Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37476 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
Καλα θα κανει η ΠΑΕ να τους βαλει στην θεση τους
working class hero

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Ανοίξτε ένα τοπικ και γραψτε τα εκεί, ας έχουμε μια σειρά
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Ελειψα 2 ημέρες και έγινε της τανάραςπου-καρα για ενα παιδάκι 20 ετών... Ο λαός του ΠΑΟΚ όσο παει και μικραίνει...

Η κοινή γνώμη ειναι φτηνή ντοπαρισμένη, γαμιέται οπως λένε οι εκάστοτε εκλεγμένοι...

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
για ποιο λογο να τρωω μονο εγω ban?
δεν κανω πλακα αν ξαναφαω ετσυ ban  πανω στον χαβαλε καλητερα να με διαγραψετε..αυτο ειναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ
adios fUCKerz και καλο βραδυ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Κι εγώ έφαγα και πιο πολύ ώρα από σένα..
ΧΑΡΗ τους κάνεις αν φύγεις..
Θέλουν να διώξουν εμάς τα ανήσυχα νιάτα για να προβατοποιήσουν τους υπόλοιπους..
Τα έλεγε ο Τέλης.. :'(

Offline Català

• Αλλαγή
Αφού την βρίσκετε έτσι γράψτε εδώ να σας φύγει ο καυμός τα υπόλοιπα τόπικ διαγραφηκαν και αν συνεχιστει θα πέσουν μπαν

Μπαν για οφ τόπικ, που δεν είναι και τόσο οφ τόπικ;  :-\ :-\
Γιατί έτσι ρε παιδιά; Και μάλιστα για ένα τέτοιο ουδέτερο θέμα;

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, αυτός που έφαγε το μπαν ξέρει γιατί το έφαγε.
Για τους υπόλοιπους, δεν θα σβήνω άσχετα τόπικ όλη μερα. Αφού και μετα την παρατήρηση συνέχισε ήταν αναμενόμενο.

Τέλος απο εμένα

Offline Suicidal

• Βασικός
Quote from: tsakalaki
Προχωρήσαμε σήμερα σε 103 διαγραφές μελών που δεν είχαν επισκεφτεί το φόρουμ για πάνω από δύο μήνες. Δυστυχώς μαζί με αυτούς τους 103 ήταν και μέλη παλιά και ενεργά κάποτε, εύχομαι σύντομα να επανέλθουν.
Ετσι αυτή την στιγμή το φόρουμ έχει 429 μέλη.

Μεσα σε αυτήν την εβδομάδα θα προχωρήσουμε σε διαγραφές μελών που δεν έχουν συμπληρώσει στο προφίλ του το πεδίο τόπος, παρακαλούνται όλα τα μέλη να συμπληρώσουν το προφίλ τους ΚΑΝΟΝΙΚΑ γιατί αλλιώς θα διαγραφούν.

Επίσης καλό είναι για όλα τα μέλη να έχουν στο προφίλ τους ενεργό e-mail γιατί το επόμενο διάστημα θα ελεγχθούν και για αυτό.

φτηνά και στο τσαφ πρέπει να την γλύτωσε ο δικέφαλος ....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
δεν νομίζω σουι ο Δικέφαλος πριν καμια βδομαδα ήταν μεσα και μιλούσαμε

υγ 15 γράψε λάθος  ;D

Offline phantom

• Αποστολή
  • **
tsakalaki...που εισαι ρε...παραμενω "επισκεπτης"(ως φαν του Αγγελακα)...Σβησε με ξανα,ΜΠΟΡΕΙΣ....ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ!!!!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
1ον εδώ http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,15519.msg481653.html#new έχουν ενημερώθει όλα τα μέλη.
2ον προφανώς δεν είχες συμπληρώσει τον ''τόπο'' οπότε την κατάληξη την γνωριζες.
3ον μπορείς να παραμείνεις όσο θέλεις, ως επισκέπτης, ως μέλος, δικαίωμα σου είναι αρκεί να τηρείς τους κανόνες, τους οποίους από ότι κατάλαβα ''έγραψες'' κανονικά.
4ον Ασχετα με την δύναμη που έχω εδώ μέσα η έξω δεν νομίζω όλα αυτα τα χρόνια να είμαι άδικος, κόμπλεξ να το παίξω δυνατός δεν έχω και αυτό νομίζω είναι γνωστό στα περισσότερα παιδιά.

Offline phantom

• Αποστολή
  • **
1ον εδώ http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,15519.msg481653.html#new έχουν ενημερώθει όλα τα μέλη.
2ον προφανώς δεν είχες συμπληρώσει τον ''τόπο'' οπότε την κατάληξη την γνωριζες.
3ον μπορείς να παραμείνεις όσο θέλεις, ως επισκέπτης, ως μέλος, δικαίωμα σου είναι αρκεί να τηρείς τους κανόνες, τους οποίους από ότι κατάλαβα ''έγραψες'' κανονικά.
4ον Ασχετα με την δύναμη που έχω εδώ μέσα η έξω δεν νομίζω όλα αυτα τα χρόνια να είμαι άδικος, κόμπλεξ να το παίξω δυνατός δεν έχω και αυτό νομίζω είναι γνωστό στα περισσότερα παιδιά.

ρε συ τσακαλακι...νομιζεις οτι εγω ειχα δει αυτο το τοπικ η οτι μπορουσα να φανταστω ακομα και διαγραφη για τετοιο λογο??  :o
Προσπαθουσα να μπω χθες το πρωι κατα τις 7+ η ωρα (ανεπιτυχως), μπας και βρω καποιον online ,για να συνεννοηθω για το μνημοσυνο στα Τεμπη και μου ελεγε οτι ο λογαριασμος μου δεν υπαρχει πλεον  :-[
Προσπαθουσα ξανα με login, μηπως ειχα κανει κανα λαθος κτλ, μετα αρχισα να ανησυχω μηπως εφαγα διαγραφη για κανα σοβαρο λογο/εκανα καμια χοντραδα, χωρις να το εχω καταλαβει(ΔΙΑΓΡΑΦΗ κ ολας,οχι προσωρινο ban τουλαχιστον  ???) και μετα ετρεχα να προλαβω το πουλμαν του Κορδελιου για το μνημοσυνο
Αξιζε τωρα ολο αυτο, αλλα και γενικα για αλλα 100+ η ποσα ατομα διεγραψες γενικα τελος παντων,για τον "τοπο" στο προφιλ,που στην τελικη,ο καθενας μπορει να βαλει και οτι του καπνισει??  ???

Ελεγα να σε κανω λιγο ακομα "καζουρα" με Αγγελακα...  :)

http://www.youtube.com/watch?v=zheA7PU8LtQ (Embedding disabled, limit reached)

Αλλα τελικα,επειδη ειμαι καλο παιδι, ακολουθησα πιστα τις οδηγιες και ειμαι πλεον κατοικος Bahrain και το γυρισα και μουσικα  :)
 :headbang:

http://www.youtube.com/watch?v=xnKhsTXoKCI (Embedding disabled, limit reached)

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Θα σου απαντήσω δημόσια για να το δει και κανένας άλλος που πιθανόν δεν γνωρίζει.

1ον να σου ζητήσω συγνώμη για την αναστάτωση που σε έφερα σχετικά με το μνημόσυνο δεν το φανταστηκα αν και κάποια μέρα θα γινόταν.
2ον αν και το έχουν συζητήσει πολλές φορές οι λόγοι διαγραφής οι δυο, η μη είσοδος για 60 μέρες και η μη συμπλήρωση του ''τόπου''.
Απο την στιγμή που αυτοί είναι οι κανόνες στους οποίους συμφωνεί κάθε μέλος με την εγγραφή του αυτό κάνω. δεν έχω με κανένα προσωπικά για να τον ''εχω στο ματι''
3ον το να συμπληρώσεις σωστά το προφίλ σου δεν νομίζω να είναι κακό, ελπίζω να καταλαβαίνεις και να το διορθωσεις γιατι ηλίθιοι δεν είμαστε και αν θέλουμε βλέπουμε απο που μπαίνει ο καθένας.

Αυτα τα λίγα και να είσαι καλά.

Offline phantom

• Αποστολή
  • **
Θα σου απαντήσω δημόσια για να το δει και κανένας άλλος που πιθανόν δεν γνωρίζει.

1ον να σου ζητήσω συγνώμη για την αναστάτωση που σε έφερα σχετικά με το μνημόσυνο δεν το φανταστηκα αν και κάποια μέρα θα γινόταν.
2ον αν και το έχουν συζητήσει πολλές φορές οι λόγοι διαγραφής οι δυο, η μη είσοδος για 60 μέρες και η μη συμπλήρωση του ''τόπου''.
Απο την στιγμή που αυτοί είναι οι κανόνες στους οποίους συμφωνεί κάθε μέλος με την εγγραφή του αυτό κάνω. δεν έχω με κανένα προσωπικά για να τον ''εχω στο ματι''
3ον το να συμπληρώσεις σωστά το προφίλ σου δεν νομίζω να είναι κακό, ελπίζω να καταλαβαίνεις και να το διορθωσεις γιατι ηλίθιοι δεν είμαστε και αν θέλουμε βλέπουμε απο που μπαίνει ο καθένας.

Αυτα τα λίγα και να είσαι καλά.

1) ε αυτο σου λεω ρε φιλε, οτι ουτως η αλλως ,ο καθενας μπορει να δηλωνει οτι θελει στον "τοπο" και εσεις μπορειτε να καταλαβαινετε απο που πραγματικα ειναι(αν το θελετε),οποτε ειναι ψιλο-γελοιος λογος (κατ'εμε),ειδικα για ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ λογαριαμου...να πω για κανα σοβαρο παραπτωμα,το καταλαβαινω...ουτε ειχα δει καν το τοπικ που λες  :(

2) Το λεφορειο/μνημοσυνο, θα το προλαβαινα ουτως η αλλως, μην ανησυχεις, ουτε χρειαζονται "συγνωμες"  ;)
απλα επαθα λιγο "τσοκομπλοκο"/ανησυχησα πρωινιατικα, γιατι νομιζα οτι ειχα κανει καμια χοντραδα, χωρις να το εχω καταλαβει ???
Δεν χρειαζεται συγνωμη, ουτε ηθελα να σου δημιουργησω ενοχες...απλα ηθελα να σου πω, οτι ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ειναι αστειος λογος για μονιμη διαγραφη,για τους λογους που σου εξηγησα παραπανω...

ΥΓ:  ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Oo4OnQpwjkc (Embedding disabled, limit reached)

Offline phantom

• Αποστολή
  • **
τωρα το διορθωσα(profile) και κανονικα/τυπικα...
ελπιζω/νομιζω, να βγαλαμε ακρη τωρα τελικα...

Offline lik4

• Αλλαγή

Offline Vorious

• Αλλαγή
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline savage republic

• Βασικός

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
8.4 Η οποιαδήποτε δημοσίευση που περιέχει ειρωνεία, λάσπη, προσωπική αντιπαράθεση « βεντέτα », ύβρεις προς άλλα μέλη, συκοφαντία, κτλ δεν είναι επιτρεπτή. 

σας τη χαριζω για σημερα αλλα την επομενη την γαμησατε με 30 μερες μπαν. Οχι τιποτα αλλα με πετυχατε στις καλες μου κα με καλη αισθηση του χιουμορ. Για σημερα μονο λεω....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