Και παίρνω λοιπόν απόφαση να γράψω επειδή ακριβώς και δέηση κάποιος από εσάς να απάντηση.
Το γεγονός:
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,7999.msg352741.html#msg352741Βρισίδι δικό μου στον Ζήση
Η αντίδραση: BAN από τον toy νομίζω για τρεις εβδομάδες
PM Εγώ:
μάγκες admins και mods λοιπόν
Για άλλη μια φορα τρώω
Μπανιάρισμα αυτήν την φορα από τον τοy νομίζω.
Αυτό το post δεν έχει σκοπό ούτε να σηκώσετε το "υπό sigh" ούτε κάτι παραπλήσιο.
Έχει να κάνει με την αντίληψη ΠΑΟΚ και την λειτουργία του Forum
- Το επίμαχο post θα το βρείτε στα διοικητικά και στο topic του ζήση.
Αφού λέω τα δικά μου τραβάω και ένα γαμιέται η μάνα σου και ένα περιποιημένο τραβα ψοφά.
Το να μην άρεσε αυτό στον τοy -και όχι μονο- το καταλαβαίνω.
Το ότι έβρισα χυδαία στέκει και αυτό φυσικά (τι φταίει η μάνα του ζήση ρε καθίκι baron?)
Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να βρείτε μια κοινή γραμμή στην αντιμετώπιση τέτοιων post.
- Δεν γίνεται επί 100 σελίδες να πεθαίνει η μάνα του salpiggidi, η αδελφή του να γαμιέται στο πασαλιμάνι, και ο σκύλος του να κάνει οθωμανικά... και να μην κουνιέται φύλλο.
- Σε συνεχεια αυτού πως ανέχεστε να βρίζουν χυδαία τον gay το χανουμάκι και την μάνα του πιλάβιου?
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΖΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ?
Μάγκες εδώ ακριβώς είναι και το απόλυτο σημείο: Η αντίληψη ΠΑΟΚ. Για εμενα οποιος εγκαταλείπει την οικογένεια μας είναι ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ και ελεύθερος προς ξέσκισμα. Αυτά για εμενα.
Για εσάς: Η δεν βρίζουμε κανεις, η βρίζουμε όλους και όλα.
κάπου πρέπει να ύπαρξη μια ξεκάθαρη γραμμή.
Δεν μπορεί επιλεκτικά να ανέχεστε το βρίσιμο ενός ΝΥΝ παίκτη του ΠΑΟΚ και την ίδια στιγμή να μην επιτρέπεται το βρισίδι σε κάποιον που την έκανε βραδυ πριν από κρίσιμο αγώνα.
εάν πάρω απάντηση --- από οποιονδήποτε άλλον ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ τοy. Την γνώμη του και την αντίληψη των πραγμάτων την εμπέδωσα!
[/quote]
Απάντηση από Mod- Admin : Στα αρχίδια μας