Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37458 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Εγώ δεν έχω κάποιο παράπονο, αλλά κάποια ερώτηση. Τα κείμενα που κατα καιρούς μπαίνουν στην κεντρική, όταν δεν είναι γραμμένα από την articles team που τα βρίσκουμε; Ρωτάω γιατί παλιότερα είχε δημοσιευθεί κείμενό μου, στο οποίο ήθελα να ανατρέξω και δεν το έβρισκα.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Εδώ: http://www.paokworld.com/index.php/articles/yourarticles-mainmenu-48.html
Ίσως όμως να μην υπάρχουν όλα τα κείμενα ακόμα

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Ευχαριστώ, αν και δεν υπάρχουν όλα τα κείμενα όπως είπες.

Offline diegito4

• Αλλαγή
Απαιτώ να τιμωρηθώ από τους mod γιατί παραβίασα κανόνες και έβρισα άλλο μέλος του forum (όχι συνοπαδό μου)
σέβομαι τα αλλα μέλη και την λειτουργία του φόρουμ.

αλλα...ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ...ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ παοκτΖη
« Last Edit: September 24, 2009, 21:04:14 by Capricorn »

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
Ρε παιδιά αυτή η βούλα του "warned" δεν γίνεται να είναι άλλο χρώμα.Αυτό το χλεμπονιάρικό , ελεινό , σκουληκόχρωμα το σιχαίνομαι!!!Ευχαριστώ.

Offline Suicidal

• Βασικός
άντε ακόμα μια φορά :

Σιγά να μην το κάνουμε κι ασπρόμαυρο, όλοι θα θέλουν από 2-3  :P
κίτρινο για να σκέφτεσαι διπλά εάν θα γράψεις χαζομάρες.
  ;D

έτσι κίτρινο να τζούζει το ματάκι....  :nianiania:

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

GeorgT

• Guest
καποια στιγμη κατι πρεπει να κανουμε κ με τις υπογραφές μας, σε dsl δεν ειναι πρόβλημα αλλα το σαββατοκυριακο αναγκάστηκα να μπω απο dialup κ πραγματικά μερικες φορες, με 2-3 διαφορετικές φωτος γονάτισε!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Tα χουμε πει εκατό φορές άλλα ορισμένοι ....πέρα βρέχει..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

GeorgT

• Guest
κ εγω ειχα βαλει παλαιότερα χωρίς να το ειχα σκεφτεί, ιδανικοί θα ηταν να κοιτάζαμε να ειναι σε κάποιο όριο π.χ 30-40kbs max

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
καποια στιγμη κατι πρεπει να κανουμε κ με τις υπογραφές μας, σε dsl δεν ειναι πρόβλημα αλλα το σαββατοκυριακο αναγκάστηκα να μπω απο dialup κ πραγματικά μερικες φορες, με 2-3 διαφορετικές φωτος γονάτισε!

Όταν μπαίνεις με αργή σύνδεση μπορείς να διαλέγεις να μην βλέπεις τα αβατάρ και τις υπογραφές των μελών για να φορτώνει γρήγορα η σελίδα. Βασικά αυτήν την επιλογή την έχεις και όταν μπαίνεις και από γρήγορη σύνδεση, και πραγματικά βλέπεις διαφορά στις ταχύτητες.

Πήγαινε στο προφίλ σου, διάλεξε από το αριστερό μενού "Ρυθμίσεις εμφάνισης" και παραμετροποίησε το πώς θέλεις να βλέπεις το Forum ανάλογα με τις ανάγκες/ορέξεις σου.

GeorgT

• Guest
θενκς δικεφαλε, το σαββατοκύριακο θα το δοκιμάσω!

Diego-4

• Guest
Η 4η Οκτωβρίου 2009 , είναι ημερα εκλογών για όλη την ελλάδα...για εμάς είναι όμως μία μαύρη μέρα πένθους και πόνου και θα είναι για πάντα , κάθε φορα που θα ξημερώνει αυτή η κωλομέρα.Θα σας παρακαλούσα το φόρουμ να είναι κλειστό , έτσι ώστε να αποφύγουμε ολοι μας να βλέπουμε τοπικ του στύλ "Εκλογες 2009" , "Ζλάνταν Μουσλίμοβιτς" κ.α.
Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τα αδέλφια μας.
24ώρες σιγή λοιπόν , για να μην πονέσουνε και πάλι τα μυαλά μας.

Σας ευχαριστω
Αντώνης

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ΑΡχίΔια

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Αντώνη εδώ και 7 χρόνια τη συγκεκριμένη μέρα το σάιτ είναι κλειστό, όχι μόνο το forum...

Diego-4

• Guest
Χαίρομαι Γιάννη...
Απλά επειδή τυχαίνει να μην μπαίνω ποτέ εκείνη την μέρα δεν το ήξερα..

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,3722.msg296066.html#msg296066

1)Δεν μπορώ να καταλάβω τι ένοχλησε σ'αυτό που έγραψα. Όταν συνειδητά επιτρέπετε στον συγκεκριμένο να ρίχνει το (όποιο) επίπεδο του φόρουμ στο δάπεδο θα πρέπει να δεχτείτε και ανάλογες απαντήσεις επιπέδου-δαπέδου.

2)Αλήθεια σε ποιο κομμάτι της συζήτησης συμβάλουν τα παρακάτω ποστ του;

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,3722.msg296033.html#msg296033

"Ακούγετε ότι θα ανοίξει πεφο των γαύρων στη θεσσαλονίκη μάλλον κάπου ανατολικά ή προς θέρμη-τρίλοφο."

"http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,5138.msg296038.html#msg296038"

"Νταχτιρντί είχε γίνει στην Αλαμάνα?"

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,11185.msg296012.html#msg296012

"O λαγός και η μαϊμού

Ήτανε μια φορά κι έναν καιρό ένας λαγός στο δάσος και καλλιεργούσε πατάτες για να μην επιβαρύνει τους γονείς του γιατί σπούδαζε κιόλας και του στέλνανε λεφτά. Είχε λοιπόν ένα παρτέρι και καλλιεργούσε πατάτες και έτρωγε για να του μένουνε λεφτά να αγοράζει βιβλία. Μετά σκέφτηκε να τα παρατήσει όλα και να γίνει ψαράς. Και πήγε πήρε μια ψαρόβαρκα και ανοίχτηκε στο πέλαγο. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στον ΠΑΟΚ.

ΜetroStar 15/10/2009μ.Χ."

3)Αν δεν ρίξουμε και το μπινελίκι μας στον κακοφωνίξ του φόρουμ, τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης του;

Όσο αστείο και αν σας φαίνεται περιμένω σοβαρές απαντήσεις αν και είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσει κάποιος σοβαρά.

MetroStar

• Guest
Παλήκαρε τους χαρσκτηρισμούς σου στους επιστρέφω και δεν σου λέω άλλα γιατί είμαι και warned.

Πάντως χαίρομαι που έχω τόσο πιστούς αναγνώστες που ψάχνουν όλο το φόρουμ και διαβάζουν με προσοχή όλα τα μηνύματα μου ακόμη και τα ασήμαντα που τα γράφω για να περνάω την ώρα μου και να δίνω ασχολία στην ώρα άλλων απ ότι βλέπω.  ;)

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
2)Αλήθεια σε ποιο κομμάτι της συζήτησης συμβάλουν τα παρακάτω ποστ του;
ακόμη και τα ασήμαντα που τα γράφω για να περνάω την ώρα μου και να δίνω ασχολία στην ώρα άλλων απ ότι βλέπω.  ;)

www.PAOKworld.com

MetroStar

• Guest
Οχι ειρωνία ομορφόπαιδο
« Last Edit: October 15, 2009, 16:11:08 by toy »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Συγχαρητηρια σημερα στουσ μοντσ.ειλικρινα.ΠΑΟΚ ΟΛΕ