Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37908 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Βασικά εγώ προσωπικά εδώ κ λίγη ώρα , δεν έχω Live, δεν υπάρχει, είναι κενό

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Ημαρτον δεν παλευετε το νεο Live!
Όλοι Paokmania παιδια!
ΑΡχίΔια

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδιά πού είναι το live, οεοε? Ούτε εγώ έχω.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
στην κεντρική σελίδα.

όσοι έχετε προβλήματα με το Live! ένα logout/login θα τα λύσει...
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Οχι στον υπερπληθυσμο του live
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

chiltsid

• Guest
ΟΧΙ στην παγκοσμιοποίηση του live!

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
BRING BACK THE OLD LIVE!

ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΙ!
ΑΡχίΔια

Offline tool4a

• Αλλαγή
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline gagas

• Αλλαγή
τα σπαει..δεν το χορταινω..

apaoki13

• Guest
Μήπως πρέπει ν' αλλάξει το όνομα του topic της διοίκησης. Ας φύγει εκείνο το "και το υπόλοιπο εξαιρετικό" ΔΣ γιατί το περιεχόμενο του topic με την ανοχή των mods δεν συνάδει με τον τίτλο του. Ας μπει το "γαμημένος πούστης πρόεδρος που μας κατέστρεψε". Θα είναι πιο ειλικρινές και ως προς τη νέα γραμμή του forum. Κρίμα πάντως γιατί σε αυτή τη σελίδα την οποία παρακολουθώ από την πρώτη μέρα υπήρχε ένα επίπεδο ακόμη και στις πιο δύσκολες περιόδους. Πραγματικά λυπάμαι και δεν το λέω για εντυπωσιασμό.

northeagle_4

• Guest
ΕΣΙΕΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ "ΠΕΡΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ" ΚΑΙ ΤΟ "ΧΑΡΩΠΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΩ".....

ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΨΥΧΟΥΣ..!!ΟΠΟΙΟΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΜΕ  ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ...

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ  ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ  ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΤΑ ΒΑΖΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΑ Χ  ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ...)ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΕΣ...?ΕΛΕΟΣ?ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ???

Π.Α.Ο.Κ.= ΕΛΛΑΣ + ΕΛΛΑΣ=Π.Α.Ο.Κ.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΟΛΟΙ.....Π.Α.Ο.Κ. 1926

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΑΝΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ ΣΑΣ Κ ΠΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΠΟΛΗ

ΑΝ ΘΕΣ SID ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΑΙΤ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΕΙΤΕ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

ive4

• Guest
θα σου προτείνω τότε κι εγώ μερικά σάιτ να μιλάς για acab και πόσο γαμιέται η Ελλάδα και η Τουρκία.
Και θα μιλάμε για τον ΠΑΟΚ και για την ΙΣΤΟΡΙΑ του η οποία ευτυχώς δεν αρχίζει στην Αλαμάνα.

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
ΕΣΙΕΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ "ΠΕΡΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ" ΚΑΙ ΤΟ "ΧΑΡΩΠΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΩ".....

ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΨΥΧΟΥΣ..!!ΟΠΟΙΟΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΜΕ  ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ...

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ  ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ  ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΤΑ ΒΑΖΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΑ Χ  ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ...)ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΕΣ...?ΕΛΕΟΣ?ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ???

Π.Α.Ο.Κ.= ΕΛΛΑΣ + ΕΛΛΑΣ=Π.Α.Ο.Κ.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΟΛΟΙ.....Π.Α.Ο.Κ. 1926

;D
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline scouser4

• Αλλαγή
θα σου προτείνω τότε κι εγώ μερικά σάιτ να μιλάς για acab και πόσο γαμιέται η Ελλάδα και η Τουρκία.
Και θα μιλάμε για τον ΠΑΟΚ και για την ΙΣΤΟΡΙΑ του η οποία ευτυχώς δεν αρχίζει στην Αλαμάνα.

τσούπ πετάχτηκες κ συ χαχαχα  ;D

Offline lioste

• Αποστολή
  • **

Μα μόνο και μόνο η λέξη ΠΑΟΚ είναι πλήρως συνηφασμένη με την έννοια A.C.A.B. Τυχαίο;
ΑΡχίΔια

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ο καθενας εχει τα πιστευω του και καμια εννοια δεν ειναι συνηφασμενη με τον ΠΑΟΚ ειτε αυτη ειναι ACAB ειτε πατρις θρησκεια οικογενεια.

Ο ΠΑΟΚ ειναι εννοια απο μονος του και καθενας της δινει την διασταση, που νομιζει αποκλειστικα αυτος.

Γενικα μακρυα τα πολιτικα απο τον ΠΑΟΚ, γιατι μονο ζημειωμενοι θα βγουμε.