Author Topic: Χρήστος Μελίσσης  (Read 9791 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Απ: Χρήστος Μελίσσης
« Reply #300 on: July 31, 2008, 23:06:49 »
   Πολύ ψυχραιμότερος από την τελευταία φορά που πόσταρα σε αυτό το θέμα, νιώθω ότι οφείλω να πω κάποια πράγματα για τον Χρήστο καθώς ο ίδιος δεν έχει τη δυνατότηα να απαντήσει. Εγώ όμως που τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά (και τώρα που έφυγε δεν έχω πρόβλημα να το πω ανοιχτά) αισθάνομαι ότι πρέπει να γράψω κάποια πράγματα για την μεταγραφή του.
   Ένα πράγμα πριν από όλα τα άλλα. Ο Χρήστος είναι από μικρός ΠΑΟΚτσής ωστόσο είναι πάνω από όλα επαγγελματίας και κοιτάει το συμφέρον του. Είναι 26 χρονών και κοιτά το καλύτερο για το μέλλον του. Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ όπως είπε και σήμερα ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν είναι ακόμη σε θέση να προσφέρει αρκετά στους παίκτες του ώστε να μη θέλουν με τίποτα να φύγουν.
   Πώς να κρατήσω εγώ κακία σε έναν άνθρωπο και σε έναν παίκτη ο οποίος ποτέ του δε δήλωσε ΠΑΟΚ έτσι για εντυπωσιασμό? Πώς να "μαλώσω" με κάποιον που ποτέ δεν μου πούλησε ΠΑΟΚτσηδιλίκι ούτε είπε ποτέ με περηφάνεια ότι δεν θα πάει ποτέ αλλού στην Ελλάδα εκτός από τον ΠΑΟΚ? Απλά δε γίνεται... Δεν μπορώ να κρατήσω θυμό γιατί πολύ απλά δεν είναι δίκαιο.
   Δε θέλω να επεκταθώ γιατί μπαίνω σε προσωπικά θέματα. Θα ξαναθυμίσω όσα είπε σήμερα ο Ζαγόρ και όσα γνωρίζω κι εγώ. Δηλαδή ότι ο Χρήστος δεν είχε ιδέα για τη μεταγραφή του. Όταν πήγε στα γραφεία νόμιζε ότι πάει να υπογράψει την ανανέωση και να εισπράξει και μια "κατσάδα" για την εμφάνισή του στο φιλικό με τον Πιερικό. Η πρόταση εξετάστηκε ενδελεχώς από κοινού από διοίκηση και παίκτη και επίσης από κοινού κατέληξαν στο να πραγματοποιηθεί τελικώς η μεταγραφή αφού από αυτήν εξασφαλιζόταν το maximum συμφέρον της ομάδας και του παίκτη. Ένα πράγμα μόνο θα πω, ότι το πρώτο πράγμα που μου είπε ο Χρήστος ήταν "ε αφού ρε είχε και η ομάδα ανάγκη τα λεφτά...". Και δε συνεχίζω καλύτερα. Και σόρρυ αλλά εγώ θα διανοηθώ να μη τον γιουχάρω όπως δε γιουχάρω το Βασιλειάδη στο μπάσκετ.
   Χρήστο σε ευχαριστώ για όσα προσέφερες στην ομάδα και καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις. Και από εμένα με το καλό να επιστρέψεις. Η μεγαλύτερη όμως ευχή είναι, όπως είπε και ο πρόεδρος, ο κάθε Μελίσσης να μη θέλει να φύγει από την ομάδα για κανένα λόγο. Μέχρι τότε, that's life and professional football for you.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

zan

• Guest
« Reply #301 on: December 01, 2008, 14:10:57 »
Κάποιες σκέψεις αφορούν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής την εμπιστοσύνη του προπονητή, όπως ο Ροντρίγκο Σόουζα ή ο Μελίσσης, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστούν και οι εκπλήξεις από παίκτες που ήταν και την προηγούμενη χρονιά στην ομάδα.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&tag=7713&pubid=1543314 

Ουτε για 18αδα δεν κανει... Αρα τσουβαλια που ειχαμε στον ΠΑΟΚ....

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=82835 

Κουνάνε μαντίλι.

Όταν ο Νίκος Πατέρας ανηφόρισε στην Παιανία την προηγούμενη εβδομάδα, ενημέρωσε τους παίκτες ότι όποιος δεν μπορεί, θα φύγει. Κι αυτό αναμένεται να λάβει εφαρμογή άμεσα, αφού έτσι κι αλλιώς ο Τεν Κάτε θέλει να δουλέψει με λιγότερους παίκτες από αυτούς υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας. Θα γίνει προσπάθεια ανεύρεσης φόρμουλας για να σταματήσει η συνεργασία με παίκτες όπως ο Μελίσσης και ο Ροντρίγκο Σόουζα, που δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα (ούτε κατά προσέγγιση) και φαίνεται ότι δεν τους εμπιστεύεται ο προπονητής τoυς
« Last Edit: December 01, 2008, 14:30:49 by zan »

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #302 on: December 01, 2008, 14:16:22 »
Αμα δεν εμπιστευονται τους παικταραδες( ::)) που τους δωσαμε, πως να πανε καλα τα βαζελια; (χιχιχιχιχι...)
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #303 on: December 01, 2008, 14:23:40 »
Χρηστακο παρε τον κοντοπουτανο και ελατε πισω. θελουμε καποιον να ξεθυμαινει ο Γκαρσια οταν του κανουν μαλακιες τα κορακια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

zan

• Guest
« Reply #304 on: December 01, 2008, 14:27:23 »
Αυτος φοβαται και την σκια του...Τη λες τωρα...Εαν δει τον Pablo ισα που παμε μπεμπελινο....

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #305 on: December 01, 2008, 14:41:10 »
Εγώ τον Μελίσση θα τον ήθελα πίσω από τον Μαλεζά στη θέση του Μπιζέρα ίσως στο ρόστερ του ΠΑΟΚ . Είναι και Έλληνας που για μένα μετράει αρκετά . 
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Callahan

• Guest
« Reply #306 on: December 01, 2008, 14:43:57 »
Πόσο τον χρειαζόμασταν όταν ήταν τραυματίας ο Δάρλας, και όχι μόνο...  Τέλος πάντων, ο Μελίσσης είναι καλός παίχτης και ακριβώς επειδή μπορεί και αγωνίζεται σε πολλές θέσεις, θα ήταν χρήσιμος και φέτος. Αδικείται εκεί κατω, να μην τρελαθούμε..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #307 on: December 01, 2008, 15:08:53 »
Δηλαδή οι γκούμας - βύντρα - σαρριέγκι είναι καλύτεροι από τον μελίσση...?
Μην τρελλαθούμε κι όλας...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

jmjyiannis

• Guest
« Reply #308 on: December 01, 2008, 19:08:44 »
Ρε σεις ο Μελισης με τη μεταγραφή αυτή ουσιαστικά καταστράφηκε. δεν είναι μόνο οτι δε παίζει, είναι πως ούτε 18αδα να μη βάζεις τον παίχτη, ειδικά όταν βλέπεις τι αλλοι παίζουν στη θέση του, του κάνεις χώμα την ψυχολογία. Κρίμα το παλικαρι πάντως..... για τον οικοδόμο χέστηκα.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #309 on: December 02, 2008, 01:50:51 »
Κάποιες σκέψεις αφορούν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής την εμπιστοσύνη του προπονητή, όπως ο Ροντρίγκο Σόουζα ή ο Μελίσσης, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστούν και οι εκπλήξεις από παίκτες που ήταν και την προηγούμενη χρονιά στην ομάδα.
Αμα στον μελίσση εδινε τις ευκαιριες που εχει δωσει στον βυντρα, (ο οποιος παιζει σεντερ μπακ με τεν κατε), θα ειχε καλες εμφανισεις πιστευω.

Περσι μια χαρα ηταν σε εμας μην ξεχναμε.
Τουλαχιστον ξεχωρισε απτα παρταλια. Συνεπως για παγκο δεν με χαλουσε καθολου.

