Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37467 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ !!

Εδω και 2 ώρες ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΦΟΝΤΣ ΗΜΟΥΝΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΦΟΡΜΑΤ ΚΑΙ Λίνουξ

Συγγνώμη ρε XP για αυτα που σας είπα πριν πάνω στα νεύρα μου ήτανε.... τελικά είναι γενικό το φαινόμενο..

Offline Vorious

• Αλλαγή
νομιζω οτι με τα πολιτικα εχει παραγινει

παρ' ολα αυτα τα περισσοτερα μελη του φορουμ διατυπωνουν τις πολιτικες τους αποψεις τους ωραια και ομορφα αν και διαφωνουν μεταξυ τους (το χω σκυλοβαρεθει βεβαια αυτο σε ενα FORUM του PAOK, γι αυτο και γενικα αποφευγω να τις διαβαζω) .

Αυτο που θα ηθελα ειναι να σταματησει, αν ειναι δυνατον, η προπαγανδα με τα Links των δηθεν αντικειμενικων και ανεξαρτητων, κατα τη γνωμη του καθενός, ιστοσελιδων ή blog. Αν θελει καποιος ΠΑΟΚτσης να ψαξει Link "ανεξαρτητων" μεσων ξερει να χαλαρα να τα βρει!

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Vorious

• Αλλαγή
Προς MODS

Γινεται στο τοπικ της ελ. ασh να ποσταρονται ΜΟΝΟ πραγματα που αφορουν σχεσεις ΠΑΟΚ με μπατσους?

αν δε γινεται αυτο, τοτε θα μπορουσαν να αρχισουν να ποσταρονται ΚΑΙ οι μεταθεσεις των μπατσων ΚΑΙ τα ποθεν εσχες των μπατσων ΚΑΙ το ποσα αστυνομικα τμηματα και που εχει ΚΑΙ ποσα μπατσικα ειναι στα συνεργεια ΚΑΙ δεν ξερω γω τι αλλο

Θεωρω οτι πρεπει να αλλαξει το θεμα του τοπικ σε "ΠΑΟΚ και ελ. ασh" ή κατι παρεμφερες.

Εκτος αν αυτο το ΠΑΟΚτσηδικο φορουμ θελουμε να μετατραπει σε φορουμ συζητησης πολιτικων και λοιπων θεματων και να τη σπαει (ασχημα) ο ενας στον αλλο.

Συνοψιζω την προταση μου:

Να μιλαμε και να σχολιαζουμε τα παντα και για ολους. Αρκει να εχουν σχεση με τον ΠΑΟΚ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εληφθη. Για πολιτικα κλπ τοπικ στο φορουμ συντομα θα εχουμε καποια ανακοινωση και εξελιξη.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
Διαφωνώ με την πρόταση του Vorious. Είμαστε ολοκληρωμένοι και πολυδιάστατοι άνθρωποι. Δεν έχουμε μόνο ένα ενδιαφέρον. Ακόμα και αν αυτό παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή μας, δεν αντικαθιστά όλες τις λοιπές εκφάνσεις τις ζωής μας. Όλοι έχουμε μάι απασχόληση, μία εργασία ή μία κοινωνικοποίηση πέραν του ΠΑΟΚ. Γιατί να μην προσφέρει το φόρουμ και αυτήν τη δυνατότητα; Προφανώς δεν είναι το κύριο ζήτημα στο φόρουμ, αλλά δεν μένουμε και σε έναν γυάλινο πύργο, τι να κάνουμε; Μακάρι να ήταν έτσι και να μην είχαμε άλλη ασχολία από τον ΠΑΟΚ, αυτή θα ήταν η ιδανική ζωή, αλλά έλα που δεν είναι έτσι.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Συμφωνω απολυτα με τον egoist!

Offline Vorious

• Αλλαγή
Διαφωνώ με την πρόταση του Vorious. Είμαστε ολοκληρωμένοι και πολυδιάστατοι άνθρωποι. Δεν έχουμε μόνο ένα ενδιαφέρον. Ακόμα και αν αυτό παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή μας, δεν αντικαθιστά όλες τις λοιπές εκφάνσεις τις ζωής μας. Όλοι έχουμε μάι απασχόληση, μία εργασία ή μία κοινωνικοποίηση πέραν του ΠΑΟΚ. Γιατί να μην προσφέρει το φόρουμ και αυτήν τη δυνατότητα; Προφανώς δεν είναι το κύριο ζήτημα στο φόρουμ, αλλά δεν μένουμε και σε έναν γυάλινο πύργο, τι να κάνουμε; Μακάρι να ήταν έτσι και να μην είχαμε άλλη ασχολία από τον ΠΑΟΚ, αυτή θα ήταν η ιδανική ζωή, αλλά έλα που δεν είναι έτσι.

φιλε εγκοιστ
εκτιμω ιδιαιτερως τις αποψεις σου στα θεματα του ΠΑΟΚ (απλα δε με ενδιαφερουν και πολυ οι οποιες αλλες αποψεις εκφραζεις κατα καιρους), αλλα νομιζω οτι καταλαβαινεις τι εννοω. εξηγουμαι ξανα:

1. Για αποψεις επι θεμάτων περα του ΠΑΟΚ υπαρχουν παρα πολλα φορουμ και μπλογκσ που μπορει ο καθενας ελευθερα να τοποθετηθει

2. Εδω μεσα θα πρτιμουσα να βλεπω αποψεις σχετικα με το Ο,ΤΙδηποτε, αρκει να αφορα, οπως εχω ξεκαθαρισει, τον ΠΑΟΚ που ολοι μας εχουμε κοινο (ισως και μοναδικο)

