Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37327 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Easy man, μην μου εξάπτεσαι  :P :P.... Άποψή μου οτι θα ταν προτιμότερο να παραμείνουν στην κεντρική, πιο εύχρηστο έτσι για μας τους απόμαχους...... τώρα τα σχετικά συ τα ξες καλύτερα κ ο Δικέφαλος  ;)

Offline Suicidal

• Βασικός
Ελα βρε τζιέριμ, δεν εξάπτωμε, απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβός εννοείς τελικά.
Τι ήταν στην αρχική που δεν είναι άλλο ?

(Προσωπικά δεν την πολυ-δουλεύω την αρχική, ίσως γι αυτό να μην σε πιάνω)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Suicidal

• Βασικός
Επίσης τα 10 τελευταία πόστ μπορείς να τα δείς
στην αρχική του φόρουμ  στην Οπτιόν Στατιστικά
Εμφάνιση των 10 τελευταίων μηνυμάτων
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

CLUB LARISA

• Guest
Να χαρώ σε γιάβριμ, ρώτησα για αβούτο που πόσταρε ως αλλαγή ο Δικέφαλος http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,10006.msg242587/topicseen.html#msg242587. κ μιλάω κυρίως για τα 10 τελευταία ποστ της αρχικής....Just an idea man  ;)

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
CLUB LARISA,
όταν αλλάξαμε το design και βάλαμε στην κεντρική τα τελευταία ποστ με αυτόν τον τρόπο για πρώτη φορά, υπήρχε έντονη συζήτηση τότε για το νόημα του να μπορούν να βλέπουν τα μη-μέλη τα ποστ. Καλώς ή κακώς, δεν κρίνω.
Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι ότι γενικά κάθε αλλαγή που γίνεται ξενίζει, αλλά μετά από λίγο χρόνο θεωρείται το δεδομένο που δεν πρέπει να αλλάξει.
Μετά την αναβάθμιση λογισμικού του server (κι όχι της ιστοσελίδας) εάν ο κώδικας είναι συμβατός και δεν περιέχει τρύπες ασφάλειας θα συνεχίσουμε να τον χρησιμοποιούμε.
Άλλωστε χρησιμοποιούμε ακόμα τόσο τα τελευταία ποστ όσο και το Live!. Απλά απαιτούν 2 κλικ αντί για ένα.

Και για να σε απαντήσω και στην ερώτησή σου:
Τα παραπάνω θα συνεχίσουν να ισχύουν ανεξάρτητα με το πώς θα παρουσιάζεται η κεντρική σελίδα του PAOKWORLD. ;)

Serifis,
no comment.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

CLUB LARISA

• Guest
Ok man, ευχαριστώ για την επεξήγηση  ;)

GeorgT

• Guest
γιατι δεν βλέπετε τα τελευταια ποστς απο εδω:

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?action=unread

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
χαθηκε στην κεντρικη η επιλογη χρωματος, ενω το ειχα μονιμως στο ασπρο, μετα απο ενα refresh μαυρισε και δυσκολευομαι στην αναγνωση. αυτο εγινε λογω εργασιων στο site? η μηπως ειναι καπου αλλου και δεν το βρισκω?

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Γιάννη ελέγχω τον κώδικα, μέχρι το βράδυ θα είναι πάλι στη θέση του αν δεν έχει πρόβλημα.

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Να κάνω και εγω μια ερώτηση, πιθανόν να έχει απαντηθεί, αλλά έχω μπερδευτεί.
Με το Live, τι θα γίνει;; Θα ξαναμπεί;

Πάντως η γνώμη μου είναι οτί να φαίνονται τα τελευταία ποστ στη κεντρική, πέρα από χρηστικό, βοηθάει και στη συμμετοχή.
ΑΡχίΔια

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Το Live! λειτουργεί κανονικά...

northeagle_4

• Guest
το live υπαρχει απλα ανοιγει πλεον μονο σε ξεχωριστη σελιδα,αν πατησεις οπυδηποτε στο φορουμ αριστερα πανω στο PAOKWORLD Live! ή απλα το λινκ http://www.paokworld.com/paokworldboard/paokworld_live.php

συμφωνω στο θεμα συμμετοχης που εθεσες

DimNaoussa

• Guest
ρε μπιλλυ πριν ηταν ολα καλα και ωραια τα νεα τοπικ φατσα καρτα και τωρα θελει να ψαχνεις καθολου ευκολο...δλδ γτ να μεινει ετσι? ? επισης τα πμ μου διαγραφικαν...

DimNaoussa

• Guest
to avatar μου εξαφανιστηκε.....δικεφαλε το δεν θα χει ενδιαφερον δεν το εννοω ετσι ακριβως..εννοω πως πριν εβλεπες ποιες συζητησεις επερναν ''φωτια''(νεα τοπικ) ηταν καλυτερα.. ΄) . τωρα θελει ολοκληρη μανουρα για να τα βρεις..

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
κι εμενα σβηστηκαν τα περισσοτερα pm μου

Offline savage republic

• Βασικός
Εξαφανίστηκαν τα πμ μου. Επίσης συμφωνώ με τους παραπάνω για τα "θέματα-φωτιά".

DimNaoussa

• Guest
Αντε να δουμε το foroum που αγαπησαμε...dikefale και billy καντε την δουλεια σας με την ησυχια σας..μπορουμε να περιμενουμε..

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Δεν ξέρω ίσως επειδή το είχα συνηθίσει, ίσως επειδή είμαι τεμπέλης και βαριέμαι να ψάχνω (γι'αυτό έχω και πουλέν τον βαγγελή τον αρχι-τεμπέλαρο ;D) αλλά μου φαίνεται οτι το site έχασε πολύ σε λειτουργικότητα με το νέο του στήσιμο... Από την άλλη βέβαια, για να το αλλάξατε κάποιος λόγος θα υπάρχει αλλά αν δεν ήταν τεχνικό το ζήτημα δεν καταλαβαίνω την σκοπιμότητα της αλλαγής... Τέλοσπάντων, θα το συνηθίσουμε κι αυτό που θα πάει....(και μετά θα ξαναγκρινιάζουμε σε τυχόν αλλαγές στο μέλλον  :D)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

JamaicaN

• Guest
Δικεφαλε, προφανως, ισχυει σε πολλους αλλα χαθηκαν τα πμ...
Το θεμα ειναι οτι εκει ειχα πολλες χρησιμες πληροφοριες ειδικα για θεματα της Μουλτι Τιμ..

Υπαρχει περιπτωση να τα ξαναβρουμε, ή μπα?