Εδω ακομα έχουμε ποδοσφαιριστες που δεν μπορουν να ξεχωρισουν ουτε αν παιζουν μονοι τους.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #310 on: December 02, 2008, 02:02:41 »
Πίσω έχουμε παίκτες. Ο Μαλεζάς είναι φέτος πολύ καλύτερος του καλύτερου Μελίσση που είδαμε στον ΠΑΟΚ και πιο εξελίξιμος, ο Μάρκος Αντόνιο πολύ δυνατός και μπροστά, ενώ ο Μπιζέρα δεν έχει παίξει, αλλά η εμπειρία του από Ιταλία, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για σκέψεις για Μελίσση. Όχι ότι δεν είναι καλός παίκτης. Απλά έχουμε καλύτερους και πιο αξιόπιστους.

zan

• Guest
« Reply #311 on: December 02, 2008, 02:12:15 »
Βρε ΟΥΣΤ.....Ακου κει Μελισσης.....

Callahan

• Guest
« Reply #312 on: December 02, 2008, 02:39:18 »
Πίσω έχουμε παίκτες. Ο Μαλεζάς είναι φέτος πολύ καλύτερος του καλύτερου Μελίσση που είδαμε στον ΠΑΟΚ και πιο εξελίξιμος, ο Μάρκος Αντόνιο πολύ δυνατός και μπροστά, ενώ ο Μπιζέρα δεν έχει παίξει, αλλά η εμπειρία του από Ιταλία, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για σκέψεις για Μελίσση. Όχι ότι δεν είναι καλός παίκτης. Απλά έχουμε καλύτερους και πιο αξιόπιστους.

Δεξί μπακ? Αραμπατζής? Δεν νομίζω. Εκεί χρειάζονταν..

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #313 on: December 02, 2008, 02:42:05 »
Βρε ΟΥΣΤ.....Ακου κει Μελισσης.....
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #314 on: December 02, 2008, 03:24:46 »
Ρε παιδια ποιος ειναι αυτος ο μελισσης που λετε?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #315 on: December 02, 2008, 14:57:13 »

Δεξί μπακ? Αραμπατζής? Δεν νομίζω. Εκεί χρειάζονταν..
Έχουμε τον Σνάουτσνερ. Και για αλλαγή του τον Αραμπατζή. Άμα δεν μας κάνουν, ας πάρουμε ένα δεξί μπακ. Άσε που και ο Μάρκος Αντόνιο παίζει και δεξί μπακ.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #316 on: December 02, 2008, 15:56:34 »
den tous 8eloume....pedia na mazeoun tis mpales exoume....

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9309.0.html

Ειπαμε , τέρμα τα greeklish
« Last Edit: December 02, 2008, 16:09:07 by BillYpoglwssioS »

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #317 on: December 02, 2008, 17:43:59 »
ας επαιζε κι ο μελισσης με παρτενερ κοντρερας και μετα να μιλουσαμε.περυσι πισω προσπαθουσε να μαζεψει τα ασυμαζευτα με τον ανεκδιηγητο παρτενερ κνολ.ενας παιχτης που εδινε τα παντα για την ομαδα ως δεξι,αριστερο μπακ,ως στοπερ και αμυντικο χαφ

ο αντονιο ειναι δανεικος με οψιον μονο για αραβες,ασε που αν πηγαινε μεσα το σαββατο εκεινο το πλασε που εφυγε λιγο αουτ σημερα ολοι θα τον λουζαμε απο πανω μεχρι κατω

ο μπιζερα δεν εχει αποδειξει οτι ειναι καλυτερος,βασικα δεν εχει αποδειξει τιποτα μεχρι τωρα

το ξαναλεω μελισση με γκαρσια-βερον και παρτενερ κοντρερας δεν εχουμε δει ακομα

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #318 on: December 02, 2008, 18:19:35 »
Συμφωνοι, αλλα ο κυριος Μελισσης εκανε την επιλογη του και απο αυτην και κριθηκε και θα κριθει.

ΟΥΣΤ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #319 on: December 02, 2008, 19:04:39 »
Δε βρισκω το λογο να υπαρχει τοπικ για παιχτη του βαζελου...