Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37280 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Δωστε δουλεια στον νορθ να πιξει η μ....να του  :smiley4: :tsigaro:

Offline KATISI4

• Αλλαγή
και εγω ψηφιζω north| δαγκωτο

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
The man for the job.

+36

Υ.γ Εμενα με μπερδεύουνε εκει τα Γενικα για ΠΑΟΚ και τα Γενικά σκετο..

stelukos

• Guest
το εχω ξαναγραψει...... να γινει ο λικ μοδερατορας χθες

MetroStar

• Guest
Να γίνω λίγο δικηγόρος του διαβόλου.

Προσωπικά, θέματα άσχετα με τον ΠΑΟΚ πχ αυτοκίνητα, γκόμενες, κινητά, ακίνητα, μπύρες, Μικυ Μάους, μυστήρια κλπ τα ψάχνω τα συζητάω σε άλλα φόρουμ ελληνικά και ξένα.

ΑΛΛΑ.

Κατανοώ απόλυτα (παρόλο που είμαι μέλος εδω και τόσες χιλιάδες χρόνια) οτι κάποιοι θεωρούν το PAOKworld καθημερινότητα κάτι δικό τους προσωπικό φόρουμ και έχουνε και μια συγκεκριμένη άνεση (πχ υπάρχουνε παρεες και τέτοια) με βάση τον ΠΑΟΚ.
Γι αυτο το λόγο είναι πολυ λογικό να συζητάνε πχ για Αυτοκίνητα ξερω εγώ διακοπές μεταφυσικά κλπ περιμένοντας μια συζήτηση με πιο "δικά" τους άτομα.
Δεν νομίζω οτι προσβάλουνε τον ΠΑΟΚ ή αδιαφορούν για το οπαδικό του φόρουμ.

Για μένα σαν παλιο μέλος δεν με ενοχλεί τόσο ούτε μειώνει ή χλευάζει τον σκοπό.

Mπράβο αυτό είναι σωστό.

Offline lik4

• Αλλαγή
δεν γινομαι εγω τσεος
αλλοι πρωην συντροφοι  πρασινισανε το nickname τους  :P

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ GREEKGLISH

stelukos

• Guest
κανενας δεν θα σε πει εξουσιαστη... αλλά ακόμα κι αν καποιο λαμόγιο σε πει.... εγω ειμαι μαζι σου......
aigli-ma-4-

Offline toy

• Αλλαγή
Γιατί υπάρχει η ενότητα Κόσμος-κοινωνία όταν 70 από τα 82 κοινωνικά θέματα είναι κλειδωμένα;
Εκ των πραγμάτων τα threads αυτής της ενότητας αφορούν τον ΠΑΟΚ στο ελάχιστο(αν όχι καθόλου).

μάλλον toy είδες το ποστ μου αλλά αδιαφόρησες να απαντήσεις.Δεν είναι συμπεριφορά αυτή.
Και δη από ένα moderator.

Βασικά δεν είδα αυτό το ποστ σου, καθώς μάλλον θα χα φύγει, ούτε αδιαφόρησα να σε απαντήσω, πράγμα που δεν έχω κάνει για κανέναν, συνειδητά τουλάχιστον, όλα αυτά τα χρόνια που είμαι εδω μέσα.
Η ερώτηση σου έχει απαντηθεί από τους προλαλήσαντες.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline lik4

• Αλλαγή
ενα προβλημα μεγαλο που βλεπω εγω ειναι πως το φορουμ ειναι μεγαλο και αχανες
και δυκολα μπορεις να βρεις κατι που ψαχνεις(τοπικ κτλ)
αυτο δυσκολα το καταλαβενει καποιος που ειναι χρονια γραμμενος εδω γιατι το εχει συνηθισει το φορουμ
αλλα για καποιο νεο μελος του φενεται ζουγκλα το φορουμ
εγω προτεινω οι υποκατηγοριες να γινουνε λιγοτερες να σβηστουνε πραγματικα αχρηστα τοπικ και γενικοτερα να συμμαζευτει το φορουμ

καμια απαντηση?

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Ακόμα κι εγώ που είμαι κάποια χρόνια στο φόρουμ, δυσκολεύομαι πολλές φορές να βρώ κάτι. Υπάρχει ένα point σε αυτό που λέτε...

MetroStar

• Guest
Γιατί μοντερέιτορ επενέβησε στο προσωπικό κείμενο μου και έγραψε ''σας σπαω ολους τα νευρα επιτηδες'' ? Αυτό είναι σεβασμός προς τα μελη που σας δίνουν αξια?

