Author Topic: Διάφορα σχόλια & απόψεις για την Τούμπα, τον Ναό μας  (Read 33683 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

eptalofitis

• Guest
Τα κάγκελα είναι παράλληλα για τον απλό λόγο να μην μπορούν να σπρώχνουν οι από πίσω και γίνει κανένα ατύχημα.. για σκεφτείτε να μπορούσαν να σπρώχνουν όλοι, να κολλούσαν οι μπροστά στα τουρνικέ πάνω αν θα μπορούσε να περάσει κανείς... για τον ίδιο λόγο δεν είναι στην ίδια σειρά μεταξύ τους.

fatal_invasion

• Guest
Ό,τι μα ό,τι και να κάνουν το αποτέλεσμα ίδιο θα είναι.Λες και δε μας ξέρουμε κάνουμε.

GeorgT

• Guest
παιδια καντε μια απλη διαιρεση

θ5+θ6 εχουν χωρητικότητα 6670 άτομα σε 8 τουρνικέ δηλαδή αντιστοιχούν 833,7 άτομα ανα τουρνικέ

θ4 εχει χωρητικότητα 9933 άτομα σε 12 τουρνικέ δηλαδή αντιστοιχούν 827,75 άτομα ανα τουρνικέ

κατά τα αλλα μας φταίνε οτι δεν ειναι αρκετά τα τουρνικέ στη θ4, τα πράγματα ειναι ακριβώς οπως λέει ο Bianco, περιμένουν οι τσαμπατσιδες κ καθυστερούν όλων το κόσμο για να μπούνε αυτοί τσάμπα.

Ειμαι σίγουρος οτι δεν θα υπήρχε ουτε ενα πρόβλημα αν υπηρχε προέλεγχος πριν μπεις στο κλουβί (έχω όμως μεγάλη περιέργεια το Μάρτη να δω τη θα γίνει στο ματς με το γαυρο που οι κουτραδοροι δεκαπλασιάζονται!)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

Και στην Α τον κυλικείο που είναι μες την μέση και δεν μπορεί γρήγορα να βγει ο κόσμος,καλό θα είναι λίγο πριν λήξει ο αγώνας να το βγάζουν έξω από την θύρα.
σωστος

Ό,τι μα ό,τι και να κάνουν το αποτέλεσμα ίδιο θα είναι.Λες και δε μας ξέρουμε κάνουμε.
ολη η αληθεια...
στο ματς με το τυρι τρελαθηκα γιατι 5 λεπτα πριν αρχισει το ματς ολα μα ολα τα τουρνικε δεν δουλευαν.γιατι λετε;
αυτοι που ηταν μπροστα ειτε δεν ειχαν εισητηριο ειτε ειχαν εισητηριο για αλλη θυρα(συγκεκριμενα εισητηριο για την 7 ειδα δυο ατομα να εχουν
εκεινη την στιγμη...δυο ατομα,δυο τουρνικε μειον,500+ ατομα απο πισω να στριμωχνονται...)

eptalofitis

• Guest
Ακριβώς αυτό george...

GeorgT

• Guest
πόλη ωραια χθες: 2 ατομα 2 εισιτήρια 6 ωρα ωρα κ τη λέει ο σεκιουριτας στην είσοδο? Δυο δυο να μπαίνετε παιδιά να τελειώνουμε!!!!!!!!!!!!!  :o :o

Απο τη να τελειώσεις ρε παλιο.........  :-X που πληρώνεσαι κ απο την ΠΑΕ, (δηλαδή ενω ποσοστό απο τα λεφτά μας)

εφόσον δεν μπορούνε να κάνουνε τη δουλειά τους ας μην τους φέρνουνε τουλάχιστον για να γλιτώνουμε κ τα έξοδα!!!!! :t161:

Offline sabbath

• Αλλαγή
θα πρεπει να υπαρχει καποιος securitas Ο οποιος θα χτυπαει το εισητηριο και θα σε βαζει μεσα....

αν καποιος θελει να πουλησει τσαμπουκα να μπει μεσα χωρις εισητηριο θα πρεπει ολοι οι υπολοιποι να τον πεταμε εξω με τις κλωτσιες......

γιατι αλλιως θα πρεπει να θεωρουνται μαλακες οσοι πηγαν απο καποιο συνδεσμο η απο τα εκδοτηρια και πηραν κανονικα τα εισητηρια τους η ακομα χειροτερα οσοι πηραν διαρκειας.....

στο κατω κατω οσοι θελουν να μπουν τζαμπα στη τουμπα τη στιγμη που η παε και το παραμικρο ευρω σκεφτεται αν θα το δωσει εγω δεν τους θεωρω ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ....και μιλαμε για 15-20ε.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Τι σας φαινεται περιεργο ρε σεις?
Εγω απο την ημερα που πηρα το διαρκειας μου δεν το εχω χρησιμοποιησει.Ενω περιμενω στην ουρα  κανονικα , η θα μπαινουμε ολοι ετσι,η θα μπαινουμε δυο δυο....οπως χτες,οπως και στην προηγουμενη αγωνιστικη..
Οι σεκιουριταδες τι θελετε να σας κανουν?Εντολες παιρνουν και οτι τους λενε κανουν..
Οταν και εμεις περιμενουμε στα τουρνικε και φωναζουμε και σπρωχνομαστε και η ωρα εχει παει 6 και,τοτε για να γινετε πιο γρηγορη η εισοδος των φιλαθλων μας περνανε 2-2.
Δεν λεω πως ειναι σωστος ο τροπος αυτος αλλα αυτο γινετε...
Πρεπει και η ΠΑΕ να το κοιταξει αυτο δεν γινετε να περιμενουμε 500 ατομα στα τουρνικε και απο ολα να δουλευει μονο το ενα...
Προς Θεου πριν πεσουν μερικοι να με φανε δεν περνω το μερος των σεκιουριταδων .Οτι βλεπω και  ζω αυτο λεω...
Και με αυτο τον τροπο που επελεξαν περνανε πολλοι πολλοι τζαμπατζηδες...
Και θα συνεχιζουν να περνανε...
Εγω θα προτειμουσα ενα τουρνικε να ειναι μονο για τα εισητηρια και ολα τα αλλα για τα διαρκειας...
Υπαρχει πολυ καθυστερηση μεχρι να βαλεις το εισητηριο μεσα ,πως θα το βαλεις,μεχρι να το διαβασει και να περασεις....
Κακα τα ψεμματα ειμαστε και εμεις της τελευταιας στιγμης....Παμε τρωμε πινουμε και τελευταιο μισαωρο παμε να μπουμε,και οταν φτανουμε γινετε ηδη ενα μπαχαλο.Μετα αρχιζουμε φωναζουμε βριζουμε σπρωχνουμε......
Καθαρα αποψη μου το ξαναλεω...Ολοι μας πρεπει να συνεργαστουμε για να γινετε πιο ευκολη κ γρηγοροτερη η εισοδο μας στο ΝΑΟ.....Στην τελικη στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ παμε.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
το κορυφαιο εγινε σε αλλη φαση.τρια ατομα τρια εισητηρια.χτυπαει ο πρωτος και ο σεκιουριτας λεει δυο δυο...ρε φιλε
εχουμε εισητηρια...δεν τον περναει τον πρωτο μολις αναβει το βελακι γιατι προσπαθουσε να καταλαβει οτι υπηρχαν εισητηρια :-\...βαζει ο δευτερος το διαρκειας αναβει το βελακι περναει ο πρωτος.ο δευτερος ομως νομιζε οτι επρεπε να μπει αυτος και κολλησε μολις του πε ο σεκιουριτας
εμπα κι εσυ....χτυπαει ο τριτος το διαρκειας και ο σεκιουριτας ξυνει ξανα τα @@ του...μπαινουν τελικα δυο αλλα στο τσακ.παλι καλα δλδ γιατι ο τριτος θα επρεπε να περιμενει τον απο πισω που 8α εχει εισητηριο...πλακα εχουμε

ΠΑΟΚ ολε ολε γαμω  τους σεκιουριταδες πισω απο τα τουρνικε...

υ.γ παντως χθες ηταν η πρωτη φορα χωρις συνωστισμο

GeorgT

• Guest
Δε γίνεται μια ωρα πριν το παιχνίδι να σε λέει δυο δυο οταν ούτε συνωστισμό εχει ουτε τίποτα  (κ το κορυφαίο 6 λεπτά μετα την έναρξη του άγονα χωρίς ατομο στα τουρνικέ παλι το ιδιο κάνανε)

εχουμε μεγάλο πρόβλημα σε αυτο το ζητημα κ πολυ απλα μερικοί δεν σέβονται τη προσπάθεια που γινεται, καθόλου παράξενο αν του χρόνου μειωθούν τα διαρκείας γιατι θα το επιχειρήσουν κ αλλοι να μπαίνουν τσαμπε, (π.χ εγω γιατι να ξαναπάρω 2 διαρκείας κ να μην μπαίνω με τη κοπέλα μου με ενα??)

Ενα τελευταίο καλα ρε παιδιά τουαλέτες εχει, γιατι κατουράτε σε κάθε γωνιά ΕΛΟΣ (μερικούς δεν τους καταλαβαίνω, μονο επειδή είχαμε παντα μια αμπαλεα φιλοσοφια σαν λαος πρέπει να είμαστε τελείως ουγκ)

PAOK_VOLOS

• Guest
Κάθε φορά που βρέχει,έξω από την 4,ο χωρος θυμίζει χοιροστάσιο με τόση λάσπη.Ειδικά χθες μόνο με τρακτέρ μπορούσες να κυκλοφορίσεις.ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟ?

GeorgT

• Guest
+100 δυστυχώς

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
οχι οτι εχετε αδικο...αλλα ξερετε ποια ειναι η φαση;

πας χ χ8ες χαλιεσαι με πολλα και καπακι στο μυαλο σου ρχονται και αλλα που σε χαλανε καιρο τωρα.οπως αυτο που ειπε
ο αδερφος ο PAOKVOLOS.οπως η μαλακια των τουρνικε.αμα περνουσαμε χθες παιζει και να μην τα κουβεντιαζαμε καθολου...

Offline savage republic

• Βασικός
Έλα ντε! Ουγκάντα και στις ουρές και λόγω λάσπης! Ήρθα από Βερολίνο για το ματς και έτσι με αντιμετωπίζει η ΠΑΕ; Χάθηκε η ντροπή ρε γκαρντάσια; Ο κόσμος που πάει κάθε Κυριακή τί είναι; Ζώα που ό,τι και να κάνεις θα σου δώσει τα λεφτά του; Ποιος ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα, όταν ο ΠΑΟΚ είναι λάσπες, ποδοπάτημα, σπρώξιμο και υπεράριθμοι οπαδοί στη θύρα; Η λάσπη και το ποδοπάτημα πάνω απ' όλα;

MetroStar

• Guest
Tώρα ξεφεύγουμε από το θέμα συζήτησης που είναι Τούμπα και μπαίνουμε στο θέμα της ποιότητας ενός λαού. Γιατί το ποδοπάτημα είναι θέμα παιδείας, κουλτούρας και πολιτισμού. Είμαι σίγουρος ότι και το Wembley να είχαμε για έδρα πάλι θα υπήρχε ποδοπάτημα.

MetroStar

• Guest
Από την είσοδο.

http://www.youtube.com/watch?v=GIuvlqKX0TY (Embedding disabled, limit reached)
« Last Edit: January 15, 2009, 16:07:23 by MetroStar »

Offline savage republic

• Βασικός
Αν το βιολί ήταν πουλί, θα ήμασταν όλοι μουσικοί. Αλλά εσύ σίγουρα θα ήσουν βιρτουόζος.

Edit Δικέφαλος: Ψυχραιμία...
« Last Edit: January 15, 2009, 16:11:21 by ÄéêÝöáëïò »

xristos4

• Guest
Το προβλημα με τα τουρνικε ειναι ενα και ας μην θελουμε να το παραδεχτουμε...η νοοτροποια και μονο. Μπορει το γηπεδο να ειναι χάλια αλλα οταν εχεις απο πανω και τους τζαμπατζηδες να χονονται γινεται ακομα χειροτερα. Αμα φτασουν εξω απο το τουρνικιε τελιωσε εχουν μπει...το θεμα ειναι να υπαρχει ελεγχος πριν το κλουβι και μόνο οποιος εχει εισιτηριο να περναει...αλλα απο την αλλη σκεφτομαι την αντιδραση σε περιπτωση και που γινει κατι τετοιο να ριξει πορτα δηλαδη ο σεκιουριτας στον τζαμπατζη...σπρωξιματα και φωνες (ας το παιδι να μπει ρε Α-ΟΥ-ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΤΟΥΡΝΙΚΙΕ...κτλ κτλ κτλ....)

