Πρόσεξα ότι δεν υπάρχει στο forum σχετικό θέμα για την Καστοριά (και το νομό Καστοριάς γενικότερα) κα είπα να ξεκινήσω το πρώτο μου topic στο forum, γιατί είμαι καινούριος, αναφορικά με την ίδρυση συνδέσμου σε μια από τις πιο παοκτσήδικες πόλεις της Ελλάδος. Είμαι Σαλονικιός, αλλά καταγωγή από Καστοριά και πιο συγκεκριμένα από τις Κομνηνάδες. Επισκέφτηκα τον περασμένο χειμώνα την πόλη, αλλά επειδή δεν γνωρίζω καθόλου κόσμο, δεν έβγαλα άκρη για το που βρίσκεται ο σύνδεσμος, αν υπάρχει. Το site Kastoria fans έχει πολύ καιρό που το πρόσεξα στο ίντερνετ, και μάλιστα έστειλα δις mail στα παιδιά που το διαχειρίζονται, για μπλουζάκια και έτσι, αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση, πράγμα που με λύπησε πολύ. Το πανί το βλέπω συχνά στο γήπεδο, ιδίως στο μπάσκετ. Γενικά στη πόλη έπαιζε πολύ αυτοκόλλητο kastoria fans (όπως στο site) αλλά και σπρέι, και όπου καθόμασταν διαπίστωνα πως τα γκαρσόνια και οι υπάλληλοι ήταν παόκια! Αν όντως δεν υπάρχει σύνδεσμος στην πόλη, είναι κρίμα να μην έχουμε οπαδική οργάνωση σε μια πόλη με τόσο έντονο ασπρόμαυρο στοιχείο, και μάλιστα στην πιο Παοκτσήδικη περιοχή της χώρας, τη Δυτική Μακεδονία. Προσωπικά είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο το σύνδεσμο, ή κάποια προσπάθεια ίδρυσης, έστω και εξ'αποστάσεως... Αν κάποιος αδερφός στο forum είναι καστοριανός και ξέρει το τι ακριβώς παίζει ας ενημερώσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αποστέλλω αγωνιστικούς και αδελφικούς χαιρετισμούς στην όμορφη πατρίδα!