Author Topic: Σ.Φ. ΠΑΟΚ Καστοριάς  (Read 8212 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
Απ: Σ.Φ. ΠΑΟΚ Καστοριάς
« Reply #20 on: March 22, 2007, 20:31:21 »
ρε iron συγνωμη κιολας αλλα ζεις σε αλλη χωρα η ο ΠΑΟΚ εγινε μπαρτσελονα και δεν το καταλαβαμε?ποια 5000 ατομα στην καστορια??ουτε 500 δεν ειναι αυτοι που θα δωσουνε λεφτα και παλι σου βαζω παρα πολλους.
οι κινησεις της διοικησης ειναι τουλαχιστον τραγικες.χωρις καμια οργανωση και χωρις να εχουνε την εμπιστισυνη του κοσμου ξαναβγαινουν και κανουνε ερανο.για μενα με τις δεδομενες συνθηκες οποιος δινει λεφτα ειναι τουλαχιστον κοροιδο και καθε κινηση που θα γινεται οπως αυτη της καστοριας εξευτελιζει την νοημοσυνη του κοσμου.εχουμε καταντησει μιζεροι και γραφικοι και την ευθυνη δεν την εχουνε μονο οι διοικουντες αλλα κυριως τα μμε της πολης

manos4

• Guest
« Reply #21 on: March 22, 2007, 20:48:38 »
μακαρι ολη η επαρχια να συνεχισει ετσι οπως η καστορια μπραβο και παλι
στους οργανωτες.............

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #22 on: March 23, 2007, 12:14:12 »
Εγω προσωπικα τρεμω να μην καιμε ολα τα χαρτια μας σαν συλλογος. Ολοι γνωριζουμε οτι δεν υπαρχει κανενας σχεδιασμος απο την διοικηση πρωτοδικιου οσων αφορα το μοντελο διοικησης του συλλογου. Η καλυψη της αυξησης του μετοχικου κεφαλαιου για την ΠΑΕ ειναι μονοδρομος αλλα γινεται χωρις να υπαρχει κανενα σχεδιο εκτος ισως απο την παραμονη καποιων ανεπαγγελτων. Αυτο θα φανει στο αμεσο μελλον εχοντας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ "δαγκωσει" οικονομικα τον κοσμο μας και στην επαρχια.Η αναξιοπιστια μας σαν συλλογος θα εξαχθει και εκτος Θεσσαλονικης χανοντας ενα ακομα στηριγμα που τοσο το εχουμε αναγκη.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Poet

• Guest
« Reply #23 on: March 23, 2007, 15:31:01 »

Δίκιο έχεις ... αλλά τί μπορείς να κάνεις; Να μείνεις αδρανής είναι χειρότερο ... άρα είναι μονόδρομος αυτός και ας όπως λες έχει τεράστιο ρίσκο.
« Last Edit: December 20, 2007, 22:37:30 by tsakalaki »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #24 on: August 05, 2008, 18:03:51 »
Πρόσεξα ότι δεν υπάρχει στο forum σχετικό θέμα για την Καστοριά (και το νομό Καστοριάς γενικότερα) κα είπα να ξεκινήσω το πρώτο μου topic στο forum, γιατί είμαι καινούριος, αναφορικά με την ίδρυση συνδέσμου σε μια από τις πιο παοκτσήδικες πόλεις της Ελλάδος. Είμαι Σαλονικιός, αλλά καταγωγή από Καστοριά και πιο συγκεκριμένα από τις Κομνηνάδες. Επισκέφτηκα τον περασμένο χειμώνα την πόλη, αλλά επειδή δεν γνωρίζω καθόλου κόσμο, δεν έβγαλα άκρη για το που βρίσκεται ο σύνδεσμος, αν υπάρχει. Το site Kastoria fans έχει πολύ καιρό που το πρόσεξα στο ίντερνετ, και μάλιστα έστειλα δις mail στα παιδιά που το διαχειρίζονται, για μπλουζάκια και έτσι, αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση, πράγμα που με λύπησε πολύ. Το πανί το βλέπω συχνά στο γήπεδο, ιδίως στο μπάσκετ. Γενικά στη πόλη έπαιζε πολύ αυτοκόλλητο kastoria fans (όπως στο site) αλλά και σπρέι, και όπου καθόμασταν διαπίστωνα πως τα γκαρσόνια και οι υπάλληλοι ήταν παόκια! Αν όντως δεν υπάρχει σύνδεσμος στην πόλη, είναι κρίμα να μην έχουμε οπαδική οργάνωση σε μια πόλη με τόσο έντονο ασπρόμαυρο στοιχείο, και μάλιστα στην πιο Παοκτσήδικη περιοχή της χώρας, τη Δυτική Μακεδονία. Προσωπικά είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο το σύνδεσμο, ή κάποια προσπάθεια ίδρυσης, έστω και εξ'αποστάσεως... Αν κάποιος αδερφός στο forum είναι καστοριανός και ξέρει το τι ακριβώς παίζει ας ενημερώσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αποστέλλω αγωνιστικούς και αδελφικούς χαιρετισμούς στην όμορφη πατρίδα!

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
« Reply #25 on: August 05, 2008, 19:02:25 »
Δεν ξέρω αν έμαθες κάτι και άνοιξες το συγκεκριμένο topic πάντως το timing είναι εκπληκτικό.!!!

Προχθές κάποιοι φίλοι βρήκαν και νοίκιασαν ένα χώρο.Ο Σ.Φ.ΠΑΟΚ Καστοριάς παίρνει σάρκα και οστά....

Περισσότερες λεπτομέρειες κτλ πολύ πολύ σύντομα όπου θα ζητήσουμε την βοήθεια όλων σας. ;D ;D ;D
No Gods,No Masters

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #26 on: August 05, 2008, 19:11:27 »

Aδερφέ μου έφτιαξες το απόγευμα!!! Τελείως τυχαία το άνοιξα, χάζευα τα topics των συνδέσμων στο forum και πρόσεξα ότι δεν υπάρχει για την Καστοριά... Άντε ρε αλάνια, αναμένω νέα σας!!!  Cheers
« Last Edit: August 05, 2008, 19:32:00 by tsakalaki »

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #27 on: August 05, 2008, 19:19:37 »
Και εγώ μέσα σε βοήθεια κυρίως οικονομική μιας και θα απέχω μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα!!! Να δω επιτέλους σύνδεσμο στη γαμωπόλη μας και να μην το πιστεύω!!!

Οι παλιότερες προσπάθειες δυστυχώς έπεσαν στο κενό λόγω   ....μαλακίας
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #28 on: August 05, 2008, 19:36:25 »
Άντε να δώσουμε και μια βροντερή απάντηση στα ασπόνδυλα και την προπαγάνδα τους περί "κίτρινης" Καστοριάς... Που άλλη δουλειά δεν έχουν, και μου γράφουν μαλακίες στο εθνικό στάδιο, να φαίνεται στην ερτ 3... Ρε ο Α.Γ.Σ. περισσότερο κόσμο από σας έχει ρεεεε... Σας έχει και σε τίτλους, ανύπαρκτοι!

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #29 on: August 05, 2008, 19:40:23 »
Όντως τα πράγματα είναι έτσι πως τα λέτε, πάρα πολλοί ΠΑΟΚτσήδες και κανένας σύνδεσμος, όχι ότι υπάρχουν άλλων ομάδων, μόνο ο σκώληξ έχει αλλά ψόφια πράγματα. Εγώ είμαι από Καστοριά αν και τώρα σπουδάζω Θεσσαλονίκη και χαίρομαι ιδιαίτερα που αρχίζει να παίρνει σάρκα και ο οστά ο σύδνεσμος. Και όπως είναι φυσικό είμαι πρόθυμος να βοηθήσω την οποιαδήποτε προσπάθεια μιας που είμαι στην Καστοριά αυτή την στιγμή οπότε όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας στείλει ένα Pm να κανονίσουμε καμιά συνάντηση ή κάτι τέτοιο...

stoner1

• Guest
« Reply #30 on: August 05, 2008, 20:15:27 »
geia sou aderfe kai gw apo tin aspromavri kastoria eimai alla twra sta xena .dystyxws logw apostasews den eimai pros to paron sto syndesmo alla syntoma pistevw na graftw .

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #31 on: August 05, 2008, 20:19:42 »
Είμαστε κάμποσοι στο forum! Όσοι βρίσκονται στην Καστοριά και παρακολουθούν από κοντά το πράγμα να ενημερώνουν για τις νέες εξελίξεις (π.χ καταστατικό, πρώτα νοίκια κλπ.) ώστε να υπάρχει άμεση βοήθεια από όλους. Μπορεί ν'ανοίξει και σε άλλα fora το θέμα. Για τις λεπτομέρειες μπορούμε να ανταλλάξουμε και mail για να γίνεται καλύτερη συνενόηση, μακριά και από πιθανά "αδιάκριτα" μάτια... Άντε και στα εγκαίνια να βάψουμε τη λίμνη ασπρόμαυρη!

mugs04

• Guest
« Reply #32 on: August 05, 2008, 21:04:46 »
kai ego apo Kastoria (argos orestiko) eimai  alla ligo makria ( Kanada) ka8e xrono pou pao kastoria geia diakopes panta epsaxna geia ena syndesmo alla tipota.Makari na pane ola kala kai na anoiksete.
Logo apostaseos den mporo na kano polla .Kalh tyxh.

mugs04

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
« Reply #33 on: August 22, 2008, 15:25:46 »
Έπειτα από κάποιες αλλαγές σχεδίων,χώρου κτλ ο Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ σήμερα άρχισε να βάφεται.Ελπίζουμε σε μερικές ημέρες να είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε όσους ενδιαφέρονται σε ένα τρικούβερτο γλέντι.Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

πληροφορίες για διεύθυνση και τηλ με pm
No Gods,No Masters

Scorpion4

• Guest
« Reply #34 on: August 22, 2008, 15:34:11 »
Kairos itan aderfia...na mpei ksana mprosta o sindesmos stin poli tis kastorias...Euxomai mia dinamiki arxi!PAOK PANTOU!

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #35 on: August 22, 2008, 15:56:17 »
Πολύ καλά νέα και χαίρομαι και εγώ ιδιαίτερα που τα λόγια έγιναν πράξεις, πράγμα που δεν το βλέπεις συχνά στις μέρες μας. Άντε καλή αρχή να έχουμε στην ασπρόμαυρη Καστοριά!!

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #36 on: August 22, 2008, 16:04:27 »
Με μία σπίθα έχουμε πάρει φωτιά . Θα προσπαθήσω να καταγράψω λίγο αργότερα πόσοι Σ.Φ. ΠΑΟΚ έχουν ιδρυθεί ή επαναλητουργήσει . Και φανταστείτε ότι ακόμα δεν είδαμε τίποτα . Απλώς έχουμε όραμα πλέον μετά από πολύ καιρό, σε κάτι να πιστεύουμε . Καλή αρχή αδέρφια
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

fatal_invasion

• Guest
« Reply #37 on: August 22, 2008, 17:07:23 »
Δεν πάνε ούτε 20 μέρες που είχα μια συζήτηση με έναν φίλο από καστοριά,και πειράχτηκα γιατί μου έλεγε ότι τα ασπόνδυλα κάνουν απίστευτη προπαγάνδα εκεί.Χαίρομαι ιδιαιτέρως..Με το καλό!

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
« Reply #38 on: August 22, 2008, 17:49:33 »
Τα σκουλήκια μπροστά μας είναι ανύπαρκτα έτσι και αλλιώς.Το ότι ένας δυο πιτσιρικάδες έχουν γεμίσει την πόλη με spray δεν λέει και τίποτα.Όλοι ξέρουν την αλήθεια για την Καστοριά.Ακόμη και οι μικροί ασπόνδυλοι ''φίλοι'' μας..
No Gods,No Masters

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #39 on: August 22, 2008, 18:26:43 »
Μπράβο ρε παιδιά τα καλύτερα νέα είναι αυτά.

Καλή επιτυχία