Για πειτε μου: ΠΟΣΑ χρονια ειχε να παιξει στην ομαδα μας,ενας πολυσυνθετος παικτης σαν τον Μελισση? Η αληθεια ειναι οτι οταν ανακοινωθηκε η αποκτηση του,ημουν,οχι απαισιοδοξος,αλλα συγκρατημενος,οσον αφορα το ποιον του σαν ποδοσφαιριστης. Φετος λοιπον,βαλθηκε να μας κλεισει τα στοματα,οσων απο μας ειχαμε επιφυλαξεις για την αξια του.Σε οποια θεση κι αν τον εβαλε ο Ντουμι,τα πηγε πολυ καλα,αν και προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο στην θεση του αμυντικου χαφ.Εχει μια ωριμοτητα στο παιχνιδι του,λες και μεχρι περυσι δεν αγωνιζοταν στην Β',αλλα σε καποια ομαδα της Α',απο τις θεωρητικα μεγαλες.Ειμαι σιγουρος,οτι αν προσεξει και μεινει αφοσιωμενος στην δουλεια του,θα γινει μεγαλο ονομα.Οπως κι ο Μπαλαφας(η απλοτητα και η σιγουρια στο παιχνιδι του,ειναι το κατι αλλο),οπως κι ο Ηλιαδης(γι'αυτον εγραψα προχθες),μαζι με τους αλλους πιτσιρικαδες που ακομα δεν εχουμε δει να κολυμπουν στα βαθια(Μαλεζας,Μουμιν),αυτοι ολοι,μπορουν και πρεπει να δωσουν πολλα στην Π.Α.Ο.Κ.αρα μας....
Υ.Γ. : Ισχυει οτι εγραψα και για τον Ηλιαδη! Μηπως πρεπει να μπει καποια....ρητρα στο συμβολαιο του?