Author Topic: Χρήστος Μελίσσης  (Read 9635 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
Απ: Χρήστος Μελίσσης
« Reply #240 on: July 29, 2008, 01:22:30 »
me ksipnise enas vazelos filos mou na mou pei tin eidisi
proti skepsi einai kala kanei o arxigos ama poulaei kai oxi ksepoulaei
eimai sigouros oti ta lefta pianoun topo kai den pane se tsepes......
egw to proto pou skeftika einai ti kraksimo 8a rixnou ta vazelia
me tetoies metagrafes pou kanoun allo einai na fereis onoma apo eksw kai allo na exeis paianie kako kai na agorazeis ellines kai me kalo kase
kali tuxi sto melissako

KOAP76

• Guest
« Reply #241 on: July 29, 2008, 10:23:42 »
αν διαβαζαμε σε αθηναικο εντυπο πριν 5 μερες οτι η παναθα προσεγγισε τον μελλιση και φαινεται
οτι βρισκεται σε καλο δρομο,θα ειχαμε ντελιριο "κολοαθηναιοι,θα παρετε τα ετσι μας,ονειρευεστε"
και τετοια ωραια...
τωρα παιζουμε κρυφτουλι μεσ'τον καθρεφτη....
στηριζω ζαγορ και για πρωθηπουργο αλλα και την κορη μου στηριζω χωρις αυτο να σημαινει οτι
δεν θα την μαλωσω στην στραβη.
αλλιως παιρνει λαθος εντυπωσεις.
με τα ως τωρα δεδομενα η κινηση μου μοιαζει λαθος.
δεν ειναι ολα μετρησιμα...
ποσο κανει μια αγκαλια,ενα φιλι,ενα δακρυ,μια πατριδα...
Αναρωτιεμαι ακομα πως θα κρατησουμε μια ισοροπια μεταξυ ελληνων ξενων στο αμμεσο μελλον.
τα δυο μυρια οσο πολλα ειναι τοσο ειναι και λιγα...
θα παρουμε αλλους?θα ενισχυσουμε το roster περαιτερω?
θα κανουμε το κεντρο?θα ξεκινησουμε την νεα τουμπα?θα κανουμε ρυθμιση των χρεων?
?????
χρειαζομαι απαντησεις....
και περιμενω....
εως τοτε το προσιμο στην πωληση μελισση ειναι αρνητικο
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ

Edit Capricorn

Φίλε καλώς ήλθες,διάβασε τους κανόνες και συμπλήρωσε το προφίλ σου

« Last Edit: July 29, 2008, 10:25:51 by Capricorn »

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #242 on: July 29, 2008, 10:25:21 »
Trello ksenerwma. Antio Xrhstara kai kalh tuxh.

den exw na prosthesw tpt allo
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

legones

• Guest
« Reply #243 on: July 29, 2008, 10:34:58 »
Καλη τυχη Μελισση στη νεα σου ομαδα. Αν και προφανως maximum ενα χρονο θα παιξεις και μετα θα φυγεις ειτε στα υποκαταστηματα του Βαζελου ειτε θα παρεις πετσετα για τον παγκο. Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια για παικτες που πανε σε ομαδες του ΠΟΚ που σε καθε μεταγραφικη περιοδο λειτουργουν με την λογικη του εντυπωσιασμου-ανταγωνισμου μεταξυ τους για το ποια απο τις δυο θα κερδισει τις εντυπωσεις. Κακα τα ψεματα οσα "ταλεντα" πανε σε τετοιες ομαδες βαζουν ταφοπλακα στο ποδοσφαιρικο τους μελλον, αλλα τουλαχιστον γεμιζουν τις τσεπες τους. Πρεπει να εχεις βγαλει απο πανω σου τον τιτλο του "ταλεντου" και να εχεις μαγκια για να μπορεσεις να σταθεις. Γιατι του χρονου αυτες οι δυο ομαδες παλι θα διωξουν 10 παικτες για να αγορασουν αλλους 10. Ποιοι θα ειναι υποψηφιοι ? ?
Προς ολους τους "ταλαντουχους" Ελληνες παικτες....... αλλαξτε νοοτροπια, γιατι χανοσαστεεεε.......!!!!

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #244 on: July 29, 2008, 10:50:57 »
 Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από δύο ανθρώπους. Το Θοδωρή Ζαγοράκη και τον ίδιο το Χρήστο για διαφορετικούς λόγους για τον καθένα. Είμαι σε πολύ φορτισμένη ψυχολογική κατάσταση και επειδή δεν ξέρω τι μπορεί να πω, δε θέλω να συνεχίσω. Θα επανέλθω (ελπίζω) όταν είμαι ψυχραιμότερος.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Diego-4

• Guest
« Reply #245 on: July 29, 2008, 11:35:26 »
ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΒΡΑΧΝΑΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΤΑΩ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΕΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ..ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ... ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ , ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ... ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ...
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΟΚ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΑΟ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΑΟΚΑΡΧΗ , ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΗ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΕΝΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗ..ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ..ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΝΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙΟΥ ή ΓΑΥΡΟΥ..ΜΑΛΛΟΝ "Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ" ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΑΝΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ(ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ BIANCONERO)..
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ.ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ , ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ , ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ , ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΟΤΙ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΕΛΕΥΘΕΡΟ , ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝΕ.ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ , ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ , ΓΕΛΟΙΟΣ..ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΩΡΙΣ..ΑΚΟΜΗ  ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ , ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΘΟΔΩΡΕ , ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΣΤΟ 0 ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..

Υ.Γ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ , ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΕΣΑΣ , ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #246 on: July 29, 2008, 11:37:00 »
Μη φεύγεις Χρήστοοοοοο. Μη φεύγεις από τον ΠΑΟΚ! Μη μας το κάνεις αυτό παιχταρά μουουουουουουουου. Πως θα χτίσουμε τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ χωρίς τα αρχίδια σουουουουουουου

Φέρτε πίσω το ροφό και κάψτε στην πλατεία Αριστοτέλους τα 2 εκατομύριααααααααα

Ααααααααχ τι πάθαμε Χρήστο μουουουουουουουουουου

Θεμέλιο του μελλοντός μας. ΠΑΟΚτσή απ' τα γενοφάσκια σου. Που σε έδιωξε ο κακός Ζαγοράκης χωρίς τη θέλησή σου. Που είχες πάθει κατάθλιψη επειδή δεν ήθελες να πας κάτω και σε διώξανε με τις κλωτσιές Χρήστο μουουουουουουου
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #247 on: July 29, 2008, 12:17:45 »
Ευχομαι ολοψυχα στο Χρηστο Μελισση να προσφερει στους φιλους του παο τις "συγκινησεις" που πρoσφερε, απλοχερα θα ελεγα, σε εμας.
Godspeed you! Ampale emperor
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #248 on: July 29, 2008, 12:29:00 »
εμενα ο Μελίσσης μου αρέσει! αλλά ας  παει εκεί που θέλει!
αλλά δε με νοιάζει που έφυγε αρκεί μόλις έρθει ο βάζελος με τον τεντόπανα τεν κάτε στο ναό να φάει 4 στο 30'...να κλείνουμε στοματάκια με επιχειρήματα!
κατά τα λοιπά άντε στο σωρό και αυτός (επιλογή του) αλλά ακόμα διερωτώμαι! είναι δυνατόν να μην έχουν πάρει χαμπάρι οι έλληνες ελπιδοφόροι παίκτες ότι στο ΠΟΚ είναι ο τάφος τους ποδοσφαιρικά?
ΤΕΣΠΑ στα @@ μας!
ο Μελίσσης διάλεξε και καλά έκανε το παιδί...υγιείς να είναι να ταίζει την οικογένεια του ΑΛΛΑ από τον ΠΑΟΚ να τα μαζεύει 5 5 τα μπαλάκια
Αν ισχύει ότι ο Μελίσσης είπε: Πάω παο για το ch l σημαίνει ότι δεν πολυπιστεύει ότι σε 2 χρόνια ο ΠΑΟΚ θα πρωταγωνιστεί και θα παίζει ch l, όπερ και σημαίνει ότι εμένα δε μου κάνει η νοοοτροπία του...στο καλό λοιπόν και ας πάρουμε παίκτες νικητές!
άντε γεια! και τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε! ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί ρε...το κάναμε espresso το φορουμ...καμιά λύση να έρθει κανά ζεστό ευρώ στην ομάδα δεν έδωσε κανείς..από δακρύβρεχτα statement πάντως φλομώσαμε!

