Author Topic: Χρήστος Μελίσσης  (Read 9630 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Χρήστος Μελίσσης
« Reply #260 on: July 29, 2008, 15:34:51 »
Η ενημέρωση του Μελίσση

Το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ κλήθηκε ο Χρήστος Μελίσσης που ενημερώθηκε από το Θόδωρο Ζαγοράκη και το Ζήση Βρύζα για την πρόταση του Παναθηναϊκού. Ο αμυντικός του Δικεφάλου ενημερώθηκε επίσης ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει τη διάθεση σε περίπτωση που δε θέλει να πάει στον Παναθηναικό να του προτείνει επέκταση συμβολαίου με δεδομένο ότι του χρόνου το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται. Ο Μελίσσης απάντησε με ειλικρίνεια τονίζοντας ότι θεωρεί την πρόταση ευκαιρία να παίξει σε μια ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η απάντηση του ήταν αρκετή προκειμένου να ειδοποιηθεί ο Παναθηναικός

http://www.metrosport.gr/?p=1215

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
« Reply #261 on: July 29, 2008, 16:20:04 »
Μη φεύγεις Χρήστοοοοοο. Μη φεύγεις από τον ΠΑΟΚ! Μη μας το κάνεις αυτό παιχταρά μουουουουουουουου. Πως θα χτίσουμε τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ χωρίς τα αρχίδια σουουουουουουου

Φέρτε πίσω το ροφό και κάψτε στην πλατεία Αριστοτέλους τα 2 εκατομύριααααααααα

Ααααααααχ τι πάθαμε Χρήστο μουουουουουουουουουου

Θεμέλιο του μελλοντός μας. ΠΑΟΚτσή απ' τα γενοφάσκια σου. Που σε έδιωξε ο κακός Ζαγοράκης χωρίς τη θέλησή σου. Που είχες πάθει κατάθλιψη επειδή δεν ήθελες να πας κάτω και σε διώξανε με τις κλωτσιές Χρήστο μουουουουουουου

+10000000000000000000000000000000000
No Gods,No Masters

kospatras

• Guest
« Reply #262 on: July 29, 2008, 16:41:13 »
to vlepete kai monoi sas reeeeeeeeeeeeee.o PAOK tou eipe oti an thes na meineis tha sou ananewsoume to sumvolaio.alla den ithele reeeeeeeeeeeeeee.sta tsakidia reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.opoios den thelei PAOK as paei sta skata reeeeeeeeeeeeeeeeeeee.mono emeis oi OPADOI poname reeeeeeeeeeeeeeee.eimaste sto etos 2008 reeeeeeeeeeeeeeeee,oxi sto 1970 reeeeeeee

kospatras

• Guest
« Reply #263 on: July 29, 2008, 16:44:06 »
sugnwmh to post mou isxuei an kai mono an alhtheuei to oti rwththike an thelei na meinei.an den isxuei to reportaz as svistei to post mou.thanks

panthera

• Guest
ΜΑΓΚΑΣ!
« Reply #264 on: July 29, 2008, 17:11:08 »
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ! Ο ΖΑΓΟΡ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ! ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ . ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ... ;)

3.1 Τα μέλη καλούνται να είναι ενεργά στο forum. Ενεργά μέλη θεωρούνται τα μέλη που την ίδια στιγμή
3.1.2 έχουν συμπληρώσει το Τόπο στο προφίλ τους
4.6 Τα μέλη καλούνται να μη γράφουν με κεφαλαία παρά μόνο εάν θέλουν να τονίσουν κάποια λέξη ή συναίσθημά τους.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8935.0.html
« Last Edit: July 29, 2008, 17:52:47 by tsakalaki »

giannis80

• Guest
« Reply #265 on: July 29, 2008, 18:05:36 »
Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από δύο ανθρώπους. Το Θοδωρή Ζαγοράκη και τον ίδιο το Χρήστο για διαφορετικούς λόγους για τον καθένα. Είμαι σε πολύ φορτισμένη ψυχολογική κατάσταση και επειδή δεν ξέρω τι μπορεί να πω, δε θέλω να συνεχίσω. Θα επανέλθω (ελπίζω) όταν είμαι ψυχραιμότερος.

