Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 36857 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Δεν τα έχεις αποθηκευμένα στα e mail σου;
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

JamaicaN

• Guest
Παντα αυτο το back-up με κανει ρομπα σαν πληροφορικο....

Οχι ρε τσακ....Ξερεις ποιο ειναι το θεμα..Νομιζω τωρα τα θυμαμαι αλλα ειμαι τρομερα μαλωμενος με την μνημη μου και φοβαμαι μελλοντικες απωλειες και θα χρειαστει να σας σπασω τα @@.....

JamaicaN

• Guest
και κατι αλλο, για να μην ψαχνετε οπου ναι στο φορουμ να βρεισκετε τα θεματα

εδω --->   http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?action=recent;start=0

ειναι παρομοιο με αυτο που ειχαμε στην κεντρικη!

LoGotHeTiS

• Guest
Θα λεγα τωρα τι εχει, αλλα εχε χαρη..

Το να πεφτει το επιπεδο του φορουμ απο καποια χαζα ποστ ή ακομα χειροτερα, τοπικς, για μενα ειναι αρνητικο και απορω που κανεις ακομα δεν εχει παρει την πρωτοβουλια να κανει κατι με το θεμα του ενλογω καλαμπουρτζη.

Αυτο το φορουμ διακρινεται για την σοβαροτητα των αποψεων των μελων του και τον σεβασμο αυτων απεναντι στην ομαδα, μεσα απο τις ενεργιες του καθε μελους ξεχωριστα, εστω και αν προκειτε για ενα απλο ποστ. Παντα σαν φορουμ κοιτουσαμε το καλο του ΠΑΟΚ και παντα ως μελη λειτουργουμε με κυριο μελημα αυτο. ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ.

Για μενα οποιος δεν μπορει να κατανοησει τα παραπανω, δεν εχει θεση σε αυτο το φορουμ. Σορυ αν ειμαι λιγο απολυτος, αλλα εγω τελευταια εχω ξενερωσει με την συμπεριφορα του ενλογω μελους και θεωρω πως δεν ειμαι ο μονος.

Το να βλεπω πχ επι ενα 3ιμερο το τοπικ του αμαφουλε στα πρωτα 10, δεν νομιζω να ειναι η καλυτερη διαφημηση για το φορουμ μας. Ποσο μαλλον αν καποιος μπηκε και μεσα σε αυτο για να διαβασει.

Πολλα μπορω να θυμηθω, αλλα νομιζω πως τα ξερετε ολα και δεν χρειαζεται να σας τα ξεναθυμησω.

Φιλικα παντα...

yg. Sorry για το οφτοπικ.... (ισως να επρεπε να τα πω στο τοπικ που ειχε φτιαξει καποτε για την παρτυ του. Εκει φτασαμε....)

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Συμφωνώ απόλυτα.Πλέον δεν είναι αστείο.Κάθε φορά που μπαίνω στο forum ξενερώνω.

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Γιατί δεν μετονομάζουμε το site σε metroworld.com? Σε όποιο θέμα του φορουμ και να μπω διαβάζω τις βλακείες του, πλέον έχει καταντήσει αηδία και το χειρότερο είναι ότι παρασέρνονται και άλλοι και απαντούν στο ύφος του. Και στην τελική γιατί τον ανεχόμαστε τόσο καιρό; Ούτε επιχειρήματα έχει ούτε σωστή ενημέρωση και άμα τον ζορίσεις το πολύ-πολύ θα πει και το θεϊκο "βαριέμαι να τα εξηγώ όλα". Μαρέσει κατά τ'άλλα που γκρινιάζετε για αυτούς που πάνε στο γήπεδο για χαβαλέ και έχετε εδώ καποιον που έγινε ΠΑΟΚ για πλάκα.

Offline savage republic

• Βασικός
+1
Αρκετά με τον αχαρακτήριστο.

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
δεν μπορω παρα να συμφωνησω κι εγω.

λεω εδω τη γνωμη μου, γιατι τα αυτοκολλητα μου δειχνουν ελλειψη σεβασμου προς τον Δικεφαλο Αετο. ουτε αλλοθρησκος θα τα καταφερνε τοσο καλα... και αυτο το βαζω πιο πανω απ'τις λοιπες προκλητικες μαλακιες που εχω διαβασει ανα διαστηματα.

trelos sporos

• Guest
+1 και απο μενα

Offline corrupt

• Αλλαγή
Στο τόπικ του handball, πρόσεξα στο γενικό πίνακα πάνω-πάνω ένα πινακάκι που έγραφε: προσεχείς εκδηλώσεις (ή κάτι παρόμοιο) και έγραφε ώρες και μέρες διεξαγωγής των επόμενων αγώνων, όπως στο γενικό πίνακα του φόρουμ... Τι μαγκιά είναι αυτή; Πρώτη φορά τη βλέπω. Θα καθιερωθεί γενικά στα επιμέρους τόπικς;

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Ναι σε κάθε σημαντική εκδήλωση θα υπάρχει απο εδώ και πέρα ενημέρωση στα τόπικ όπως και στο ημερολόγιο.
πχ η κοπή της πίτας σήμερα, ρίξε μια μάτια στο ημερολόγιο και θα καταλάβεις.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Πολύ ωραία, άντε να ανανεώνεται και λίγο πιο συχνά η TV και θα πετάει το φόρουμ!

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
1 χρονο τωρα στο φορουμ εχω μαλωσει με ενα ατομο μονο,δε πιστευω να ναι τυχαιο.Ολη την ωρα μαλακιες.Επιτελους κοψτον που θα λεγε κ ο θοδωρας
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Το συγκεκριμενο μελος θα κατσει στο κρεβατι του Προκρουστη. Ή θα ερθει στα μετρα του κρεβατιου ή θα του κοβουμε οτι περισσευει μεχρι να μας κουνησει μαντηλι

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Το λαιβ δεν μου ανανεωνεται ειτε με μοτζιλα ειτε με εξπλορερ. Στατικο. Μονο εαν πατησω ριφρεσ βλεπω τα καινουργια μηνυματα αλλα και παλι δεν ανανεωνεται αυτοματα. Καμια ιδεα γιατι?

π.σ. Αν και εχουνε περασει αρκετες μερες απο την αλλαγη προτιμω το παλιο στυλ που εμενε ουσιαστικα το ιδιο εδω και κανα τεσσαρι χρονια. (που ακομα και οταν αλλαξε ειχε τα 10 τελευταια μηνυματα αριστερα και το λαιβ δεξια) Δεν μπορω να συνηθισω το καινουργιο
                                   :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline tool4a

• Αλλαγή
Kαι γω έχω αυτό το πρόβλημα.Πάντως έχω βρεί την λύση.Πατάω ένα απ τα εικονίδια κάτω(εκεινα τα χαμόγελα) και ξεμπλοκάρει
το live και βλέπω κανονικά.
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
τί έκδοση έχεις;
Σιγουρέψου ότι δέχεσαι cookies και δεν έχεις μπλκάρει τα javascripts
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Kαι γω έχω αυτό το πρόβλημα.Πάντως έχω βρεί την λύση.Πατάω ένα απ τα εικονίδια κάτω(εκεινα τα χαμόγελα) και ξεμπλοκάρει
το live και βλέπω κανονικά.

Εισαι μεγαλος μπαγασας!!!

Παρεπιπτωντως κΑι τα μπισκοτακια τα δεχομαι και τα τζαβα ειναι ανμπλοκντ.

Ενιγουει θανξ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Suicidal

• Βασικός
Για το παλιό λάιβ είχες επιλογή να το ανοίγεις και μέσω τού φόρουμ σε νέο παράθυρο
πάνω ακριβός απο το απο το λίνκ Κανόνες Forum Rules

Το νέο λάιβ θα υπάρχει μόνο στην αρχική?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Μπορείτε να αποθηκεύσετε την σελίδα στον υπολογιστή και να την ανοίγετε  σε νέο παράθυρο σε αυτή τη διεύθυνση removed by Δικέφαλος.
Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω.
Πάντως όταν τελειοποιηθεί το live καλό θα είναι να υπάρχει η επιλογή που λέει ο BillYpoglwssioS

« Last Edit: January 24, 2009, 22:11:34 by ÄéêÝöáëïò »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Καλό είναι να ΜΗΝ ανοίγουμε το Live! σε νέα σελίδα καθώς έτσι ουσιαστικά φορτώνει τα ΠΑΝΤΑ δύο φορές για να τα εμφανίσει στην οθόνη μας, μία από την κεντρική του PAOKWORLD και μία από το νέο παράθυρο, δημιουργώντας προβλήματα "κολλήματος" και χρησιμοποιώντας περισσότερο bandwidth.

Συνεπώς δεν θα υπάρχει link σε νέο παράθυρο. Εκτός κι αν υπάρχει ΜΟΝΟ link σε νέο παράθυρο και δεν υπάρχει το live! στην κεντρική...

Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι