Author Topic: Ποιον θεωρείτε καλύτερο προπονητή;  (Read 4819 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Απ: Ποιον θεωρείτε καλύτερο προπονητή;
« Reply #160 on: April 19, 2008, 19:18:29 »
Σαντος δαγκωτο  ;D ;D ;D ;D
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

polaret

• Guest
« Reply #161 on: April 19, 2008, 20:34:07 »
ΝΑΙ ΝΑΙ συμφωνω τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει ποτε μου ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #162 on: April 19, 2008, 20:34:58 »
Edw o kosmos xanetai...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #163 on: April 20, 2008, 11:16:19 »
Φιλε σου εχω ενα νεο. Ο Σαντος θα μεινει. Και οχι θα μεινει αλλα θα σε παει και ψηλα.

Τελος. Αρκετα πια με τον πορτογαλο. Το φιλοτιμο των παιχτων για μενα ειχε αποδειχτει στο φιλικο με την μπυραρια.

No moρe off topic. Εδω λεμε ποιος ειναι ο καλυτερος προπονητης. Και να πω και την αποψη μου δεν υπαρχει πιο πετυχημενος προπονητης απο αυτον του Αγιαξ δεκαετια 70. Ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

SID4

• Guest
« Reply #164 on: April 20, 2008, 12:22:15 »
Αγγελος Αναστασιαδης.
Μη ξεχνατε ποιος μας εκανε ομαδα και μη φτυνετε εκει που γλειφατε μερικοι μερικοι...

makptol

• Guest
« Reply #165 on: April 20, 2008, 12:31:32 »
Φιλε σου εχω ενα νεο. Ο Σαντος θα μεινει. Και οχι θα μεινει αλλα θα σε παει και ψηλα.

Τελος. Αρκετα πια με τον πορτογαλο. Το φιλοτιμο των παιχτων για μενα ειχε αποδειχτει στο φιλικο με την μπυραρια.

No moρe off topic. Εδω λεμε ποιος ειναι ο καλυτερος προπονητης. Και να πω και την αποψη μου δεν υπαρχει πιο πετυχημενος προπονητης απο αυτον του Αγιαξ δεκαετια 70. Ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο.

:thumbok:

nick_shortjohn

• Guest
« Reply #166 on: April 21, 2008, 04:29:46 »
e m' afton ton aggelo... eleos! PAOKtsis, prosfere (ki opoios den to anagnorizei einai asxetos) alla teleiose. ekleise o kyklos tou. san tis gomenes, les kai msa ksepartheniase kanoume.

MetroStar

• Guest
Ο Σάντος αν και είχε πολλές αποτυχίες στην καριέρα του είχε και πολλές επιτυχίες. Αν τον αφήσεις να δουλέψει και τον πιστέψουν και οι παικτες μπορεί να σε κάνει θαύματα. Αυτοί που ανεβαίνουνε στα κάγκελα και τον βρίζουν μονό κακό κάνουν στον ΠΑΟΚ. Αφήστε τον ανθρωπο να δουλέψει και στο τέλος αυτής ή της επόμενης σαιζόν μπορούμε να διαμορφώσουμε μια πρώτη άποψη και να κάνουμε την κριτική μας.

Για  τον κορυφαίο τώρα ψηφίζω Αγγελο. Και δε πιστεύω ότι έκλεισε ο κύκλος του. Θέλω να τον ξαναδώ να κοουτσάρει την ομάδα. Ο άνθρωπος απο νοοτροπία είναι 1000 χρόνια μπροστα.

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
file metrostar to teleytaio pou thelw na kanw einai na se perikyklwsw ki egw eidikotera twra pou vlepw oti se exoun apo "konta" kapoioi logw diaforetikwn apopsewn. ayto pantws gia ton Aggelo einai akyro kai min akouw malakies. poianou o kyklos den ekleise??? irthes tin prwti fora ekanes oti ekanes, poly kali poreia, pige to prama etsi opws pige, e sikw fige meta na se thymountai oloi kai na pinoun nero sto onoma sou. egw tetoion proponiti den goustarw. einai sa na les: thelw ton PAOK mikro kyrioi kai gi'ayto exw ayto ton proponiti. oso gia ton poio theorw egw poio kalo proponiti katse na to skeftw ligo giati sygxistika..

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Ο Σάντος αν και είχε πολλές αποτυχίες στην καριέρα του είχε και πολλές επιτυχίες. Αν τον αφήσεις να δουλέψει και τον πιστέψουν και οι παικτες μπορεί να σε κάνει θαύματα. Αυτοί που ανεβαίνουνε στα κάγκελα και τον βρίζουν μονό κακό κάνουν στον ΠΑΟΚ. Αφήστε τον ανθρωπο να δουλέψει και στο τέλος αυτής ή της επόμενης σαιζόν μπορούμε να διαμορφώσουμε μια πρώτη άποψη και να κάνουμε την κριτική μας.

Για  τον κορυφαίο τώρα ψηφίζω Αγγελο. Και δε πιστεύω ότι έκλεισε ο κύκλος του. Θέλω να τον ξαναδώ να κοουτσάρει την ομάδα. Ο άνθρωπος απο νοοτροπία είναι 1000 χρόνια μπροστα.

nootropia?
otan mplekei ti thriskia me to podosfairo?
file mou o theos ehei na asholithei me simantikotera  pragmata
apo ton athlitismo....

p.s ferte ton aggelo 5-6 fores akoma gia na kleisei epitelous o kuklos tou!
Niente incontri....Solo scontri

zan

• Guest

Αγγελος? Ναι μωρε φερτε αυτον πισω και να φερει μαζι του Γιασεμακη-Γραμοζη-Βελλη-Αργυριου-Αμαεφουλε-Λιασο Λουκα κ.τ.λ.. Βρε δεν πατε να κανετε καμια βουτια να συνερθεται λεω γω......   Υ.Σ Εαν ποτε ο Τεο θελεισει να αλλαξει τον Σαντος θα προτειμουσα Σερτζιο Μαρκαριάν ... ;D

Offline sabbath

• Αλλαγή
αγγελε ψυχαρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Είναι κρίμα επειδή το topic εξελίχθηκε σε μια άτυπη κόντρα προσωπολατρών.