Αδερφέ, υπάρχουν πιο σημαντικά πράματα στη ζωή από το να χαλάς την ψυχική σου υγεία για τον κάθε ζαγοράκη και τον κάθε μελίσση.Πάνε κάνε κάνα μπανιο στη θάλασσα να ηρεμήσεις αν δεν έχεις πάει, χαλάρωσε,πιες κανα κοκταίηλ,πήδα κανά γκομενάκι,αστειέυσου με τους φίλους.Αλλά σε παρακαλώ,όταν ηρεμήσεις όπως μας λες, μην μας κουράσεις κι εσύ με κουβέντες του στυλ ''είμαι απογοητευμένος με τον Θόδωρο,ξεπουλάμε τα ταλέντα στην αθήνα κτλ''.Δεν σου υπαγορεύω τι θα πεις,προς Θεού,αλλά απλά κούλαρε.Ο Μελίσσης έφυγε, όχι ο Μπενκεμπάουερ.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #266 on: July 29, 2008, 19:06:42 »
http://www.balla.gr/default.asp?pid=96&&la=&artid=60268

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και τυπικά ο Χρήστος Μελλίσης. Ο διεθνής αμυντικός πέρασε την Τρίτη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μετά οδηγήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπέγραψε το τετραετές συμβόλαιο του με το «τριφύλλι».

Για το βαθμό ετοιμότητας του έκανε λόγο στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "πρασίνων": «Είμαι έτοιμος και δεν νομίζω ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα προσαρμογής»

Ενώ πρόσθεσε:

"Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι τεράστια πρόκληση για την καριέρα μου. Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα, έχει την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ και κάθε παίκτης θέλει να αγωνιστεί σε αυτή την ομάδα. Υπάρχει ένας παγκοσμίως γνωστός προπονητής και ο πρόεδρος με τον κ. Αντωνίου με υποδέχτηκαν πολύ ζεστά. Έχω κάθε λόγο να τα δώσω όλα για να τους δικαιώσω που πίστεψαν σε εμένα και την αξία μου. Ευχαριστώ και τον ΠΑΟΚ για την εξέλιξη που είχα στην καριέρα μου. Χρωστάω και σε αυτόν πολλά και τώρα έχω μπροστά μου μία μεγάλη ευκαιρία."

ΟΥΣΤ ΤΑΓΑΡΙ! ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΥΣΙ!

Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Bayern4

• Guest
« Reply #267 on: July 29, 2008, 19:15:49 »
eleos.
τι περιμενετε να πει...
οταν εφυγε ο ζαγορακης τι ειπε;;
επαγγελματιες ποδοσφαιριστες ειναι κ καλα κανουν.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #268 on: July 29, 2008, 19:32:58 »
εγω αδερφε δε περιμενω να πει τιποτα...σιγα μην ασχοληθω με το μελισσακο...καποιοι αλλοι μας τον παρουσιαζαν παιδι του λαου του ΠΑΟΚ και μεγα ΠΑΟΚτση που τον εσυρε ο Βρυζας με το ζορι να υπογραψει στον βαζελο...
Οταν λες ξερα "ηρθα σε μεγαλη ομαδα" υποννοεις καθαρα οτι ησουν σε μικρη, αλλιως δεν το λες ή λες "εφυγα απο μια μεγαλη ομαδα και ηρθα σε μια αλλη". Πουλαει και τρελα ο τσοπανης, καταλαβες?

Και για χιλιοστη φορα, για να το εμπεδωσουμε που λεγαν και οι δασκαλοι:

ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ!

ΑΝ έλεγε ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας θα το έβλεπα στραβά. Αλλά απο τις δηλώσεις του δεν είδα κάποιο ψέμα η κάποια υπερβολή.
Μη βλέπουμε παντου φαντάσματα
« Last Edit: July 29, 2008, 19:39:25 by tsakalaki »
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #269 on: July 29, 2008, 20:05:13 »
πάρτε το χαμπάρι όλοι οι ελληνολάγνοι που θέλετε έλληνες ποδοσφαιριστές, εγώ το είπα από χτες ακόμα ότι το πρώτο που θα πει είναι ότι πήγε σε μεγάλη ομάδα , τι παοκτσής είναι και μαλακίες , ΠΑΟΚ είμαστε μόνο εμείς στην κερκίδα, κανείς άλλος. Όσοι φεύγουν για κάτω κάνουν αυτήν τη δήλωση, ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε , κανείς δεν μας θεωρεί μεγάλη ομάδα και σε αυτό φταίμε και μεις που δεχόμαστε τα πάντα για το καλό του ΠΑΟΚ .Καλά τα λεφτά καλό το ξεχρέωμα αλλά επιτέλους πρέπιει να μπει και ένας φραγμός και ένα όριο κάπου και άλλοι χρωστούσαν αλλά τέτοια ξευτίλα δεν έζησαν, μήπως δεν μπορούσε ο βάζελος να δώσει 4 μύρια και να πάρει το Παπασταθόπουλο από το χανούμι ???? Μπορούσε και παρά μπορούσε και νεαρότερος έιναι και καλύτερος του μελίση εδώ που τα λέμε , αλλά ξέρει ότι το χανούμι είναι μεγάλη ομάδα και δεν τον παίρνει να τα σκάσει και να τον πάρει, γιατί θα τον τρώγανε τον κοντό τα χανούμια ,ενώ εμείς κάνουμε σαν ιθαγενείς που τους μοιράζουν καθρεφτάκια ο πατέρας και η μητέρα και το κακό συναπάντημα . Δεν μπορώ άλλο να ανεχτώ παιδάκια που αν παίζαν μπάλα πριν 25 χρόνια και μπαίναν στην τούμπα θα κατουριόντουσαν πάνω τους να΄φεύγουν από τον ΠΑΟΚ και να δηλώνουν εκεί που πάνε ότι πήγαν σε μια μεγάλη ομάδα λες και παίζανε σε ακαδημία μεγάλου παλαιμάχου ποδοσφαιριστή . Το πιο ανησυχιτικό για μένα είναι ότι ακούω και βλέπω παοκτσήδες στον βωμό του χρήματος να συμπεριφέρονται σαν γιάπις νεόπλουτους και να εκθειάζουν και να πανυγηρίζουν τα λεφτά που τους πήραμε και αναρωτιέμαι άραγε γιατί εμείς βγίναμε ΠΑΟΚ???? μήπως γιατί ήταν το πιο πλούσιο σωματείο στην ελλάδα?????γιατί έπαιρνε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα?????? ή μήπως για την επαναστατικότητα αυτού του σωματείου και την ιστορία των ανθρώπων που το ίδρυσαν ????? ή μήπως για το έμβλημα του ,τα χρώματα του και ότι αυτά συμβολίζουν και συμβόλιζαν για τους παππούδες που ήρθαν πρόσφυγες από την Πόλη , την Θράκη , τον Ποντο , την Μικρά Ασία ???? για όλους αυτούς τους λόγους δεν υπεραγαπάμε αυτό το σωματείο???? ή μήπως αγαπάμε το χρήμα , την ψυχρή λογική και τον εύκολο δρόμο????Αν αγαπάμε το χρήμα τότε γιατί όλα τα μικρά παιδιά , τα παιδιά μας , τα ανήψια μας πρέπει να γίνουν ΠΑΟΚ , αφού χρήμα έχει ο παο, ο οσφπ, η αεκ όπως και τίτλους παίρνουν μόνο αυτοί ???? Όλοι στηρίζουμε τον ζαγοράκη είμαστε μαζί του στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλει αλλά εγώ σαν οπαδός του ΠΑΟΚ που γαλουχήθηκα με ότι ανέφερα παραπάνω θα ήθελα μερικές φορές ο πρόεδρός μας να παίρνει και τον δύσκολο δρόμο να χτυπάει το χέρι στο μαχαίρι χωρίς φόβο , άλλωστε οι προπάπποι μας ήρθαν πρόσφυγες εδώ επιβίωσαν μεγαλούργησαν και μεγαλουργούν ,υπήρχε ή υπάρχει περίπτωση να τολμήσει κάποιος να πειράξει τον ΠΑΟΚ???? όποιος απαντάει ναι στην τελευταία περίπτωση τότε δεν συναισθάνεται τι είναι και ποια είναι η δυναμική του ΠΑΟΚ.     
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #270 on: July 29, 2008, 20:40:53 »
καλά να περνάς χρηστάκη...πιστεύω σε 2 με 3 χρονια θα είσαι πάλι εδώ...απλά ελπίζω τότε να θες- αλλα να μην χώρας....αν είσαι ΠΑΟΚ και εσύ αυτό θα θέλεις...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #271 on: July 29, 2008, 21:01:06 »
Prwth mou topo8ethsh epi tou 8ematos, meta apo mia mera gia na xalarwsw kai na mhn arxisw na lew malakies me 8olwmeno kefali.
- O melisshs de goustara na fugei me tipota. O basikos logos htan gia na mhn ginei to mpaxalo pou egine. Htan kati pou 8a dixaze ton kosmo kai 8a edine labes gia sxolia kai sunomotikes 8ewries. Auto to kserane kai oi petres. Gia na phre apofash me toso risko o zagor, duo pragmata sumbainoun: H eide pws o proupologismos gia to proponhtiko kentro epese eksw kai xreiazetai amesh kai parapanw xrhmatodothsh, h o melisshs htan mesa sth sumfwnia gia oikodomo kai apla gia epikoinwniakous logous den eprepe na anakoinw8oun oi 2 metagrafes thn idia periodo.
- O deuteros logos pou h8ela na meinei einai oti pisteuw pws einai paixths ekselikshmos kai fetos dipla ston contreras 8a ma8aine polla. Epishs einai paidi pou nomizw pws ponaei thn omada kai auto einai panta 8etiko.Prosoxh, oxi to oti einai ellhnas, to oti einai PAOKsaki metraei (an einai telika). To lew auto giati diabasa polla posts gia to oti exoume pollous ksenous, kai na mhn poulame tous ellhnes ktl. Auta einai paparies. Na mou peite goustaroume paixtes pou ponane ton PAOK, na pw malista. To ellhnas h ksenos ti na leei? Pou kserete dhladh oti o ksenos de 8a er8ei Toumpa kai de 8a de8ei me ton PAOK gia panta? O magdi, o olivares, o papritsa, o djurjevic ksenoi den einai? 100 fores tetoious ksenous para ellhnes san ton oikodomo, to lumperopoulo kai ton kontopoutano.

Apo dw kai pera oti egine egine, polloi ksenerwsan gia th metagrafh (kai gw mesa), alla nomizw pws to 8ema prepei na teleiwsei kapou. Paratetamenh grinia mono kako 8a kanei. etsi ki alliws th dusareskeia megalhs meridas tou kosmou o zagor thn katalabe sigoura. de nomizw pws einai an8rwpos pou apla mas grafei sta paparia tou kai kanei oti 8elei xwris na upologizei tipota. gia na egine h metagrafh 8a uparxei logos. as elpisoume na mas dw8oun kapoies apanthseis se deltio tupou h sunenteuksh.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #272 on: July 29, 2008, 21:03:09 »
εγω αδερφε δε περιμενω να πει τιποτα...σιγα μην ασχοληθω με το μελισσακο...καποιοι αλλοι μας τον παρουσιαζαν παιδι του λαου του ΠΑΟΚ και μεγα ΠΑΟΚτση που τον εσυρε ο Βρυζας με το ζορι να υπογραψει στον βαζελο...
Οταν λες ξερα "ηρθα σε μεγαλη ομαδα" υποννοεις καθαρα οτι ησουν σε μικρη, αλλιως δεν το λες ή λες "εφυγα απο μια μεγαλη ομαδα και ηρθα σε μια αλλη". Πουλαει και τρελα ο τσοπανης, καταλαβες?

Και για χιλιοστη φορα, για να το εμπεδωσουμε που λεγαν και οι δασκαλοι:

ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ!

