Akrivos ayta ennooysa poy eipe o petrovgr.
To megaytero provlhma toy PAOK den einai h dioikhtikh anypaksia, den einai einai h mapa omada, oi atalantoi paixtes h oi ekastote proponhtes. To megalytero provlhma (kata th gnomh moy panta) einai h ALLOTROIOSH POY EXEI YPOSTEI ENA MEGALO MEROS TOY KOSMOY TOY. OI SYMMAXIES ME TON DIAVOLO POY MERIKOI EINAI ETOIMOI NA SYNAPSOYN, GIA NA DOYN EPITELOYS ENA GAMHMENO PROTA8LHMA. POY EINAI OI ARXES KAI TA PISTEYO MAS? POY EINAI OLA AYTA TA OPOIA MAS EKANAN MONADIKOYS? TO "LEYTERIA STON PAOK" PREPEI NA TO APEY8YNOYME K-A-I STOYS EAYTOYS MAS.
EPISTROFH STIS RIZES, EPISTROFH STHN IDEOLOGIA MAS!
KI OMOS ....ENA MIKRO XORIO ANTISTEKETAI AKOMA....
Απο τους ελάχιστους που είχαν χεσμένο τον Αγγελόπουλο ήμουν εγώ HOMO!!! Αυτά, να τα πεις στο 95% των ΠΑΟΚτσήδων που ψάχνουν τον μεγαλοεπενδυτή!!! Εγώ τί είπα; ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!! Το φωνάζω εδώ και καιρό!! ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΝΤΟΥ. Η κατάσταση δεν είναι απλά δύσκολη ... είναι σχεδόν αξεπέραστη, απάλευτη!!!
Βέβαια αυτό το πράγμα δεν έχει να κάνει με το αν εγώ έχω μιά διαφορετική άποψη με τον Κόκκαλη ... καμμία σχέση ... εξ'άλλου ελεύθερος άνθρωπος είμαι ... σήμερα λέω αυτά ... αύριο μπορεί να τον δώ στην τηλεόραση να μου την δώσει η μάπα του ή τα σπυριά του και ν'αρχίσω να τον βρίζω. Είναι άσχετο αυτό και καταλάβετέ το!!! Το αν εγώ εκτιμώ την ικανότητα κάποιου, εκτιμώ το ότι δίνει δουλειά σε Ελληνόπουλα, εκτιμώ το ότι τα λεφτά του γίνονται επενδύσεις στην Ελλάδα, δεν σημαίνει ότι του δίνω αφειδώς συγχωροχάρτι σε όλα ... μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!! Εξ'άλλου, γνωρίζω φαντάζομαι πολύ καλύτερα απο αρκετούς, ότι το να έχεις πολλά λεφτά, μόνο αποτέλεσμα "κλεψιάς και εκμετάλλευσης" με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είναι. Έγραψα παραπάνω για τους ανθρώπους με πολλά λεφτά, αλλά το αγνοήσατε όσοι μου την είπατε ... λες και θέλω να υπερασπιστώ τον Κόκκαλη για κανέναν άλλο λόγο. Τέλος με τον Κόκκαλη ... στον ΠΑΟΚ τώρα.
Υπάρχουν τα εξής 3 ενδεχόμενα ...
1. Μεγαλομέτοχος
2. Πολυμετοχικότητα
3. Λαϊκή Βάση
Αρχίζω απο το τέλος προς την αρχή ...
ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ. Είναι ωραίο σαν σκέψη, ανεφάρμοστο στην Ελλάδα όμως. Στην Ελλάδα τίποτα δεν έγινε λαϊκά. Εφ'όσον δεν υπάρχουν ταγοί ιδεολόγοι, που θα βγούν μπροστά και θα προωθήσουν την ιδέα, εφ'όσον αυτό το εγχείρημα καπελώθηκε πριν καλά καλά αρχίσει ... απο Αποστολίδη, Ανδρεάδη, Ρακόπουλο κλπ. κλπ. πώς είναι δυνατόν να πάει μπροστά; Πώς είναι δυνατόν ο εκ των "πρωθυποστηρικτών" κ. Κούλης Αποστολίδης να λέει ότι η λύση στο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ; Τότε, τί σκατά υποστηρικτής της λαϊκής ιδέας είσαι Κούλη μου; Αλλα και σύ Μιχάλη μου ... υποστηρικτής μόνο για τις Νομαρχιακές μου φαίνεται ήσουν, γιατί και εσύ στα ράδια έλεγες ότι θέλεις ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗ στον ΠΑΟΚ. Άρα, μας κοροϊδεύεις μπροστά στα μάτια μας ... σε εμάς λές ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ ... και στα ράδια λές ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ. Ε, διάλεξε ρε φίλε τέλος πάντων τί θες ... Για τον Ηλία τί να πώ; Σε μιά συνέλευση του ΜΕ.Λ.ΒΑ. μου απάντησε ... "Όλες οι διοικήσεις που περάσανε απο τον ΠΑΟΚ έκαναν ζημιά" ... άκου τί μου είπε το άτομο ... ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΡΕ ΗΛΙΑ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ να διαφωνήσεις; Να κάνεις μιά εξώδικο .. μιά μήνυση ... μιά δήλωση τέλος πάντων;
Γι'αυτό λοιπόν, κρίμα και κακώς ... η λαϊκή βάση στον ΠΑΟΚ είναι νεκρή πρίν ακόμα να υπάρξει. Μόνο ο τρελλοζουράρης είναι στη θέση του και ο Καναράκης.
ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ... έχει 2 υποπεριπτώσεις ...
1. Μεγαλομέτοχος τύπου Κόκκαλη
2. Μεγαλομέτοχος τύπου σαν αυτούς που είχαμε ... άλλο είδος δεν κυκλοφοράει στην Ελληνική πιάτσα
Στην πρώτη περίπτωση κάνεις μιά ομάδα γαμάω .. η οποία όμως έχει αλλάξει φυσιογνωμία και έχει πάψει να είναι ΠΑΟΚ. Είμαι ενάντια ΚΑΘΕΤΩΣ ... απο τους ελάχιστους που διαφωνώ απο τον καιρό ακόμα που άλλοι κρατούσαν λαμπάδες για το ζεύγος!!!1
Στην δεύτερη περίπτωση είμαστε μιά απ'τα ίδια ... αντικείμενο εκμετάλλευσης απο μικρο ή μεγαλο-απατεώνα που θα έχει τον ΠΑΟΚ για να προάγει τα προσωπικά του συμφέροντα. Αν μέσα απ'αυτό περισσεύσει κάτι και μείνει τίποτα για τον ΠΑΟΚ δεν ξέρω. Αμφιβάλλω. Δεν το πιστεύω!!! Πιστεύω ότι όπως ο Μπάτμαν και ο Γούμενος ήταν κατσικοκλέφτες ... έτσι θα είναι και όποιος έρθει απο εδώ και πέρα .... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ 90% ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.
Η πολυμετοχικότητα είναι το μόνο μοντέλο που ταιριάζει στον ΠΑΟΚ νομίζω. Απαιτείται όμως η διοίκηση ....
1. Να απομονώσει και να εξυγιάνει την ΠΑΕ απο το υπερβάλλον προσωπικό
2. Να απομονώσει και να εξουδετερώσει τα μεσαίου μεγέθους λαμόγια που κατατρώνε τον ΠΑΟΚ με οποιαδήποτε διοίκηση
3. Να ουδετεροποιήσει τους παλαίμαχους που είναι άλλη μιά σοβαρή πληγή του συλλόγου.
4. Να διασφαλίσει την διαφάνεια της διοίκησης ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΟΡΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΕΛΕΓΧΩΝ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΩΝ κλπ. που δεν προβλέπονται απο το καταστατικό και τους νόμους.
Ο Βεζυρτζής ... μπορεί να κάνει το 1ο ...
αδυνατεί να κάνει το 2ο, γιατί βασίζεται προσωπικά σε ορισμένους απο αυτούς
Μπορεί να κάνει το 3ο ... υπο προϋποθέσεις πάντα
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να κάνει το 4ο!!!
Γι'αυτό είμαι χάλια ... είμαι στενοχωρημένος ... απογοητευμένος ... έχω τα προβλήματα μου ... έχω και τον ΠΑΟΚ να με κάνει να μην κοιμάμαι τα βράδια!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΛΥΣΗ ΜΑΚΡΑΣ ΠΝΟΗΣ!!!! ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ!!! Επιλέγω Βεζυρτζή ... στηρίζω Βεζυρτζή, γιατί δεν έχω τίποτα καλύτερο!!!