Author Topic: (Κατάλογο νικητών του «Πάμε Στοίχημα» παρέδωσε στη Βουλή η Λιάνα Κανέλλη) Pame Stoixima,ΘΥΡΑ Λ7,Kokkalis....to PARAKRATOS se OLO tou to MEGALEIO  (Read 1342 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

IronEagle

• Guest
ΓΑΜΗΣΕΤΑ!! Πρακτορας! αλλα οχι του κοκκαλη! Παντως να ξερεις τον κοκκαλη σιγα σιγα τον κανουν στην ακρη,απο τον σεπτεμβριο αλλη ετερεια θα εχει το στοιχημα.

Ρε SF MALGARON  δεν γινεται να κανουμε και εμεις κανα κολπακι ;
Μηπως να πειραξουμε τιποτα στο μηχανημα να χεστουμε στο ταληρο;

Soooostooosssss.......!!!!!!!     :lol:

IronEagle

• Guest
To grafo KAI edo, gia ton 8eio !!! Teriazei KAI edo ganti  ....nomizo !!!!

O 8eios, telika, A8oos !!!!!!!
Ola (sxedon) ta protoselida kai ena parapano oi gayrofilades !!!!
http://www.contra.gr/Pressroom.html
"Ksemperdeyei oristika me tin dikaiosini !!!"

........Elladistan !!!!

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
ενώ αν τον βγάζαν ένοχο κάτι θα γινόταν... άσε που τα μισά αν όχι όλα από τα αδικήματα που κατηγορούνταν ότι διέπραξε διαγράφτηκαν λόγο εικοσαετίας...

Poet

• Guest
Παιδιά συγγνώμη που θα διαφωνήσω με τους περισσότερους ... η άποψη μου είναι ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη ανθρώπους σαν τον Κόκκαλη, που τέλος πάντων κρατάει τα λεφτά στην Ελλάδα, δίνει δουλειά σε 4.500 εργαζόμενους, όλοι τους καλοπληρωμένοι, έχει μιά υγιή πολυεθνική εταιρεία .. μάλλον δύο μαζί με την Intralot ... έχει κάνει 3 ερευνητικά κέντρα στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου, Αθηνών και τελευταία Ξάνθης, παράγει γνώση, αλλιεύει τους καλύτερους επιστήμονες που στελεχώνουν τις επιχειρήσεις του ... μακάρι να λειτουργούσαν και άλλοι έτσι για το καλό της χώρας. Δηλαδή, με τους Τσάτσους, τους Στράτους, τους Λάτσηδες, τους Αγγελοπουλαίους, που όλοι τους έχουν τα περισσότερα λεφτά τους έξω, που δεν δίνουν δεκάρα για τον τόπο ... που φέρονται ληστρικά, που απο εδώ παίρνουν και τα βγάζουν στο εξωτερικό είναι καλύτερα;

Γι'αυτό και εγώ ... προτιμάω Κόκκαλη. Ακόμα, ακόμα ... και το ότι έχει ο Κόκκαλης τον Ολυμπιακό ... βάζει κάποια φράγκα στην Ελλάδα ... οι άλλοι δηλαδή πού έριξαν χρήμα; Ούτε μιά Ελληνικιά ομάδα δεν έχουν αγοράσει ... να ρίξουν πέντε φράγκα οι φραγκοδολοφόνοι!!! Ο Αγγελόπουλος έχει μόνιμη κατοικία στο Λονδίνο ... ο Λάτσης περπατάει και παραμιλάει ... ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ!!!! Απίστευτο ... μου το είπε φίλος, διευθυντής της EUROBANK ... τον πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο Λάτσης ... και τον έχεσε απο πάνω μέχρι κάτω ... επειδή δεν είχε πιάσει τους στόχους σε ένα καταθετικό πρόγραμμα που είχε βγάλει, προκειμένου να πάρει απο εδώ τα λεφτά και να πάει στην Πολωνία να ανοίξει καταστήματα EUROBANK εκεί!!! Για τέτοιους γύφτους μιλάμε!!! Όχι τέτοιους; Χειρότερους απ'ότι μπορούμε να φανταστούμε!!! Τί έχεις ρε άνθρωπε; ¨ΠΟΣΑ ΠΙΑ ΘΑ ΦΑΣ; ΠΟΣΑ ΠΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΟΣΑ; Γι'αυτό ...

ΚΟΚΚΑΛΗΣ FOR EVER .... ΚΟΚΚΑΛΗ ... ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!! Καλά έκαναν και τον αθώωσαν και δεν θα πεινάνε απο αύριο καμμιά 20 χιλιάδες κόσμος.

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Aderfe me tis yperkompines edina k egw douleia se 5000 ergazomenous...Opws to les k esy, oi anthrwpoi ergazontai. Fysika simera, oso pio sklira ergazesai toso ligotero amoivesai(toulaxiston stin pleiopsifia twn periptwsewn), gi'auto ploutizoun oi "gyftoi" k oi gleiftes. As mi mpainoume ston kopo na doume pio skato myrizei ligotero...Oloi skata einai, k autos k oi agelopouloi k oi latsides k oi niarxoi k ola auta t'arxidia...O typos itan ntavatzis kanonikos stin anatoliki germania k twra pou anevike tin klimaka, me tis gnwstes ligo-poly methodous egine ntavazis enos oloklirou kratous.Kai to xeirotero, dimiourgise atrwto yperaspistiko mixanismo, me ton olympiako k tis alles etairies tou, afou ftasame simera na panygirizoun oi "dimosiografoi" se arketes kwlofyllades gia tin athwwsi tou. Autoi eimaste! Ftou mas!

Poet

• Guest
Ξέρω πού γράφω, και ξέρω ότι διαφωνεί ένα τεράστιο ποσοστό ... αλλά επειδή έχουν γαμηθεί όλα στην Ελλάδα ... επειδή δεν υπάρχει τίποτα καλό στον ιδιωτικό τομέα, ο ιδιώτης που κάθεται σε αυτόν τον πουστότοπο ... ακόμα και κομπιναδόρος να είναι ... αν δίνει ψωμί στον κόσμο ... ας είναι ... έτσι έχει καταντήσει το μπουρδέλο η Ελλάδα ... να είναι απλά χώρα δημοσίων υπαλλήλων και τίποτα άλλο. Επιμένω λοιπόν ...

SALPARADISE

• Guest
@poet:
Απο αυτά που γράφεις κατά καιρούς, φαίνεται οτι είσαι κοντά σε διοικητικούς παράγοντες της ομάδας και τους μιλάς σαν γνωστός απο καιρό.

Αν αυτή είναι η άποψη πολλών στα γραφεία της ΠΑΕ, τότε μπορώ άνετα να πιστεύω οτι όντως ο θείος είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ... Που σαι ρε "τρελονικόλα"!!!

Είναι τουλάχιστον αφελές να λες "ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΡΧΟΝΤΑ, ΚΑΙ FOR EVER" και άλλες απίστευτες λέξεις για έναν αδίστακτο επιχειρηματία.

Το οτι δίνει δουλεία σε κόσμο, ΔΕΝ αποτελεί επιχείρημα υπερ του. Που ξέρεις πόσες εταιρείες ΕΚΛΕΙΣΑΝ λόγω του αθέμιτου ανταγωνισμού απο τον κόκκάλη.

Τέλος, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ πραγματικά που ακούω τέτοιες λέξεις απο άτομο που είναι ΠΑΟΚ.....

Υ.Σ. Ελπίζω αυτό σου το ποστ να το κάνες για να μας αποπροσανατολίσεις απο την πίπα που κάναμε σήμερα....

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Poet

• Guest
@poet:
Απο αυτά που γράφεις κατά καιρούς, φαίνεται οτι είσαι κοντά σε διοικητικούς παράγοντες της ομάδας και τους μιλάς σαν γνωστός απο καιρό.

Αν αυτή είναι η άποψη πολλών στα γραφεία της ΠΑΕ, τότε μπορώ άνετα να πιστεύω οτι όντως ο θείος είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ... Που σαι ρε "τρελονικόλα"!!!

Είναι τουλάχιστον αφελές να λες "ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΡΧΟΝΤΑ, ΚΑΙ FOR EVER" και άλλες απίστευτες λέξεις για έναν αδίστακτο επιχειρηματία.

Το οτι δίνει δουλεία σε κόσμο, ΔΕΝ αποτελεί επιχείρημα υπερ του. Που ξέρεις πόσες εταιρείες ΕΚΛΕΙΣΑΝ λόγω του αθέμιτου ανταγωνισμού απο τον κόκκάλη.

Τέλος, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ πραγματικά που ακούω τέτοιες λέξεις απο άτομο που είναι ΠΑΟΚ.....

Υ.Σ. Ελπίζω αυτό σου το ποστ να το κάνες για να μας αποπροσανατολίσεις απο την πίπα που κάναμε σήμερα....

Αδερφέ άκου ... δουλεύω απο 8 χρονών ... έχω κάνει φτυάρι στην οικοδομή, λαχαναγορά, μποστάνια, μετά μανάβικο, λογιστικό γραφείο υπάλληλος, μετά έκανα δικό μου γραφείο, έγινα σύμβουλος σε μεγάλες επιχειρήσεις και τέλος εδώ και μερικά χρόνια ήμουν συνεταίρος σε μιά οικοδομική εταιρεία και πρόσφατα κάνω οικοδομές μόνος μου. Ότι έκανα, αν κατάφερα κάτι, το κατάφερα με υπερβολικά πολύ δουλειά και με εντιμότητα. Έχω εκτιμήσει το να δίνει κάποιος ψωμί στον κόσμο. Μιλάω λίγο έντονα για τον Κόκκαλη, αλλά το κάνω για να δείξω ότι είναι απο τους πολύ λίγους που έχουν μείνει στον γ@μημένο αυτό κωλότοπο, και αυτό για μένα φίλε είναι σεβαστό.

2. Δεν είμαι κοντά σε κανέναν διοικητικό παράγοντα, με την έννοια, δεν είμαι τσιράκι κανενός. Δεν έχω φιλικές σχέσεις με κανέναν ... μόνο σχέσεις μέσω του ΠΑΟΚ και μόνο για το καλό του ΠΑΟΚ. Δεν έχω βγει με κανέναν απολύτως έξω ούτε μιά φορά ... και το επιδίωξα αυτό, προκειμένου να μπορώ να διατηρώ την αυτονομία μου και να μπορώ να κάνω κριτική. Εμπιστοσύνη δεν έχω σε κανέναν. Ούτε και στον κώλο μου. Ο κώλος μου, και μερικές φορές με προδίδει ... δεν θέλω να κλάσω και κλάνω ... γιατί να έχω λοιπόν εμπιστοσύνη στους άλλους. Είμαι υπερβολικά καχύποπτος με όλους όσους έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ. Απλά μερικές φορές δεν γίνεται διαφορετικά, πάντα οι επιλογές είναι το μή χείρον βέλτιστον.

3. Οι απόψεις μου λοιπόν βαρύνουν εμένα και μόνο εμένα. Ένα φεγγάρι για 4 μήνες ήμουν μόνο στο Χρυσό Δικέφαλο, αλλά και απο εκεί τελείωσα και είμαι ανεξάρτητος μεμονωμένος. Είμαι με όποιον είναι με το καλό του ΠΑΟΚ ... ή με το λιγότερο κακό. Επομένως, το ότι έχω σε εκτίμηση τον Κόκκαλη, για τις επαγγελματικές του ικανότητες και για το ότι δεν είναι μονοφαγάς ... ή για το ότι θεωρώ τον Γούμενο έναν ικανότατο και εξυπνότατο άνθρωπο, με άσχημες προθέσεις όμως ... ή για το ότι θαυμάζω τον Κοσκωτά και το πώς κατόρθωσε χωρίς να έχει μία να φτάσει τόσο ψηλά ... αυτά είναι προσωπικές μου απόψεις που προφανώς δεν συμφωνούν όλοι. Εξ'αλλου, οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες ... ο καθένας έχει κι'απο μία.

Η πίπα που κάναμε σήμερα δεν έχει να κάνει με το ποιός είμαι εγώ ... κάναμε δεν κάναμε πίπα, εγώ αυτά που νομίζω αυτά γράφω. Μερικές φορές γράφω και λιγότερα απ'αυτά που γνωρίζω ... για το καλό του ΠΑΟΚ. Όσους απο τους παράγοντες γνωρίζω προσωπικά ... θα συνεχίσω να τους κάνω τη ζωή δύσκολη για το καλό του ΠΑΟΚ ... σύμφωνα πάντα με αυτό που νομίζω εγώ, να είσαι σίγουρος.

Τέλος, θα σου πώ ότι απο τον ΠΑΟΚ δεν περιμένω τίποτα. Οικονομικά είμαι μέσα με τον ΠΑΟΚ, να είσαι σίγουρος. Είχα απλά ένα όνειρο ... μιά μέρα ενός Μαϊου λέει ... να παίρναμε το Champions League ... και να το πηγαίναμε στην πλατεία του Δενδροποτάμου να το στήσουμε ... και να κατουράνε μέσα τα γυφτάκια!!! Αν δεν το κατάλαβες ... να χαίρεται ο απλός λαός, ο μεροκαματιάρης που γαμιέται όλη μέρα ... να έχει κάτι για το οποίο να είναι υπερήφανος, κάτι που δεν μπορεί να του το πάρει κανείς, που δεν μπορεί να το τρυπάει κανείς, όπως μας τρυπάνε κάθε μέρα!! ΑΜΗΝ ... ΓΕΝΟΙΤΟ!!!!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
i ousia einai pos tha to deis to pragma...
o poet to vlepei epixeirimatika san kokkali oxi san proedro tou gaurou... kai milaei gia ton epixeirimatia kai oxi gia ton proedro...

kai sto telos oloi xeroume oti opoios exei tosa lefta den ta exei vgalei me ton stauro sto xeri...
oloi oi megaloi kanoun douleies kato apo to trapezi auto einai gnosto
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
proswpika an k den me sokarei na akouw akomh kai logia kolakeutika gia ton
kokkalh,8ewrw oti sto sugkkrimeno 8ema faskeis k antifaskeis.
Wraia o 8eios dinei douleia se kosmo. Den thn dinei oute apo ponopsyxia oute
k gia thn psuxh ths manas tou. Thn dinei gia na konomhsei. Kai oi alloi omws
tou dinoun pisw thn energeia tous,tis gnwseis tous,thn zwtikothta tous.
Kai an to 8es upoamoivontai (opws k oi pleiopshfia twn mis8wtwn).
Ara kammia xarh den tous kanei.

Epeita giati ektimas ton kokkalh k oxi ton latsh? Kai autos toses douleies den
prosferei (sumfwna panta me thn dikh sou logikh) ? Mh mou peis oti den tous amoivei
kala h kati tetoio.....oloi oi megaloergodotes ligo polu ta idia prosferoun k o kokkalhs
den apotelei eksairesh.

Siga mhn tou kanoume k korniza re poet dhladh...eleos
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Poet

• Guest
proswpika an k den me sokarei na akouw akomh kai logia kolakeutika gia ton
kokkalh,8ewrw oti sto sugkkrimeno 8ema faskeis k antifaskeis.
Wraia o 8eios dinei douleia se kosmo. Den thn dinei oute apo ponopsyxia oute
k gia thn psuxh ths manas tou. Thn dinei gia na konomhsei. Kai oi alloi omws
tou dinoun pisw thn energeia tous,tis gnwseis tous,thn zwtikothta tous.
Kai an to 8es upoamoivontai (opws k oi pleiopshfia twn mis8wtwn).
Ara kammia xarh den tous kanei.

Epeita giati ektimas ton kokkalh k oxi ton latsh? Kai autos toses douleies den
prosferei (sumfwna panta me thn dikh sou logikh) ? Mh mou peis oti den tous amoivei
kala h kati tetoio.....oloi oi megaloergodotes ligo polu ta idia prosferoun k o kokkalhs
den apotelei eksairesh.