Οσο για τα μπουκαλια δυο λυσεις υπαρχουν...ή να εφαρμοστει αυτο που αν δν κανω λαθος ειχε γραφτει σε μια ανακοινωση των συνδεσμων να μν περναει κανεις με μπουκαλια μεσα, η απλα την επομενη φορα που θα δουμε τον διπλανο μας να πεταει κατι μεσα να τον ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΣΟΥΜΕ οπως θα καναμε σε ενα σκουλικι που θα εμπενε στην θυρα 4 γιατι σκουλικια ειναι(οπως πολυ σωστα τους χαρακτηριζει ενα αρθρο) και μετα να δουμε αν τολμισει κανας αλλος...ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ!
"Είμαι σίγουρος ότι και το Wembley να είχαμε για έδρα πάλι θα υπήρχε ποδοπάτημα."
MetroStar  +ΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!

Offline Suicidal

• Βασικός
"Είμαι σίγουρος ότι και το Wembley να είχαμε για έδρα πάλι θα υπήρχε ποδοπάτημα."
MetroStar  +ΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!

Λονδίνο 30.09.1997, γήπεδο Highburry
έξω απο την είσοδο των φιλοξενούμενων πρίν καν ανοίξει η πόρτα έχουν ήδη μαζευτεί περίπου 2000 ΠΑΟΚτσήδες ΟΥΓΚ,
και περιμένουν να μπούνε! Μιλάμε τώρα για ένα τσαμπί 2Κ ατόμων πού ξεκινούσε από την είσοδο και έφτανε
αριστερά και δεξιά από καμιά 50 μέτρα στον δρόμο, και πρός τα πίσω ώς το απέναντι πεζοδρόμιο, οκ ως εδώ?

Σκάνε περίπου 20(ΕΙΚΟΣΙ) μπάτσοι πάνω σε κάτι άλογα σαν δινόσαυρους, και μέσα σε 5 λεπτά,
αφού πρώτα είχαν σχηματίσει μια γραμμή κι απο το απέναντι πεζοδρόμιο προχωρούσαν με κλήση προς το
πεζοδρόμιο απο την πλευρά της εισόδου,
χωρίς να ανοίξει ρουθούνι χωρίς διαμαρτυρίες και χωρίς βλαχομαγκιές, ΟΛΟΣ αυτός ο κόσμος στεκόταν στο πεζοδρόμιο
απο την μια πλευρά της εισόδου στην σειρά, όμορφα κι ωραία. Ολα τα υπόλειπα συμπερασματα ας τα βγάλετε μόνοι σας.
Απλα να σημειώσω μερικές λέξεις: Θέληση (αφού ξέρεις ότι αν θέλεις την έχεις), Σεβασμός, Παιδεία.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
@Billys
αγώνας Arsenal - Bayern....(ματσάρα)
σκάνε 1000 βαυαροί, το ματς (νομίζω) έληξε ισόπαλο με τον Εφενμπεργκ να μα δείχνει γιατί ήταν ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ.... Μετά το τέλος του αγώνα ήταν καμια 2-3 χιλιάδες ουγκ χεσμένοι άγγλουρες και εμείς κάτι ξέμπαρκοι περαστικοί και παίζει πετροπόλεμος με τους γερμανούς...
Μέσα σε 3 λεπτά βγαίνουν δυο 15άδες με δεινόσαυρους και ΄γινεται  ο χαμός...χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα και όλα αυτά στη θέα μόνο των μπάτσων...γιατί τα άλογα το μόνο που έκαναν ήταν να καλπάζουν (στο πλακώστροτο) να ακούγετε ένας ήχος λες και βγήκε ο Ναπολέων για επίθεση και μετά να ηρεμούν και να περπατάνε σε σειρά...αργά σταθερά με βήμα σαν σε χορό (σαν Λιπινζάνεν...)
ντα3...φύγαν οι γερμανοί, κλάσαν οι άγγλουρες και έληξε η όλη φάση χωρίς να ανοίξει μύτη, χωρίς συλλήψεις...το θυμάμαι ακόμα! μιλάμε για απίθανη εικόνα