ΑΝ έλεγε ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας θα το έβλεπα στραβά. Αλλά απο τις δηλώσεις του δεν είδα κάποιο ψέμα η κάποια υπερβολή.
Μη βλέπουμε παντου φαντάσματα

Είστε πολύ αθώοι (με την καλή έννοια το λέω!) αν πιστεύετε ότι αυτές οι δηλώσεις προέρχονται από το στόμα του Μελίσση και του κάθε Μελίσση. Εδώ μιλάμε για Τμήματα Τύπου & Δημοσίων σχέσεων που δουλεύουν άτομα με 3 διδακτορικά και 5 ΜΒΑ. Για μαλάκες τους έχεις να αφήσουνε να βγούνε δηλώσεις του κάθε βλαχάκου ποδοσφαιριστή να πεταχτούνε στον αέρα παπαριές και να έχουν μετά ντράβαλα είτε με τους αντιπάλους είτε με τους δικούς τους?
PAOK is a Social Movement!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #273 on: July 29, 2008, 21:14:17 »
έτσι...αφήστε της δηλώσεις καλύτερα στην άκρη...δεν χρειάζεται να τον κυνηγήσουμε...έγινε μια πρόταση μας σύμφερε σύμφωνα με την διοίκηση και των δώσαμε και αυτός πήγε...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Argonath4

• Guest
« Reply #274 on: July 29, 2008, 21:14:33 »
... h o melisshs htan mesa sth sumfwnia gia oikodomo kai apla gia epikoinwniakous logous den eprepe na anakoinw8oun oi 2 metagrafes thn idia periodo.

Kapws etsi prepei na egine.

legones

• Guest
« Reply #275 on: July 29, 2008, 22:36:45 »
Δηλαδη ρε μαγκες αν ο λαγος επαιρνε τον Παπαδοπουλο που ειχε κανει καλυτερη προταση στο ρουλη τι πιστευεται ? Θα εψαχνε τωρα για κεντρικο αμυντικο ? ελεος ρε με τις εξυπναδες και τις διαπλοκες......
Τον ειχε κλεισει με οικοδομο πακετο..... το αλλο με τον Τοτο το ξερεται ?

apaoki13

• Guest
« Reply #276 on: July 29, 2008, 22:52:59 »
Αφού το είπε ο Νικόλας ότι πήγε ο Ζαγοράκης με τον σερβιτόρο (Βιολίδη) στο κότερο και πήραν από 200.000 και την κλείσαν την συμφωνία. Κανονικά σε λέω. Ούτως ή άλλως τον Μελλίση τον έκλεισαν για αναπληρωματικό του Αβραάμ. Αλλά δεν τους έκατσε ο Ήρωας Σκόρδας και έμειναν με τον Μελίσση.

pavlosk

• Guest
« Reply #277 on: July 30, 2008, 00:28:12 »
Όλοι στηρίζουμε τον ζαγοράκη είμαστε μαζί του στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλει αλλά εγώ σαν οπαδός του ΠΑΟΚ που γαλουχήθηκα με ότι ανέφερα παραπάνω θα ήθελα μερικές φορές ο πρόεδρός μας να παίρνει και τον δύσκολο δρόμο να χτυπάει το χέρι στο μαχαίρι χωρίς φόβο , άλλωστε οι προπάπποι μας ήρθαν πρόσφυγες εδώ επιβίωσαν μεγαλούργησαν και μεγαλουργούν ,υπήρχε ή υπάρχει περίπτωση να τολμήσει κάποιος να πειράξει τον ΠΑΟΚ???? όποιος απαντάει ναι στην τελευταία περίπτωση τότε δεν συναισθάνεται τι είναι και ποια είναι η δυναμική του ΠΑΟΚ.     

Aderfe nomizw pws o Zagor poulontas paiktes to POK exei dialeksei ton dyskolo dromo.
Pio eukolo 8a htan na leei malakes den poulaw sto POK para auto pou kanei twra.
Oso 8a poulaei paiktes, toso pio polus kosmos 8a arxizei na mourmourizei kai kseroume poly kala pws oi kwlofyllades ths 8essalonikhs molis myristoun oti yparxei koino pou 8elei na diabazei gia poulhmenous, gia roufianous k.o.k 8a to gyrisoun to pragma.
Synepws exei dialeksei hdh ton dyskolo dromo kai as nomizoume oti to xrhma mas kanei na ta ksexasoume ola.

