Author Topic: Διάφορα σχόλια & απόψεις για την Τούμπα, τον Ναό μας  (Read 33676 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
Νομίζω ότι αν το σύστημα (λογισμικό) που υποστηρίζει την λειτουργία των τουρνικέ απλά παύσει να δέχεται εισητήρια και διαρκείας της 7-8 στην 4, μπορεί να διμηουργηθεί ένα μπάχαλο για κανά δυό αγωνηστικές αλλά μετά θα εξαληφθεί το παράλογο φαινόμενο.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

SAXON/VERIA

• Guest
Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι πως θε πρέπει να πηγαίνουν εκει που εχουν εισιτήριο.
Στην τελική αν ήθελαν 4 να αγοράζανε διαρκείας.
Αντε να πούμε με αυτή την μόδα.

Φίλε logothetis δεν νομίζω πως οι συνδεσμίτες πρέπει να ανακατευτουν με αυτά, ούτε δουλεια τους είναι ούτε θα ΄χανουν όλη την ημέρα τους για να διωχνουν τζαμπατζήδες.

Αυτό είναι δουλειά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μόνο

LoGotHeTiS

• Guest
Συμφωνώ μαζί σου και γι' αυτό έγραψα ότι καλύτερα να το αναλάβει η εταιρία security.

Επίσης χθες στην 7-8 που ίσως υπήρχε και μεγαλύτερο πρόβλημα , με πια λογική αφού δεν υπήρχαν τουρνικέ δεν βάλαν δύο υπάλληλους και στην 8 να κόβουν εισιτήρια και ανάγκασαν όλο τον κόσμο να μπει από την 7, ώσπου κατάλαβαν ότι ο κόσμος δεν θα μπει ποτέ έτσι και άνοιξαν τις πόρτες?

Και εν τέλη να αυξηθούν τα άτομα της εταιρίας security..Αυτός που δίνει 25 ευρώ για την 7-8 δικαιούται τουλάχιστον να μπει σαν άνθρωπος.Με όποιο κόστος για την παε.

fatal_invasion

• Guest
Νομίζω ότι αν το σύστημα (λογισμικό) που υποστηρίζει την λειτουργία των τουρνικέ απλά παύσει να δέχεται εισητήρια και διαρκείας της 7-8 στην 4, μπορεί να διμηουργηθεί ένα μπάχαλο για κανά δυό αγωνηστικές αλλά μετά θα εξαληφθεί το παράλογο φαινόμενο.

Μα δε πρέπει να δέχεται της 7-8 στη 4.Γιαυτό έγινε και συνωστισμός.Πάντως άποψη μου και μένα είναι να περιμένουμε 2-3 αγωνιστικές.Που θα πάει,κάποια στιγμή θα μάθουνε ορισμένοι.

mpougatsas

• Guest
  1.Να λειτουργήσουν τα τουρνικέ κανονικά επιτέλους(για να μη νιώθουμε και μεις μαλάκες που δίνουμε απ'το υστέρημα μας για να πληρώσουμε ένα εισιτήριο ή ένα διαρκείας ενώ θα μπορούσαμε να μπούμε κουτρανταν)
  2.Να φιαχτούν καγκελάκια για τη δημιουργία ουρών και οι σεκιουριτάδες να τοποθετηθούν έξω απο τα τουρνικέ ώστε να ελέγχουν την είσοδο ενός και μόνο ατόμου κάθα φορά..
  3.Γενικά να μην μπορεί κάποιος να μπει αν δεν έχει εισιτήριο γιατι αυτός είναι και ο λόγος που δεν γίνεται sold out(γιατι να πληρώσει κάποιος αφού ξέρει οτι μπορεί να μπεί και χωρίς;;)
  4.Αφού γίνουν τα παραπάνω να στηθεί έξω απο το γήπεδο μια γιγαντοθώνη πλαισιομένη από καντίνες με ρετσίνες και μπύρες για τους τζαμπαντζήδες  που δε θα μπορούν να μπουν πια μέσα και με ένα συρμα μπροστά(οπως υπάρχει σε κάποιους συναυλιακούς  χώρους) για να μπορούν κι οι πιο θερμόαιμοι να πετάνε άνετα τα μπουκάλια τους κι οτι άλλο θέλλουν..  :P

sorry billy δεν είδα το μήνυμα σου..
έλα ok, το μετέφερα....
« Last Edit: October 20, 2008, 12:01:09 by BillYpoglwssioS »

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
για το ματς δεν θελω να πω τιποτα τα ειπατε ολα παραπανω....
θελω να αναφερθω στο θεμα των τουρνικε.....
το βιντεακι του @ΖΑΝ τα λεει ολα...ρε παιδια εμπαιναν ολοι δυο δυο....και πανηγυριζαν κιολας.....αυτο το πραγμα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ....με τον λεβαδειακο ολοι οσοι εχουν φιλο με διαρκειας δεν θα παρουν εισητηριο 8α μπαινουν με τον φιλο τους...δεν ξερω ποιος φταιει,μαλλον εμεις....η νοοτροπια μας...δεν εχω εισητηριο δεν γαμιεται παω και 8α βρω τροπο να μπω.....
εχθες πηγα στο Μπολωνια~Λατσιο και ειδα ακριβως τα ιδια τουρνικε.....ιταλικη ειναι η εταιρια και μαλλον η ιδια ειναι τουλαχιστον απο οσο ειδα στο βιντεο.....τι κανουν λοιπον εδω οι ιταλοι..εχουν περιμετρικο ελεγχο πριν καποιος πλησιασει στα τουρνικε...εκει υπαρχουν σεκιουριταδες οι οποιοι βλεπουν το εισητηριο σου και σε αφηνουν να περασεις μονο αμα εχεις εισητηριο για την συγκεκριμενη θυρα....
@αλαμανα πιστευω ειναι ο μονος τροπος να μην πηδαν απο πανω και να μην μπαινουν δυο δυο....να μην τους επιτραπει να πλησιασουν τις εισοδους...και στην τελικη που ειναι οι σεκιουριταδες???αυτοι με τα ροζ φοσφοριζε που φαινοται στο βιντεο τι ρολο βαραν???ρε σεις τους βοηθουσαν να μπουνε δυο δυο...
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

GeorgT

• Guest
Μεχρη κάποια στιγμή γινόταν σωστά η είσοδος κ οι σεκιουριταδες κάνανε σωστά τη δουλειά τους, μετα ξέφυγε εντελώς!

Για μενα μόνο αν περιμετρικά η αστυνομία κανει έλεγχο στα εισιτήρια μπορεί να σταματήσει αυτο (στην αθηνα π.χ στη λεοφλωρο γινόταν) το φαινόμενο. Το μονο πρόβλημα ειναι οτι τη ξέρουμε την ελλην. αστυνομια κ μπορεί να δημιουργήσει πολλα προβλήματα (οπος κ έγινε χθες με τον kaisara που τράβηξε απίστευτη ταλαιπωρία για να φτάσει στα γραφεία ώστε να βρει λύση στο πρόβλημα με το διάρκειάς του).

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
και στην τελικη που ειναι οι σεκιουριταδες???αυτοι με τα ροζ φοσφοριζε που φαινοται στο βιντεο τι ρολο βαραν???ρε σεις τους βοηθουσαν να μπουνε δυο δυο...

ετσι γινοτανε...
τα καγκελακια που βαλανε με τον συνωστισμο γινοταν επικινδυνα αφου δεν τα εβλεπε κανεις...
και δεν καταλαβα απο την μερια που μπηκα γιατι λειτουργουσαν μονο τα δυο απο τα τεσσερα τουρνικε...

thomas

• Guest
Ήμουνα στην 6 και ανέβασα 50 πίεση.Αυτούς τους αληταράδες που πηδάνε τα κάγκελα για να αλλάξουν θύρα με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας ( ένας γλύστρισε κόντεψε να καρφωθεί στο κάγκελο) πότε θα τους σταματήσει κάποιος?Πρέπει να μέτρησα πάνω από εκατό άτομα.Μιλάμε για αθλιότητα.Και μάλιστα ο υποτιθέμενος σεκιουριτάς κοιτούσε και γελούσε!Επίσης κάποια παιδάκια κατουρούσανε σε μία τρύπα που είχε μπροστά.Υπάρχει βέβαια δικαιολογία για τα παιδάκια λόγω της κατάστασης των WC όμως έλεος ας πέσουν μερικές φάπες,τι ρόλο παίζoυν οι σεκιουριτάδες?Έλεος 20 χρόνια πηγαίνω στην Τούμπα έχω αηδιάσει πλέον με την κατάσταση,δεν είναι δυνατόν να σκαρφαλώνουν ανενόχλητοι τα κάγκελα και να κάθεται δίπλα μου σουρωμένος και να μην σηκώνεται για να καθίσει όταν ήρθε πατέρας με το παιδάκι του που ήρθε με το διαρκείας του.Θα τον έπιανα από το λαιμό τρελάθηκα!Με τα πολλά έφυγε αφού έβρισε τον πατέρα με το παιδάκι του.Ας συνέλθουν μερικοί και ας κάνουν οι σεκιουριτάδες τη δουλειά τους.

Offline Geo

• Αλλαγή
Εμείς μπήκαμε κατά τις 17:20, στην Θ4 από τα τουρνικέ που βλέπουν προς το ΣΦ ΠΑΟΚ. Λειτουργούσαν 2 ή 3 τουρνικέ από τα 6 (εκείνης της πλευράς). Μπήκαμε σχετικά άνετα. Υπήρχαν συνδεσμίτες που τους έδινες το διαρκείας σου, το βάζανε να το διαβάσει το μηχάνημα, περνούσες μέσα και σου το δίνανε πίσω. Πολύ δύσκολη δουλειά των παιδιών, γιατί υπήρχαν οι περίεργοι που θέλαν να μπουκάρουν κούτρα. Μπροστά μου ήτανε ένας μπερδεμένος που πήγε να περάσει έτσι. Ο συνδεσμίτης αδερφός, με πολύ ευγενικό τρόπο (χαρά στο κουράγιο του), του εξηγούσε ότι ΔΕΝ μπορεί να μπει χωρίς εισιτήριο. Μετά από κανά μισάωρο, η ταλαιπωρία όσων μπαίνανε αυξανόταν....

Πάντως η γενική εντύπωση που μού έμεινε είναι ότι τα τουρνικέ βάλαν κάποια τάξη. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες, ο κόσμος πολύς, αλλά πιστεύω ότι η κατάσταση θα μπει σε μία ρέγουλα στα επόμενα παιχνίδια. Τα χαμηλά καγκελάκια που τοποθετήθηκαν για να εισερχόμαστε με κάποια σειρά, θεωρώ ότι πρέπει να έχουν μεγαλύτερο ύψος και να καταλαμβάνουν μεγαλύτερο μήκος. Πρόβλημα επίσης η είσοδος 2 ατόμων ταυτόχρονα στο τουρνικέ. Πρέπει να υπάρχει και εξωτερικά προσωπικό που να ελέγχει.

GeorgT

• Guest
Ολα αυτά που γίνονται πιστευω θα ξενερώσει πολυ κόσμο, ένταξή ο ΠΑΟΚ πάνω απο ολα αλλά το οτι δεν μπορούμε να μπούμε σε καποια ορια ειναι μεγάλο πρόβλημα κ δεν βλεπω να αλλάζει κατι.

Πιο κρίσιμο ματς θα ειναι αυτό με το γαύρο στη τουμπα που υποτίθεται θα έχουμε εξοικειωθεί με τα τουρνικέ κλπ. Αν μετά γίνουν τα ίδια με εχθές κλαυτα Χαράλαμπε!

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Εγώ πιστεύω πως τα τουρνικέ θα βοηθήσουν άλλα πρέπει όλοι να συμβάλουμε σε αυτό. Εγώ πήγα να μπω από στην 4 από την μεριά της 4α κατά της 5 και μισή εκεί γύρω, ήταν ένα μπουλούκι έξω μαζεμένο άναρχα να προσπαθεί να μπει στα τουρνικέ, φωνές, φασαρίες. Ε πήρα και εγώ την "σειρά" μου να μπω, μετά από λίγο διαπίστωσα ότι υπήρχαν και κάτι κάγκελα, που δεν κατάλαβα με τι ακριβώς σειρά μπήκαν και τι σκοπό είχαν αφού όλοι πάλι ήμασταν όπως να'ναι. Κανα 2-3 σκαρφάλωναν από δίπλα και έμπαιναν από πάνω, έτρωγαν το κράξιμο βέβαια αλλά τίποτα άλλο. Και εκεί που πλησιάζαμε να μπούμε, μέσα από τα τουρνικέ φωνάζανε "Μην σπρώχνεται, ένας-ένας θα μπείτε όλοι τσάμπα"  Και ερωτώ , τι ακριβώς παίχτηκε ρε παιδιά ; Πραγματικά δεν κατάλαβα...

Πάντως όλοι πιστεύω ότι πρέπει να μπουν κάγκελα, που να σε υποχρεώνουν να κάνεις σειρά, δεν γίνεται αλλιώς.

goudas4

• Guest
Δεν ξερω τι σκατα θα γινει αλλα απαιτω ως οπαδος του ΠΑΟΚ απο την Παε να ψαξει να βρει μια λυση σε αυτο το θεμα!
Οι καταστασεις που βιωνουμε καθε Κυριακη στην Τουμπα ειναι τραγελαφικες και στο τελος θα θρηνησουμε κανεναν ετσι οπως παμε...Ασε που εχω βαρεθει να βλεπω να παιζουμε ξυλο μεταξυ μας γι'αυτο το λογο...
Αντι να χαιρομαστε που ερχεται ντερμπι, παρακαλαμε πως και πως να ερθει κανα ματσακι με λεβαδειακο μπας και ηρεμησουμε λιγο...
Τραγικο να μην υπαρχουν τουρνικε στην 4Α...Αν δεν το εχει στα υποψην της η Παε πρεπει οπωσδηποτε να κοιταξει να βαλει κι εκει οσα λεφτα κι αν στοιχησουν...Οπως και σε οσες θυρες δεν εχουν (παραδειγμα εχει μονο ενα τουρνικε σε 5-6...επισης τραγικο!)

Επισης ειναι δυνατον να δοκιμαζεις ενα τοσο δυσκολο εγχειρημα σε ντερμπι με τον βαζελο?? Αυτα δεν γινονται πουθενα ρε σεις...Λιγο μυαλο θελει να σκεφτεις οτι θα γινεται της πουτανας...

Γενικοτερα σε αυτο το θεμα εχω ξενερωσει απιστευτα με την δοιηκηση και δεν δισταζω να το πω...Ελπιζω καποια στιγμη να αντιληφθουν εκει στην δοιηκηση πως πρεπει να αλλαξουν πολλα πραγματα για να μην ταλαιπωρειται ο κοσμος...

Παρτε και ενα αρθρο απο το www.paokg4.org με το οποιο συμφωνω απολυτα:

Σαββατιάτικα κουλούρια

Οπλίσου με υπομονή αύριο καθώς θα ανεβαίνεις στην Τούμπα. Και ψυχραιμία. Θα σε χρειαστούν. Μιας και κάποιοι "φωτεινοί παντογνώστες" αποφάσισαν ότι το σύστημα με τα τουρνικέ θα πρέπει να ξεκινήσει να εφαρμόζεται σε ντέρμπυ (με τον Παναθηναϊκό) και όχι σε ένα πιο "ήπιο" παιχνίδι π.χ. με τη Λιβαδειά. Εκτός κι αν θεωρείται test event η χρήση τους για τις θύρες 1-2-3, τους σουιτάρχες, τους προσκλησάκηδες και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Μόνο που αυτοί αποτελούν, περίπου, το 20% της χωρητικότητας του Γηπέδου. Μπορεί και λιγότερο.

Η 4Α θα παραμείνει κλειστή και θα χρησιμοποιηθεί μόνο ως έξοδος. Αναμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία να μας ανακοινωθεί -πότε θα μπούνε τουρνικέ και στη συγκεκριμένη θύρα για να λειτουργήσει κανονικά. Εκτός κι αν το σχέδιο είναι να πάει έτσι η ιστορία ως το τέλος της χρονιάς. Και να μονιμοποιηθεί η κατάσταση. Σημειολογικά θα πρόκειται περί κορυφαίας ήττας (τουλάχιστον για εμάς).  Κάτι σαν ταφόπλακα. Εκτός κι αν δεν ενδιαφέρεται πλέον κανείς, οπότε δεν βρίσκουμε κανένα λόγο να συνεχίσουμε να κάνουμε τους "κακούς".

Την Τετάρτη υπήρχαν εκατοντάδες κόσμου στην Τούμπα που περίμεναν τους αρμόδιους υπάλληλους, περισσότερες από δύο ώρες σε σχέση με το προγραμματισμένο, για να ανοίξουν τα εκδοτήρια. Και όταν μετά από μία ώρα φτάσανε στην κορυφή της ουράς, πληροφορήθηκαν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τα πέταλα. Προφανώς οι δεκάδες υπάλληλοι της παε, είχαν να ασχοληθούν με πιο σοβαρά θέματα από την εξυπηρέτηση του κόσμου. Όπως επίσης χρειάζεται ιδιαίτερο μυαλό και περισσότερα από τρία πτυχία, για να κολλήσεις -από νωρίς το πρωί- στα εκδοτήρια μια ανακοίνωση "Εισιτήρια μόνο για τις θύρες τάδε, τάδε και τάδε".

Εξαιρετικό, από μια πρώτη ματιά, το ηλεκτρονικό σύστημα διάθεσης. Και πάρα πολύ σωστή η κίνηση της διοίκησης, να διατεθούν προς αγορά, εισιτήρια, μόνο για το επόμενο παιχνίδι. Απομένει να διαπιστωθούν στην πράξη τα οποία προβλήματα του συστήματος (ελπίζουμε να είναι μηδενικά).
Η πολιτική θα ήταν καλό να παραμείνει συγκρατημένη, να μελετηθεί προσεκτικά ο αριθμός των εισιτηρίων και σε ποιες θύρες, θα διατίθενται προς ηλεκτρονική πώληση. Γιατί ενέχει δυνητικά ο κίνδυνος, να αλλάξει δραματικά στη διάρκεια του χρόνου (αν διαφοροποιηθεί αυτή η σωστή και συγκρατημένη πολιτική) η ανθρωπογεωγραφία της Τούμπας. Εκτός κι αν αυτό, δεν μας ενδιαφέρει πλέον.

Ένα εύρω στο εισιτήριο, χρεώνει η tickethour. Μάλλον, δεν τους φτάνει η πολύτιμη αξία της τεράστιας βάσης δεδομένων που θα αποκτήσουν στη διάρκεια του χρόνου. Κι αν η παε ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην αναπτύξει δικό της ηλεκτρονικό σύστημα (αλήθεια που είναι εκείνο το eshop, σε δέκα μέρες κλείνει κι ο Οκτώβριος) και να μεταβιβάσει το κόστος στον πελάτη, αναμένουμε και τις σχετικές περικοπές στα αντίστοιχα κόστη και στο πλεονάζων (αν υπάρχει) προσωπικό. Εκτός κι αν η εξυγίανση έχει ολοκληρωθεί.

Το πόσο μεγάλο φιάσκο είναι η ονομαστικοποίηση των εισιτηρίων, η οποία εγκαταλείφθηκε από τις περισσότερες χώρες που δοκίμασαν να την εφαρμόσουν πριν από 10-15 χρόνια, έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται. Μια φούσκα, για φανεί ότι παράγεται έργο και υπάρχει πολιτική βούληση. Μια φούσκα για να αυγατίσουν ακόμα περισσότερο οι προϋπολογισμοί των προκηρύξεων για τα συγκεκριμένα έργα. Πάντα σε βάρος του μα#$*α  φορολογούμενου.

Οπλίσου με υπομονή αύριο καθώς θα ανεβαίνεις στην Τούμπα. Και ψυχραιμία. Θα σε χρειαστούν. Και θα χρειαστούν και στους συναγωνιστές σου, που θα προσπαθούν να βγάλουν άκρη μαζί με σένα και να μπουν γρήγορα και άνετα στο Γήπεδο. Όπως επίσης δεν χρειάζονται δώρα στον αντίπαλο και πλήγματα στην ίδια την ομάδα μας, όπως η ρίψη των αντικειμένων στο τρίτο λεπτό του παιχνιδιού με τον Άρη.

Τέλος είναι καλό να θυμάσαι ό,τι οι Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος και Μελίσσης είναι απλά επαγγελματίες που αποφάσισαν, οι ίδιοι ή κάποιοι άλλοι, πως ήταν καλύτερο να συνεχίσουν να βγάζουν το παντεσπάνι τους στον Παναθηναϊκό. Εμάς αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπυ και μόνο η νίκη της ομάδας μας.
Ειδικότερα στην περίπτωση του πρώτου, όσοι θα αφιερώσουν την παρουσία τους στο παιχνίδι για καταφερθούν αποκλειστικά και μόνο εναντίον του, να ξέρουν ουσιαστικά ότι τον κάνουν πολύ μεγάλο δώρο. Τον αναγνωρίζουν κάτι που οι περισσότεροι ηλικίας 30+ δεν καταφέραμε ποτέ να δούμε στον εν λόγω παίκτη, παρά τη συγκινητική προσπάθεια των τοπικών διαφημιστών. Τον ηγετικό χαρακτήρα.   

ΥΓ1: Αυτοί που βγάζουν στον αέρα τις δήθεν αποκλειστικότητες, ιδίως από τα "μέσα" και ιδίως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, περί προβλήματος συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα, είναι το λιγότερο αστείοι. Επί έξι και πλέον μήνες (μετά τη λήξη του περσινού πρωταθλήματος) και ενώ γινόταν μετεγγραφές και αυξανόταν το budget, οι πωλήσεις των διαρκείας και η ροή χρήματος στα ταμεία μας χτυπούσε κόκκινο, ενώ η πολιτική μας έδειχνε σε όλους τους τόνους ότι τα δύσκολα περάσανε,  αυτοί τραγουδούσαν στον κόσμο το "όλα καλά-όλα ανθηρά". Και τώρα θυμήθηκαν τα περί αδειοδότησης. Τώρα που το "τραίνο" πήρε μπρος, σε αντίθεση με τα πολυδιαφημισμένα του ΠΟΚ, που ακόμα ψάχνουν τις γραμμές. Τουλάχιστον αστείοι, αν όχι ύποπτοι.

Υπάρχει διοίκηση, η οποία θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στους χειρισμούς της και ιδίως σε όσα "διαρρέουν" προς τα έξω. Ούτως ή άλλως υπάρχει μια δεδομένη και πολύ  άσχημη οικονομική συγκυρία, η οποία απειλεί την ύπαρξη ομάδων όπως π.χ. η Chelsea, η Roma κοκ. Και σχετικές ανακοινώσεις της UEFA, ότι παρακολουθεί την κατάσταση και πιθανόν να προχωρήσει σε προσαρμογές. Κομμένη λοιπόν η κινδυνολογία και η καλλιέργεια κλίματος, ιδίως από αυτούς που ταΐζουν τον κόσμο συστηματικά και μόνο, κουτόχορτο.

ΥΓ2: Έχεις ψηφίσει, χωρίς καμιά ένσταση, την διατήρηση του παρόντος status quo στο Ελληνικό ποδόσφαιρο (sic). Και μιας και το ΙΚΕΑ δεν έχει φέρει ακόμα στην Ελλάδα την κρεμάστρα ArchiDiaititis, είναι πιο τίμιο να είσαι συγκρατημένος (σε επίσημο επίπεδο) όταν ο π.χ. ρέφερυς, σε τραγουδήσει τα κάλαντα από την ανάποδη. 

http://www.paokg4.org/entropy.asp?articleid=633

PAOK_VOLOS

• Guest
Πρώτη φορά μπαινω στο γήπεδο τόσο χαλαρά και 'ξεκούραστα'!Μπήκα στις 5.Η μόνη λύση για να αποφύγεις την ταλαιπωρία είναι να μπεις νωρίς.

trelos sporos

• Guest
Καλως η κακως οι τσαμπατζηδες στην ελλαδα υπαρχουν και θα υπαρχουν οτι συστημα ελεγχου και να μπει. Δεν ειναι μονο στον ΠΑΟΚ ειναι σε ολες τις ομαδες.

Όσο για την περιφρουρηση στην αρχη ειδα υποδειγματικες συμπεριφορες αλλα στη συνεχεια ξεφυγαν λιγο τα πραγματα ειδικα με καποιους που θελαν να το παιξουν μαγκες με τις πλατες αλλων.

Alamana δε συμφωνω μαζι σου για τα συρματα πανω απ τα τουρνικε. Η τουμπα εμοιαζε με φυλακη με αυτα καλα καναν και τα εβγαλαν.

fatal_invasion

• Guest
Μας νοιάζει η αισθητική ή η ουσία ;

trelos sporos

• Guest
και τα δυο. 5 ατομα το πολυ να πηδηξαν απο πανω στο ματς με το βαζελο.

fatal_invasion

• Guest
Αν δεν τους σταματήσεις να είσαι σίγουρος ότι την επόμενη φορά θα είναι δεκαπλάσιοι.Μόνο Εγώ είδα 5.

billaras

• Guest
τι να πω και εγώ ρε μάγκες...

κατά τις 4:30 ήμουν τούμπα
πάω να μπω με το διαρκειας και το τουρνικέ αντί να βγάλει το πράσινο βελάκι μου έβγαζε ένα X...δεν μπορούσα να μπω μέσα.

αυτοί οι μπινέδες οι σεκιουριτάδες ήθελαν να με πείσουν πως μπήκε άλλοs με το διαρκειας μου...!!!τρελα πράγματα...
ζητούσα έναν υπεύθυνο και η απάντηση που έπαιρνα apo τους σεκιουριτάδες ήταν "ψάξε να τον βρείς"!!!!!!
να τον λέω τι κάνω τώρα και να με λέει "δεν ξέρω...πάντως δεν μπαίνεις"
δεν μπορούσα να το πιστέψω...πλήρωσα 170 euro για dίαρκείας και δεν μπορούσα να μπω στο γήπεδο...
αλλα δεν ήμουν ο μοναδικός...και ένα άλλο παλικάρι είχε το ίδιο πρόβλημα.
αφού κάναμε δυο τρεις φορες τον γύρο τις τούμπας μπας και βρούμε έναν υπεύθυνο είδαμε πως έξω από την 1 είχε ένα εκδοτήριο (για αυτούς που πήραν εισιτήριο από το internet)μονο που εκεί είχαν μαζευτεί όσοι είχαν το ίδιο πρόβλημα με εμάς....ήμασταν καμια 50aria άτομα που είχαμε πρόβλημα με το διαρκειας...
το τραγικό είναι πως για αυτά τα 50 άτομα μονο ένας ήταν υπεύθυνος για να  διορθώσει το πρόβλημα με το διαρκειας...αυτός τα είχε μαζέψει όλα και για κάθε ένα έκανε 5 λεπτά περίπου.
το συμπέρασμα...?δεν θα μπενά στο γήπεδο.........
η ώρα είχε πάει 5 και μιση και 50 άτομα περιμέναμε να μας δώσει ο υπεύθυνος πίσω τα διαρκειας μας...sαν να μην έφτανε αυτό,εκείνη την ώρα ερχόταν η αποστολή του βάζελου και οι μπάτσοι μας έλεγαν να φύγουμε.εμείς να τους λέμε πως περιμένουμε τα διαρκειας μας,και πως δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με την αποστολή του βάζελου.tους είπαμε ακόμα να βάλουν μια διμοιρία διπλα μας να μας προσέχει αρκεί να μείνουμε εμείς εκεί...λες και δεν μας έφτανε το πρόβλημα με το διαρκειας και η αγωνια μήπως και χάσουμε τον αγώνα...θα ασχολούμασταν με τους βάζελους  ::)

παρόλα αυτά όμως μας έδιωξαν...μας είπαν πως σε 10 λεπτά θα πηγαίναμε πάλι εκεί αλλα πέρασε μιση ώρα και μας  είχαν akoma στοιβαγμένους πίσω από την 7.
το διαρκειας μου ήταν σε ξένα χερια και δεν ήξερα αν θα το έπαιρνα ποτε πίσω...μπορεί να το έδινε σε κάποιον άλλον αφού ούτε ταυτότητα έδειχνες στον υπεύθυνο για να ελένξει τα στοιχεια ούτε τίποτα.απλά έλεγε ένα όνομα και το διαρκειας πήγαινε από χέρι σε χέρι στον κάτοχο!!!!
ότι να ναι δηλαδή...μονο στην ελλάδα γίνονται αυτά....

ευτυχώς όταν μας άφησαν οι μπάτσοι ελεύθερους να πάμε πάλι στο εκδοτήριο να πάρουμε το διαρκειας ο υπεύθυνος τα είχε φτιάξει...όταν το πήρα πάλι στα χερια μου δεν το πίστευα!!!νόμιζα πως θα έχανα τον αγώνα...

στο τέλος όμως αποδείχθηκε πως τζάμπα έφαγα τόση αγωνια μήπως και χάσω τον αγώνα...γιατί αφού πήγα στην 4 έξω είχε καμια χίλια άτομα και έμπαιναν μέσα όπως ήθελαν.το μονο που δεν έκαναv πάντως ήταν να βάλουν το διαρκειας στο τουρνικέ!!!
και το θέμα δεν είναι ότι έμπαιναν δυο δυο...αλλα το γεγονός ότι δεν χρειαζόταν καν να βάλεις το διαρκειας στο τουρνικέ για να περάσεις!!!ελεύθερη είσοδος....έμπαινε οποιος ήθελε μέσα...εγώ το διαρκειας μου δεν το χρησιμοποίησα....όπως και πόλις κόσμος ακόμα.

τραγελαφικές καταστάσεις  >:(

ΠΑΟΚ OLE OLE ΓΑΜΏ ΤΑ ΤΟΥΡΝΙΚΈ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

3) Εκείνη η ψευδο-είσοδος στη Θ4 (κοντά στην Θ3), με το στενό πλάτος, σε τι εξυπηρετεί ή εξυπηρετούσε? Γιατί δεν ανοίγουν μία επιπλέον θύρα? Δεν είναι βέβαια τόσο απλό κατασκευαστικά, αλλά θα λύσει πολλά προβλήματα συνωστισμού.

Πριν από 15 χρόνια περίπου, ο φροντιστής του γηπέδου είχε στο σημείο που τώρα φιλοξενούνται αθλητές του ΑΣ (δίπλα από τον σύνδεσμο της Τούμπας) το σπίτι του. Από το πορτάκι εκείνο μπαινοέβγαινε μέσα στο γήπεδο, πήγαινε πότιζε το χορτάρι και έκανε όσες δουλειές απαιτούνταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
gdaou
"γάβροι=κότες"