Author Topic: Διάφορα σχόλια & απόψεις για την Τούμπα, τον Ναό μας  (Read 33386 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Καλα να δω ματαζηδες με αλογα εξω απ την 4 και ας πεθανω. Χο, Αστραπη χο! ;D

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Και βάλε στον μπερδεμένο-τσαπατζη-αλλοθρησκο βάλτε εδω οτι θέλετε ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ δίπλα του όπως το παθα εγώ στον λοντον. Παναγίτσα θα σε μετά

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
Ç Ôïýìðá “ãÝííçóå” ôç Èåóóáëïíßêç

Ç Ôïýìðá, ôçí ïðïßá ïé ðåñéóóüôåñïé ¸ëëçíåò ãíùñßæïõí åðåéäÞ öéëïîåíåß ôï ãÞðåäï ôïõ ÐÁÏÊ, åßíáé ç ðéï óçìáíôéêÞ ðåñéï÷Þ üëçò ôçò Èåóóáëïíßêçò, ç ãåíÝôåéñÜ ôçò ïýôùò åéðåßí. «Ôïýìðá» ìÜëéóôá Ý÷åé ïíïìáóôåß ëüãù ôïõ ãçëüöïõ ðïõ ÷ùñßæåé ôçí ¢íù áðü ôçí ÊÜôù Ôïýìðá êÜôù áðü ôïí ïðïßï êñýâåôáé Ýíáò áðü ôïõò ðéï óçìáíôéêïýò ðñïúóôïñéêïýò ïéêéóìïýò üëïõ ôïõ Èåñìáúêïý.

Óýìöùíá ìå ôï ÁÐÅ, ç ðñïúóôïñéêÞ Ôïýìðá, õðÞñîå «êïéôßäá» ôçò ðüëçò, ðïõ ßäñõóå ï ÊÜóóáíäñïò ôïí 4ï ð.×. áéþíá êáé êáôïéêåßôáé Ýùò óÞìåñá ìå ôï üíïìá Èåóóáëïíßêç. Áõôü áðïäåéêíýåôáé áðü åêáôïíôÜäåò åõñÞìáôá ðïõ Ýöåñå óôï öùò ç ðáíåðéóôçìéáêÞ áíáóêáöÞ ôçò Ôïýìðáò, ç ïðïßá îåêßíçóå ôï 1984, ìå åðéêåöáëÞò ôïí ïìüôéìï óÞìåñá êáèçãçôÞ áñ÷áéïëïãßáò ôïõ ÁÐÈ, Ãéþñãï ×ïõñìïõæéÜäç, êáé óõíå÷ßæåôáé, ìå äéáêïðÝò, Ýùò óÞìåñá, ìå åðéêåöáëÞò ðëÝïí ôïí êáèçãçôÞ ÓôÝëéï ÁíäñÝïõ.

ÄïìçìÝíç üðùò ç “Ôñïßá”

Ï ê. ÁíäñÝïõ óå åéóÞãçóÞ ôïõ ãéá ôç äïõëåéÜ ðïõ êÜíåé ç ïìÜäá ôïõ óôçí ðåñéï÷Þ, Ýêáíå åêôåôáìÝíç áíáöïñÜ óôçí éóôïñßá ôùí áíáóêáöþí êáé ôé áõôÝò Ý÷ïõí öÝñåé óôï öùò.

¼ðùò åßðå, ç ðñþôç åðé÷åßñçóç áíáóêáöÞò Ýãéíå ôï 1899, åðß ïèùìáíéêÞò äéïßêçóçò ôçò Èåóóáëïíßêçò, áðü ôïí áñ÷áéïëüãï Èüäùñï Ìáêñßäç - ÌðÝç, ï ïðïßïò áíÝóêáøå ìÝñïò óôç âÜóç ôçò Ôïýìðáò, áíáæçôþíôáò áñ÷áßï ôýìâï.

Áêïëïýèçóå íÝá åðé÷åßñçóç óõóôçìáôéêÞò áíáóêáöÞò áðü ÃÜëëïõò êáé Ãåñìáíïýò áñ÷áéïëüãïõò, ìÝëç ôùí óôñáôåõìÜôùí êáôÜ ôç äéÜñêåéá ôïõ Á´ Ðáãêïóìßïõ ðïëÝìïõ. ¹ñèáí íÝïé ðüëåìïé, ðïëéôéêÝò êáé ðïëéôåéáêÝò áëëáãÝò êáé ôï 1984 ôçí áíáóêáöÞ áíÝëáâå ôï ðáíåðéóôÞìéï. Ùò óÞìåñá Ý÷åé áíáóêáöåß åðéöÜíåéá åíüò ðåñßðïõ óôñÝììáôïò (áðü óýíïëï ðåñßðïõ 20 óôñåììÜôùí, ðïõ êáëýðôåé ç ðåñéï÷Þ, áëëÜ óå âÜèïò ôïõëÜ÷éóôïí 10 ìÝôñùí, üðïõ áðïêáëýðôïíôáé åðÜëëçëåò öÜóåéò ôïõ ïéêéóìïý).

«Ðñüêåéôáé ãéá ôï ìåãáëýôåñï ïéêéóìü, ó´ ïëüêëçñç ôç Ìáêåäïíßá, ôçí ýóôåñç åðï÷Þ ôïõ ×áëêïý. ¸÷åé ôç ìïñöÞ ãçëüöïõ (ôïýìðá), ðïõ ó÷çìáôßæåôáé áðü ôç äéáäï÷éêÞ óõóóþñåõóç áñ÷éôåêôïíéêþí êáôáëïßðùí óôï ßäéï ìÝñïò. ÐÝñáí ôùí ðëïýóéùí åõñçìÜôùí, ç éäéáéôåñüôçôá óõíßóôáôáé óôçí áíÝãåñóç ôùí êôçñßùí ôïõ ðïëßóìáôïò» ëÝåé ï ê. ÁíäñÝïõ.

«Ôá êôßóìáôá óôÞíïíôáé ôï Ýíá ðÜíù óôï Üëëï áíÜ 100-150 ÷ñüíéá, ÷ùñßò áëëáãÞ óôá ó÷ÝäéÜ ôïõò. ÏõóéáóôéêÜ, ôï íÝï êôÞñéï ÷ôßæåôáé êáè´ ýøïò ðÜíù óôï ðáëéü. Ìå áíÜëïãï ôñüðï åßíáé äïìçìÝíç êáé ç Ôñïßá, ðüëç ôçò ßäéáò ðåñßðïõ åðï÷Þò», ï êáèçãçôÞò.

Óçìåéþíåôáé üôé óôçí áíáóêáöÞ, ðïõ ïëïêëçñþèçêå ôïí ðåñáóìÝíï Áýãïõóôï, ìåôåß÷áí ðåñß ôïõò 50 öïéôçôÝò áðü ôïõò ïðïßïõò ïé 12 ðñïÝñ÷ïíôáí áðü ôçí ÁìåñéêÞ, ôçí Ðïëùíßá, ôçí Ïëëáíäßá, ôç Ãáëëßá êáé ôç Íïñâçãßá.

Ìßá áíåðôõãìÝíç êïéíùíßá ôçò åðï÷Þò ôïõ ×áëêïý

Ôï åíäéáöÝñïí óôï «óôÞóéìï» ôçò ðüëçò – üðùò ìåôáöÝñåé ôï ÁÐÅ- åßíáé ç äéá÷ñïíéêüôçôá ôçò ýðáñîÞò ôçò ìå ôï ßäéï áêñéâþò ó÷Ýäéï. Ç áíáóêáöÞ áðïêáëýðôåé ôåé÷ßóìáôá åðß ðáëéüôåñùí ôåé÷éóìÜôùí. ¸íá ôåß÷ïò, ýøïõò ðåñßðïõ 10 ìÝôñùí, ðåñéëáìâÜíåé ôïõëÜ÷éóôïí ðÝíôå ïéêéóôéêÝò ðåñéüäïõò. Ôï ðñþôï ôåß÷ïò êáôáóôñÝöåôáé, áëëÜ ðáñáìÝíåé óôï âÜèïò. Ôï ïßêçìá éóïðåäþíåôáé êáé ç áíÝãåñóç íÝïõ óõíå÷ßæåôáé ðÜíù óôéò ðáëéÝò âÜóåéò. ÊÜèå ôåß÷éóìá Ý÷åé ðåñß ôá äýï ìÝôñá ýøïò.

