...και εγώ έχω μια απορία, προς τον Δικέφαλο.
Ξέρεις πολύ καλά ότι συμφωνώ μαζί σου σε πολλά σημεία, σε άλλα πάλι δέχθηκα τις απόψεις σου ως περισσότερο τεμηριωμένες, αλλά θα μου επιτρέψεις να ασκήσω και κριτική αφού πραγματικά πιστεύω ότι έχω λόγο να την κάμω.
Για να γίνει κάποιος Moderator στο Φόρουμ κατά την γνώμη μου πάντα, πρέπει να έχει κάποια στοιχεία που θα του επιτρέπουν να αντεπεξέλθει στην δύσκολη αυτή αποστολή. Πρέπει να έχει αυτοσυγκράτηση, να έχει ευχέρια λόγου, να έχει ήθος αλλά πάνω από όλα να έχει την ικανότητα να υποτάσσει την προσωπική του βούληση στο γεινκότερο συμφέρον της συζήτησης, όπως και να μπορεί με διάφορες μεθόδους να ελέγχει μια συζήτηση όταν αυτή πάει να ξεφύγει, κάτι που προυποθέτει και μια μετριοπάθεια στις απόψεις του γιατί βέβαια είναι πιο εύκολο για κάπιον να διατηρήσει τον αυτοέλεγχό του αλλά και να ελέγξει την πορεία μιας συζήτησης όταν δεν εμφανίζει σημεία ταύτισης με τις απόψεις του, ώστε τον κάθε αντίλογο να τον πέρνει προσωπικά και να διαιωνίζει ο ίδιος την κάθε δυσάρεστη αντιπαράθεση.
Γνωρίζοντας όλα αυτά φίλε Δικέφαλε, έχρισες έναν φανατικό και φανατισμένο άνθρωπο, που καθόλου δεν συγκέντρωνε όλα τα παραπάνω στοιχεία που ανέφερα, ως Moderator. Οι συνέπειες γνωστές και δεν χρειάζεται νομίζω να τις επαναλάβω. Εσύ όμως συνέχιζες να υποστηρίζεις την επιλογή σου και ουσιαστικά να μεροληπτείς.
Το ίδιο έκαμες και με την τελευταία απόφαση με το βαν που επέβαλλες εντελώς μεροληπτικά ενώ γνωρίζεις πολύ καλά ότι στο παρελθόν άλλοι, για πολύ πιο ασήμαντους λόγους έχουν αποκλειστεί δεκάδες μέρες από την συζήτηση χωρίς να έχουν χρηισμοποιήσει ούτε βρισιές, ούτε και ειρωνικές αναφορές.
Ελπίζω να είναι μια εξαίρεση η συμπεριφορά σου από την συνήθως αντικειμενική κρίση σου.