Author Topic: Σ.Φ. ΠΑΟΚ Καστοριάς  (Read 8216 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Απ: Σ.Φ. ΠΑΟΚ Καστοριάς
« Reply #40 on: August 22, 2008, 18:45:58 »
Καλή επιτυχία!!!
Niente incontri....Solo scontri

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #41 on: August 22, 2008, 18:59:22 »
me to kalo allania mou....
P.A.O.K

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
No Gods,No Masters

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #43 on: August 24, 2008, 20:52:36 »
1000 μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και καλό κουράγιο να έχετε. Την πόλη την πονάω όσο να'ναι γιατί έχω και καταγωγή από εκεί. Της Παναγίας ήμουν εκεί για τριήμερο και μπορώ να πω ότι και εγώ απογοητεύτηκα από το υπερβολικά πολύ σκουληκοσπρέι σε κεντρικά σημεία, όπως μόνο η προπαγάνδα τους μπορεί. Αλλά στη συνέχεια μίλησα με κάποια άτομα που με διαβεβαίωσαν περί του τι παίζει.
Και θέλω να πω σε όλους όσους ξεκινούν ή συνεχίζουν ανάλογες προσπάθειες σε επαρχιακές πόλεις-προπύργια του ΠΑΟΚ ότι τους αξίζουν συγχαρήτηρια για αυτό που κάνουν για τα 4 γράμματα.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Mits_gate_4

• Guest
« Reply #44 on: August 24, 2008, 21:00:02 »
Π.Α.Ο.Κ παντου...τελος...ολη η Ελλάδα να γίνει ασπρόμαυρη αλάνια...

goudas4

• Guest
« Reply #45 on: August 25, 2008, 02:12:52 »
Καλη αρχη αδερφια στη νεα προσπαθεια που κανετε και ευχομαι αυτη τη φορα να μην χρειαστει να ξανακλεισει ο συνδεσμος αλλα
να δημιουργει συνεχως νεα ΠΑΟΚτσακια στο νομο μιας και τωρα τελευταια ειχαν ξεφυγει λιγο τα πραγματα...
Αναμενουμε και κανα μπλουζακι να παρουμε...

Παντως αδερφε ozric σχετικα με αυτο που ειπες για τα σπρει αποψη μου ειναι οτι ακομα και αυτα παιζουν ρολο (οχι τον πιο σημαντικο φυσικα...)
ιδιαιτερα στην πιτσιρικαρια και ειναι ενα θεμα που πρεπει οπως ολα τα αλλα να απασχολει ενα συνδεσμο...

Scorpion4

• Guest
« Reply #46 on: August 25, 2008, 03:21:40 »
Simfwnw apolita me gouda.Kai to vapsimo einai ena thema pou prepei na apasxolei kathe sf.Kathe sindesmos na krataei tin perioxi-poli tou kathari apo spray kai autokolita allothriskwn giati entaksei emeis mporei na kseroume oti kiriarxoume sti voria ellada o pitsirikos omws tha pei auto pou tha dei kai to mati tou tha pesei ston toixo...

kouzos

• Guest
« Reply #47 on: August 28, 2008, 05:24:44 »
geia sas paidia, o sindesmos stin omorfi kastoria proxoraei me grigora vimata, idi to vapsimo teleiose k menoun kapoies alles leptomereies, apo aurio tha iparxoun k oi sxetikes anakoinosis etsi oste na iparxei enimerosi se ola ta aderfia pou de xeroun ti paizei... oso gia ta aspondila pistepste me einai 1-2 atoma pou asxolounte me ta spray tous k opos einai fisiko gia aytous agou einai apla oi arxontes ton spray.

Scorpion4

• Guest
« Reply #48 on: August 28, 2008, 06:04:25 »
Arxontes ksearxontes otan ksanaerthei kapoios aderfos stin Kastoria den prepei na dei oute ena snuper 3 se toixo...oute ena oute miso!
Kali arxi aderfia ston sindesmo stin omorfi Kastoria!

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #49 on: August 28, 2008, 20:36:37 »
geia sas paidia, o sindesmos stin omorfi kastoria proxoraei me grigora vimata, idi to vapsimo teleiose k menoun kapoies alles leptomereies, apo aurio tha iparxoun k oi sxetikes anakoinosis etsi oste na iparxei enimerosi se ola ta aderfia pou de xeroun ti paizei... oso gia ta aspondila pistepste me einai 1-2 atoma pou asxolounte me ta spray tous k opos einai fisiko gia aytous agou einai apla oi arxontes ton spray.

Πειμένουμε και ενημέρωση για τα εγκαίνια/γλέντι/πάρτι ή ό,τι άλλο...! Να τα πούμε και από κοντα. 8)

Offline Δημήτρης-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #50 on: October 24, 2008, 02:40:02 »
Μάγκες και εγώ από Καστορια είμαι. Συγκεκριμένα από το Argos Ορεστικό. Αλλα κάθε Χριστούγεννα και Καλοκαίρι κατεβαίνω επειδή μένω Γερμανία. Καιρός ήταν να άνοιξη ένας Σύνδεσμος. Έχει πόλους ΠAOKτσήδες η Καστορια. Ξέρετε που ακριβώς είναι ο Σύνδεσμος στην Καστορια? να παο να γραφτό και εγώ.

Offline neapolitis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #51 on: October 24, 2008, 09:37:45 »
kratate katharo to ghpedo ths kastorias..nisafi me ekeina ta super 3 stous toixous..

Στο έχουμε ξαναπεί επανελημμένα ! ! !
Ανακοινώσεις / Announcements > Τέρμα τα Greeklish!

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9309.msg219553.html#new
« Last Edit: October 24, 2008, 09:40:50 by BillYpoglwssioS »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #52 on: October 24, 2008, 12:11:38 »
Η τελευταία ενημέρωση από Καστοριά ανέφερε ότι τα πάντα είναι στην εντέλεια! Η διαμόρφωση του χώρου έχει ολοκληρωθεί και τα γραφεία του συνδέσμου είναι πλέον πανέτοιμα. Προσέλευση κόσμου υπάρχει φυσικά μεγάλη, καθώς είναι ο μόνος ενεργός σύνδεσμος στο νομό Καστοριάς (παλιότερα υπήρχαν τέσσερις). Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσουν και τα πρώτα μπλουζάκια του συνδέσμου, ενώ τα παιδιά έχουν ήδη κινήσει τη διαδικασία για την έκδοση των ημερολογίων!

Όπως είναι λογικό, ο σύνδεσμος θα χρειαστεί σύντομα τη βοήθεια όλων των ΠΑΟΚτσήδων. ΄Ηταν πραγματικά κρίμα να μην υπήρχε τόσο καιρό σύνδεσμος του ΠΑΟΚ σε μια πόλη με τόσο έντονο ασπρόμαυρο στοιχείο, και μάλιστα στην πιο ΠΑΟΚτσήδικη ίσως περιοχή της Ελλάδας, τη Δυτική Μακεδονία... Άντε και στα εγκαίνια να βάψουμε τη λίμνη ασπρόμαυρη!!!

(για να μην ξεχνιόμαστε ;) )

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
« Reply #53 on: October 24, 2008, 15:37:04 »
Μάγκες και εγώ από Καστορια είμαι. Συγκεκριμένα από το Argos Ορεστικό. Αλλα κάθε Χριστούγεννα και Καλοκαίρι κατεβαίνω επειδή μένω Γερμανία. Καιρός ήταν να άνοιξη ένας Σύνδεσμος. Έχει πόλους ΠAOKτσήδες η Καστορια. Ξέρετε που ακριβώς είναι ο Σύνδεσμος στην Καστορια? να παο να γραφτό και εγώ.

Λίγο πριν την Μητρόπολη Καστοριάς.Θα μας βρεις εύκολα.
Σήμερα έρχονται και η tv μας, το κλιματιστικό και ο εξοπλισμός nova. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :lalalalala: :tsigaro: :tsigaro: :tsigaro: :tsigaro: :spray: :spray: :spray: :spray:
No Gods,No Masters

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #54 on: October 24, 2008, 19:42:18 »
Αντε σιγα σιγα να εγκαινιαζουμε δυνατους συνδεσμους σε καθε γωνια της Ελλαδος.γιατι ειπαμε  ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #55 on: October 24, 2008, 21:22:26 »
Έτσι έτσι άντε, μπορεί να κατέβω Καστοριά την Κυριακή, αν είναι μπορεί να έρθω να δούμε το κύπελλο!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #56 on: October 24, 2008, 21:25:03 »
Μπραβο ρε αλανια καλη αρχη και καλες εκδρομες..

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #57 on: October 26, 2008, 16:09:14 »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #58 on: October 30, 2008, 17:55:23 »
Αυτοκολλητάκι από το site του Κορδελιού.  :thumbok:

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #59 on: October 30, 2008, 21:07:14 »
Καλά όταν γίνουν τα εγκαίνια θα καεί το πελεκούδι λέμε!!!!!! Ανυπομονώ...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