Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37321 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
(...)Εκτός κι αν υπάρχει ΜΟΝΟ link σε νέο παράθυρο και δεν υπάρχει το live! στην κεντρική... (...)

....αυτό άμα θέλεις το συζητάμε  ;D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

apostolos

• Guest
Στην αρχική πρέπει επειγόντως να επιστρέψουν τα τελευταία μηνύματα του φόρουμ, δεν βγαίνει άκρη έτσι...

CLUB LARISA

• Guest
Συμφωνώ με τον απόστολο, μάγκες εάν γίνεται στην νέα σελίδα να μπαίνουν όπως πριν τα 10 τελευταία ποστ, είναι πιο λειτουργικό κ πιο ξεκούραστο

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Παιδιά δε διαφώνησε ΠΟΤΕ κανένας.
Διαβάστε πιο πάνω, διαβάστε ανακοινώσεις, κτλ.
Μη γράφουμε εκατό φορές τα ίδια, ζητούν αύξηση και οι moderators.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

COBE-4-

• Guest
1πολλα μπραβο στον κονσεισαο.πηρε κοκκινη και ηταν μαλακια,αλλα τουλαχιστον το γουσταραμε ολοι.πουλησε τρελα στη μαπα των ερπετων πετρα στα μουτρα τους μπροστα στην 3.φυσικα και τρελα βγαινοντας σταματωντας μπροστα τους και δειχνοντας το δικεφαλο
2 η κερκιδα των ερπετων μια κακη απομιμηση μας.ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ. τα βαρελοτα πηγαν περιπατο....
3.τα μισα πανο φτιαχτα τα αλλα μισα αρπαγμενα στην πουστια
4.η προπονηση τελειωσε.την τεταρτη τα σπουδαια.παικτες του ΠΑΟΚ γαμηστε τους την τεταρτη XXXXXXXXXXXXXXX

και τώρα μπορείς να την βάλεις πάλι μέσα, μην κρυώσει .....
κοιταξε να δεις φιλαρακι.δεν σε ξερω ουτε με ξερεις.συνεχιζεις την ειρωνια ενω εγω σε γραφω εκει που ξερεις. πραγματικα δεν βρισκω το λογο για τον οποιο λογοκριθηκα. ενταξει πολυ λογικο να θες να μου την πεις δεν τα εχουμε καλα οι δυο μας αλλα σε αυτο που εγραψα δεν βρισκω το λογο για τον οποιο λογοκριθηκα. αν εχεις κακες εμπειριες με το συγκεκριμενο θεμα βεβαια παω πασο, δεν μπορω να ξερω τα προσωπικα σου βιωματα. αν σου εχει συμβει κατι κακο επι του θεματος λυπαμαι.αντε εξουσια ριξε ενα κιτρινισμα να γουσταρεις τωρα. η μαλλον πορτοκαλι για να μην μπορεσω να απαντησω σε οτι γραψεις μετα.

Offline Suicidal

• Βασικός
....που να απαντούσα και στο pm σου δηλαδή....

Έγραψες αυτό ---> γαμηστε τους την τεταρτη για να μη σας γαμησουμε εμεις
και απλά αν εσύ δεν βρίσκεις τον λόγο γιατί λογοκρίθηκε (αυτό μονο και όχι όλο σου το post)
τότε συγγνώμη.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

thomas

• Guest

Tι τραβάς ρε φίλε με τους ανεγκέφαλους.....Κουράγιο  ;) Keep walking
« Last Edit: January 26, 2009, 22:07:44 by tsakalaki »

DimNaoussa

• Guest
Συμφωνώ με τον απόστολο, μάγκες εάν γίνεται στην νέα σελίδα να μπαίνουν όπως πριν τα 10 τελευταία ποστ, είναι πιο λειτουργικό κ πιο ξεκούραστο

+1 (Billy ποσες φορες το εχω πει? ? :P  :P χαχαχαχα)..και παιδια καντε κατι με το Live δλδ να μην συνεχιζει κατα κατω οταν μιλανε ολοι για ειναι κουραστικο να ανεβαινεισ πανω στην μπαρα να ξανακατεβαινεισ κτλπ..χανεισ και κομματια της συζητησης..αιντε τσακαλια μου..αντε billy μην μαμησω :P xaxaxaxax

mpougatsas

• Guest
Συμφωνώ κι εγώ πως η λίστα με τα 10 τελευταία ποστ ήταν πολύ χρήσιμη στην κεντρική και οτι πρέπει να επιστρέψει. Αν δεν γίνεται να υπάρχει μαζί με το λαιβ, ας μπεί μόνο ένα λινκ γι αυτό που θα τ ανοίγει σ άλλο παράθυρο.

Σχετικά με τη μπάρα στο λαιβ που κρύβει τα μηνύματα, αυτό γίνεται (σε μένα τουλάχιστον)μόνο όταν ανοίγω τη σελίδα με explorer, ενώ με firefox μου την βγάζει κανονικά στο κάτω μέρος.

Offline agraf

• Αλλαγή
ναι ρε παιδιά, είναι πολύ κουραστικό έτσι, να ψάχνουμε ένα ένα τα θέματα. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να επανέλθει στο παλιό στυλ

GeorgT

• Guest

Offline agraf

• Αλλαγή
Δεν βολεύει γιατί έχει μόνο τα ΜΗ αναγνωσμένα και δεύτερον πού είναι αυτό το λινκ?
Συχνά τα πιο σημαντικά και επίκαιρα θέματα είναι ΑΝΑΓΝΩΣΜΕΝΑ....

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
σου εμφανιζει καθε νεο μηνυμα σε οποιοδηποτε τοπικ.η εντολη ειναι πανω απο το χρονο συνδεσης σου στη σελιδα διαχρονικα πανω πανω
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Καντε το λινκ του georget σελιδοδεικτη και τελος

Offline agraf

• Αλλαγή
Ευχαριστώ, καλύτερα τώρα.
Ένα πρόβλημα παραμένει: άν θέλω να δω τα θέματα που είναι επίκαιρα και που έχω διαβάσει αλλά θέλω να συνεχίσω να τα διαβάζω πού τα βρίσκω; Θα πρέπει να τα ψάχνω ένα ένα και μάλιστα στοχευμένα;  

GeorgT

• Guest
αν το εχεις διαβάσει φεύγει, απο τη λιστα μεχρη να ποσταρει κάποιος νεο μήνυμα οποτε θα βγει στη λιστα τερμα πανω, ετσι ξεχωρίζεις κ τα 10 πάνω πάνω μην. σαν ποιο επίκαιρα!

Καντε το λινκ του georget σελιδοδεικτη και τελος

κ εγω πάντως ετσι το εχω  ;D ;D

Offline agraf

• Αλλαγή
ΟΚ, ευχαριστώ!!

apaoki13

• Guest
Έχω στείλει 3 pm από τη μέρα που επανήλθε το forum σε διάφορα μέλη και δεν φαίνονται στα σταλμένα παίζει να μην πήγαν;

Offline spinos_4

• Αλλαγή
σου βγάζει μια επιλογή από κάτω από εκεί που γραφεις το μήνυμα αν θέλεις να σου τα εμφανίζει στα απεσταλμένα η όχι
PAOK-Hersonissos (Kriti)