Siga mhn tou kanoume k korniza re poet dhladh...eleos

Λοιπόν ... κανείς δεν δουλεύει για την ψυχή της μάνας του σίγουρα ...
Στην αρχή δουλεύεις για να την βγάζεις
Μετά δουλεύεις για να ικανοποιείσαι κι'όλας, να έχεις κάποια θέση, ότι κάτι είσαι
Μετά ξαναδουλεύεις για τα λεφτά, για το τί έχεις, γιατί όσο πιό πολλά έχεις, τόσο πιό καλά περνάς
Μετά απ'αυτό αρχίζει το psycho ...
Ή δουλεύεις για τη δύναμη, για την εξουσία, για να κάνεις κουμάντο, να ανεβάζεις και να κατεβάζεις κυβερνήσεις ... ή δουλεύεις για να ξεπεράσεις την ιδέα που έχεις στο μυαλό σου για τον εαυτό σου ...

Όταν κατέχεις πολύ χρήμα, δύο χαρακτηριστικά σε διακρίνουν ...
1. Νομίζεις ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα
2. Νομίζεις ότι όσο πιό πολλά λεφτά έχεις, τόσο πιό πολύ θα ζήσεις

Κάπου εδώ λοιπόν, έχει βραχυκυκλώσει ο εγκέφαλος και ο καθένας βγάζει ότι του βγαίνει!!!

Ο Κόκκαλης έχει μιά σημαντική διαφορά, κατα τη γνώμη μου είπα πάντα, απο τον Λάτση. Ο Κόκκαλης φτιάχτηκε στην Ελλάδα και αντίστοιχα, φτιάχνει πράγματα στην Ελλάδα ... εξήγησα ... παράγει γνώση ... έχει κάνει επιτελεία. Αν δεν υπήρχε το φαινόμενο Κόκκαλης απλά δεν θα τα έκανε κανείς. Αν δεν υπήρχε Λάτσης, τη θέση του θα είχε κάποιος άλλος τραπεζίτης ... αυτή είναι η μεγάλη διαφορά τους ...

Δηλαδή ... ηλεκτρονικά συστήματα που να πουλιούνται σε 37 χώρες στον κόσμο, κανείς δεν θα έβγαινε να κάνει στην Ελλάδα.
Οπλικά συστήματα που χρησιμοποιούνται απο την βιομηχανία όπλων της Αμερικής, κανείς δεν θα έκανε στην Ελλάδα.
Ψηφιακές τηλεφωνίες, ψηφιακά κέντρα, κανείς δεν θα έκανε στην Ελλάδα.
Ινστιτούτα έρευνας πληροφορικής, κανείς δεν θα έκανε στην Ελλάδα.

Αντίθετα ... αν δεν υπήρχε η Eurobank ... θα υπήρχε η Salonika Bank ... η Cosmos Bank ... θα υπήρχε τέλος πάντων κάποια άλλη στη θέση της. Ο Λάτσης λοιπόν δίνει μεροκάματο στον κόσμο ναί ... αλλά δεν παράγει τίποτα για την χώρα ... εκμεταλλεύεται την χώρα ... απο τον άλλο μένει και κάτι!!!! Αυτή είναι η διαφορά. Απλά εμείς οι Έλληνες, όποιον ανεβαίνει τον φθονούμε, αντί να τον ανταγωνιστούμε, αντί να τον παραδεχθούμε, να δούμε τί έκανε και τί χαρακτηριστικά έχει και πώς και άν μπορούμε εμείς να γίνουμε καλύτεροι απο αυτόν, να γίνουμε μεγαλύτεροι απο αυτόν, εμείς έχουμε μάθει τέτοιους να τους πυροβολούμε, όσα δεν μπορούμε να διανοηθούμε ... τα κράζουμε. Για εμένα προσωπικά, είναι αξιοθαύμαστη η ικανότητα του να είναι καβάλα στο γαϊδούρι τόσο με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, όσο και με ΝΔ. Είναι πρωτοφανές γεγονός για την Ελλάδα. Ενώ όλοι οι άλλοι είναι δεμένοι στο άρμα ενός κόμματος, ο Κόκκαλης κατάφερε να επιβιώσει και να είναι αρχηγός και δεν πάει να είναι όποιος θέλει στην εξουσία!!! Ο δεύτερος που το κατόρθωσε αυτό ... πύρεια σε πληροφορώ ... είναι ο Μπόμπολας. Άλλος δεν υπάρχει ... που να συνδέθηκε τόσο πολύ με ένα κόμμα, να διέπρεψε ... και να συνεχίζει να διαπρέπει και με το άλλο ... αυτοί οι δύο είναι και τέλος. Βλέπεις λοιπόν πώς άν ακολουθούσαν κι'άλλοι .. θα είχαμε τώρα 30 Κόκκαληδες; Θα παίζαμε μπάλα σε διεθνές επίπεδο σαν χώρα καλύτερα; Ξέρεις τί ωραία είναι να τα παίρνεις απο 8 χώρες απο το Lotto τους και να μπαίνουν τα λεφτά στην Ελλαδίτσα; Γι'αυτό ... εγώ είμαι στο fun club του θείου να το ξέρετε. Τώρα ... αν είναι κουφάλα ... αν είναι πούσταρος ... αν είναι δεν ξέρω και γώ τί ... δεν ξέρω. Απο όσα πάντως διαβάζω και κρίνω, απο όσα ξέρω μέχρι τώρα ... αυτά πιστεύω.

Offline bozik

• Αλλαγή
με αλλα λογια..................2000-03 Σόντερς [Α΄]
Eπαναστατική Οργάνωση 17 NΟEMBPH
Y.Γ1 Eίναι γνωστό ότι λίγο πριν καταρρεύσει η Aνατολική Γερμανία η CIA σε μια απ' τις σπάνιες, τα τελευταία χρόνια, επιτυχίες της κατόρθωσε, έναντι αδράς αμοιβής, ν' αρπάξει όλα τα αρχεία της Στάζι. Tα οποία, εκτός από ελάχιστα στοιχεία, αρνείται μέχρι σήμερα να δώσει τους Γερμανούς που τα διεκδικούν. Ο λόγος είναι βέβαια ότι μέσω αυτών γνωρίζουν σήμερα όλους όσοι υπήρξαν πράκτορες της Aνατολικής Γερμανίας και τους έχουν του χεριού τους.
Aνάμεσα σ' αυτούς υπήρχε και κάποιος Eλληνας που παριστάνει τον επιτυχημένο επιχειρηματία στον κλάδο των νέων τεχνολογιών. H CIA μόλις ανακάλυψε στα αρχεία ότι η επιχείρησή του στήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου με κεφάλαια της πρώην Aνατολικής Γερμανίας τον επισκέφθηκε και του είπε, πιάνοντάς τον από το αυτί: Ωστε έτσι λοιπόν, συνάδελφος και εσύ, κλεφτάκος και πρακτοράκος. Σαν τζέντλεμαν, θα σου προτείνουμε ένα ντηλ και εσύ θα διαλέξεις. H σε δικάζουμε για κατασκοπεία και σε χώνουμε στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωή σου, πράγμα θλιβερό ή τα ξεχνάμε όλα, τα σβήνουμε αλλά από δω και πέρα θα δουλεύεις για μας. Kαι για να μην ξεχνάμε και τη δουλειά μας, τις μπίζνες, θα μας «πουλήσεις» εν καιρώ την επιχείρηση έναντι του συμβολικού ποσού του ενός δολαρίου. Προς το παρόν προσπάθησε να φανείς αντάξιος της εμπιστοσύνης μας, εκμεταλλευόμενος το προφίλ σου. Eλληνας, αυτοδημιούργητος, βαλκάνιος, πρώην συμπαθών. Aλλο είναι να επενδύει στη Bουλγαρία, στη Pουμανία, στην Aρμενία, στον ΟTE μια αμερικάνικη εταιρεία κι άλλο εσύ.
Aπό τη στιγμή που ο άνθρωπός μας παίζει το νέο του ρόλο, του ελληνικού Δούρειου Iππου των αμερικάνικων επιχειρήσεων, οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη. Tι προβολή από το CNN. Tι διθύραμβοι στον αγγλόφωνο τύπο. Tι λίστες όπου η επιχείρησή του συναγωνίζεται σε κεφαλαιοποιημένη αξία τους μεγαλύτερους δυτικούς ομίλους. Tι αγκαλιές με τον Mπερνς. Tι συνεργασίες με το MIT. Tι σεμινάρια και ιδρύματα στις HΠA. Tι μοντέρνες άυλες επενδύσεις, αντάξιες της νέας οικονομίας, όπου η παραχώρηση του μάναντζμεντ και πακέτου μετοχών σε αμερικάνικη επιχείρηση, στη Pουμανία, δεν γίνεται με την αναχρονιστική μέθοδο της είσπραξης αντίτιμου κεφαλαίου αλλά δωρεάν! Tι συμφωνία με άλλη αμερικάνικη εταιρεία, για προσφορά υπηρεσιών Iντερνετ με στόχο να καταβροχθίσουν κοψοχρονιά τον ΟTE σαν γνήσιοι, ορίτζιναλ robber barons (αμερικανοί «βαρώνοι της ληστείας», απατεώνες μεγαλοκαπιταλιστές της αρχής του εικοστού αιώνα).
Ολα αυτά βέβαια τα οποία είναι πασίγνωστα σ' όλα τα Bαλκάνια, τα αγνοεί ο ελληνικός λαός αφού τα MME, σε εφαρμογή μιας αμερικανόπνευστης δημοκρατικής λογοκρισίας δεν τολμούν να ψελλίσουν λέξη, να του αφαιρέσουν τη λεοντή. Παρά το γεγονός, ότι οι αμερικάνοι, με το γνωστό άγαρμπο στυλ τους και το συνεχές λιβανιστήρι τον έχουν καβουρντίσει. Δεν τολμούν ν' αναρωτηθούν πως είναι δυνατόν να σχεδιάζει κάποιος να πουλήσει τις μετοχές του (πλην του 5%) μιας επιχείρησης με τόσες πρόσφατες επιτυχίες και με λαμπρό μέλλον. Aπ' τη μεριά μας ελπίζουμε ότι τα αφεντικά του, αναγνωρίζοντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του δεν θα του τα πάρουν όλα και θα του αφήσουν το γνωστό του χόμπι στον αθλητισμό για ασχολία τώρα στα γεράματα.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Poet diafwnoume ka8eta k orizontia alla einai h gnwmh sou kai einai sevasth
Den 8a to kourasw to 8ema allo, apla 8elw na pw treis parathrhseis:

1.O Kokkalhs eftase mesa apo polu skoteinous dromous gia na ginei auto pou telos pantwn egine
kai fysika den ennow to na pathseis epi ptwmatwn h na paiksei vrwmika. Ennow tis zxeseis me
anatolikh germania,cia ktl . Pisteuw (xwris na mporw na to apodeiksw oti paizei vrwmiko rolo)

2.Mhn mperdeueis ton xrwmatismo ths ekastote kuvernhshs me ton epixeirhmatiko kosmo. Auth
tous exei anagkh k oxi to anti8eto sthn pagosmiopoihmenh koinwnia pou zoume. kai fusika ektos tou
mpompola einai k arketoi alloi pou den tous aggizei h enallagh xrwmatos. kopelouzos-Mutilhnaios ktl
Eides exallou pou phgan ta megala logia peri ntavatzhdwn kai sygroushs me thn diaplokh.

3. Xairomai pou den epemeines sthn eksiswsh dinei douleia ara einai kalos

.- (pou leei k o Homo..)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
to thema einai polyploko.Mega lamogio o kokkalis alla min mou peite oti oi alloi pane piso,vardinogiannis kai sia an xerete pos xekinisan tha frixete.echasan anthropoi tis zoes tous den leo tipota parapano.
   aftin tin stigmi o kokkalis kanei koumando giati xerei polla ,kai gia afto tha kanei koumando methavrio o giokas tou.Opos kai stin politiki o ekviasmos ine to megalytero ke kalytero charti.
  oso gia ton latsi Poet pera apo ta alla pou les kai eite symfono eite ochi den echei kapoia simasia, o Latsis loipon den einai mono trapezitis ,poly apla o omilos Latsi einai i monadiki epicheirisi pou drastiropoiete se toso eyri fasma se olin tin elladakai eina pagosmias emvelias.kai sigoura den apasholei ligotero kosmo,mono ta vaporia na valeis refarei me kokkali.episis rota naftikous,praktores ktl pou echun synergastei me ta naftiliaka tou latsi na sou poune gia afton tha nomizeis milane gia agio.telos kati poly simantiko einai oti einai kai pali o manadikos ellinikos omilos pou gigantothike parapano apo toys apogonous tou pappou latsi kati pou amfisvito oti tha ginei me kokkali ,vardinogianni kai sia

IronEagle

• Guest
Παιδιά συγγνώμη που θα διαφωνήσω με τους περισσότερους ... η άποψη μου είναι ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη ανθρώπους σαν τον Κόκκαλη, που τέλος πάντων κρατάει τα λεφτά στην Ελλάδα, δίνει δουλειά σε 4.500 εργαζόμενους, όλοι τους καλοπληρωμένοι, έχει μιά υγιή πολυεθνική εταιρεία
(....)
ΚΟΚΚΑΛΗΣ FOR EVER .... ΚΟΚΚΑΛΗ ... ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!! Καλά έκαναν και τον αθώωσαν και δεν θα πεινάνε απο αύριο καμμιά 20 χιλιάδες κόσμος.

???    :o

Loipon, epeidi exeis tetoia antilipsi sou kano tin eksis protasi ......

Prosferome na sou sintiro to spiti, na plirono ta eksoda ton paidion sou (didaktra klp.), na psonizo ta fagosima tou noikokiriou sou, na plirono ta noikia sou, .....alla 8a sou peidao tin gynaika !!!!

Me ayta pou grafeis, kai tin antilipsei pou exeis gia "YGIEIS EPIXEIRISEIS" 8a prospa8iso, na yparxei enas tetoios SOTHRAS se ka8e noikokoirio kai as mas   .....pidaei tin gynaika mas, efoson 8a mas sintiriei !!!

Re @Poet, mipos eklepse kapoios ton  kodiko sou, kai mpnei allos kai grafei tora teleytea me to nickname sou ? ? ? ?

Pragmatika exo mperdeytei me tin parti sou !!!!

Poet

• Guest
Παιδιά συγγνώμη που θα διαφωνήσω με τους περισσότερους ... η άποψη μου είναι ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη ανθρώπους σαν τον Κόκκαλη, που τέλος πάντων κρατάει τα λεφτά στην Ελλάδα, δίνει δουλειά σε 4.500 εργαζόμενους, όλοι τους καλοπληρωμένοι, έχει μιά υγιή πολυεθνική εταιρεία
(....)

???    :o

Loipon, epeidi exeis tetoia antilipsi sou kano tin eksis protasi ......

Prosferome na sou sintiro to spiti, na plirono ta eksoda ton paidion sou (didaktra klp.), na psonizo ta fagosima tou noikokiriou sou, na plirono ta noikia sou, .....alla 8a sou peidao tin gynaika !!!!

Me ayta pou grafeis, kai tin antilipsei pou exeis gia "YGIEIS EPIXEIRISEIS" 8a prospa8iso, na yparxei enas tetoios SOTHRAS se ka8e noikokoirio kai as mas   .....pidaei tin gynaika mas, efoson 8a mas sintiriei !!!

Re @Poet, mipos eklepse kapoios ton  kodiko sou, kai mpnei allos kai grafei tora teleytea me to nickname sou ? ? ? ?

Pragmatika exo mperdeytei me tin parti sou !!!!

Αποτυχημένη παρομοίωση ...

IronEagle

• Guest
....stou kremasmenou to spiti, DEN milane gia sxoini !!!

Poly Apla !!!!

Poet

• Guest
....stou kremasmenou to spiti, DEN milane gia sxoini !!!

Poly Apla !!!!

Βρε τί θέλω και μιλάω ο μ@λάκας ... για όλα φταίει ο Κόκκαλης και η π@υτάνα η Αθήνα ρε!!!! Όλα καλά!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
οχι και ο κοσμος φταιει που τρωει το παραμυθι τους.....