proswpika an k den me sokarei na akouw akomh kai logia kolakeutika gia ton
kokkalh,8ewrw oti sto sugkkrimeno 8ema faskeis k antifaskeis.
Wraia o 8eios dinei douleia se kosmo. Den thn dinei oute apo ponopsyxia oute
k gia thn psuxh ths manas tou. Thn dinei gia na konomhsei. Kai oi alloi omws
tou dinoun pisw thn energeia tous,tis gnwseis tous,thn zwtikothta tous.
Kai an to 8es upoamoivontai (opws k oi pleiopshfia twn mis8wtwn).
Ara kammia xarh den tous kanei.
Epeita giati ektimas ton kokkalh k oxi ton latsh? Kai autos toses douleies den
prosferei (sumfwna panta me thn dikh sou logikh) ? Mh mou peis oti den tous amoivei
kala h kati tetoio.....oloi oi megaloergodotes ligo polu ta idia prosferoun k o kokkalhs
den apotelei eksairesh.
Siga mhn tou kanoume k korniza re poet dhladh...eleos
Λοιπόν ... κανείς δεν δουλεύει για την ψυχή της μάνας του σίγουρα ...
Στην αρχή δουλεύεις για να την βγάζεις
Μετά δουλεύεις για να ικανοποιείσαι κι'όλας, να έχεις κάποια θέση, ότι κάτι είσαι
Μετά ξαναδουλεύεις για τα λεφτά, για το τί έχεις, γιατί όσο πιό πολλά έχεις, τόσο πιό καλά περνάς
Μετά απ'αυτό αρχίζει το psycho ...
Ή δουλεύεις για τη δύναμη, για την εξουσία, για να κάνεις κουμάντο, να ανεβάζεις και να κατεβάζεις κυβερνήσεις ... ή δουλεύεις για να ξεπεράσεις την ιδέα που έχεις στο μυαλό σου για τον εαυτό σου ...
Όταν κατέχεις πολύ χρήμα, δύο χαρακτηριστικά σε διακρίνουν ...
1. Νομίζεις ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα
2. Νομίζεις ότι όσο πιό πολλά λεφτά έχεις, τόσο πιό πολύ θα ζήσεις
Κάπου εδώ λοιπόν, έχει βραχυκυκλώσει ο εγκέφαλος και ο καθένας βγάζει ότι του βγαίνει!!!
Ο Κόκκαλης έχει μιά σημαντική διαφορά, κατα τη γνώμη μου είπα πάντα, απο τον Λάτση. Ο Κόκκαλης φτιάχτηκε στην Ελλάδα και αντίστοιχα, φτιάχνει πράγματα στην Ελλάδα ... εξήγησα ... παράγει γνώση ... έχει κάνει επιτελεία. Αν δεν υπήρχε το φαινόμενο Κόκκαλης απλά δεν θα τα έκανε κανείς. Αν δεν υπήρχε Λάτσης, τη θέση του θα είχε κάποιος άλλος τραπεζίτης ... αυτή είναι η μεγάλη διαφορά τους ...
Δηλαδή ... ηλεκτρονικά συστήματα που να πουλιούνται σε 37 χώρες στον κόσμο, κανείς δεν θα έβγαινε να κάνει στην Ελλάδα.
Οπλικά συστήματα που χρησιμοποιούνται απο την βιομηχανία όπλων της Αμερικής, κανείς δεν θα έκανε στην Ελλάδα.
Ψηφιακές τηλεφωνίες, ψηφιακά κέντρα, κανείς δεν θα έκανε στην Ελλάδα.
Ινστιτούτα έρευνας πληροφορικής, κανείς δεν θα έκανε στην Ελλάδα.
Αντίθετα ... αν δεν υπήρχε η Eurobank ... θα υπήρχε η Salonika Bank ... η Cosmos Bank ... θα υπήρχε τέλος πάντων κάποια άλλη στη θέση της. Ο Λάτσης λοιπόν δίνει μεροκάματο στον κόσμο ναί ... αλλά δεν παράγει τίποτα για την χώρα ... εκμεταλλεύεται την χώρα ... απο τον άλλο μένει και κάτι!!!! Αυτή είναι η διαφορά. Απλά εμείς οι Έλληνες, όποιον ανεβαίνει τον φθονούμε, αντί να τον ανταγωνιστούμε, αντί να τον παραδεχθούμε, να δούμε τί έκανε και τί χαρακτηριστικά έχει και πώς και άν μπορούμε εμείς να γίνουμε καλύτεροι απο αυτόν, να γίνουμε μεγαλύτεροι απο αυτόν, εμείς έχουμε μάθει τέτοιους να τους πυροβολούμε, όσα δεν μπορούμε να διανοηθούμε ... τα κράζουμε. Για εμένα προσωπικά, είναι αξιοθαύμαστη η ικανότητα του να είναι καβάλα στο γαϊδούρι τόσο με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, όσο και με ΝΔ. Είναι πρωτοφανές γεγονός για την Ελλάδα. Ενώ όλοι οι άλλοι είναι δεμένοι στο άρμα ενός κόμματος, ο Κόκκαλης κατάφερε να επιβιώσει και να είναι αρχηγός και δεν πάει να είναι όποιος θέλει στην εξουσία!!! Ο δεύτερος που το κατόρθωσε αυτό ... πύρεια σε πληροφορώ ... είναι ο Μπόμπολας. Άλλος δεν υπάρχει ... που να συνδέθηκε τόσο πολύ με ένα κόμμα, να διέπρεψε ... και να συνεχίζει να διαπρέπει και με το άλλο ... αυτοί οι δύο είναι και τέλος. Βλέπεις λοιπόν πώς άν ακολουθούσαν κι'άλλοι .. θα είχαμε τώρα 30 Κόκκαληδες; Θα παίζαμε μπάλα σε διεθνές επίπεδο σαν χώρα καλύτερα; Ξέρεις τί ωραία είναι να τα παίρνεις απο 8 χώρες απο το Lotto τους και να μπαίνουν τα λεφτά στην Ελλαδίτσα; Γι'αυτό ... εγώ είμαι στο fun club του θείου να το ξέρετε. Τώρα ... αν είναι κουφάλα ... αν είναι πούσταρος ... αν είναι δεν ξέρω και γώ τί ... δεν ξέρω. Απο όσα πάντως διαβάζω και κρίνω, απο όσα ξέρω μέχρι τώρα ... αυτά πιστεύω.