Óôï åóùôåñéêü ôùí ðñïúóôïñéêþí ïéêçìÜôùí, ôåñáóôßùí ãéá ôçí åðï÷Þ äéáóôÜóåùí (ðåñß ôá 200-230 ô.ì ôï êáèÝíá), åßíáé åìöáíåßò ïé äéá÷ùñéóìïß ôùí ÷þñùí. Õðïëåßììáôá ôñïöþí, áëëÜ êáé öùôéÜò (ðñïúóôïñéêÜ öïõñíÜêéá ê.á.) «äåß÷íïõí» ôçí êïõæßíá ôçò ðñïúóôïñéêÞò êáôïéêßáò, ðéèÜñéá ôåñáóôßùí äéáóôÜóåùí (ïñéóìÝíá öôÜíïõí óå ýøïò êáé ôá äýï ìÝôñá) ôï ÷þñï áðïèÞêåõóçò, åõñÞìáôá áðü ÷áëêü, ðÝôñá êáé ÷ñõóü, ôïõò ÷þñïõò ôùí åñãáóôçñßùí, åíþ åìöáíåßò åßíáé êáé ïé óôåíïß äñüìïé, ðïõ ðåñéâÜëëïõí ôá ïéêÞìáôá.

Ç åîÝëéîç ôçò ðüëçò

Ç ðüëç éäñýèçêå ðåñß ôï 2.100 ð. ×. óå óôñáôçãéêü óçìåßï ôïõ ìõ÷ïý ôïõ Èåñìáúêïý êüëðïõ óå áðüóôáóç ðåñßðïõ 1.000 ìÝôñùí áðü ôç èÜëáóóá (óÞìåñá ïé åðé÷þóåéò ôçò ðáñáëéáêÞò Üðëùóáí ôçí áðüóôáóç óôá 1.300-1.400 ìÝôñá).

ÌåôÜ ôï 1.500 ð.×., ï ïéêéóìüò ðïõ Ý÷åé Þäç «áíÝâåé» êáè´ ýøïò (Ý÷ïõí ðñïóôåèåß íÝá ïéêÞìáôá ðÜíù óôá ðáëéüôåñá) ïñéïèåôåßôáé ìå ôåß÷ïò, ðïõ ðñïóôáôåýåé áðü ôõ÷üí åðéäñïìÝò, áëëÜ êõñßùò áðü ôçí õðï÷þñçóç ôïõ åäÜöïõò, ëüãù âñï÷þí, ðëÜôïõò 6 ìÝôñùí êáé ýøïõò ðåñßðïõ 3,5, ìå ðïëý éäéáßôåñï ôñüðï áíÝãåñóçò.

×ôßæïíôáé ðÝôñéíá «êïõôéÜ» (êýâïé) êáé áõôÜ ðáñáôÜóóïíôáé ôï Ýíá ðëÜé óôï Üëëï. Ôá êåíÜ ôïõò êáëýðôïíôáé ìå ÷þìá. Åßíáé ç ðåñßïäïò, êáôÜ ôçí ïðïßá, ç ðüëç éó÷õñïðïéåßôáé. Ç áíÝãåñóç êôçñßùí åðß ôùí êôçñßùí óõíå÷ßæåôáé. Ç Ôïýìðá ìåôáôñÝðåôáé óå ôåñÜóôéáðïëõêáôïéêßá, ìå ôïõëÜ÷éóôïí ðÝíôå ïñüöïõò êáé ìå äéÜñêåéá áíÝãåñóçò ðåñß ôá 1.600 ÷ñüíéá, üóç êáé ç äéÜñêåéá æùÞò ôçò ðüëçò.

Ãýñù óôïí 4ï áéþíá ð.×., ïé êÜôïéêïé ôïõ ðïëßóìáôïò ìåôïßêçóáí óôç íÝá ðüëç, ðïõ ßäñõóå ï ÊÜóóáíäñïò ìå ôï üíïìá Èåóóáëïíßêç êáé ç Ôïýìðá åãêáôáëåßöèçêå.

http://www.cosmo.gr/SciTech/Hellas/235463.html
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline corrupt

• Αλλαγή
http://www.paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Graffiti/images/Graffiti%20Toumpas%20West%20Side_JPG.jpg

http://www.paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Graffiti/images/Graffiti%20Toumpas%20Aderfia%20Zeite_JPG.jpg

Όποιος από την ΠΑΕ είχε τη φαεινή ιδέα να βάψουν πάνω σε αυτά τα grafiti είναι το λιγότερο κλινικά κρετίνος... Δεν έχει σχολιαστεί παλιότερα, και γω ο ίδιος μόλις χθες το πρόσεξα και μάλιστα αφού μου το είχαν πει, καθώς με τα τουρνικέ και τα κλουβιά δεν έτυχε να πέσει στην αντίληψή μου...

