Πολύ ψυχραιμότερος από την τελευταία φορά που πόσταρα σε αυτό το θέμα, νιώθω ότι οφείλω να πω κάποια πράγματα για τον Χρήστο καθώς ο ίδιος δεν έχει τη δυνατότηα να απαντήσει. Εγώ όμως που τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά (και τώρα που έφυγε δεν έχω πρόβλημα να το πω ανοιχτά) αισθάνομαι ότι πρέπει να γράψω κάποια πράγματα για την μεταγραφή του.
Ένα πράγμα πριν από όλα τα άλλα. Ο Χρήστος είναι από μικρός ΠΑΟΚτσής ωστόσο είναι πάνω από όλα επαγγελματίας και κοιτάει το συμφέρον του. Είναι 26 χρονών και κοιτά το καλύτερο για το μέλλον του. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ όπως είπε και σήμερα ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν είναι ακόμη σε θέση να προσφέρει αρκετά στους παίκτες του ώστε να μη θέλουν με τίποτα να φύγουν.
Πώς να κρατήσω εγώ κακία σε έναν άνθρωπο και σε έναν παίκτη ο οποίος ποτέ του δε δήλωσε ΠΑΟΚ έτσι για εντυπωσιασμό? Πώς να "μαλώσω" με κάποιον που ποτέ δεν μου πούλησε ΠΑΟΚτσηδιλίκι ούτε είπε ποτέ με περηφάνεια ότι δεν θα πάει ποτέ αλλού στην Ελλάδα εκτός από τον ΠΑΟΚ? Απλά δε γίνεται... Δεν μπορώ να κρατήσω θυμό γιατί πολύ απλά δεν είναι δίκαιο.
Δε θέλω να επεκταθώ γιατί μπαίνω σε προσωπικά θέματα. Θα ξαναθυμίσω όσα είπε σήμερα ο Ζαγόρ και όσα γνωρίζω κι εγώ. Δηλαδή ότι ο Χρήστος δεν είχε ιδέα για τη μεταγραφή του. Όταν πήγε στα γραφεία νόμιζε ότι πάει να υπογράψει την ανανέωση και να εισπράξει και μια "κατσάδα" για την εμφάνισή του στο φιλικό με τον Πιερικό. Η πρόταση εξετάστηκε ενδελεχώς από κοινού από διοίκηση και παίκτη και επίσης από κοινού κατέληξαν στο να πραγματοποιηθεί τελικώς η μεταγραφή αφού από αυτήν εξασφαλιζόταν το maximum συμφέρον της ομάδας και του παίκτη. Ένα πράγμα μόνο θα πω, ότι το πρώτο πράγμα που μου είπε ο Χρήστος ήταν "ε αφού ρε είχε και η ομάδα ανάγκη τα λεφτά...". Και δε συνεχίζω καλύτερα. Και σόρρυ αλλά εγώ θα διανοηθώ να μη τον γιουχάρω όπως δε γιουχάρω το Βασιλειάδη στο μπάσκετ.
Χρήστο σε ευχαριστώ για όσα προσέφερες στην ομάδα και καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις. Και από εμένα με το καλό να επιστρέψεις. Η μεγαλύτερη όμως ευχή είναι, όπως είπε και ο πρόεδρος, ο κάθε Μελίσσης να μη θέλει να φύγει από την ομάδα για κανένα λόγο. Μέχρι τότε, that's life and professional football for you.