Offline ΓΩΓΩ

• Αποστολή
  • **
« Reply #249 on: July 29, 2008, 13:15:58 »
παραθέση απο metrosport:
Καθαρός από χρέη σε έξι μήνες!
Δημοσίευση : 9:22 am 29 Ιουλίου 2008
Με τα 2.000.000 ευρώ που προκύπτουν για την ΑΠΕ ΠΑΟΚ από την πώληση του Χρήστου Μελίσση δίδεται η δυνατότητα να μειωθεί ακόμα περισσότερο με την προοπτική σε έξι μήνες να εξαλειφθεί το χρέος των 9.500.000 ευρώ που βρήκε η διοίκηση Ζαγοράκη όταν ανέλαβε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά η εξάλειψη του χρέους προς τρίτους ήταν ένας από τους πρώτους στόχους του Θόδωρου Ζαγοράκη. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του θεωρούσαν ότι αν κατάφερναν στον τρίτο χρόνο της παρουσίας τους στην ομάδα να μηδενίσουν το χρέος θα ήταν μεγάλη επιτυχία. Τώρα από τις κινήσεις που έχουν γίνει ( σε συνάρτηση πάντα με την ενίσχυση της ομάδας ) διαπιστώνουν ότι πριν από το τέλος του δεύτερου χρόνου η ΑΠΕ ΠΑΟΚ δε θα οφείλει ούτε ευρώ προς τρίτους. Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη περίοδο θα έχει τη δυνατότητα όλα το ποσό που θα προκύψει από έσοδα να το δαπανήσει για μεταγραφές εφόσον βέβαια θα έχει προχωρήσει η υλοποίηση του σχεδίου για το αθλητικό κέντρο.
Μείωση του χρέους σημαίνει αυτόματα και μείωσης του ποσού που απαιτείται για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Αύξηση που αν δεν επιτευχθεί είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη περίοδο τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαικές διοργανώσεις.

----------------------------
αυτό να φανταστώ οτι δεν λέει κάτι,στους κατακριτές της πώλησης αυτής...
ο Μελλίσης πάνω απο όλα...ε??  >:(
α ρε..τι να πω...πραγματικά στεναχωριέμαι για μερικούς απο εσάς.. :(

Προσκυνώ την χάρη σου...λαέ μου!!!!!!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #250 on: July 29, 2008, 13:17:44 »
οταν βγηκε η φημη απο τα μμε οτι θα πουληθει ο μελισης

βγαιναμε ολοι και το παιζαμε τζαμπα μαγκες,,,οτι οι ψευτες οι δημοσιογραφοι,τα ψεματα των αθηναιων,οτι αλλαξαν οι εποχες,οτι θα παρουν τα @@ μας,οτι φτιαχνουν κλιμα,οτι μας πολεμανε υπουλα,(να μην ψαξω ποστ ε?)

και αλλα καουμποιλικια.

τωρα που πουληθηκε ο παιχτης δεν χρειαζεται να ξεχναμε γρηγορα,,και να ειρωνευομαστε τον παικτη,και οτι ειναι αμπαλος κλπ

αυτη ειναι τακτικη σκουλικιων που τα σφαζουν ολα στον βωμο της υπερασπισης του κυκλωματος σουπερ3-σκορδα.

τεσπα η μεταγραφη καλως εγινε γιατι ηταν συμφερουσα στην δεδομενη χρονικη σιγκυρια.

με τα λεφτα η ομαδα θα φτασει ποιο ευκολα στον στοχο της να γινει ετσι οπως την ονειρευομαστε,μεγαλη.

οταν γινει αυτο,καθε συνδιαλλαγη με το ποκ θα πρεπει να κοπει μαχαιρι. ειτε σε συμφερουσες προτασεις ειτε οχι.

το ποκ αποτελειται απο ανθρωπους που στειλαν λιτσες και παπαπετρους ,τριπηματα σε υποθεση σαλπιγκιδη κουδα,που εχουν μισθωμενους στρατους οι οποιοι μαχαιρωνουν πισωπλατα αδερφια μας,
και καινε αλλα αδερφια μας μεσα  σε αμαξια.