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η  ενέργεια εκ μέρους της διοίκησης, ειδικά επειδή τα συγκεκριμένα ήταν αφιερωμένα στα αδικοχαμένα αδέρφια μας... Φαίνεται ώρες ώρες η διοίκηση παύει να είναι "δική μας" και μετατρέπεται αυτομάτως σε διοίκηση μιας ανώνυμης εταιρίας, που μπροστά στον εξωραισμό ενός χώρου (τρομάρα μας, σε γήπεδο πεντηκονταετίας αυτό τους πείραξε, τα grafiti) για τον χψ εμπορικό ή μη λόγο δεν διστάζει να καταστρέψει κάτι αφενός όμορφο, αφετέρου ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένο για το λαό αυτής της ομάδας... Ντροπή.

Από σεβασμό και μόνο στα παιδιά αυτά, όχι μόνο δεν θα πρεπε να τα χαλάσουν, αλλά να τα συντηρούν κιόλας. Εδώ οι αλλόθρησκοι τα σεβάστηκαν τα grafiti αυτά, που όλοι ξέρουμε τι μανία έχουν με τα σπρέι και με το να χαλάνε δικά μας γκραφιτάκια σε διάφορες γειτονιές της πόλης, και δεν το σεβάστηκε η ίδια η ομάδα μας ρε πούστη;

Εσύ ρε μπάσταρδε που είχες τη λαμπρή αυτή ιδέα, εύχομαι να παίρνεις καλό μισθό από τον ΠΑΟΚ μωρή κουφάλα, από τα λεφτά που δίνουμε από το υστέρημά μας τόσες χιλιάδες φιλάθλων για τη μεγάλη μας αγάπη... Τεράστιο φάουλ από μεριάς της διοίκησης, που στα δικά μου μάτια τουλάχιστον δεν επανορθώνεται... Κρίμα.
« Last Edit: April 28, 2009, 13:10:49 by tsakalaki »

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Μην βιάζεστε να κρίνετε ρε αμέσως!
Η πόρτα άλλαξε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπως και αυτή της 4Α.
Πως να υπάρχει το γκράφιτι από τη στιγμή που είναι άλλη πόρτα;

Αν θέλουν τα παιδιά που έκαναν το γκράφιτι να το ξανακάνουν, μπορούν.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

Offline corrupt

• Αλλαγή
http://www.paok-kordelio.gr/Photo_Galleries/PAOK%20Graffiti/images/Graffiti%20Toumpas%20Aderfia%20Zeite_JPG.jpg

Aυτό δεν είναι σε καμμιά πόρτα. Απλά έγινε λάθος πριν και πόσταρα την ίδια φωτό 2 φορές.

Σχολίασε και δω ρε Georgie, που θα πεις και ήμαρτον... Αυτό γιατί το σβήσανε;

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Που ήταν αυτό και τι υπάρχει σήμερα στην θέση του;
gdaou
"γάβροι=κότες"

GeorgT

• Guest
ρε κοραπτ που ήταν αυτό? Δεν το θυμάμαι καθόλου? κ γιατί να σβήστηκε απο την παε?

makptol

• Guest
PLAY OFF εγινε η κληρωση ? με ποιον παιζουμε πρωτο ματς ?
ξερω οφ τοπικ αλλα με αυτο θελω να δειξω οτι αλλα ειναι σπουδαια και εμεις προσπαθουμε
να καταλογησουμε κακες προθεσεις σε οτι μπορει να φανταστει κανεις .....ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ .....καποιοι δεν μπορουν να χαρουν με τιποτε κατι θα βρουν να ξενερωσουν τα τουρνικε το ενα το αλλο .....ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΡΑΖΟΥΝ p.x για την χλιδα για τα "βρωμικα" που λειπουν
κλπ.    :) :) :) :)

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Συγνώμη ρε φίλε που κάποιους τους ενδιαφέρουν
πιο οπαδικά θέματα απ το να σχολιάζουν τις πίπες
των εφημερίδων για μεταγραφές πχ..
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline corrupt

• Αλλαγή
PLAY OFF εγινε η κληρωση ? με ποιον παιζουμε πρωτο ματς ?
ξερω οφ τοπικ αλλα με αυτο θελω να δειξω οτι αλλα ειναι σπουδαια και εμεις προσπαθουμε
να καταλογησουμε κακες προθεσεις σε οτι μπορει να φανταστει κανεις .....ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ .....καποιοι δεν μπορουν να χαρουν με τιποτε κατι θα βρουν να ξενερωσουν τα τουρνικε το ενα το αλλο .....ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΡΑΖΟΥΝ p.x για την χλιδα για τα "βρωμικα" που λειπουν
κλπ.    :) :) :) :)

Φίλε, από τα γραφόμενά σου φαίνεται ότι είσαι άνθρωπος που ξέρει κάποια πράγματα και δεν γράφει ό,τι του κατέβει, ίσα-ίσα. Αυτή την εντύπωση έχω αποκομίσει τουλάχιστον. Δεν ξέρω τι γνώμη έχεις σχηματίσει για μένα από αυτά που γράφω εγώ, πάντως σε καμμία περίπτωση δεν είμαι άνθρωπος που θα κράξει για το γαμώτο τη διοίκηση, ή αντίστοιχα που θα την αποθεώνει εν λευκώ...

Το συγκεκριμένο ζήτημα το θεωρω ιδιαιτερα λεπτό, καθώς βγαίνει προς τα έξω μια άσχημη εικόνα σχετικά με τη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν. Από τη στιγμή που αυτά τα πράγματα τα σεβάστηκαν οι μανιακοί με τα σπρέι αλλόθρησκοι (που άλλοτε γαμούσαν πατόκορφα την Τούμπα με σπρέι) και για τον οποιοδήποτε λόγο τα καταστρέφει η ίδια η διοίκηση της ομάδας μας, πως να το κάνουμε, είναι μαλακία και χοντρή μάλιστα... Ασέβεια προς αυτά τα παιδιά που σκοτώθηκαν τόσο άδικα εκείνη την αποφράδα ημέρα.

Τέρμα άκυρο αυτό που λες για τα βρώμικα και τις πολυτέλειες κλπ. Προσωπικά δεν απαιτώ από τον καθένα να έχει τη δικιά μου οπαδική λογική, αλλά όχι και ότι κράζω επειδή δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω... Για μένα αυτά τα κομψοτεχνήματα που κοσμούν το γήπεδό μας (για τη δημιουργία των οποίων κάποια αδέρφια μας ξοδεύουν ώρες ολόκληρες από το χρόνο τους, και οι υπόλοιποι αντί να το εκτιμήσουν και να τα σεβαστούν πάνε και γράφουν πάνω σ'αυτά το μακρύ και το κοντό τους), και ιδιαίτερα αυτά που είναι αφιερωμένα στα αδέρφια μας είναι πολύ σπουδαιότερα από τα playoffs, το Φωτάκη, τον Ανάκογλου κλπ.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Που ήταν αυτό και τι υπάρχει σήμερα στην θέση του;
ρε κοραπτ που ήταν αυτό? Δεν το θυμάμαι καθόλου? κ γιατί να σβήστηκε απο την παε?

συγγνωμη ρε καρντασι, αλλα μου φαινεται τρελο, χωρις λογο να το εχουν σβησει. Ακομα και ο Τσουκαλας δεν θα το εσβηνε... πρωτα μαθαινουμε και μετα κραζουμε.

Offline agraf

• Αλλαγή
Θέλω να πω κάτι άσχετο με το θέμα των σπρέϋ, (πάντως κακώς άν όντως σβήστηκαν).

Ο Μ-ετρουλάκης στο σημερινό του εξώφυλλο μας θυμίζει ευγενικά και καλοπροαίρετα ότι η Τούμπα έγινε 50 χρονών. Έχω να του πω ένα:

ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!