Offline arwstos

• Αλλαγή
Θυμισου τι εκανες και ποσο σεβαστηκες εσυ το forum εκεινη τη μερα για να σου
λυθει η απορια:

...
Warned by Δικέφαλος
...
υγ/ Το να σβήνεις παρατήρηση που σε γίνεται είναι λίγο χοντρό δε νομίζεις;
Warned by Δικέφαλος: Τρελίτσα με τα αβατάρ αλλού.
Warned by Δικέφαλος: Όσο επιμένεις, τόσο θα επιμένουμε.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ive4

• Guest
αφήστε τον Μέτροσταρ να εκφραστεί. Οσο υπερβολικός κι αν είναι μερικές φορές, δίνει περισσότερο ενδιαφέρον στο φόρουμ.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
ενα προβλημα μεγαλο που βλεπω εγω ειναι πως το φορουμ ειναι μεγαλο και αχανες
και δυκολα μπορεις να βρεις κατι που ψαχνεις(τοπικ κτλ)
αυτο δυσκολα το καταλαβενει καποιος που ειναι χρονια γραμμενος εδω γιατι το εχει συνηθισει το φορουμ
αλλα για καποιο νεο μελος του φενεται ζουγκλα το φορουμ
εγω προτεινω οι υποκατηγοριες να γινουνε λιγοτερες να σβηστουνε πραγματικα αχρηστα τοπικ και γενικοτερα να συμμαζευτει το φορουμ

καμια απαντηση?

μπορείς να χρησιμοποιείς την αναζήτηση. Για παλαιότερα ποστ κάνε αναζήτηση και στα Ελληνικά αλλά και με greeklish.
Παράλληλα, οι mods δουλεύουν σε ένα πλάνο νέων κατηγοριών το οποίο θα βοηθήσει.

αφήστε τον Μέτροσταρ να εκφραστεί. Οσο υπερβολικός κι αν είναι μερικές φορές, δίνει περισσότερο ενδιαφέρον στο φόρουμ.
Κανένας δεν εμποδίζει τον Metrostar να εκφραστεί. Γι αυτό άλλωστε και τιμωρείται. Επειδή κανείς δεν τον εμποδίζει να εκφραστεί.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline maria-mtb

• Βασικός
γιατι οταν γραφω απο το κινητο, μου τα βγαζει εβραικα? μηπως το κινητο μου ειναι αρης?? χαχαχα το παραδοξο ειναι ομως οτι πριν λιγο καιρο τα εβγαζε σωστα. τι αλλαξε?
και κατεχουμε κ τελευταιας τεχνολογιας κινητο  :P

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Στο πειραξε ο ζαγορ Μαρια εκει που αραζαμε πριν το ματς με τον αρη... αφου δεν την κατεχει την τεχνολογια θελατε με το ζορι να τον μαθετε να μπαινει απο κινητο στο ιντερνετ :D :D

Offline corrupt

• Αλλαγή
Γιατί το σπυρί ρε παιδιά; Που του πρότεινα του ανθρώπου άμα δεν τον εκφράζει ο ΠΑΟΚ να υποστηρίζει την ομάδα της πόλης του;

Αν δεν support your local team πώς θα αλλάξει το σκηνικό της κτηνώδους εμπορευματοποίησης και εκμετάλλευσης του ποδοσφάιρου; Τι απέγινε το against modern football;  :P

Offline bristol

• Αποστολή
  • **
Mods να ανοίξετε ένα poll αλά ΠΑΟΚμάνια με το ερώτημα:
Ποιο ήταν το αγαπημένος σας topic για το 2009?
α.Fernado Santos
b.Δημ.Σαλπιγγίδης
c.....

Νομίζω ότι το b κάνει ανέλπιστο come back και με buzzer bitter εξελίσσεται ως το ποιο κουραστικό topic του 2009.... :P

northeagle_4

• Guest
συμφωνω με την τελευταια σου προταση,κουραστικο απιστευτα γιαυτο και ανοιξε για να μην γινουν μπουρδελλο αλλα 3-4 τοπικ και να μπορεις οποιος θελει να μην το ανοιγει καν  απο την στιγμη που η κουβεντα δεν αποφευγεται πλεον ;)

Offline Vorious

• Αλλαγή
Παρακαλω τους μοντ να ξεκλειδωσουν το τοπικ του αγγελου αναστασιαδη οπως ξεκλειδωσαν αυτο του επαγγελματια κοντου ποδοσφαιριστη-μπιφτεκι (το "κοντος" παρακαλω να μην χρεωθει ρατσιστικο και τα μπιφτεκια γενικως μ αρεσουν)

εχει πολυ ψωμι ειδικα μετα την παρακατω συνεντευξη
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/259657.html

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα