Author Topic: (Κατάλογο νικητών του «Πάμε Στοίχημα» παρέδωσε στη Βουλή η Λιάνα Κανέλλη) Pame Stoixima,ΘΥΡΑ Λ7,Kokkalis....to PARAKRATOS se OLO tou to MEGALEIO  (Read 1355 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

IronEagle

• Guest
Απ: (Κατάλογο νικητών του «Πάμε Στοίχ_
« Reply #40 on: February 25, 2007, 21:54:08 »
....stou kremasmenou to spiti, DEN milane gia sxoini !!!

Poly Apla !!!!

Βρε τί θέλω και μιλάω ο μ@λάκας ... για όλα φταίει ο Κόκκαλης και η π@υτάνα η Αθήνα ρε!!!! Όλα καλά!!!

Kala re @Poet ? ? ?  Plaka kaneis ? ? ?

Loipon exoume kai leme (mia kai eimaste kai sto sosto topic) .........

H Liana Kaneli pro ligo kairo kate8ese stin Bouli lista onomaton, pou apo tin opoia prokiptei oti 21 atoma (metaksi allon i GYNAIKA (emeis den  poroume na piasoume gia kana katostariko, kai tou alou pianei i GYNAIKA) tou loubari (giro sta 20 ek. Euro) kai o tsoukalas (to lesi tis g-7, me sinolika kerdoi 8 ek. Euro) !!!!

Re si , ksereis pianou einai ola ayta ta lefta pou aggizoun (an den kano la8os) ta 100.000.000 Euro ? ? ?

Einai ta dika mou kai ta dika sou !!!!  Kai einai apo merika merika mikra paidia pou pane kai paizoun stoixeima !!!

Diladi ta diname emeis ston kokkali ('H esto stin etairia tou) kai aytos me tin seira tou ta moiraze stous an8ropous tou !!! Sou bazo ego kai diaitites kai paragontes kai kai prosorinous dioikountes diaforon PAE !!!!

Ta edine me DELTIA STOIXEIMATOS POU PAIZONTOUSAN ENO EIXAN LIKSEI OI AGONES !!!!

Diladi 8a poume MPRABO ston Eyrgeti KOKKALH pou xari se ayton ploutisan 50 atoma, kai alloi 5.000 trone psomi apo tis epixeiriseis tou, kai 8a parablepsoume ta KLEMENA !!!!

NAI RE FILE OSO PARAKSENO KAI NA SOU FAINETE  "...για όλα φταίει ο Κόκκαλης και η π@υτάνα η Αθήνα ρε"
Kai gia na sto pao kai sto podosfairiko

H ELLADA XARH STHS YPER-PROSPA8EIES TOU "KYRIOU" KOKKALH BRE8IKE APO THN 6. 8ESH STHN EUROPH,
STHN 16. KAI PLEON 8A BGAINOUN OI OMADES META APO AITHSH STHN E.O.K. STHN EUROPH !!!!

ALLA DE GAMIETE.....

(....)
ΚΟΚΚΑΛΗΣ FOR EVER .... ΚΟΚΚΑΛΗ ... ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!! Καλά έκαναν και τον αθώωσαν και δεν θα πεινάνε απο αύριο καμμιά 20 χιλιάδες κόσμος.
.....as dosoume ta eysima mas ston eyergti, se ayton ton an8ropo pou gia xari tou trone 20.000 Ellines !!!
(Krima pou aytoi oi 20.000 zoune eis baros ton ypoloipon 10.000.000 Ellinon stin Ellada !!!! De gamiete !!!! Leptomeries !!!!)
« Last Edit: February 25, 2007, 21:58:53 by IronEagle »

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
vale kai to skandalo me to stadio "kokkaliskakh" pou egrafe k o syrigos
gia na mhn poume k ena swro alla pou akougontai gia tis promh8eies
tou ote,ton opap,ton strato ktl,ktl

Kata ta alla euergeths k autos ......... na tou kanoume k agalma
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

GeorgT

• Guest
Εμενα παντος, δε μου φαινονται και τοσο παραξενα αυτα που λεει ο Poet.