Me ponese, me ksenerwse kai akoma den mou ka8etai kala, alla h elpida mou einai oti o PAOK me auta ta lefta ksexrewnei kai se 2-3-4 h akoma kai 5 xronia 8a poulaei paiktes san ton melissh oxi gia to xrhma, alla gia na adeiasei 8esh sto roster gia to fyntani pou erxete apo pisw kai 8a 8elei na paiksei.
8a tous dinoume tous paiktes pou emeis 8eloume na tous dwsoume kai oxi autous pou 8eloun autoi.

kai kati teleutaio, isws megalytero ksenerwma einai o daneismos tou darla para h pwlhsh tou melissh.
H ton ferneis san antallagma kai einai dikos sou h den ton pairneis ka8olou.
Ean er8ei pragmati san daneikos elpizw na spasei ta podia tou prin pathsei 8essalonikh. Den goutsarw MALAKISMENA paiktakia tou bazelou daneika sthn toumpa!!!

pavlosk

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #278 on: July 30, 2008, 01:27:01 »
Θα συμφωνησω οτι και μενα το μονο μου προβλημα ειναι ο δανεισμος Δαρλα. Μονο σαν βαριδιο στην ομαδα τον βλεπω, ασε που πρεπει να τον πληρωνω κι απο πανω. Και οψιον αγορας 800Κ?Για το Δαρλα?Μακαρι να με διαψευσει αλλα οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ τετοιες περιπτωσεις εχουν ηδη τη ρετσινια των μπιδη, τοργκελε, τσιγγα και δυσκολα να πειστει ο κοσμος.εκτος αν ειναι η εξαιρεση, μακαρι να τιμησει το ψωμι του και να μεινει για παντα.

Κατα τα αλλα εγω σε κανεναν παιχτη που παει ειτε με τη συγκαταθεση της ομαδας ειτε χωρις σε ομαδα της αθηνας δεν μπορω να ευχηθω καλη τυχη.Ειτε τον συμπαθω ειτε οχι.Γιατι αν εχει αυτος καλη τυχη σημαινει οτι εγω μαλλον θα εχω κακη,
Γι αυτο ΚΑΚΗ τυχη Χρηστο Μελλιση, φατους τα λεφτα και καντους οσο πιο πολλα αυτογκολ μπορεις.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #279 on: July 30, 2008, 01:53:56 »
Einai to 1o post pou kanw sto forum.Sini8ws mpainw na antalaxw apopseis me ta alla aderfia live.Apla eida poso dixasmos exei pesei gia to 8ema Melish.H apopsh mou einai oti poli kala ekane o Zagorakhs kai ton edwse.Uparxoun polla 8etika stoixeia se auton ton paixth me kiriotero oti einai PAOKtsaki.Apla ka8omai kai anarotiemai oti autos o paikths thn persinh xronia den ekane tipota to spoudaio eos tipota genika.Htan enas apo autous (panta kata thn prosopikh mou apospsh) pou eno goustare na paizei ston PAOK den prosfere tipota kai isos giati to epipedo tou mexri ekei na htan(ena epipedo pou den einai gia ton PAOK).Fetos 8a htan anaplhrwmatikos stous perisoterous agwnes.Ara o PAOK poulhse se kalh timh ena pekti pou 8a htan ston pagko se mia poli kalh timh.Me peirazei to gegonos oti dosame 2 pektes ston bazelo kai arxizoun oi malakies peri "parartimatos" alla ti mas noiazei re aderfia?H zhlia tous mia zwh tous ekane na mas misoun.O PAOK brisketai se enan para poli kalo dromo exoflishs twn xrewn tou.Distixws den ginetai alliws, 8a poulhseis kai PAOKtsakia an xreiastei wste na xanampei auth h omada sto dromo twn epitixiwn kai twn megaleiwn.

o PAOK panw ap'ola