Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37171 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση!
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

than_4

• Guest
πως μπορω να σβησω των λογαριασμο μου?
ευχαριστω

GeorgT

• Guest
προφίλ--> Ενέργειες --> Διαγραφή λογαριασμού

Offline scouser4

• Αλλαγή
Ενας μοντ να ξεκλειδωσει το θεμα γενικα για τους γαυρους παρακαλω!

Offline Suicidal

• Βασικός
φρόνημα όμως ok ?

κλειδαράς-4
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline corrupt

• Αλλαγή
Προτείνω να διαχωριστούν και πάλι τα τόπικς των φωταγραφιών old school και retro. Φωτογραφίες λαού και ποδοσφαίρου/παλιών ομάδων του ΠΑΟΚ δεν κολλάνε μαζί, όπως και να το κάνουμε.

Άμα είναι να μπουν και οι φωτογραφίες με τα πιτσιρίκια (νεα γενιά) μαζί με αυτές, και με τα άκυρα και να γίνουν όλα ένας φωτογραφικός αχταρμάς.

Δεν μπορώ να σας καταλάβω ορισμένους. Εδώ έχει στο φόρουμ π.χ. 2 και 3 τόπικς για το Βρύζα (άλλο σαν βετεράνο ποδοσφαιριστή, άλλο σαν τεχνικό διευθυντή και τρίτο σαν πρόεδρο) και σας ενοχλούν λ.χ. τα τόπικς με τις φωτογραφίες.

Και δεν κατηγορώ τους μοντς, καταλαβαίνω το τι πρήξιμο ενδεχομένως τρώνε από τον κάθε ευαίσθητο, που δεν μπορεί μωρέ να βλέπει φωτο με ανοιγμένα κεφάλια αλλόθρησκων, και ας περηφανεύεται ωστόσο μετά σαν γύφτικο σκεπάρνι για τα κεφάλια αυτά και το "μεγάλο λαό μας" και ιστορίες για αγρίους...

Σεβαστείτε την ανάγκη κάποιων να έχει το φόρουμ και μια περισσότερο οπαδική χροιά, όπως σέβομαι προσωπικά τη δική σας ανάγκη να συζητάτε για το Βρύζα και τον χ.ψ. Βρύζα σε 800 ξεχωριστά τόπικς αντί για 1 που είναι και το πιο λογικό.

Offline Suicidal

• Βασικός
Mod έχει/θα αναλάβει....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

fatal_invasion

• Guest
Ιδεά.Επειδή πολλές φορές υπάρχει μια διαφωνία για τα τοπ 10 θέματα που παίζουν.
Ξέρω ότι άλλη δουλειά δεν είχατε,από το να ασχολείστε κάθε μέρα με το φόρουμ,απλά ρωτάω κατά πόσο είναι εφικτό να:

α)υπάρχουν στα τοπ10,μόνο οπαδικά θέματα,κερκίδες,φωτο,νεα συνδεσμων
β)σύνδεσμος που να σε πηγαίνει στα καινούργια ποστς των κοινωνικών τόπικς
γ)συνδεσμος που να σε πηγαίνει στα καινούρια ποστς περί ομάδος και αγώνων.

Κάτι σαν 3 χ top10 με τα οπαδικά στην κεντρική.

Offline diegito4

• Αλλαγή
ακριβώς!!ΜΠΡΑΒΟ fatal.
το χω προτείνει και εγώ στην "κλεστή" κοινότητα.

3 Κουμπάκια λοιπόν με τοπ10 θέματα..

1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ  2) ΟΠΑΔΙΚΑ  3) ΓΕΝΙΚΑ   (διαλέγεις και παίρνεις)

και αυτόματη κατηγοριοποίηση συνχόνευση τόπικ.
δύσκολο μεν,εφικτό δε...ε Δικέφαλε;;

northeagle_4

• Guest
ρε μαγκες βγαινει καποιος και λεει δεν γουσταρω να βλεπω φωτογραφιες,δεν γουσταρω να βλεπω σαντο στα τοπ 10 η λυση ειναι πολυ απλη ,οποιος δεν γουσταρει "ΣΗΜΑΝΣΗ ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΟ" σε συγκεκριμενα τοπικ και τελειωσε η ιστορια.τουλαχιστον δεν θα το εχεις καθολου στα μη αναγνωσμενα σου.
δλδ αυτο με το τοπ 10 παραειναι ευκολο αποκλειωντας απλα τα μη ΠΑΟΚ θεματα.εγω τοπικ που δεν γουσταρω δεν θα τα διαβαζα απλα.
 Βεβαια αν γινετε αυτο που λετε καλως,αλλα δεν βρισκω τον λογο να προμοταρουμε τοπ 10 θεματα που δεν εχουν σχεση με ΠΑΟΚ αλλα με λαπου λαπου και αμερικανικες σειρες για παραδειγμα.

northeagle_4

• Guest
Προτείνω να διαχωριστούν και πάλι τα τόπικς των φωταγραφιών old school και retro. Φωτογραφίες λαού και ποδοσφαίρου/παλιών ομάδων του ΠΑΟΚ δεν κολλάνε μαζί, όπως και να το κάνουμε.

Άμα είναι να μπουν και οι φωτογραφίες με τα πιτσιρίκια (νεα γενιά) μαζί με αυτές, και με τα άκυρα και να γίνουν όλα ένας φωτογραφικός αχταρμάς.

Δεν μπορώ να σας καταλάβω ορισμένους. Εδώ έχει στο φόρουμ π.χ. 2 και 3 τόπικς για το Βρύζα (άλλο σαν βετεράνο ποδοσφαιριστή, άλλο σαν τεχνικό διευθυντή και τρίτο σαν πρόεδρο) και σας ενοχλούν λ.χ. τα τόπικς με τις φωτογραφίες.

Και δεν κατηγορώ τους μοντς, καταλαβαίνω το τι πρήξιμο ενδεχομένως τρώνε από τον κάθε ευαίσθητο, που δεν μπορεί μωρέ να βλέπει φωτο με ανοιγμένα κεφάλια αλλόθρησκων, και ας περηφανεύεται ωστόσο μετά σαν γύφτικο σκεπάρνι για τα κεφάλια αυτά και το "μεγάλο λαό μας" και ιστορίες για αγρίους...

Σεβαστείτε την ανάγκη κάποιων να έχει το φόρουμ και μια περισσότερο οπαδική χροιά, όπως σέβομαι προσωπικά τη δική σας ανάγκη να συζητάτε για το Βρύζα και τον χ.ψ. Βρύζα σε 800 ξεχωριστά τόπικς αντί για 1 που είναι και το πιο λογικό.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/board,41.0.html

απλα να σημειωσω οτι ρετρο συμβολιζει οτιδηποτε παλιο,απο ομαδες εμφανισεις,παλια εισητηρια,φωτογραφιες απο την τουμπα με λαο και χωρις και τα λοιπα.επειδη ομως υπαρχει αναγκη να ειναι πιο ξεκαθαρες οι εννοιες ωστε να ξερει καθενας που παταει ,το αλλαξα.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή

Χμ... Να περηφανευεται σαν γυφτικο σκεπαρνι...Δεν μπορεσα να το βρω το τοπικ με τα ανοιγμενα κεφαλια αλλα θυμαμαι ειμασταν 2-3 που ειπαμε την αποψη μας. Μιας λοιπον και μιλας γενικα να σου πω κι εγω την γνωμη μου. Για μενα το να πετας πετρες απο τα 50 μετρα αποσταση δεν εχει καμια σχεση με μαγκια. Γουσταρεις μαγκια? Μαχη σωμα με σωμα και γαμησε τους την μανα και κανε τους ζαμπον. Ο καθε δειλος μπορει να πεταξει πετρα και να κρατησει ενα μαχαιρι. Οπως επισης δειλος ειναι αυτος ο οποιος κοκορευεται γι αυτα. Σαν μεγαλυτερος εγω γουσταρω ακομα το ρομαντζο αυτης της παλιας εποχης. Αυτα περι ευαισθησιας

Δηλαδη πριν κανα μηνα οποτε και ανοιχτηκαν αυτα τα τοπικ δεν ειμασταν αρκετα οπαδικο φορουμ για σενα?

Οφειλω να πω οτι θιχτηκα αρκετα διαβαζοντας αυτα μιας και αυτο με τις φωτογραφιες εγω το ξεκινησα. Νομιζα οτι το θεμα ηταν ληξαν μετα το πμ με τον Lik αλλα προφανως αλλα λογια να αγαπιομαστε. Το ξαναλεω λοιπον, εμενα στα αρχιδια μου ποσες φωτο και ποσα τοπικ εχετε εδω. Αυτο που με εκνευριζει ειναι να βλεπω τις ιδιες και ιδιες φωτο σε περαν του 1 τοπικ. Οποταν βλεπω το μπλε σηματακι στην αρχη που λεει 'ΝΕΟ' εγω το διαβαζω. Επιπλεον οι περισσοτερες φωτο ειναι copy paste απο το νετ. Εγω ουτε το ειπα για την πω σε κανεναν σας ουτε για να το παιξω ιστοριας. Προταση εκανα να συμμαζεψετε τις φωτο και να τις ταξινομησετε. Οπως επισης τονισα οτι εμενα σαν 30 χρονων γαιδουρι με ενδιαφερουνε φωτος αρχειου που εχει ο καθενας μας και οχι φωτο που βρισκονται στα σαιτ των συνδεσμων.