Offline Geo

• Αλλαγή
Εγώ λέω να το λύσουμε δημοκρατικά το θέμα, ένα είδος "δημοψηφίσματος" από τα μέλη του forum.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline Suicidal

• Βασικός
Vorious,
θα σε παρακαλούσα να λάβεις και την εξής παράμετρο υπ' όψιν σου:
Ασχέτως για το τι γνώμη έχω σχετικά με τα πολιτικά topics στο forum
(οι υπόλοιποι mods τουλάχιστον γνωρίζουν) 

πρέπει να ξέρεις ότι με την πάροδο αρκετών χρόνων,
το παρόν forum έχει γίνει για πάρα πολλούς από μας
(και δεν θα φοβηθώ να το πω κιόλας) κάτι παραπάνω από δεύτερο σπίτι.
Εκτός από ΠΑΟΚ έχουμε μοιραστεί πάρα πολλοί από εμάς προσωπικές καταστάσεις,
οικογενειακές, κλάψαμε, γελάσαμε, κρεπαλιασαμε, μουσικά γούστα,
και και και, ουσιαστικά δηλαδή όλη μας την ζωή! Που θέλω να καταλήξω γιατί τράβηξε:
E δεν λέει τώρα να κάνουμε και cyberspace-hopping για κάθε θέμα ξεχωριστά,
έχουμε έναν δεσμό και πέρα από ΠΑΟΚ εδώ μέσα, να πάρω εγώ πχ. λέμε τώρα
τον corrupt και να πάμε στο indymedia (το παράδειγμα εντελώς τυχαίο μάτια μου) για κουβέντα,
ε αυτό δεν γίνετε.

συμφωνώ απόλυτα όμως ότι το θέμα με τα
πολιτικά, μπατσικά, αριστεροδέξια και ούτω καθεξής έχει παρατραβήξει,
και να είστε σίγουροι ότι στις επόμενες σχετικές κινήσεις μας πάνω σε αυτό το θέμα,
θα ληφθούν υπ' όψιν όλες οι πλευρές.... ( Όσες δηλαδή τελικά θα είναι πραγματοποιήσιμες  :P )

Δεν μπορεί ρε πούστη μου, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε,
ελπίζω πραγματικά να βρεθεί η "χρυσή τομή", γιατί είναι κρίμα....

Αυτά λοιπόν από μένα, παιδιά....

ΥΓ: Geo_68, όλα θα γίνουν  ;)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Vorious

• Αλλαγή
Προσωπικα καλυφθηκα απο την απαντηση του Μπιλ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Θα γίνει όντως ένα είδους δημοψηφίσματος σχετικά σύντομα.
Το θέμα όμως δεν είναι εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε ή όχι ένα μέρος όπου θα συζητούμε κοινωνικά θέματα, αλλά εάν μπορούμε σαν κοινότητα.
Συνεπώς το όποιο δημοψήφισμα θα γίνει δεν θα έχει περιεχόμενο την απαγόρευση συζήτησης θεμάτων που ενδιαφέρουν μερίδα μελών, αλλά τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουμε να προστατέψουμε τα μέλη που θέλουν πραγματικά να κάνουν μια "διαφορετική" συζήτηση.

υγ/ Κορυφή ο αδερφός Βασίλης. Εύγε και σε ευχαριστώ.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
@ CLUB LARISA για το αρθρο ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΝΟΟΤΡΟΠΕΙΑ:

Συγχαρητηρια για αυτες τις γαματες , ειλικρινεστατες , ανατριχιαστικες και ποτισμενες με κάτι από την ψυχη των γνησιων ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ , που πάνε κόντρα στο ρευμα εναντίων των κρατούντων τα ηνία , δούλων του κατεστημένου!!!! Με άγγιξε πραγματικά.Μπράβο!!!!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί κλειδώθηκε το τόπικ του μπάσκετ; Καινούριο φρούτο αυτό;

Offline Suicidal

• Βασικός

Offline tsag

• Αλλαγή
Χθες το τόπικ του μπασκετ παρουσίασε μάλλον κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούσες να ποστάρεις. Αυτό εννοούσε ο corrupt. Σήμερα είναι οκ. δεν ξέρω αν κάνατε κάτι αλλά όντως χθες είχε πρόβλημα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Suicidal

• Βασικός
μάλιστα.

εγώ θέλω να ξέρω όμως αν υπήρχε "απλά" πρόβλημα με το "ποσταρισμα" (δηλαδή έμπαινες κανονικά στο topic)
ή αν δεν είχες ΚΑΝ την ευκαιρία να μπεις, λουκέτο που λέμε !

γιατί ΑΛΛΟ το πρόβλημα ποσταρίσματος και ΑΛΛΟ το νέο φρούτο λουκέτου.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εμπαινες κανονικα αλλα εκει που ελεγε απαντηση θεματος εγραφε ειδοποιηση τελευταιων απαντησεων(η κατι παρομοιο).το παταγες και σε ξαναεβγαζε στην αρχη της ιδιας σελιδας

Offline Suicidal

• Βασικός
Τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί κλειδώθηκε το τόπικ του μπάσκετ; Καινούριο φρούτο αυτό;

αρα αυτη η περιπτωση δεν παιζει ! αυτο ηθελα να ξερω.
ευχαριστω για τις διευκρινήσεις σας.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
παλι δεν εχω αβαταρ
ισως ληγει, γιατι μου εχει ξανατυχει και δεν μπορω να το ξαναβαλω

αυτο θελω να βαλω, αυτο ειχα
(ειχα καποτε και τον Τζιμη απο τους Μητσους, τι να απεγινε ο καφρος, τον εχασα μια βραδια.. ;D )