Υ.Γ. Άν τα τουρνικέ δεν αποδίσουν ας τα ξηλώσουμε. Τόσο απλό. Δεν μπορεί να λέμε ότι επειδή τα τουρνικέ δεν είναι εντάξει να γκρεμίσουμε το γήπεδό μας. Ο στόχος είναι να μας κάνουν να αγανακτήσουμε και να απαιτήσουμε ένα καινούργιο γήπεδο και ας είναι όπου να ναι.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το πρόβλημα με το γήπεδο είναι ότι μπορεί ο πάσας ένας να το προσεγγίζει χωρίς εισιτήριο κάνοντας έτσι δύσκολότερη την είσοδο σε αυτό από αυτούς που έχουν έισιτήρια!!! Επίσης την κούτρα την έχουμε αναγάγει σε επιστήμη και βλέπω ότι οι κουτραδόροι συμπάθειας των περισσοτέρων, όταν οι κουτραδόροι θα τρώνε κράξιμο και φάπα όταν πάνε να μπούνε στο γήπεδο εις βάρος όλων των υπολοίπων που πλήρωσαν εισιτήριο δυσχαιρένοντας κι όλας την είσοδο τους στο γήπεδο, τότε ίσως γίνουν καλύτερα τα πράγματα!!! Δεν μπορεί να έρχεται ο άλλος νταβατζηλίκι να μπαίνει έτσι στο γήπεδο!! Και δεν μιλάω για την οικονομική ζημιά, μιλάω για την ταλαιπωρία όλων των υπολοίπων, που στο κάτω κάτω αφού πληρώνει έχει το διακίωμα να πάει ότι ώρα γουστάρει στο γήπεδο και όχι να κρέμεται από τους κουτραδόρους!!!! Από την άλλη πάλι λες δεν έχουν λεφτά μερικοί εντάξυ να κάνουμε τα στραβά μάτια!! Αλλά βλέπω κάτι τύπους με diesel παντελόνια, nike παπουτσάκια και μπουφάν να σπρώχνουν για να μπούνε κούτρα!!!
Επίσης και κάτι άλλο θα πρέπει όποιος έρχεται στην τούμπα να ξέρει ότι έχει υποχρέωση και αυτός να συμμετέχει στον μύθο της Τούμπας!!! Καλό το σποράκι και τα γκομενάκια αλλά τα συνθήματα και ο ήχος του γηπέδου μας κάνουν διαφορετικούς!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ved

• Αλλαγή
ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΚΡΑΦ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩς

Callahan

• Guest
....Αλλά βλέπω κάτι τύπους με diesel παντελόνια, nike παπουτσάκια και μπουφάν να σπρώχνουν για να μπούνε κούτρα!!!
.........

Μια φορά πήγα αργά στην Τούμπα (συνήθως μπαίνω 1-1.30 ώρα πριν), και τους είδα στην αρχή στην παράπλευρη πόρτα του κουβουκλίου, και έπειτα ηρθαν στην δεξια είσοδο. Από καμια 200 που ήταν, ζήτημα οι 5 να μην είχαν την δυνατότητα να αποκτήσουν εισητήριο.

ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ 4 ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΤΕ ΚΟΥΤΡΑ?????????

Με τί μούτρα να φωνάξεις ΠΑΟΚ, ρε τουρίστα?????  

Αν είστε και εσεις ΠΑΟΚ μαλάκες,...

Offline corrupt

• Αλλαγή
συγγνωμη ρε καρντασι, αλλα μου φαινεται τρελο, χωρις λογο να το εχουν σβησει. Ακομα και ο Τσουκαλας δεν θα το εσβηνε... πρωτα μαθαινουμε και μετα κραζουμε.

...και σκεφτόμουν χθες τα ξημερώματα, τι θα βρω ρε πούστη για να κράξω πάλι αυτό το λαμόγιο το Ζαγοράκη και τους συν αυτώ απατεώνες... Πρέπει να είναι κάτι πολύ ψαγμένο, να το γράψω μετά στο φόρουμ και να μείνουν όλοι μαλάκες από τη μαγκιά που θα τους εκτοξεύσω... ΑΧΑ! ΤΑ ΓΚΡΑΦΙΤΙ!!! Το νου σου λαμόγιο σκύλε, έρχεται ο corrupt να σε στείλει στο καναβάτσο! :tikitaka:

Αν θυμάμαι καλά βρισκόταν ανάμεσα στις εισόδους 4α-4. Το άλλο στην πόρτα διαπίστωσα ότι χάλασε ιδίοις όμασι την Κυριακή. Έχω και μάρτυρα άλλο μέλος του φόρουμ (σε περίπτωση που η υπόθεση πάει στα δικαστήρια).  :P

Offline skyclad4

• Αλλαγή
corrupt αυτο το δευτερο, για τα παιδια που χαθηκαν, που ηταν? το πρωτο απο τις δυτικες ηταν στην παλια πορτα διπλα στην 4 και την ξηλωσανε, αλλα το αλλο δε το θυμαμαι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Diego-4

• Guest
Και εγώ είχα γράψει ένα Diego-4 έξω απο το σπίτι μου και σβήστηκε..Α ρε λαμόγιο Ζαγοράκη , φύγε απο τα όνειρα μας , που θέλεις να μου ξεκινήσεις την κάθαρση απο τους τοίχους..Ούστ , απατεώνα!