Μακάρι να μην ήταν ανοιχτό για να γραφούν άλλες γνώμες. Δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί. Τους μόνους που εξυπηρετεί είναι αυτούς που η πλειοψηφία του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού, θεωρεί γκρινιάρηδες, προπονητές της κερκίδας, πολέμιους της διοίκησης και του εκάστοτε εν ενεργεία προπονητή.

Και κάθε φορά θα ξανανοίγει από αυτούς. Και κάθε φορά θα ξαναέχουμε νέα φαγωμάρα, προσωπολατρία και τεταμένα νεύρα που θα αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από την ενότητα και συσπείρωση που πρέπει να υπάρχει.
gdaou
"γάβροι=κότες"

sabri

• Guest
Ειναι ασχημο να μαλωνουμε για εναν ανθρωπο που επαιξε μπαλα στον παοκ
προπονησε,αποθεωθηκε,μετα απομυθοποιηθηκε ως τελειος αποδιοπομπαιος τραγος
και τωρα απαξιωνεται ως αποτυχημενος..κριμα για τον ανθρωπο που με τον ¨θεο"
βοηθο μας εβγαλε προκριματικα και ψηφιστικε δικαια τοτε κορυφαιος προπονητης της χρονιας..
κριμα που καμια φορα απο τα τοσα που εχουμε τραβηξει γινομαστε αγνωμονες..
απο μενα ενα μεγαλο παρακαλω ειναι μια μερα να συμφωνησουμε ολοι μαζι
και να τον συρουμε πισω..για μια ακομα ευκαιρια να τελειωσει αυτο που αφησε τοσες φορες μισο..
να κανει τον Παοκ να βγαζει τον τσαμπουκα που χει στο αιμα του εμπρακτα στο χορταρι..
και σορρυ απ ολους αν το παρατραβηξα.μαλλον τα χω καιρο μεσα μου.

Offline sabbath

• Αλλαγή
φιλε μου οχι να μην γυρισει πισω.....αλλα να μην τα ισοπεδωνομε και ολα......

ο κουδας το ενα,ο μπανε το αλλο,ο σαραφης δεν εκανε το παραλο,ο αγγελος αυτο,ο βεζυρτζης ψοφο...κ.τ.λ...

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
απο μενα ενα μεγαλο παρακαλω ειναι μια μερα να συμφωνησουμε ολοι μαζι
και να τον συρουμε πισω..για μια ακομα ευκαιρια να τελειωσει αυτο που αφησε τοσες φορες μισο..

Τι ακριβως εννοεις ρε φιλε? ΝΑ τον ξαναφερουμε στον ΠΑΟΚ? Ο κος Αναστασιαδης αποτελει μερος του παρελθοντος οχι του μελλοντος. Προσφερε με την αγαπη του στην ομαδα παρα πολλα, αλλα με τις αντιληψεις του στερησε απο τον ΠΑΟΚ περισσοτερα. Τον αγαπαμε τον εκτιμαμε για οσα εδωσε οσο καιρο ειχε την τεχνικη ηγεσια του ΠΑΟΚ αλλα ως εκει. Σταματηστε να αναμοχλευετε πραγματα που κανουν κακο.

τελος
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Ποιον θεωρείτε καλύτερο προπονητή;

Πόσες φορές να το γράψω;  Έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση, σχόλια που θα αφορούν τον Αγγελο θα τρωνε σβήσιμο
« Last Edit: May 25, 2008, 10:33:32 by tsakalaki »
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
Είναι κρίμα επειδή το topic εξελίχθηκε σε μια άτυπη κόντρα προσωπολατρών.

Μακάρι να μην ήταν ανοιχτό για να γραφούν άλλες γνώμες. Δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί. Τους μόνους που εξυπηρετεί είναι αυτούς που η πλειοψηφία του ΠΑΟΚτσήδικου Λαού, θεωρεί γκρινιάρηδες, προπονητές της κερκίδας, πολέμιους της διοίκησης και του εκάστοτε εν ενεργεία προπονητή.

Και κάθε φορά θα ξανανοίγει από αυτούς. Και κάθε φορά θα ξαναέχουμε νέα φαγωμάρα, προσωπολατρία και τεταμένα νεύρα που θα αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από την ενότητα και συσπείρωση που πρέπει να υπάρχει.

Ena klik einai h 1h protash sthn 2h paragrafo.
kai eimaste ena klik prin ginei ki'ayto. myalo den bazoume emeis.
ti 8a legane merikoi na metafer8ei h koubenta kapou edw: http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?topic=894.msg191508#new
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Panagiotis4

• Guest
an eksereseis ton megisto proponiti tzitzi(friger),o epomenos itan o anastasiadis.pera apo ta strava tou(ithele na einai proponitis,gumnastis,proedros klp) mesa stis 4 grammes tou gipedou itan o kaluteros.me 1-2 allages, allaze oli tin eikona tis omados.

bagos1

• Guest
korufaio gia emena eitane o voukotic eir8e ston paok perisi xwris gumnastes xwris epiteleio kai se mia omada me xeirotero uliko apo fetos ekane to autonohto ebale korifi miecel apo aristero half pou ton eixane oloi kai otan gurise kai o oikodomos ton ebale dipla ston mieciel kai prolave se 4 agones kai evale 3 goal ama 8umamai kala