Author Topic: Ποιον θεωρείτε καλύτερο προπονητή;  (Read 5001 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Photis

• Guest
Απ: Ποιον θεωρείτε καλύτερο προπονητή;
« Reply #80 on: March 17, 2008, 03:51:37 »
Marcello Lippi!!!

Diego-4

• Guest
« Reply #81 on: March 17, 2008, 10:00:33 »
Άγγελος Αναστασιάδης

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #82 on: March 17, 2008, 10:05:35 »
συμφωνω με τον Diego..

αλλα ο ΠΑΟΚ εχει αυτην την στιγμη προπονητη και οφειλουμε να τον στηριξουμε.

JamaicaN

• Guest
« Reply #83 on: March 17, 2008, 10:07:13 »
Fernando Santos

:nianiania: :nianiania:

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #84 on: March 17, 2008, 10:26:48 »
ο κοσμος μας . .....
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Diego-4

• Guest
« Reply #85 on: March 17, 2008, 10:29:19 »
συμφωνω με τον Diego..

Οτι στηριζουμε Santos και θα συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε είναι το μόνο σίγουρο...
Είναι τραγικό όμως να κατηγορούν τον Άγγελο Αναστασιάδη χρησιμοποιώντας για μένα αστεία επιχειρήματα του στύλ έδιωξε τη μισή ομάδα του κλεφτοκοττά Σέρβου , δεν ανανέωσε τον ΓΧ και άλλα τόσα.
Το δικό μου το άλογο μάγκες στον ιππόδρομο θέλω να το βλέπω να βγαίνει πρώτο , δεν με νοιάζει το ΠΩΣ θα γίνει κάτι τέτοιο ούτε θα υποδείξω εγώ τον τρόπο , απλά θέλω να το βλέπω να καλπάζει περίφανο και ο ΠΑΟΚ του Άγγελου ήταν ένα τέτοιο άλογο , μπορεί να μην φορούσε χρυσά πέταλα αλλα την δουλειά του την έκανε.Άλλωστε ο κάθε μάστορας χρησιμοποιεί τα δικά του εργαλεία , έτσι είναι αυτά.
Έτσι λοιπόν IronEagle όπως εσύ λές οτι ο ΠΑΟΚ δεν χρειαζόταν διαχειρηστή αλλα προπονητή , εσύ δεν βλέπω να τον κρίνεις για τα προπονητικά του προσόντα αλλα για τα διαχειριστικά του.Θα μπορούσες ας πούμε να τον κρίνεις για την ιδέα του να βγάλει τον Χασιώτη και να βάλει Spasic στο παιχνίδι με το γαύρο στη Ριζούπολη που πειρες το διπλό και βέβαια τέτοια αλλαγή δεν θα ξαναδείς απο κανέναν "χέστη" διότι κάτι τέτοιο θέλει να έχεις πολλή τρέλλα στο μυαλό ....Τι να λέμε τώρα , είναι χαζό να κάθομαι να αποδείξω οτι ο γάιδαρος δεν πετάει γιατί όπως και να το κάνουμε δεν πετάει και ούτε ποτέ πρόκειται...Ο άνθρωπος είναι μακράν οτι καλύτερο έχει περάσει απο τον ΠΑΟΚ , τι να λέμε τώρα...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #86 on: March 17, 2008, 11:22:41 »
Παρακαλώ στο θέμα μας

Ποιον θεωρείτε καλύτερο προπονητή
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

GeorgT

• Guest
« Reply #87 on: March 17, 2008, 11:33:26 »
Δεν υπάρχει για μένα ο καλύτερος προπονητής, πρέπει να ταιριάξει η χημεία μεταξύ κάποιού προπονητή κ της ομάδας ώστε να στρώση μια ομαδα (ούτε για σχέση με γκόμενα να έλεγα :P ) αλλά σίγουρα ενας απο τους καλύτερους προπονητές στο κόσμο ειναι ο οττμαρ χιτζφελντ!!!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #88 on: March 17, 2008, 12:11:04 »
συμφωνω με τον Diego..

+1

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #89 on: March 17, 2008, 12:20:52 »
τον αρσεν βενγκερ...και θεωρω την αρσεναλ την καλυτερη ομαδα της δεκαετιας που περασε στην ευρωπη....ανεξαρτητα που δεν πηρε τους τιτλους που επρεπε επαιξε την καλυτερη μπαλα.....ισως παρει φετος αυτο που της αξιζει....

και ειμαι περηφανος που στο ξεκινημα αυτης της ομαδας η ΠΑΟΚΑΡΑ πηρε την ιστορικη εκεινη προκριση.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

apostolos

• Guest
« Reply #90 on: March 17, 2008, 13:42:32 »
E, o Benger me ta kata kairous apotelesmata pou exei ferei sthn Arsenal, tha eixe fugei me klwtsies kai apo ton PAOK kai apo opoiadhpote allh ellhnikh omada...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #91 on: March 17, 2008, 14:01:49 »
E, o Benger me ta kata kairous apotelesmata pou exei ferei sthn Arsenal, tha eixe fugei me klwtsies kai apo ton PAOK kai apo opoiadhpote allh ellhnikh omada...

σωστος, αν κουβαλουσαν τα ιδια μυαλα με μας θα τον ειχαν διωξει αμεσως μετα τον αποκλεισμο απο τον ΠΑΟΚ τον αχρηστο με τετοιους παιχτες εχασε απο ελληνικη ομαδα μετα απο λαικο δικαστηριο στο χαιμπουρι...

SKAILS

• Guest
« Reply #92 on: March 17, 2008, 14:16:01 »
GIA mena einai o dousan k as einai sta erpeta!!egw kserw oti sta erpeta pernei olo to tim tou 500.000 (600 mono o santos pernei s emas) k oute mizes efere to dekembrio pou elegan,enan giahits efere me 12.000 gia to 6mhno k einai ergalio o paikths tous bohthaei telospantwn>egw den sas krubw oti otan efuge o parasxos hthela dousan ston PAOK h aggelo..dousan giati einai polu kalos proponhths k tha mporouse na doulepsei kala tous paiktes mas,aggelo giati tha mporouse na tous ntoparei k as mhn epaize toso kala h omada tha eperne apotelesmata.
Aderfia ayth einai h gnwmh mou,as meinei o santos ws tou xronou toulaxiston,wste na kanei thn proetoimasia k tis metagrafes o idios,alla kritikh egw tha kanw...exei kanei paraaaaa polla lat8h,re paidia me toso sthriksh kosmou poios proponhths de tha mas eixe 9 thesh me tragika pososta??opws eipe k o idios kamia beltiwsh den exei h omada 6 mhnes twra!!Terma h anoxh,mporei na exoume sardeles,alla oi alloi siga thn exoun pou pane gia 5ada parapanw?k emeis exoume lao terastio mhn to ksexnate!!egw sthrizw apoluta to proedro mas,ton thodwro,alla pisteuw ekane lathos pou phre ton santos.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #93 on: March 17, 2008, 14:40:34 »
Είμαι λάτρης της δουλειάς αρκετών αλλά αν έπρεπε να πω τη γνώμη μου μόνο για όσους είναι εν ενεργεία θα πω:

1) Jose Mourinho
2) Fabio Capello
3) Arsene Wenger
bonus: Ernesto Valverde
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #94 on: March 17, 2008, 15:28:35 »
φατιχ τεριμ....

επειδη...

1. οποτε ηταν με την πλατη στον τοιχο παντα τα καταφερνε ο πουστης....
2. δε μασαει απο βεντετες ...
3. εφερε μια ομαδα στην κορυφη της ευρωπης απο το πουθενα δειγμα της δουλειας του αν οχι της αξιας του...

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #95 on: March 17, 2008, 15:38:14 »
noumero 1 aggelos anastasiadis
noumero 2 Otto Rehagel
Gamiete o Thrilos kai o pireas

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #96 on: March 17, 2008, 15:51:01 »
Ντράγκαν Κοκοτοβιτς με Λαπόρτα πρόεδρο.....Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει ποιό το νόημα αυτού του thread?Άμα είναι να επιλέξουμε κ ποιόν θεωρούμε καλύτερο μεταφραστή προπονητή να σας απαντήσω εκείνο το κιναμου το σκέτο κ ....λα , αυτό ντεεεε, τη γαυρίνα που μεταφράζει απο τα Ισπανικά, να της βγάλω γούστα τρελά, να την μυήσω στα Οθωμανικά να δει άσπρη μέρα.....

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #97 on: March 17, 2008, 15:58:38 »
Nα κάνουμε μια ποδοσφαιρική, εξωπαοκτσήδικη κουβέντα-σφήνα;

Θεωρώ τον Μουρίνιο την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική απάτη της τελευταίας πεντηκονταετίας.
Ο άνθρωπος άρχισε ως μεταφραστής, δεν έχει παίξει μπάλα ούτε στο χωριό της γειτονιάς του, έμαθε κάποια κόλπα δίπλα στον μεγάλο Ρόμπσον και όλα τα υπόλοιπα ήταν ζητημα ίματζ (και ντόπας).

Όταν τον βλέπω να κάνει δηλώσεις, μου θυμίζει εκείνον τον Τζέκο που προπονούσε τον Κεντέρη και την Θάνου.

Αποτυχημένος ως αθλητής, αλλαζόνας ως προπονητής, για να καλύψει τα κόμπλεξ του.  Έτσι μου φαίνεται.

Γενικά, όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που δεν του χαρίστηκε τίποτε στην ζωή, το ύφος του είναι ήρεμο, αυτοπεποίθησης, και δεν υπάρχει περιαυτολογία (δες π.χ. Ferguson).

Ο κύριος Μουρίνιο, αφού προφανώς έμαθε τα κόλπα για να τρέχουν τα άλογα πιο γρήγορα, υιοθέτησε και το στιλάκι που θα λάτρευαν τα βρεττανικά κουτσομπολίστικα περιοδικά, με δηλώσεις του στιλ "το κοστούμι μου κάνει τόσο", ή "είμαι ο καλύτερος επάνω στη γη", που τους έδωσαν  νερό στον μύλο.

Πάντως, όχι και καλύτερος στη γη ρε παιδιά...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #98 on: March 17, 2008, 16:16:42 »
καλυτερος προπονητης ειναι εκεινος που παιρνει τους περισσοτερους βαθμους στους 3 πρωτους μηνες δουλειας στην ομαδα. δε πιστευω να μη συμφωνουμε ετσι, αφου εμεις εδω ετσι τους κρινουμε...
τι βενγκερ κ φεργκιουσον και γω αν ημουνα στη united 5 χρονια θα εχτιζα αυτοκρατορια σιγα το βλαχοσκωτσεζο....
ο αληθινος μαγκας ειναι αυτος που παει καλα απο την αρχη και μονο αυτος κανει για τον ΠΑΟΚ. και φυσικα αυτος ειναι μονο ο αγγελος (sic)

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #99 on: March 17, 2008, 16:45:04 »
Δηλαδή ο Γκραντ της Τσέλσι που στους 3 πρώτους μήνες είχε 2 ήττες σε 25 ματς και έκανε 12 νίκες σερί πρέπει να ναι τουλάχιστον στους τοπ3 όλων των εποχών ε  :P
(αν κ καταλαβαίνω ότι αστειεύεσαι)
Φέρτε τον Αβρααμ στην ΠΑΟΚΑΡΑ  ;D