Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 36960 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
το οτι κ η μαρια ήθελε να σβηστεί το μήνυμα το επιβεβαιώνω κ εγω, προσπάθησε κιόλας αλλα λόγο του χρονικού περιορισμού επεξεργασίας μηνύματος δεν πρόλαβε!

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
ούτε κριτική ούτε παράπονο then θέλω να κάνω αλλα δεν ήξερα που να το ποστάρω. ;D

άμα γίνετε please κάποιος από τους mods να τσεκάρει το αρχείο μου μετά PM.

1) εξαφανίστηκα όλα τα μηνύματα που είχα αποθήκευση

2) γράφω PM σε αλλα meli και δεν με απαντάνε. Μήπως then στέλνονται τα μηνύματα μου.
PAOK PANO APO OLLA

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Δοκιμασε σε μενα να δεις αμα στελνονται ή οχι
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
PAOK PANO APO OLLA

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Aπλα να επιβεβαιωσω οτι το πηρα το μελι σου. :)
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
@ mods

όλα ένταξη τσεκαρίστηκε και είναι όλα ένταξη
PAOK PANO APO OLLA

Offline corrupt

• Αλλαγή
Το'χα γράψει και παλιότερα αλλά δεν έγινε κάποια αλλαγή, οπότε το γράφω και τώρα:

Στο τόπικ με τους συνδέσμους της επαρχίας, ο τίτλος αναγράφεται ως εξής:
Υπολ.Ελλάδος
Θράκης,Μακεδονίας,Ηπειρου,Επτανήσων,Θεσσαλίας,Στερεάς,Πελλοπονήσου,Κρήτης & λοιπών νησιών,Κύπρου

Ωστόσο, το τόπικ με το σφ Κύπρου βρίσκεται στην ενότητα με τους συνδέσμους του εξωτερικού... Ας το μεταφέρει κάποιος mod στο (κατά την ταπεινή μου άποψη) κατάλληλο μέρος.

Offline Suicidal

• Βασικός
done ! 

δεν το είχαμε προσέξει τόσο καιρό. :thumbok:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Παρατηρώ ότι δεν δουλεύει η επιλογή αλλαγής χρώματος, αλλά ούτε και το υπάρχον χρώμα για γραμματοσειρά.

Δικέφαλε κάνε edit σε αυτό που γράφω και θα δείς ότι έχω επιλέξει χρώμα που δεν εμφανίζεται.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline maria-mtb

• Βασικός
τεστ   

τεστ

τεστ

τεστ

αλαμανα τι δεν δουλευει?

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Έχεις δίκιο. Δώστε άκυρο στο παραπάνω μύνημα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Παρατηρώ ότι δεν δουλεύει η επιλογή αλλαγής χρώματος, αλλά ούτε και το υπάρχον χρώμα για γραμματοσειρά.

Δικέφαλε κάνε edit σε αυτό που γράφω και θα δείς ότι έχω επιλέξει χρώμα που δεν εμφανίζεται.

Άκυρο. "Πατάτα" έκανα!!!
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ο άλλος έγραψε για χομεινί, για κοράνια, για γαμήσια και παρθένες, για Ισλάμ και τζαμιά και όχι μόνο δεν τρώει σβήστρα για παράβαση των κανόνων περί ρατσισμού και επειδή γράφει 20 παραγράφους οφ τόπικ, αλλά κλειδώνεται και το θέμα της ελάσ;

Μπράβο κύριοι, φάγατε μια χαρά το τυράκι που πέταξε το εθνίκι. Κατά τα άλλα κατά καιρούς μας έφταιγαν οι ανακοίνωσεις της 4 ή οι βουλγάρικες σημαίες. Όμορφα...

edit Δικέφαλος: όχι χαρακτηρισμούς
« Last Edit: May 25, 2009, 16:20:37 by ÄéêÝöáëïò »

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
βαλε ενα λινκ, γιατι δεν ξερω που αναφερεσαι

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
σε αυτα τα θεματα, δεν υπαρχουν δικια και μη. Υπαρχουν μονο πολιτικες αποψεις. Εδω δεν ειμαστε ουτε για να δωσουμε δικιο τον εθνικιστη ουτε τον αριστεριστη. Ειμαστε φορουμ του ΠΑΟΚ. Κλειδωμα λοιπον και να μην ξανανοιξει ποτε. Εξαλλου αμετρητα τα παραδειγματα του παρελθοντος.

Offline quax69

• Αποστολή
  • **
    • a
με όλο το σεβασμό προς τους moderators
το κείμενο που αναφέρει ο corrupt είναι απαράδεκτο και ασχημαίνει το φόρουμ
aderfia zeite

Offline Suicidal

• Βασικός
Παιδιά όπως έγραψα και στο κλειδωμένο τόπικ,
προσωπικά ΜΟΛΙΣ τώρα το είδα...... το "μυθιστόρημα" σβήστικε !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline corrupt

• Αλλαγή
Το τόπικ όμως κλειδώθηκε Μπίλυ... Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε παίδες στο να διατηρείτε κάποιες ισορροπίες εύθραυστες, αλλά ειλικρινά πιστεύω δεν υπήρχε λόγος για να κλειδωθεί το τόπικ με την αστυνομία. Εξάλλου αν εξειρέσεις το τρίμηνο Δεκεμβρίου-Φεβρουαρίου εκεί συζητιώνται όλα όσα αφορούν μπάτσους στα γήπεδα, λ.χ. συλλήψεις, νόμο ορφανού κλπ.

Και δε νομίζω στο προσεχές μέλλον να μην προκύψουν νέα θέματα για συζήτηση σε αυτόν τον τομέα.

Αν πιστεύετε ότι αξίζει να κλειδωθεί το τόπικ για ένα βλακώδες πυροτέχνημα τι να πω... Αλλά να ξέρετε ότι μάλλον εκεί αποσκοπούσε η όλη φάση, δεδομένων των αντιδράσεων του συγκεκριμένου μέλους στις συζητήσεις στο εν λόγω τόπικ...

@georgie εφόσον το ποστ παραβαίνει όχι έναν αλλά πολλούς κανονισμούς του φόρουμ έπρεπε να σβηστεί. Τόσο απλά.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
corrupt,
οι ανακοινώσεις ενός ΣΦ ΠΑΟΚ και οι βουλγάρικες σημαίες που κρεμιούνται μέσα σε ένα γήπεδο του ΠΑΟΚ έχουνε άμεση σχέση με τον ΠΑΟΚ και είναι θέμα προς συζήτηση. Αντίθετα, η πολιτική διάσταση της μετανάστευσης και λαθρο-μετανάστευσης δεν είναι θέμα προς συζήτηση στο φόρουμ μας.

Το ποστ διαγράφτηκε από τον Forum Admin.

Κόψε τους χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη δεν ωφελούν. Έπραξες πολύ σωστά με την αναφορά, σε παρακαλώ περιορίσου σε αυτό, χωρίς να ρίχνεις λάδι σε μια φωτιά που δεν υπάρχει λόγος να καίει ;)

Το τόπικ θα ξανα-ανοίξει. Τόσα χρόνια δεν έχουμε σβήσει και κλειδώσει παρά ΕΛΑΧΙΣΤΑ τόπικ. Το ότι ένα τόπικ κλειδώνει μας επιτρέπει να μπορούμε να επέμβουμε αργότερα, να καθαρίσουμε το τόπικ, χωρίς να έχουμε το νου μας ότι θα έχει 600 νέα ποστ με βρισίδια.

υγ/ Ποινή για οφ-τόπικ δεν υπάρχει.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι