λοιπον εγω ειμαι λατρης των προπονητων που το μυαλο τους ειναι στο τι κανω μπροστα αλλα δεν ειμαι και γυμνος πισω
τετοιοι προπονητες κυριως ειναι ολλανδοι γαλλοι και οι λατινοι(εκτος ιταλων).γι'αυτο και τα περισσοτερα ταλεντα βγαινουνε
κυριως απο αυτα τα πρωταθληματα.υπαρχουν φυσικα και οι βραζιλιανοι ως ταλεντα αλλα αυτους τους προικιζει
η φυση και ο αμαζονιος κι οχι κανας προπονητης.υπαρχουν φυσικα και μυαλωμενοι προπονητες που εκμεταλλευονται
την ομαδα τους 100% χωρις να χαλανε και το ποδοσφαιρο.τετοιος ειναι ο σπαλλετι προπονηταρας για μενα.
ο μουρινιο εργατικος(παιζει κι η ντοπα αλλα παντου παιζει αυτο) αλλα το τρεξιμο μονο εμενα μου την σπαει
τα ιδια κι ο μπενιτεθ.και τωρα η μεγαλη καψουρα μου ο προπονητης που θα θελα και στον ΠΑΟΚ(δεν ειναι απροσιτος).
κο αντριανσε.επιθετικογενης,η αλκμααρ μ'αυτον ειχε παιξει τρομερη μπαλα,και για τους λατρεις του αγγελου
αυστηρος οσο δεν παει.εχει διωξει παικτες επειδη στραβομουτσουνιαζαν σ'αυτα που τους ελεγε.(δεν ξερω αν παει στο Αγιο Ορος

)
τετοιοι προπονητες ταιριαζουν ταμαμ στον ΠΑΟΚ και στην νοοτροπια μας,γιατι εμεις γουσταρουμε να βλεπουμε
επιθετικη μπαλιτσα(αν και τωρα τελευταια εχουμε χαλασει αρκετα μ'αυτα που βλεπουμε)
οι παλιοτεροι γνωριζουν καλα οτι τετοια στοιχεια ειχε ο μεγαλος ΠΑΟΚ της δεκαετιας του 70,εμεις τα ψιλοειδαμε με χααν στην πρωτη θητεια του
και με μπαγιεβιτς