Author Topic: Διάφορα σχόλια & απόψεις για την Τούμπα, τον Ναό μας  (Read 33732 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
απο που έβγαλες αυτά τα νούμερα φίλε reset?

reset4

• Guest
όπως φαίνεται και από την εικόνα είναι απο τα e-tickets.

GeorgT

• Guest
δίνει την χωρητικότητα της κάθε θύρας στα e-tickets, δεν το ήξερα!

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Καιρός ήταν να βγει κάτι τέτοιο, γιατί τόσο καιρό κάποιοι τα μπέρδευαν με την χωρητικότητα του γηπέδου. Στο ματς με τον Λεβαδειακό που μόνο η θύρα 8 και η 7α δεν ήταν γεμάτες κάποιοι έλεγαν ότι δεν είχαμε 20.000 κόσμο. Και δεν θέλω να αναφερθώ πως στην 4 στα ντέρμπι κτλ από τις 9933 μπαίνουν 11.000, γιατί από την στιγμή που 9933 είναι τα καρεκλάκια, τότε αν υπολογίσεις τους διαδρόμους(ο μεσαίος και ο πάνω) και τα σκαλάκια που και εκεί κάθεται πολύς κόσμος τότε η χωρητικότητα ανεβαίνει κατά πολύ!

mpougatsas

• Guest
ΤΟΥΜΠΑ
Η ιταλική εταιρεία που εγκατέστησε το σύστημα ηλεκτρονικών εισιτηρίων στην Τούμπα εξέδωσε δελτίο, με το οποίο εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της για την απόδοση του συστήματος. Τα τουρνικέ χρησιμοποιούνται ως μοναδικός τρόπος εισόδου στο γήπεδο εδώ και πέντε αγώνες και μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει το παραμικρό πρόβλημα.

Στο δελτίο της εταιρείας φιλοξενούνται και δηλώσεις του Χρυσόστομου Γκαγκάτση, ο οποίος μιλά για την πολύ καλή συνεργασία με τους Ιταλούς και στέκεται στην πολύ καλή οργάνωση και έλεγχο όλων των εισόδων της Τούμπας που προσφέρουν τα τουρνικέ.

Μάλιστα, φαίνεται πως οι πάλαι ποτέ «τζαμπατζήδες» αποτελούν μια κακή ανάμνηση, καθώς οι πρώτοι υπολογισμοί δείχνουν ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει βγει κερδισμένη κατά περίπου 2.000 εισιτήρια, καθώς όσοι παλαιότερα έβρισκαν τρόπο να μπουν στην Τούμπα χωρίς να πληρώσουν πλέον αγοράζουν εισιτήριο.

Οι Ιταλοί τονίζουν πως ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη μη ιταλική ομάδα στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο σύστημα και από την πλευρά τους ποντάρουν στα κολακευτικά λόγια των ιθυνόντων του «δικέφαλου» για τις υπηρεσίες που προσφέρει το σύστημα.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=1571434

:extralaugh: :a1006: ναι ναι.. ακρίβως έτσι..  ;D ;D

BIANCONERO

• Guest
Απ: Διάφορα σχόλια & απόψεις για την Τ_
« Reply #545 on: December 11, 2008, 15:08:59 »
Σε ολες τις θυρες -πλην- της 4 ετσι ειναι....Εγω στην 5-6 ουτε τζαμπατζηδες βλεπω γιατι δεν τους παιρνει, τα αρχικα μικροπροβληματα εχουν ελαχιστοποιηθει, αλλα και η ροη και η εισοδος του κοσμου εχει επιταχυνθει με αποτελεσμα να μην εχουμε τα παλια εκνευριστικα και επικινδυνα στριμωξιδια...

Απλα για να δουλεψει το οτιδηποτε χρειαζεται να στηριχτει απο την πλειοψηφια...οσο στην 4 δεν συμβαινει αυτο δεν θα αλλαξει κατι οτι και αν γινει..

goudas4

• Guest
Εχεις δικιο Bianconero σε αυτα που λες αλλα πρεπει η δοιηκηση να αντιληφθει και τους ειδικους παραγοντες της Τουμπας και συγκεκριμενα της Θυρας 4 (μεθυσμενους, αργοπορημενους, κλασσικοι Ελληνες της τελευταιας στιγμης κτλ.) για να μην υπαρχει ταλαιπωρια στον κοσμο...
Απο τοτε που εχουν μπει τα τουρνικε, στριμωξιδι και ταλαιπωρια τρωω εγω στα τουρνικε παντως...

Γνωμη μου ειναι και το ξαναλεω, οτι πρεπει οπωσδηποτε να μπουν τουρνικε και στην 4Α για να μοιραζεται λιγο ο κοσμος...Δεν βλεπω τον λογο να υπαρχουν μονο στην 4 την μεγαλη...
Ασε που σε κανα ντερμπι με πολυ και τρελαμενο κοσμο βλεπω να εχουμε κανα ατυχημα εκει μεσα στο κουβουκλιο απο το στριμωξιδι...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
απαράδεκτη η μή τοποθέτηση τουρνικέ στην 4Α. Σε καθε παιχνίδι γίνεται κώλος εκεί δεν το βλέπουν...?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

BIANCONERO

• Guest
Απ: Διάφορα σχόλια & απόψεις για την Τ_
« Reply #548 on: December 11, 2008, 15:36:53 »
Μα..αυτοι που αναφερεις (αργοπορημενοι κτλ...) υπαρχουν πανω κατω ΚΑΙ στην 5-6!
Επισης ο κοσμος στην 4 μπαινει λογικα απο πιο νωρις μεσα σε σχεση με τις αλλες θυρες οποτε θα πρεπε (με βαση το γεγονος οτι ο κοσμος που χωραει ολη η 4 ειναι περιπου ισος με αυτον που χωραει η 5-6 + το γεγονος οτι τα τουρνικε στην 4 ειναι ισα με αυτα που ειναι στις 5 και 6 μαζι) τα προβληματα στην 4 να ειναι ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο οτι στην ευθεια...κι ομως η 5-6 λειτουργουν μια χαρα ενω η 4..................

Ολο το θεμα με την 4 ειναι οτι μαζευονται καμμια 1000-2000 τζαμπατζηδες γυρω που περιμενουν ποτε θα εχει τη μεγαλυτερη "κινηση" στα Τουρνικε και χωνονται τοτε κ αυτοι ΜΑΖΙΚΑ και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και μπλοκαρουν ολα με αποτελεσμα οπως λες να γινεται ΚΑΙ επικινδυνο το πραγμα...
(Εχω κατσει απ'εξω και το εχω παρατηρησει αυτο που λεω και δεν το γραφω ετσι.......πεφτει συρμα καποια στιγμη και χωνονται ολοι μαζι ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ)

Αυτο φοβαμαι οτι ισως βελτιωνοταν καπως αν εμπαιναν και στην 4α τουρνικε, αλλα παλι το προβλημα θα υπηρχε πιστευω....ειναι η νοοτροπια μας λαθος.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Εγώ τώρα τελευταία νομίζω πως έχουν μειωθεί τα προβλήματα στα 2-3 τελευταία ματς, μπήκα άνετα, αν και έμπαινα σχετικά νωρίς. Πάντως το κακό δεν είναι ο χρόνος της αναμονής αλλά ο τρόπος με τον οποίο περιμένεις, δηλαδή δεν πιστεύω να πείραζε κανέναν αν έκανε 5-10 λεπτά να μπει στο γήπεδο με την προϋπόθεση να περίμενε σε μια ουρά ήρεμα και ωραία, αλλά το πρόβλημα είναι να στριμώχνεσαι για 5-10 λεπτά και ο άλλος να σπρώχνει κτλ και να χρειάζεται να κρατάς αντίσταση όποιον πέφτει πάνω σου...

Η χωρητικότητα της 5-6 είναι κατά 3 χιλιάδες μικρότερη, σύμφωνα με μια φώτο που έχει αναλυτικά την χωρητικότητα σε κάθε θύρα.

Αλλά και εγώ θα συμφωνήσω ότι είναι θέμα νοοτροπίας...

DimNaoussa

• Guest
klain main καλα ειναι κι ετσι..αν παιδια ολα ηταν ευκολα το γηπεδο φουλ φλωρους θα ηταν που βαρεθηκαν να πηγαινουν για καφε και να βλεπουν τις ιδιες ταινιες..ειναι η γλυκια ταλαιπωρια της Τουμπας..

mpougatsas

• Guest
άντε το να μπείς εντάξει.. το να κάνεις 30 λεπτά να βγεις απ την 4 είναι κι αυτό μέρος της γλυκιάς ταλαιπωρίας;; δε συμφωνώ serifi.. κατά τη γνώμη μου χρειάζονται οπωσδήποτε τουρνικέ στην 4Α.

LoGotHeTiS

• Guest
Στους τελευταίους αγώνες δεν έκανα πάνω από 5 λεπτά για να μπω στο γήπεδο..Αλλά στην 4 με το που φτάνει κάποιος να μπει , αρχίζει τα ΠΑΟΚ ολε γαμω τα τουρνικέ..Και επίσης χρειάζονται κάθετα ψηλά κάγκελα γιατί δεν είμαστε άνθρωποι να κάνουμε μια σωστή ουρά..Μπορεί να είναι 2 άτομα στην είσοδο αλλά ο ένας θα σπρώχνει τον άλλον..

Το να βγείς είναι όντως πρόβλημα , αλλά εκεί δεν παίζει ρόλο το Τουρνικέ..Εκεί παίζει ρόλο το παλιό γήπεδο που έχει λίγες θύρες.

Και στην Α τον κυλικείο που είναι μες την μέση και δεν μπορεί γρήγορα να βγει ο κόσμος,καλό θα είναι λίγο πριν λήξει ο αγώνας να το βγάζουν έξω από την θύρα.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Το εχω ξαναπει:
Για να μην μπαινουν δυο δυο απο τα τουρνικιε μια ειναι η λυση:
Τι εισητηριο το δινεις στον σεκιουριτα ο οποιος ειναι ΜΕΣΑ απο το τουρνικιε, τεντωνοντας το χερι σου. Αυτος το ακυρωνει, αφου σιγουρευτει οτι ειναι ενας και μονο ενας αυτος που ετοιμαζεται να μπει. Τοσο απλο, ετσι δουλευε στη Λατσιο.
Οσο για ουρα, στριμωγμα κλπ, αντι για τον προθαλαμο κλουβι θα μπορουσε να ειναι ετσι:

Η χωρητικότητα της 5-6 είναι κατά 3 χιλιάδες μικρότερη, σύμφωνα με μια φώτο που έχει αναλυτικά την χωρητικότητα σε κάθε θύρα.

Ποια φωτο λες?

Και κατι τελευταιο που θα μπορουσε να μπει και σε αλλο τοπικ. Με την αγορα εισητηριων μεσω ιντερνετ.Φανταστειτε να μπορουσαμε να αγορασουμε εισητηρια για ενα εκτος εδρας παιχνιδι, ας πουμε καραισκακη.Να παιρναμε στα μουλωχτα μεσω νετ καμμια χιλιαδα και να καναμε αποτομη σκασια.Ανετα ε?Και μεχρι να παρουν χαμπαρι οι αλλοι τι παιχτηκε να κανουν κανενα "κλοιο ασφαλειας" πχ τα ΜΑΤ. Ωραιο ε?
Παιζουμε β γυρο με γκαιη και 14 ιανοαυριου με ληκι, οι πωλησεις μεσω νετ αρχισαν ηδη κι οποιος καταλαβε, καταλαβε

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline sabbath

• Αλλαγή
εγω εφτασα στο γηπεδο κανα τεταρτο πριν αρχισει το ματς και μολις ειδα την ουρα στη 4 στα τουρνικε απελπιστηκα....

αλλα η αληθεια ειναι οτι μεσα σε ενα δεκαλεπτο μπηκα....βεβαια με το δικο μου εισητηριο μπηκε κι αλλος.....

ΥΓ: αυτοι με τα μπουφαν ΠΑΟΚ security τι ρολο παιζουν;;;;;
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline ved

• Αλλαγή

το συστημα που φτιαχτηκε ειναι εντελως ηλιθιο.
* στο σημειο που περνας το εισητηριο εχεις αποσταση απο την μπαρα κατα 2 ατομα.

* οταν περνας εσυ το διαρκειας σου, μπορουν ανετα να μπουν ασχετοι μπροστα σου  κιεσυ τον μπουλο.

* οποτε ειμαστε κιμεις ουγκ ειναι και το συστημα ηλιθιο.

* συνεπως χρειαζεται παλι σεκιουριτας να ελεγχει ποιος περναει το εισητηριο και να κραταει το κενο αναμεσα σε αυτον και την μπαρα (οπως εγινε χθες).

* και κατι ακομα που ολοι ειπαμε,,σε καθε ανοιγμα της μπαρας χωρανε 2 ατομα,,,ε αυτο συγνωμη αλλα ειναι παλι αδυναμια του συστηματος. και δεν εννοω πατερας με παιδακι αλλα 2 γομαρια ανετα περνανε χασκογελωντας.

υγ. δωσαμε 400,000 ευρω για να κανουν την ιδια δουλεια ουσιαστικα οι σεκιουριταδες

υγ2 μια προταση στην παε,,τις παλιες μπαρες να τις βαλουν 5 μετρα μπροστα απο τα τουρνικε,,τις παλιες αυτες μπαρες να τις ελεγχουν παλι σεκιουριταδες και να περναει καθε φορα ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ  αφου εχει περασει ο προηγουμενος απο τα νεα τουρνικε,,

υγ3 τα νεα καγγελα δεν ειναι λειτουργικα,,ας κανουν το παραπανω και ας βαλουν καθετα καγγελα χωριζοντας το καθε τουρνικε μεταξυ τους,,για να εξασφαλιστει σε καθε περασμα, το ενα ατομο -ενα εισητηριο -μια εισοδος.

χομο στο σχεδιο σου αν πεσει ενα δακρυγονο τα ατομα στα τετραγωνακια θα πεθανουν σαν τα ποντικια.

το ιδιο θα παθουμε και στα κλουβια που φτιαξαν...

DimNaoussa

• Guest
άντε το να μπείς εντάξει.. το να κάνεις 30 λεπτά να βγεις απ την 4 είναι κι αυτό μέρος της γλυκιάς ταλαιπωρίας;; δε συμφωνώ serifi.. κατά τη γνώμη μου χρειάζονται οπωσδήποτε τουρνικέ στην 4Α.

o χρονος που κανεις να βγεις απο το γηπεδο ειναι ο ιδιος οπως παλια γιατι δεν αλλαξε τπτ εφοσον ανοιγουν την Α στο τελος..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Vedder γιατι λες για δακρυγονα?Ουσιαστικα τα τετραγωνακια ειναι αυτα τα καγγελα ειναι αυτα που λες στο υγ3, ιδιος ειναι ο κινδυνος

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **

Ποια φωτο λες?

Αυτήν εδώ λέω

28.765
η χωρητικότητα της ΤΟΥΜΠΑΣ
αναλυτικά που ενδιαφέρουν κι'ολας
Θύρα 1: 2012
Θύρα 2: 1311
Θύρα 3: 2121
Θύρα 4: 9933
Θύρα 5: 3147
Θυρα 6: 3523
Θύρα 7: 3525
Θύρα 8: 3193

Offline ved

• Αλλαγή
Vedder γιατι λες για δακρυγονα?Ουσιαστικα τα τετραγωνακια ειναι αυτα τα καγγελα ειναι αυτα που λες στο υγ3, ιδιος ειναι ο κινδυνος

νεα καγκελα εννοω αυτα που ειναι εναλλαξ και μεχρι την μεση μας πριν τα τουρνικε ,,,αυτα λεω να ειναι καθετα προς τα τουρνικε οχι παραλληλα που ειναι τωρα,και να φτιαχνουν σειρες==μια σειρα για καθε εισοδο. αν πεσουν δακρυγονα ευκολα φευγεις απο αυτα αν εννοειται καταργηθει ολη αυτη η περιφραξη που ειναι σαν κλουβι.