΚ αν έχει χρέη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

7ον Η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να αναλαμβάνει τέτοιου είδους έξοδα. Είναι μέσα στις υποχρεώσεις της Γ.Γ.Α.

8ον Δεν μιλάμε για ανακατασκευή, αλλά για συντήρηση των υποστυλωμάτων ώστε να μην κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων.

9ον Καλό είναι να είμαστε ενημερωμένοι και να μην βγάζουμε αβάσιμα συμπεράσματα.

10ον Είναι κρίμα να μας τυφλώνει το οπαδικό μας συμφέρον.

Παρακαλώ να δημοσιευτεί το παραπάνω ως απάντηση στον αναγνώστη, που αισθάνεται ντροπή.

ελπιζω να το δημοσιευσουν ως απαντηση

Offline blue_eyes

• Βασικός
και που ειναι παλιο το γηπεσο και θελει βελτιωσεις ο ζαγορακης φταιει... και που δεν τρεχουν λεφτα απο τα μπατζακια της παε ΠΑΟΚ για να δωσει το 1.5 μυρ ο ζαγορακης φταιει.. και για τον κατσαρη ο ζαγορακης φταιει.. και που η κυβερνηση κανει πλεον το σκατο της παξιμαδι ο ζαγορακης φταιει

εχω αηδιασει πλεον..δικαιωμα σας να τα εχετε με τον ζαγορακη επειδη φερνει τον σαλπιγγιδη αλλα να αποκτησει καποιος επιτελους τα αρχιδια σαν αντρας και παει στο γαμημενο το τοπικ του ζαγορακη και να  γραψει "δεν σε θελω πια λογω κοντου, σου κανω πολεμο"

ολο στην απεξω το φερνετε ενω και ενα δεκαχρονο ξερει τι σκεφτεστε

Offline 1926

• Αποστολή
  • **

fatal_invasion

• Guest
τι εννοείς 1926?

Offline spartiatis

• Αλλαγή

εχω αηδιασει πλεον..δικαιωμα σας να τα εχετε με τον ζαγορακη επειδη φερνει τον σαλπιγγιδη αλλα να αποκτησει καποιος επιτελους τα αρχιδια σαν αντρας και παει στο γαμημενο το τοπικ του ζαγορακη και να  γραψει "δεν σε θελω πια λογω κοντου, σου κανω πολεμο"

ολο στην απεξω το φερνετε ενω και ενα δεκαχρονο ξερει τι σκεφτεστε

φιλε νομίζω ειναι επικίνδυνο αυτο που λες. Πολύ πιο επικίνδυνο θα ελεγα απ τη τακτική κάποιου να συναινεί τυφλά σε ο,τιδήποτε,  χωρίς να εχει το θάρρος της γνωμης του.  Ή ακόμα, του ευθυνόφοβου και του χέστη μη τυχον και στο μέλλον αποδειχτεί λάθος το σκεπτικό του και ενδεχομένως τον χαρακτηρίσουν οι υπόλοιποι με τον επίκαιρο πλέον όρο  κωλοτουμπα.
Είμαι της άποψης ο καθένας χωρίς φόβο και πάθος να λέει την αποψή του και να κάνει τη κριτηκή του για ότι συμβαίνει γύρω του, πόσο μάλλον για αυτό που αγαπάει και νοιάζεται. Πως μπορείς να είσαι μουγγός για αυτό που σε πονάει και σε κάνει να το σκέφτεσαι κάθε μέρα? Και επειδή λοιπόν το πονάς, είσαι υποχρεωμένος να προβληματίζεσαι και να σκέφτεσαι σε ό,τι το αφορά.  Όταν αυτό που πονάς και αγαπάς το μοιράζονται εκτός από σένα και άλλοι, είσαι επιπλέον υποχρεωμένος τη σκέψη σου και το προβληματισμό σου να τον εξωτερικεύεις.  Εκτός κι αν φοβάσαι.  Εκτός κι αν φοβάσαι το λάθος. Εκτός κι αν φοβάσαι το πώς θα αντιμετωπιστείς από τους υπολοίπους. Εκτός , τέλος, κι αν αδιαφορείς.
Σίγουρα έχουν βαρεθεί να το λένε οι αδερφοί μας εδώ μέσα πως άλλο πόλεμος και άλλο κριτική.  

