Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 36949 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
η αποψη μου ειναι τετοιες ωρες που η ομαδα δεν ειναι στα καλυτερα της  (αγωνιστικα) ειναι εντελως ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ να ξεθαβεται-ξεκλειδωνει(?) το τοπικ πρωην προπονητη του ΠΑΟΚ.

αν εβλεπα αντιστοιχη κινηση σε αλλο ΠΑΟΚτσηδικο χωρο, θα μπορουσα χαλαρα να την χαρακτηρισω απαραδεκτη για να μην πω υποπτη

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δεκτον.
Ακαιρο το θεμα. Ηταν προσωπικη μου πρωτοβουλια. Συμφωνω οτι δεν κανει καλο στην ομαδα. Τελος. Ξανακλειδωνει.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

S.F.MALGARON

• Guest
 Καλο ειναι που ο ΠΑΟΚτσης εχει καποιες κοκκινες γραμμες, αν και θα ηθελα
 κατι αναλογο σε θεματα οπως του Γκαγκατση και του δανεικου απο το βαζελο.

MetroStar

• Guest
Mε έχετε κουράσει με τις συνεχείς αναίτιες ποινές σας.

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
μοδερατορα, ναι εσένα λέω που με έσβησες χωρίς λόγο, την επομενη φορα πριν σβήσεις κάποιον αναίτια δώστου τουλάχιστον την ευκαιρία να εκφραστεί και να ξηγηθεί η τουλάχιστον κοίτα λίγο τα profile, κανε σύγκριση και σκέψου πως δεν είναι δυνατόν.. ίδια ip δε σημαίνει και ίδιο άτομο

υγ: Thanx Δικέφαλε για τι βοήθεια
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
η αυστηροτητα σ ολο της το μεγαλειο!οταν η πλακα θεωρειται ειρωνια τοτε καποιοι δεν εχετε καθολου την αισθηση του χιουμορ...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

GeorgT

• Guest
ελα ρε ενα σπυρακι ειναι μονο, δειχνεις κ πιο κακος ετσι! Αφου τον ξερεις τον ευτο σου οτι δεν θα παρεις αλλο warning θα φυγει συντομα κ ολα ΟΚ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
τουλαχιστον να μην ηταν και κιτρινο το γαμημενο... :D
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline scouser4

• Αλλαγή
πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κλειδώθηκε το θέμα με τα Ouija Boards!

πείτε μου έναν λόγο.

Το συγκεκριμένο θέμα μπήκε στο τόπικ 'Γενικά' όπου υπάρχουν χίλιες δυο μαλακίες θέματα αν θέλετε να τα βρω κ να σας τα βάλω, που δεν έχουν κλειδωθεί ποτέ.

Σε κάποιους (βάζω κ μένα μέσα) άρεσε το θέμα γιατί ειναι αρκετα ενδιαφέρον.

Μήπως το κλειδώσατε επειδή το ξεκίνησε ο Metrostar ? Αν το ξεκίναγε κάποιος άλλος θα το κλειδώνατε ? Δεν ξέρω απλά ρωτάω.. 

Offline tsag

• Αλλαγή
Ξεκλιδώστε το ρε να πούμε και εμείς την άποψή μας. Πολλή αστυνομοκρατία έχει πέσει και πολλοί δεν τα έχουμε καλά με τους μπάτσους!  :P
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

novito

• Guest
Παιδιά και μένα με τράβηξε το ενδιαφέρον το τόπικ και όντως στην αρχή χαλάστηκα που κλείδωσε, αλλά με μια δεύτερη σκέψη, πιστεύω πως όχι μόνο καλά έγινε που κλειδώθηκε, αλλά ίσως θα ταν ακόμα καλύτερα να διαγραφεί.... Το φόρουμ το διαβάζουν και μικρά παιδιά (και χίλιοι δυο γενικώς...), οι οποίοι, καλώς ή κακώς, μπορεί να μη δώσουν όση σημασία αρμόζει στο θέμα...... ;)

MetroStar

• Guest
novito για να μην παρασυρθούν οι μικροί ειναι καλό να γράψουμε και άλλα και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη.

fatal_invasion

• Guest
Αν ο λόγος κλειδώματος είναι η αποτροπή του να μπεις σε πειρασμό.Καλώς κλειδώθηκε.
« Last Edit: November 06, 2009, 16:10:13 by fatal_invasion »

novito

• Guest
MetroStar ακριβώς για το θέμα της ημιμάθεια  πιστεύω ότι η διαγραφή θα ταν η καλύτερη λύση. Γιατί ένα μικρό παιδί (και ίσως όχι μόνο...) ότι και να διαβάσει, σίγουρα θα θελήσει να δοκιμάσει ή και να πιστεψει ένα θέμα που σε γενικές γραμμές αναφέρεται σε πνεύματα-φαντάσματα, κλπ...

Offline toy

• Αλλαγή
Το τόπικ κλειδώθηκε γιατί:
1ον) είμαστε ΟΠΑΔΙΚΟ φόρουμ του ΠΑΟΚ και το σαββατοκύριακό έχουμε αγώνες και εκδρομές σε ένα σωρό αθλήματα του συλλόγου μας.
2ον) Υπάρχουν ένα σωρό site blog και φόρουμ στο ιντερνετ που ασχολούνται μέ ένα κάρο μαλακίες όπου και μπορεί όποιος θέλει να απευθύνεται.
3ον) Οντως μπορεί να φέρει αναστωση και προβλήματα μια τέτοια παπαριά με μαγίες και μπαρμπούτσαλα σε μέλη μας
4ον) λίγο περισσότερο ΠΑΟΚ τόσα πολλά ζητάμε?

ξύπνια παιδιά είστε καταλαβαίνετε
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

fatal_invasion

• Guest
Γιατί υπάρχει η ενότητα Κόσμος-κοινωνία όταν 70 από τα 82 κοινωνικά θέματα είναι κλειδωμένα;
Εκ των πραγμάτων τα threads αυτής της ενότητας αφορούν τον ΠΑΟΚ στο ελάχιστο(αν όχι καθόλου).

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Σωστος ο fatal. Αν το φορουμ ειναι αποκλειστικα για ΠΑΟΚ, διαγραψτε ολα τα ασχετα τοπικ και ενοτητες. Απο τη στιγμη που υπαρχουν ασχετες με τον ΠΑΟΚ ενοτητες, αυτα τα γκλανγκ και γκλουγκ ειναι καραγκιοζιλικια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

mpougatsas

• Guest
πολύ γουστάρω το 35άρι που σκάει όταν πατάω ανανέωση στην κεντρική   :thumbok:

για το τόπικ πιστεύω καλά έγινε και που άνοιξε καλά έγινε και που κλειδώθηκε, το να διαγραφεί που λέτε μου φένεται υπερβολικό, μου θυμίζει κάτι ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ που λένε μερικές φορές, έχοντας σκοπό να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον

fatal_invasion

• Guest
μάλλον toy είδες το ποστ μου αλλά αδιαφόρησες να απαντήσεις.Δεν είναι συμπεριφορά αυτή.
Και δη από ένα moderator.

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Στο συγκεκριμένο θέμα αν και ξενέρωσα που κλειδώθηκε μόλις ήμουν έτοιμος να γράψω, συμφωνώ με τον διαχειριστή πως ορθά κλειδώθηκε εφόσον πολύ εύκολα μπορούσε να γίνει μπάχαλο με τα πιστεύω του καθενός και τις αντιλήψεις που έχει για τον Θεό, τα μυστήρια φαινόμενα κ.ο.κ.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να συζητήσουμε ακόμη τόσο σοβαρά θέματα χωρίς να γίνουμε από 10 χωριά χωριάτες, όπως γίνεται και στα τόπικ που αφορούν την πολιτική τα οποία επίσης κλειδώνονται.

Φάταλ το τόπικ "γενικά θέματα" υπάρχει πιο πολύ για να χαλαρώσουμε και να πούμε καμιά σαχλαμαρίτσα παρά για να συζητήσουμε τόσο σοβαρά θέματα. Έτσι τουλάχιστον υποθέτω ότι είναι και έτσι νομίζω σκέφτονται και οι διαχειριστές του φόρουμ.