Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37064 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lik4

• Αλλαγή
καλα κανουνε και λακιζουνε και γενικα ο καθενας κανει οτι θελει
εμεις που δεν λακιζουμε και γραφουμε ειμαστε μλκς?
να σαι σιγουρος οτι αμα ολοι αυτοι που λες συμμετειχανε,αλλοι θα λακιζανε απο εδω

Offline petrov

• Αλλαγή
Το ποστ είναι όντως πολύ άστοχο, δηλαδή συμφωνώ σε αυτό που λέει ο diegito αλλά πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις από τη στιγμή ειδικά που βρίσκονται και μέσα στην κοινωνία. Το τρομακτικό δεν είναι ότι γράφονται τέτοια πράγματα στο paokworld αλλά το ότι "φοριούνται" πολύ και εκτός. Μιλάω για ραδιόφωνα και άλλες ιστοσελίδες-φόρουμ, ακόμη και στο γήπεδο. Το ανησυχητικό δηλαδή είναι το πόσο διεισδύουν τέτοιες απόψεις μέσα σε μια μεγάλη μάζα, πολλοί είναι έτοιμοι να επικροτήσουν πράξεις που μειώνουν την αξιοπρέπεια του συλλόγου, και πολύ περισσότεροι είναι πρόθυμοι να σιωπήσουν. Και αυτή η σιωπή είναι συνενοχή.
Εγώ θα το πω ξεκάθαρα:Παντού θα κάνουμε εκδρομές όπου γουστάρουμε και πρέπει να το απαιτούμε ΠΑ-ΝΤΟΥ όποιος δεν το καταλαβαίνει έχει μεγάλα κενά στην παοκτσήδικη διαπαιδαγώγησή του και ποτέ δεν είναι αργά να μάθει πριν μιλήσει.

Offline shpongle4

• Αποστολή
  • **
    • P.A.O.K. OLEO,P.A.O.K. OLEO,MES TH PUTANA THN A8HNA 8A TO LEW
έχουμε διαβάσει τα άπειρα εδώ μέσα και την πνιγούμε εδώ και καιρό.
7-8 πουθενάδες έχουν διώξει με τα γραφόμενα τους όλα τα καλά και γνωστά άτομα που forum.μου λένε διαφορα παιδιά τι να γράψω ρε?
με ποιον να μιλήσω?δεν βλέπεις πως αυτοί που "νοιώθούν" οπαδικά λακίζουν με τις μαλακίες που αφήνονται?
λοιπόν αγαπητοί και γνωστοί μου MODS..η παραπάνω παράθεση είναι ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ για του forum και περισσότερα για σας που δεν έχει σβηστεί ακόμα και δεν έχει φάει ο BAN ο συγκεκριμένος.
με τι θάρρος ζητάτε αναγέννηση του forum και του site όταν γράφονται τέτοια post.
αν θέλετε να κρατήσετε τον τίτλο του οπαδικού forum ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ...μονο εσείς δεν το βλέπετε.
προσωπικά πλέον επειδή έχω "μεγαλώσει" εδώ..ΦΤΑΝΕΙ..δεν θα σεβαστό κανέναν και εγώ και πολλοί άλλοι.
αν δεν με "ενοιαζε" δεν θα έγραφα αλλα όλα μπορούν να γίνουν ΠΟΥΤΑΝΑ άνετα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
καλα κανουνε και λακιζουνε και γενικα ο καθενας κανει οτι θελει
εμεις που δεν λακιζουμε και γραφουμε ειμαστε μλκς?
να σαι σιγουρος οτι αμα ολοι αυτοι που λες συμμετειχανε,αλλοι θα λακιζανε απο εδω

Το ποστ είναι όντως πολύ άστοχο, δηλαδή συμφωνώ σε αυτό που λέει ο diegito αλλά πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις από τη στιγμή ειδικά που βρίσκονται και μέσα στην κοινωνία. Το τρομακτικό δεν είναι ότι γράφονται τέτοια πράγματα στο paokworld αλλά το ότι "φοριούνται" πολύ και εκτός. Μιλάω για ραδιόφωνα και άλλες ιστοσελίδες-φόρουμ, ακόμη και στο γήπεδο. Το ανησυχητικό δηλαδή είναι το πόσο διεισδύουν τέτοιες απόψεις μέσα σε μια μεγάλη μάζα, πολλοί είναι έτοιμοι να επικροτήσουν πράξεις που μειώνουν την αξιοπρέπεια του συλλόγου, και πολύ περισσότεροι είναι πρόθυμοι να σιωπήσουν. Και αυτή η σιωπή είναι συνενοχή.
Εγώ θα το πω ξεκάθαρα:Παντού θα κάνουμε εκδρομές όπου γουστάρουμε και πρέπει να το απαιτούμε ΠΑ-ΝΤΟΥ όποιος δεν το καταλαβαίνει έχει μεγάλα κενά στην παοκτσήδικη διαπαιδαγώγησή του και ποτέ δεν είναι αργά να μάθει πριν μιλήσει.

H αναγέννηση του site δέν γίνεται με ban άλλα με ενεργό συμμετοχή. Το banάρισμα δεν έλυσε ποτέ κανένα ουσιαστικό πρόβλημα.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline barmy army

• Αποστολή
  • **
Επειδή και εγώ έχω διαβάσει άπειρες μαλακιες τον τελευταίο χρόνο θέλω να πω το εξής. Όταν κάνουμε κουβέντα προσπαθήστε να μπείτε στη λογική ότι είμαστε σε ένα λεωφορείο και ταξιδευουμε. Αν έχετε τα αρχιδια και υπερασπιζετε αυτές τις απόψεις σε ένα λεωφορείο με επιλεκτες δυνάμεις της καταπινωχιλιομετρακινουμενης ταξιαρχιας καλώς, αλλιώς μην μιλάτε. Το θέμα πχ καλά έκανε και δεν πήρε εισητηρια δεν το έχω ακούσει ποτέ να συζητιέται σε κανένα λεωφορείο συνδέσμων. Επίσης πιστεύω ότι είναι εξίσου μαλακια να ζητάμε τα ρέστα από την διοίκηση γιατί δεν μας προστάτευσε από διαιτησίες τραμπουκισμους κλπ. Όμως το εμείς και εσείς δεν το δέχομαι με τίποτα γιατί δεν μπορώ να φανταστώ σε καμία περίπτωση άτομα σαν τον παπου να κάνει τετιους διαχωρισμους.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
tsaxtsi να σαι σιγουρος αδερφε, ολντσκουλια υπαρχει και μαλιστα ποιοτικη.

Offline toy

• Αλλαγή
Για χιλιοστή φορά :να θημήσω ότι αυτό το φόρουμ βασίζεται στην ελευθερία της έκφρασης.
Το ότι δε συμφωνούμε με κάποιον δε σημαίνει αυτομάτως ότι πρέπει να του αφερέσουμε και τον λόγο.

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ομοιως.Εδω δεν φιμωνεται κανενας. Ουτε δεχομαι αυτο που λεει ο ντιεγκιτο οτι εφυγαν καλα ατομα επειδη ειμαστε "ετσι". Και οι "αλλοι" το ιδιο παραπονο εχουν....Δηλαδη και οι ΕΜΕΙΣ και οι ΕΣΕΙΣ μας κατηγορουν για το ιδιο πραγμα.....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Suicidal

• Βασικός
εμεις ειμαστε ομως ποιο πολλοι ! ! ! !

μιλαω-με-γριφους-και-δεν-λεω-ποιοι-ειναι-οι-εμεις-και-ποιοι-οι-εσεις-4
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Euthemes

• Αλλαγή
-Με ποιον είσαι ρε, με μας ή με τους άλλους;
-Με σας, με σας!
-Εμείς είμαστε οι άλλοι (φαπ)

Αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν γράφτηκα εδώ είναι ότι υπάρχουν λογιών λογιών απόψεις, να γιατί συμμετέχω κιόλας. Σε άλλους χώρους δεν το κάνω επειδή ακριβώς υπάρχει ξεκάθαρα γραμμή. Μην τρελαινόμαστε με τέτοια, δεν αξίζει.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
καλές οι αλλαγές που κάνατε στην κεντρική αλλά ένας ξένος αν θέλει να κάνει εγγραφή η εικόνα δεν πάει πιο κάτω ώστε να πατήσει αποστολή...η εικόνα φτάνει μέχρι και τα μυστήρια γράμματα που σου λέει να γράψεις...και αυτό δεν γίνεται μόνο σε αυτούς αλλά και σε εμάς τους ίδιους που όταν κάνουμε την σύνδεση μας βγάζει την εικόνα του φόρουμ αλλά δεν πάει πιο κάτω στα άλλα θέματα!

Φιλικά!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Tο ίδιο συμβαίνει και όταν πατάς το όνομα οποιουδήποτε μέλους από την λίστα των συνδεδεμένων στην αρχική σελίδα. Ανοιγουν οι σελιδες μεσα στο iframe. Η λυση ειναι να προστεθει ενα target=_blank στην γραμμη που φτιαχνονται τα links (<a href...).  :-*

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Η αναζήτηση δε μου έβγαλε κάτι και με το μάτι δεν το βρήκα οπότε είπα να ρωτήσω:

Πού είναι το νήμα του τελικού του 2003;

Ευχαριστώ.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Oταν ειδα οτι κ ο Catala ειναι απο την Αθηνα, σιγουρευτηκα. Ο club και ο catala ειναι το ιδιο ατομο :P
Αρε τσακαλια, μακαρι να σας γνωριζα οταν ημοθν και εγω Αθηνα για σπουδες :(
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
γιατι δεν ανοιγετε ενα τοπικ μονο για τον μακπτολ να γραφει εκει τις παπαριες του και να γλυτωνουν ολων των αλλων τα αρχιδια απο το φουσκωμα??
ετσι κι αλλιως μονολογο κανει ο τυπος δεν εχει κατσει να συζητησει ποτε ας γραφει εκει μονος και στην τελικη να παιρνουμε τα ποστ του με το υφος που τους αξιζει,ως χιουμοριστικα...
οσο ποσταρει σε συζητησεις(σε 2 βασικα,του κοντου και του ζαγορακη,τα αλλα μπορει και να μη τα διαβαζει καν) οσο κι αν δεν θες να το δεις σκαλωνει το ματι σου στα ποστ του και γαμαει και ολη την συζητηση που μπορει να γινει.
εχουμε σεβαστει τοσο καιρο καποιους εδω μεσα και πανω απ'ολα τους εαυτους και δεν πολυδινουμε σημασια αλλα χωρις πλακα τωρα,ειναι κανενας απο εδω μεσα που δεν τον κουρασε αυτο το πραγμα??
το να μπαινει να γραφει 5 μαλακιες τις ιδιες καθε φορα και να κανει πουτανα κατα καποιο τροπο το φορουμ??
το "μην του δινετε σημασια αυτο θελει" δεν μπορει να τσουλησει ρε παιδια..
αν εχει αυτος υπαρξιακα προβληματα εμεις θα την πληρωνουμε και τα νευρα μας??
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Ψηλέ, δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά νομίζω η φάση έγκειται στην ελευθερία του λόγου και της έκφρασης σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
αδερφε αν εκμεταλευτουμε αυτην την ελευθερια λογου εδω μεσα με τον συγκεκριμενο με αυτα που γραφει εκτος απο το οτι ωρες ωρες μπορει να κοντεψει να πεσει το αβαταρ του @πρελεβιτς απο αυτα που θα γραφτουν σε αυτον μπορει και ο ιδιος να αρχισει να παιρνει τηλεφωνο την τενια μακρη για υποστηριξη...
καλη η ελευθερια λογου δε λεω αλλα με τα νευρα μας τι γινετε??
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Suicidal

• Βασικός
Που είναι το topic του συγχωρεμένου του Ρας ?
???

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Κοιταξα αλλα δεν βρηκα τιποτα.. υπηρχε τοπικ σιγουρα?

Offline Suicidal

• Βασικός

είμαι 99.9% σίγουρος γιατί είχα φτιάξει και ένα κολάζ το οποίο ψάχνω... (με φωτογραφίες απο  την εκδρομή στο καινούργιο Καραΐσκάκη)

Τελευταία φορά που σε συγχωρώ
« Last Edit: April 06, 2011, 20:55:13 by tsakalaki »