Offline blue_eyes

• Βασικός
σπαρτιατη παιδια δεν ειμαστε ουτε πισω απο το δαχτυλο μας θα κρυβομαστε, μας βλεπουν

και εγω εχω κανει κριτικη σε ζαγορ και βρυζα αλλα συνεχιζω να τους εμπιστευομαι.. οταν βλεπω ομως χολη, μιζερια και συνεχως σποντες (απο τοτε που αρχισε το θεμα σαλπι) ε τοτε μην περιμενεις να πιστεψω για "καλοπροαιρετες κριτικες"..αυτα να τα λετε αλλου

δικαιωμα του καθενος να εχει αποψη για τον κοντο και να την λεει αλλα μερικοι, οχι ολοι το τονιζω, ας εχουν τα αρχιδια να πουνε και αυτο που σκεφτονται για τον θοδωρο

για να μην ειμαστε οφ τοπικ
http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=210511

............Η μελέτη που είχαμε κάνει βρίσκεται εδώ και 10 μήνες στην ΓΓΑ και όπως γνωρίζουμε έχουν εγκριθεί τα κονδύλια από τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά δεν είχε μπει η υπογραφή του γενικού γραμματέα, που ήταν τότε ο κ. Δουβής. Κάνουμε φυσικά ενέργειες και τώρα ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να πάρουμε τα κονδύλια. Η μελέτη άλλωστε και το ποσό που ζητάμε έχουν ήδη εγκριθεί ώς ορθώς ζητούμενα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τις πιστώσεις, 10 μήνες το προσπαθούμε ενώ με τις εκλογές και την αλλαγή ηγεσίας στην ΓΓΑ καθυστερήσαμε και ήδη από τον Φεβρουάριο είμαστε σε επαφή για να πέσουν οι υπογραφές...........

απο τον κατεξοχην αρμοδιο Χαράλαμπο Στέφο, σύμβουλο και υπεύθυνο γηπέδων του ΑΣ ΠΑΟΚ

Offline maria-mtb

• Βασικός
καθε χρονο ολο κανα κανα φραγγο πεφτει στην Τουμπα, τωρα ειμαστε στα προθυρα τσουλου κ μας ηρθε το αυγο στον κωλο. καποια στιγμη θα ερχοταν κ αυτη η μερα. καιρος ο ΠΑΟΚ να ασχοληθει σοβαρα με το θεμα του νεου γηπεδου, τζαμπα λεφτα δεξια αριστερα καθε τρεις λιγο, μου θυμιζει το παλιαμαξο του μπαμπα μου που δινει καθε μηνα λεφτα, φτιαχνει το ενα κ χαλαει το αλλο.

Offline gagas

• Αλλαγή

Σίγουρα έχουν βαρεθεί να το λένε οι αδερφοί μας εδώ μέσα πως άλλο πόλεμος και άλλο κριτική.  

κ αλλο κριτικη οταν δεν εχεις την παραμικρη ενημερωση για ενα θεμα..τοτε αυτη η κριτικη ειναι πολεμος εστω κ ασυνειδητα.
εχω βαρεθει να διαβαζω αποψεις απο παιδια που δεν εχουν ενημερωση σε καποιο θεμα..δεν τους κακιζω λογικο ειναι να ειναι ανενημερωτοι σε καποια θεματα(αγωνιστικα,ποδοσφαιρικα,διοικητικα,οικονομικα) οπως σε πολλα ειμαι κ εγω.μου τη σπαει ομως οταν επιμενουν στην αποψη τους..
για να κανεις κριτικη,πρεπει πρωτα να ξερεις.αν δεν ξερεις ρωτα...

Offline gagas

• Αλλαγή
Η ανακοίνωση των τριών βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρήκε συμπαραστάτες στο αίτημά της για χορήγηση από τον ΟΠΑΠ ΑΕ χρηματικού ποσού ώστε, στη συνέχεια, να προχωρήσει στις εργασίες για την στατική επάρκεια του γηπέδου της Τούμπας στις Θύρες 7 και 8. Ο βουλευτής Β΄Πειραιά του ΛΑ.Ο.Σ. και μέλος της Υποεπιτροπής Αθλητισμού της Βουλής, κ. Γιώργος Ανατολάκης και οι βουλευτές Α και Β  Θεσσαλονίκης κ.κ. Άγγελος Κολοκοτρώνης και Κυριάκος Βελόπουλος, προέβησαν στην ακόλουθη ανακοίνωση: "Το αίτημα του ΠΑΟΚ είναι δίκαιο. Αφενός διότι πολλές άλλες ομάδες έχουν εισπράξει την επιχορήγηση που τους αναλογεί και, αφετέρου, διότι μιλάμε για χρήματα που δίνει ο ΟΠΑΠ και τα οποία δεν επιβαρύνουν τους Έλληνες φορολογούμενους. Άλλωστε, αυτό επιβάλλει η δέσμευση του ΟΠΑΠ για βελτίωση των γηπέδων. Επιπλέον, είναι αυτονόητο ότι από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο Champions΄ League και θα έχει έσοδα, θα έχει και το κράτος οικονομικά οφέλη. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αγωνιστεί στο σπίτι του, στην Τούμπα και όχι στο Καυτατζόγλειο".
http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/lush_gia_thn_toumpa_mesw_opap.157612.html