ειναι οτι πιο βρωμικο και το μονο που του αξιζει ειναι μισος,,,τα φαξ τους με προτασεις θα πρεπει να καιγοντε επιτοπου και το δογμα ολα πουλιουντε να εγκαταλαλειφθει.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #251 on: July 29, 2008, 13:20:44 »
ο μελισσης ειναι καλος παικτης.....οχι παικταρας αλλα για τον ΠΑΟΚ των τελευταιων χρονων καλος......απο κει και περα το κυριοτερο ειναι να αντικατασταθει αμεσα απο καποιον ισαξιο η και καλυτερο(πραγμα που θα φανει μεσα στο γηπεδο).....

αν δεν αντικατασταθει επαξια και αν φανει η απουσια του μεσα στο γηπεδο απο μενα θα πεσει κραξιμο και οχι μονο μεσα στο forum
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #252 on: July 29, 2008, 13:25:59 »
και μην πατε μακρια...8,9,10 σελιδα αυτου του τοπικ... :-\

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #253 on: July 29, 2008, 13:27:06 »
ειστε σιγουροι οτι ο μελισσης επιδιωξε να φυγει?????αλλο να το επιδιωξε και αλλο να του το προτειναν και να μην ηταν αρνητικος....εχει τεραστεια διαφορα.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

ive4

• Guest
« Reply #254 on: July 29, 2008, 14:01:58 »
όχι άλλη προπαγάνδα για παίκτες που φέυγουν από τον ΠΑΟΚ.
Τη μία φταίει ο Σαλπιγγίδης, την άλλη ο Χριστοδουλόπουλος, τώρα αφήνετε υπονοούμενα για τον Μελίσση ;
1,5 χρόνο έχει ακόμα συμβόλαιο.
Αν ήθελε η διοίκηση θα τον κρατούσε.

Στην τελική, περίμενα από την σημερινή διοίκηση να πείθει τους παίκτες ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερη ομάδα από τους τρεις της Αθήνας.
Το ότι λείπουν τα απαραίτητα λεφτά για να κρατηθούν παίκτες, είναι λογικό.
Αλλά με αυτή τη λογική πωλείται ακόμα και ο Σάντος ;

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #255 on: July 29, 2008, 14:08:36 »
...Στην τελική, περίμενα από την σημερινή διοίκηση να πείθει τους παίκτες ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερη ομάδα από τους τρεις της Αθήνας.
...

σε αυτό αδερφέ διαφωνώ! είναι δυνατόν ο (κάθε) Μελίσσης που παίζει στον ΠΑΟΚ να πρέπει να πειστεί για την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ από τη διοίκηση?  ΑΥΤΟ ΜΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ για παίκτη που φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ!
θα τρελλαθούμε ρεεεεε

Offline lostre

• Κερκίδα
  • *
    • alogos
« Reply #256 on: July 29, 2008, 14:11:36 »
Αν ήθελε η διοίκηση θα τον κρατούσε.
Τώρα είπες την μαγίκη κούβεντα αν ήθελε .
Δοιήκηση και προπονήτης συμφωνήσαν να τον πούλησουν.
Στο τέλος τις χρόνιας θα κάνουμε την σούμα.

Bayern4

• Guest
« Reply #257 on: July 29, 2008, 14:16:12 »
ive4 οπως διαβαζεις στις εφημεριδες κ στα φορουμ, ολα πουλουνται παντου για την εξυγιανση.

1)ο Μελισσης ειναι καλος ποδοσφαιριστης κ το απεδειξε στον ΠΑΟΚ. φετος, μαλλον θα εμενε στον παγκο.
απο τον παγκο του ΠΑΟΚ, μαλλον θα ειναι στον παγκο του βαζελου με περισσοτερα λεφτα κ με μεγαλυτερους στοχους.(το μελλον του ουτε χρειαζεται να μας πολυ-απασχολει)

2)το περι ΠΑΟΚτσηδηλικι του μελισση, του χριστοδουλοπουλου, του σαλπιγγιδη κτλ, ειναι για τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που περιμενουν εν ετη 2008 να μενουν οι παικτες στις ομαδες της καρδιας τους. ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ

3)το κοστος της μεταγραφης δεν ειναι.. υπερογκο. ειναι ισο με την αξια του μελισση. εκτος κ αν θεωρουμε βλακα τον βαζελο που πεταει το χρημα. αλλο επιπεδο αυτοι, αλλο επιπεδο εμεις.

4)τελικα τα μμε της αθηνας λεγαν αληθειες για συμφωνιες.

5)τα χρηματα καλο ειναι να πανε σε καλυτερους παικτες. κ οχι απλα παικτες με καλυτερη εμπειρια στο περασμα των χρονων................................

6)η εξυγιανση προχωραει με πουλημα ΤΡΙΩΝ διεθνων νεαρων παικτων. αλλωστε ΔΕΝ υπαρχει επενδυτης, ουτε ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ μπορει να καλυψει 18εκ. τρυπα-αμκ.

7)το ΠΟΚ δεν εισαι σε θεση να το χτυπησεις, οταν αυτοι σου περνουν παικτες ενδεκαδας, κ εσυ τους παιρνεις τους τσιγκα, χαραλαμπιδη κ δαρλα. κ μαλιστα, δανεικους!

8)το προπονητικο κεντρο δεν εγινε ακομα. οποτε καλο ειναι να μη θεωρουμε οτι ολα γινονται "υπερ πατρις κ προπονητικου κεντρο". ενα χωραφι μας δωσανε. μεχρι να γινει προπονητικο κεντρο(κ να πουμε το ΜΠΡΑΒΟ) μας χωριζουν μηνες-χρηματα-δουλεια.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #258 on: July 29, 2008, 14:16:54 »
Mαλλον διαβαζουν το φορουμ στην ΠΑΕ

ΠΑΟΚ: Ούτε να το σκέφτονται για Μελλίση

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε δείχνουν, σε καμία περίπτωση, διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Χρήστο Μελίσση στον Παναθηναϊκό, που φέρεται να είναι η ομάδα που θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματα του νεαρού διεθνούς αμυντικού.

Δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ προς στιγμήν, όπως διαρρέει από τη διοίκηση, αλλά και να έρθει, θα πρέπει να είναι πάνω από 4 εκ. ευρώ, συμπεριλαμβομένου και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των «ασπρόμαυρων». Όσον αφορά τον διεθνή επιθετικό, οι ιθύνοντες των "ασπρόμαυρων" φαίνεται να το συζητάνε, αλλά για τον Μελίσση δε θέλουν, σε καμία περίπτωση, να σκεφτούν ενδεχόμενο πώλησής του.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος βρίσκεται από τη Δευτέρα στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας, έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές πως δεν πρόκειται να «ξεπουλήσει» τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

http://www.sport-fm.gr/article/134090

«Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Δεσμεύομαι με συμβόλαιο για τον επόμενο 1,5 χρόνο με την ομάδα, οπότε δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο εκτός από αυτό».

Ας μην πούμε ότι επεδίωξε κιόλας για να φύγει δεν μας αρμόζουνε τέτοιες πρακτικές . Ήθελα να κάνω κιάλλα copy paste αλλά όπως φαίνεται δεν έχει νόημα. ΄Αντε και τον Αραμπατζή που τελειώνει και αυτουνού το συμβόλαιο .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #259 on: July 29, 2008, 15:15:46 »
Δεν ξέρω αν ο Χρήστος Μελίσσης επεδίωξε την μεταγραφή σου σε άλλη ομάδα, αλλά είμαι σίγουρος ότι την ήθελε.
Αλλιώς για ποιό λόγο υπέγραψε το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό?
Θα μπορούσε να μην το υπογράψει και να έμενε στον ΠΑΟΚ με το έτσι θέλω.
Σε μια μεταγραφή πρέπει να είναι σύμφωνες και οι τρεις πλευρές: ΠΑΟΚ, Μελίσσης και Παναθηναϊκός. Η ευθύνη αναλογεί σε όλους το ίδιο.
Μην μου πει κάποιος ότι αν έμενε ο Μελίσσης στον ΠΑΟΚ, θα του έκανε ντα-ντα ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει η FIFA που τιμωρεί τις ομάδες αν καταπατήσουν τους όρους συμφωνίας με έναν ποδοσφαιριστή και τον οδηγούν σε μια "Λευκή τιμωρία".

*"Λευκή τιμωρία" θεωρείτε η προσπάθεια απαξίωσης ενός ποδοσφαιριστή από μια ομάδα με τιμωρίες ανευ λόγου και αιτίας, ο παραγκονισμός του και η προσπάθεια μείωσης της προσωπικότητας του.
gdaou
"γάβροι=κότες"