Τελος μιας και ο corrupt το σερβιρε με παρα πολυ εξυπνο τροπο, να βγουνε και να πουνε οι mods αν τους επρηξε καποιος και αν ναι τοτε ποιος. Το να δημιουργεις εντυπωσεις για να περασεις αυτο που θες εγω προσωπικα δεν το γουσταρω. Και αν οντως καποιος (κατα εσε ευαισθητος) ειπε κατι στους mods τοτε θα σου ζητησω συγνωμη.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Όχι, το φόρουμ δεν είναι οπαδικό πλέον.

XXXXXXXXXXXXXX Δηλαδή τι, συνομωτήσαμε εγώ και ο λικ να σε εκθέσουμε σε συνεργασία με τους μοντς; Πω ρε ανάγκη για προσοχή που έχουν ορισμένοι...
« Last Edit: January 28, 2010, 20:14:22 by Capricorn »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
XXXXXXXXXXX Ουτε που καταλαβες τι λεω XXXXXXXXX

Και σου επαναλαμβανω πριν 1 μηνα το σαιτ ητανε οπαδικο?

ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΠΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΜ
« Last Edit: January 28, 2010, 20:18:51 by Capricorn »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Μπα δεν το πιασα? Εφοσον μιλαει και λεει ο,τι λεει, εδω μεσα, θα απαντησω καταλληλως. Τα πμ ειναι για να δουλευουν πριν και οχι μετα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
ακριβώς!!ΜΠΡΑΒΟ fatal.
το χω προτείνει και εγώ στην "κλεστή" κοινότητα.

3 Κουμπάκια λοιπόν με τοπ10 θέματα..

1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ  2) ΟΠΑΔΙΚΑ  3) ΓΕΝΙΚΑ   (διαλέγεις και παίρνεις)

και αυτόματη κατηγοριοποίηση συνχόνευση τόπικ.
δύσκολο μεν,εφικτό δε...ε Δικέφαλε;;

Αυτό που γράφεις ξέρεις πως θα γίνει, δεν κατάλαβα χτυπάς το σαμάρι (Δικέφαλος) για να ακούσει το γομάρι;
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline diegito4

• Αλλαγή
όταν υπάρξει σαμάρι..θα υπάρξει και γομάρι.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
PAOKWORLD
Είναι το μοναδικό φόρουμ που ανοίγουνε μέτωπα σε οποιοδήποτε τόπικ με οποιαδήποτε αιτία απο διαφορετικά σε κάθε περίπτωση μέλη.

Δεν νομίζω να υπάρχει (μπορει κανενα με geeks που μανουριάζουνε για κάρτες γραφικών και overclocking).

Προσκυνω. Διαβαζα τα μη αναγνωσμένα απο κανέναν μήνα τωρα. ...

Offline corrupt

• Αλλαγή
+++++
το μονο που θα πω ειναι αυτα με τον ντανι να τα βλεπετε οσοι μιλατε για πουλεν, δηλωσεις λατρειας του λαου, ΠΑΟΚτσηδικες ψυχες κτλ

Η λέξη νούμερο να κατανοησω για ποιό λόγο σβήστηκε. Το υπόλοιπο ποστ όμως γιατί διαγράφηκε; Εγώ απλά υπενθύμισα στο blue_eyes ότι αυτά που κράζει στο παραπάνω ποστ τα χρησιμοποιούσε ο ίδιος στην επιχειρηματολογία του για επιστροφή του κοντού. Για του λόγου το αληθές:

αν ερθει τελικα ο κοντος θα τον στηριξω οσο φοραει την φανελα του ΠΑΟΚ και θα τον κριτικαρω οπως ολους μονο βαση της αποδοσης του μεσα στο γηπεδο

παντως εαν γινει αυτο και αρνηθει την προταση 1,2 της ζελας και αυτες των ανω του 1 εκατ απο πρεμιερ λιγκ και μπουντεσλιγκα (μικρομεσαιες ομαδες μεν αλλα δυνατα πρωταθληματα δε) και ερθει στον ΠΑΟΚ με λιγοτερα λεφτα εγω αναρωτιεμαι ποσοι απο εμας εδω μεσα θα το εκαναν αυτο;

Αν και σου δίνω αξία που ασχολούμαι με την πάρτη σου, η αλήθεια πρέπει να αποκαθίσταται. Εκτός και αν με τα παραπάνω εννοείς κάτι άλλο, πέρα από όσα η νοημοσύνη μου ή η ηλικία μου (;D ) επιτρέπουν να καταλάβω...