Και στο κατω κατω ολοι παρακαλαμε να μας παρει κανενας επενδυτης τυπου
κοκκαλη και να δουμε καμια ασπρη μερα. Ας ειναι και ο μεγαλυτερος μαφιοζος

Offline sabbath

• Αλλαγή
δυστυχως μαγκες αλλα κατι τετοιους τυπους σαν τον κοκκαλη στη σημερινη καπιταλιστικη κοινωνια δεν τους πειραζει κανεις....σε πολλα απο αυτα που γραφει ο ο poet εχει δικιο οτι δηλαδη προσφερει πολλα στην οικονομια της ελλαδας αλλα αυτη τη συνισφορα την εξαργυρωνει με ποσα αλλα προνομια απο τις εκαστοτε κυβερνησεις..
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
αλλα αυτη τη συνισφορα την εξαργυρωνει με ποσα αλλα προνομια απο τις εκαστοτε κυβερνησεις..

μα αφού ο ίδιος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας τα τελευταία 20 χρόνια, δεν θα την εξαργυρώνει?

άλλωστε ως γνήσιος πρωθυπουργός της χώρας, έχει και την CSKA του
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

Oloi? Oxi oloi.  :21:
Ena mikro xorio akoma antisteketai...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

GeorgT

• Guest

Δηλαδη προτημας μια λυση πολυμετοχικοτητας κλπ παρα εναν επενδυτη;
Αν γινει με τις σωστες βασεις παντα! (Εμενα παντος και οι δυο λυσεις δε
θα με χαλουσαν, αν μετα ο ΠΑΟΚ μας γκαγκαμουσε και εδερνε)

Offline petrov

• Αλλαγή
Διαβάζοντας κάτι τέτοιες συζητήσεις, δεν είναι να απορεί κανείς που ο Π.Α.Ο.Κ. με τον Ολυμπιακό, έχουν πλέον την ίδια φανέλα, τους ίδιους ανταλλάξιμους παράγοντες κλπ. Βέβαια εκείνο που λείπει στον λιγουροπαοκτσή είναι ο αντίστοιχος Κόκκαλης. Ο αντίστοιχος δηλαδή ρουφιάνος και προδότης με λεφτά, που θα κάνει τον Π.Α.Ο.Κ. μια μεγάλη αγελάδα, θα πάρει τα "κοράκια" με το μέρος του και θα χτίσει με σκοτεινές διαδικασίες την Νέα Τούμπα.

Δηλαδή, after all, o παοκτσής κατέληξε για μερικούς να σημαίνει γαύρος βορειοελλαδίτης με ασπρόμαυρα. Ρε δεν καταλάβατε καλά. Που κάνετε και τεμενάδες στον άνθρωπο-απάτη. Προφανώς ο καθένας κρίνει και κρίνεται, αλλά μερικά πράγματα...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Akrivos ayta ennooysa poy eipe o petrovgr.
To megaytero provlhma toy PAOK den einai h dioikhtikh anypaksia, den einai einai h mapa omada, oi atalantoi paixtes h oi ekastote proponhtes. To megalytero provlhma (kata th gnomh moy panta) einai h ALLOTROIOSH POY EXEI YPOSTEI ENA MEGALO MEROS TOY KOSMOY TOY. OI SYMMAXIES ME TON DIAVOLO POY MERIKOI EINAI ETOIMOI NA SYNAPSOYN, GIA NA DOYN EPITELOYS ENA GAMHMENO PROTA8LHMA. POY EINAI OI ARXES KAI TA PISTEYO MAS? POY EINAI OLA AYTA TA OPOIA MAS EKANAN MONADIKOYS? TO "LEYTERIA STON PAOK" PREPEI NA TO APEY8YNOYME K-A-I STOYS EAYTOYS MAS.

EPISTROFH STIS RIZES, EPISTROFH STHN IDEOLOGIA MAS!
KI OMOS ....ENA MIKRO XORIO ANTISTEKETAI AKOMA....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

IronEagle

• Guest

....kai to xorio einai megalo,
pooolliiii megalo !!!!

Poet

• Guest
Akrivos ayta ennooysa poy eipe o petrovgr.
To megaytero provlhma toy PAOK den einai h dioikhtikh anypaksia, den einai einai h mapa omada, oi atalantoi paixtes h oi ekastote proponhtes. To megalytero provlhma (kata th gnomh moy panta) einai h ALLOTROIOSH POY EXEI YPOSTEI ENA MEGALO MEROS TOY KOSMOY TOY. OI SYMMAXIES ME TON DIAVOLO POY MERIKOI EINAI ETOIMOI NA SYNAPSOYN, GIA NA DOYN EPITELOYS ENA GAMHMENO PROTA8LHMA. POY EINAI OI ARXES KAI TA PISTEYO MAS? POY EINAI OLA AYTA TA OPOIA MAS EKANAN MONADIKOYS? TO "LEYTERIA STON PAOK" PREPEI NA TO APEY8YNOYME K-A-I STOYS EAYTOYS MAS.

EPISTROFH STIS RIZES, EPISTROFH STHN IDEOLOGIA MAS!
KI OMOS ....ENA MIKRO XORIO ANTISTEKETAI AKOMA....

Απο τους ελάχιστους που είχαν χεσμένο τον Αγγελόπουλο ήμουν εγώ HOMO!!! Αυτά, να τα πεις στο 95% των ΠΑΟΚτσήδων που ψάχνουν τον μεγαλοεπενδυτή!!! Εγώ τί είπα; ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!! Το φωνάζω εδώ και καιρό!! ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΝΤΟΥ. Η κατάσταση δεν είναι απλά δύσκολη ... είναι σχεδόν αξεπέραστη, απάλευτη!!!
Βέβαια αυτό το πράγμα δεν έχει να κάνει με το αν εγώ έχω μιά διαφορετική άποψη με τον Κόκκαλη ... καμμία σχέση ... εξ'άλλου ελεύθερος άνθρωπος είμαι ... σήμερα λέω αυτά ... αύριο μπορεί να τον δώ στην τηλεόραση να μου την δώσει η μάπα του ή τα σπυριά του και ν'αρχίσω να τον βρίζω. Είναι άσχετο αυτό και καταλάβετέ το!!! Το αν εγώ εκτιμώ την ικανότητα κάποιου, εκτιμώ το ότι δίνει δουλειά σε Ελληνόπουλα, εκτιμώ το ότι τα λεφτά του γίνονται επενδύσεις στην Ελλάδα, δεν σημαίνει ότι του δίνω αφειδώς συγχωροχάρτι σε όλα ... μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!! Εξ'άλλου, γνωρίζω φαντάζομαι πολύ καλύτερα απο αρκετούς, ότι το να έχεις πολλά λεφτά, μόνο αποτέλεσμα "κλεψιάς και εκμετάλλευσης" με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είναι. Έγραψα παραπάνω για τους ανθρώπους με πολλά λεφτά, αλλά το αγνοήσατε όσοι μου την είπατε ... λες και θέλω να υπερασπιστώ τον Κόκκαλη για κανέναν άλλο λόγο. Τέλος με τον Κόκκαλη ... στον ΠΑΟΚ τώρα.
Υπάρχουν τα εξής 3 ενδεχόμενα ...
1. Μεγαλομέτοχος
2. Πολυμετοχικότητα
3. Λαϊκή Βάση

Αρχίζω απο το τέλος προς την αρχή ...
ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ. Είναι ωραίο σαν σκέψη, ανεφάρμοστο στην Ελλάδα όμως. Στην Ελλάδα τίποτα δεν έγινε λαϊκά. Εφ'όσον δεν υπάρχουν ταγοί ιδεολόγοι, που θα βγούν μπροστά και θα προωθήσουν την ιδέα, εφ'όσον αυτό το εγχείρημα καπελώθηκε πριν καλά καλά αρχίσει ... απο Αποστολίδη, Ανδρεάδη, Ρακόπουλο κλπ. κλπ. πώς είναι δυνατόν να πάει μπροστά; Πώς είναι δυνατόν ο εκ των "πρωθυποστηρικτών" κ. Κούλης Αποστολίδης να λέει ότι η λύση στο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ; Τότε, τί σκατά υποστηρικτής της λαϊκής ιδέας είσαι Κούλη μου; Αλλα και σύ Μιχάλη μου ... υποστηρικτής μόνο για τις Νομαρχιακές μου φαίνεται ήσουν, γιατί και εσύ στα ράδια έλεγες ότι θέλεις ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗ στον ΠΑΟΚ. Άρα, μας κοροϊδεύεις μπροστά στα μάτια μας ... σε εμάς λές ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ ... και στα ράδια λές ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ. Ε, διάλεξε ρε φίλε τέλος πάντων τί θες ... Για τον Ηλία τί να πώ; Σε μιά συνέλευση του ΜΕ.Λ.ΒΑ. μου απάντησε ... "Όλες οι διοικήσεις που περάσανε απο τον ΠΑΟΚ έκαναν ζημιά" ... άκου τί μου είπε το άτομο ... ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΡΕ ΗΛΙΑ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ να διαφωνήσεις;  Να κάνεις μιά εξώδικο .. μιά μήνυση ... μιά δήλωση τέλος πάντων;
Γι'αυτό λοιπόν, κρίμα και κακώς ... η λαϊκή βάση στον ΠΑΟΚ είναι νεκρή πρίν ακόμα να υπάρξει. Μόνο ο τρελλοζουράρης είναι στη θέση του και ο Καναράκης.

ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ... έχει 2 υποπεριπτώσεις ...
1. Μεγαλομέτοχος τύπου Κόκκαλη
2. Μεγαλομέτοχος τύπου σαν αυτούς που είχαμε ... άλλο είδος δεν κυκλοφοράει στην Ελληνική πιάτσα

Στην πρώτη περίπτωση κάνεις μιά ομάδα γαμάω .. η οποία όμως έχει αλλάξει φυσιογνωμία και έχει πάψει να είναι ΠΑΟΚ. Είμαι ενάντια ΚΑΘΕΤΩΣ ... απο τους ελάχιστους που διαφωνώ απο τον καιρό ακόμα που άλλοι κρατούσαν λαμπάδες για το ζεύγος!!!1

Στην δεύτερη περίπτωση είμαστε μιά απ'τα ίδια ... αντικείμενο εκμετάλλευσης απο μικρο ή μεγαλο-απατεώνα που θα έχει τον ΠΑΟΚ για να προάγει τα προσωπικά του συμφέροντα. Αν μέσα απ'αυτό περισσεύσει κάτι και μείνει τίποτα για τον ΠΑΟΚ δεν ξέρω. Αμφιβάλλω. Δεν το πιστεύω!!! Πιστεύω ότι όπως ο Μπάτμαν και ο Γούμενος ήταν κατσικοκλέφτες ... έτσι θα είναι και όποιος έρθει απο εδώ και πέρα .... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ 90% ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

Η πολυμετοχικότητα είναι το μόνο μοντέλο που ταιριάζει στον ΠΑΟΚ νομίζω. Απαιτείται όμως η διοίκηση ....
1. Να απομονώσει και να εξυγιάνει την ΠΑΕ απο το υπερβάλλον προσωπικό
2. Να απομονώσει και να εξουδετερώσει τα μεσαίου μεγέθους λαμόγια που κατατρώνε τον ΠΑΟΚ με οποιαδήποτε διοίκηση
3. Να ουδετεροποιήσει τους παλαίμαχους που είναι άλλη μιά σοβαρή πληγή του συλλόγου.
4. Να διασφαλίσει την διαφάνεια της διοίκησης ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΟΡΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΕΛΕΓΧΩΝ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΩΝ κλπ. που δεν προβλέπονται απο το καταστατικό και τους νόμους.

Ο Βεζυρτζής ... μπορεί να κάνει το 1ο ...
αδυνατεί να κάνει το 2ο, γιατί βασίζεται προσωπικά σε ορισμένους απο αυτούς
Μπορεί να κάνει το 3ο ... υπο προϋποθέσεις πάντα
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να κάνει το 4ο!!!

Γι'αυτό είμαι χάλια ... είμαι στενοχωρημένος ... απογοητευμένος ... έχω τα προβλήματα μου ... έχω και τον ΠΑΟΚ να με κάνει να μην κοιμάμαι τα βράδια!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΛΥΣΗ ΜΑΚΡΑΣ ΠΝΟΗΣ!!!! ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ!!! Επιλέγω Βεζυρτζή ... στηρίζω Βεζυρτζή, γιατί δεν έχω τίποτα καλύτερο!!!

Offline sabbath

• Αλλαγή
ναι θα μας χαλουσε στον ΠΑΟΚ ενας στυλ κοκκαλη να περναμε και 10 σερι πρωταθληματα. ;D ;D :P :P :P
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
NAI.Opos kai enas Ioannidis proponhths na moy parei 10 seri prot8lhmata basket

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
@Poet: Mporei na diafwnoume sto 8ema kokkalh alla pisteuw oti sumfwnoume
          sto oti to megalo provlhma tou PAOK den einai ta xreh,den einai h kakh
           omada alla h anyparksia an8rwpwn aksiwn na kuvernhsoun to karavi PAOK

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,5854.260.html

Oute d e8nikh oute parakaleto stous gamwpolitikous gia svhsimo xrewn oute tipote.
To provlhma gia mena vrisketai STHN APOUSIA PROSWPWN POU NA AGAPANE TON
PAOK (apo thn mia) kai NA MPOREI O KOSMOS NA TOUS EMPISTEUTEI.

Makari na uphrxe mia tetoia omada an8rwpwn pou:

-8a kunhgouse ta klemmena k tous kleftes
-8a elune mia kai eksw to dioikhtiko provlhma kanontas praksh
  to orama ths laikhs Vashs k oxi authn thn zhtiania pou ginetai
  twra me tis metoxes.Ekei na dwseis ta xrhmata me thn psyxh sou

Dystuxws omws tetoious an8wpous egw den vlepw opote mesa pali ta kefalia...

@Homo: h allotriwsh tou kosmou einai uparkth kai einai ena safws ena polu pio upoulo
            kai va8u provlhma.Milame allwste gia thn tautothta tou syllogou
            Oi epoxes omws allazoun k mazi me autes allazoun k oi an8rwpoi. 8elei na xei kaneis
            polu kseka8ara k va8eia pisteuw gia na meinei alwvhtos se arxes k aksies k den amfivallw
            ka8olou oti ka8e mera k perissotero to xwrio surriknwnetai..

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

IronEagle

• Guest

....kai to xorio einai megalo,
pooolliiii megalo !!!!

Kai as pros8eso kai to parakato, gia na anoigoun ligo ta myala mas .......

Kamia omada ston kosmo (plin tis milan kai ISOS tis chelsea)
den exei megalomotoxo proedro !!!!  Bayern, bayer leverkusen, real, barca, man.u., arsenal, liverpool (tora apoxtei8ike apo 2 an8ropous apo ameriki)  .....KAI OLES EXOUN KA8ARA KERDOI ETHSIOS POU AGGIZOUN TA 100 ek. Euro !!!!

Kai opoios nomizei oti o kokkalis BAZEI lefta ston olumpiako, 8a ton 8eoreiso TOULAXISTON (gia na min po kamia pio baria koubenta)
......afeli !!!!   Mporei na "bgazei" lefta apo ton olumpiako, alla gia na bazei apo tin tsepi tou APOKLEIETE !!!!

GeorgT

• Guest
Πιος ειπε οτι ο κοκκαλης βαζει λευτα στο γαυρο;; Εδω τα εσοδα απο το champion l. ειναι μονο
10μυρια το χρονο, μαλιστα σημερα διαβασα ενα αρθρο στη καθημερινη:

Με minimum εσόδων τα 10 εκατομμύρια ευρώ περίπου, από τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί αυτός είναι ο πρώτος στόχος που θέτουν οι ελληνικές ομάδες στην αρχή κάθε χρονιάς

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathextra_20_24/02/2007_182762

και εκτος απο αυτα βαλε και εισιτηρια, χορηγιες και πουστιες που κανει ο θειος.

northeagle_4

• Guest
kai epeidi to efere kai i koyvenda kai den anaferome mono se kokkali alla kai stin zootrofi ,me aftin tin ert protithete kaneis na mas enimerosei an boroume na min tin plironoume(den vrisko to analogo topic)
  6 ek o gay 5 o vazelos etisios.kai ola afta eno o alpha to kalokairi pou ekplirose to symvolaio tou  axias3 ek dilone oti bike mesa kai den borei na xanaprosferei tetoio poso.milame vevea gia idiotiko kanali me polla perissotera esoda ;)
  i teleftaia poustia me ta 65 ek euro apo opap gia 6 mines,techniki ypostorksi kai epimorfosi ine apla i epiveveosi oti o anthropos kovei kai ravei stin ellada opos goustarei.to kako einai oti einai panexypnos kai echei fylaksei poly kala ton kolo tou,giati an anoiksi to stoma tou tha parei mazi tou kai ta dyo kommata stin fylaki.allios den exeigite to apyrovlito.
  sto dillima an o PAOK thelei kokkali pisteuo oti ine dropi mono kai mono pou anaferetai.opoios thelei kokkali na ginei gay-ros emeis echoume san LAOS akoma kapoies aksies an tis chasoume kai aftes andio zoi.
  telos pistevo oti adikos ta vazete me ton POET giati den ipe tipota parapano apo to oti apotelei isos ton pio efstrofo ellina apateon-epichirimatia kai ego symfono se afta.tha mou peite ama se kanei plates to kolokratos kai ego ka esy boroume alla to thema ine pos kataferneis ena olokliro kratos ke 4-5 kyverniseis na tis echeis stin pipa synechos.