no comments...
βουγια μπινε κανε το κεφι του ΠΑΟΚΤΣΗ..
μπιτζαξη στη γωνια σε περιμενουμε...

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Kαι ο ανατολακης συνυπογραφει την ψηφοθηρική ανακοίνωση;;

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ε ναι euris...
ο ανθρωπος δεν ειναι τυχαίος. ο λογος του μετράει πολύ στο κοινοβουλιο. εξάλλου, εχει γνώση πανω στον αθλητισμό και μια δική του υπογραφή εχει μεγάλη βαρύτητα και σοβαρότητα  ;D :smiley4:

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Ο ανατολάκης είναι βουλευτης? ΕΛΕΟΣ.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Kαι ο ανατολακης συνυπογραφει την ψηφοθηρική ανακοίνωση;;

Εγω θα πω οτι αυτος δεν εχει κανενα οφελος να προσυπογραψει τετοια ανακοινωση σε αντιθεση με τα καμαρια της Α και Β Θεσσαλονικης. Μπραβο στον κυριο ανατολακη (ακου κει κυριος...) παρολο που η μανα του εξακολουθει να ειναι μεγαλη ξεκωλιαρα και πουτανα.

edit: Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι λιγο πιο πονηρα ισως εχει και το καραισκακη εξοδα...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

ive4

• Guest
ψηφοθηρική ξεψηφοθηρική αυτή τη στιγμή βοηθάει. Μακάρι να ήταν τόσο ψηφοθηρικός και ο Βούγιας και ο Μπιτσαξής και να δίναν τα λεφτά για έργα.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Τα πράγματα είναι απλά, πριν λίγα χρόνια η ριζούπολη φιλοξένησε τον γαύρο για το τσου λου. Ας κάνει κάποιος μια έρευνα ποιος πλήρωσε την ανακατασκευή τότε της ριζούπολης αν τα πλήρωσε ο κόκκαλης από την τσέπη του,ας τα πληρώσουμε και μεις, αν τα πλήρωσε άλλος (κράτος, ΟΠΑΠ) ο ίδιος να πληρώσει και την τούμπα. Άλλωστε ο λόγος είναι ο ίδιος, η συμμετοχή μιας ομάδας στο τσάμπιονς λίγκ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

northeagle_4

• Guest
τασο οταν επαιζε ριζουπολη ο γκευ το κρατους τους εχτιζε γηπεδο και το κανε δωρο στην κοκκαλης-θρυλος α.ε ,τι ερευνα να γινει ?
 επισης και στο λικι εγιναν εργα επι υπουργιας ξανθου.....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Νορθ δεν λέω για το τηγάνι, λέω για την ριζούπολη,έτσι όπως ήταν τότε όχι τσου λου δεν μπορούσε να παίξει κανείς, ούτε δ΄ εθνική, ερείπιο ήταν. Ποιος έδωσε τα λεφτά για να γίνει η ριζούπολη γήπεδο ικανό να φιλοξενήσει αγώνες τσάμπιονς λίγκ τότε??? Ό ίδιος να τα δώσει και τώρα για την τούμπα. Είπα αν τότε τα πλήρωσε ο κόκκαλης πρέπει τώρα να τα πληρωσουμε εμείς, αν όμως τότε είχε πληρώσει το κράτος το ίδιο να γίνει και με την τούμπα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

northeagle_4

• Guest
και εγω για την ριζουπολη το λεω ,δεν ποτελει κριτηριο.ακομα και ο ιδιος να τα εβαλε λιγο πιο κατω γινοταν επενδυση 60+ εκατομυριων.