Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37068 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
billy μην το κόβεις γιατί εγώ χρησιμοποιώ firefox
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
e τότε για όλα φταίει ο ZAPATISTA ! ! !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
billy μην το κόβεις γιατί εγώ χρησιμοποιώ firefox
Niente incontri....Solo scontri

Offline Suicidal

• Βασικός
e τότε για όλα φταίει ο ZAPATISTA ! ! !
;D

πέρα από την πλακα, κι εγώ δεν τις βλέπω,
με λίγα λόγια δεν έπιασαν τα links του zap.

Offline Suicidal

• Βασικός
αν βλέπετε αυτό το κόκκινο το pic που γραφει κάτι για Firefox , τότε 1000% έχει σχέση με τα Browser, μην με ρωτάτε ποιανού όμως !

Πάντως είναι απόλυτα σίγουρος ότι το Fototifo έχει τρελό κόλλημα με το IE....

Offline babis36

• Αλλαγή
Δικέφαλε γεια χαρα. Πως πανε τα πραγματα εκει επανω? Ρε Δικεφαλε δεν μπορω να διαβασω τα μηνυματα μου (κοινως δεν ανοίγει το link με τα μηνυματα).Τι τρεχει έχεις καμια αποψη?
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **

Ίσως θα ήταν καλό τα νέα και το forum να είναι στην ίδια σελίδα γιατί πολύς κόσμος (και εγώ) πολλές φορές περνάνε κατευθείαν στο Forum και παραβλέπουμε τα νέα.

BIANCONERO

• Guest
Αντε να κανω κ εγω ενα παραπονο...χρονια εχω  :P

Με το που αντικρυσα την εικονα του Νεου Φορουμ ενα κομματι που με ειχε αρεσει ιδιαιτερα ηταν αυτο που εγραφε τα επομενα παιχνιδια του ΠΑΟΚ σε ολα τα αθληματα...σημαντικοτατο ειδικα για τα δευτεροκλασσατα αθληματα (περα απο μπαλα κατα βαση αντε κ μπασκετ) σε σημειο ωστε να πεφτει το ματι του καθενος ....σημαντικο απο πολλες αποψεις, ευνοητοι πιστευω οι λογοι (για αυτο κ εγινε αλλωστε φανταζομαι)

Με λυπη μου ομως παρατηρω οτι το συγκεκριμενο κομματι ανανεωνεται σπανια με εξαιρεση το ποδοσφαιρο (ουτε καν το μπασκετ!!!!).

Αν δεν ειναι εφικτο να το χειριζεται καποιος το συγκεκριμενο θεωρω καλυτερο να βγει..ειναι κριμα να αναφερεται σαν επομενο παιχνιδι Μπασκετ ενα ματς που εχει 20 μερες που εγινε (!!) τα ιδια με το Χαντμπολ, για να μην αναφερω οτι το επομενο παιχνιδι του ΠΑΟΚ στο Βολλευ εγινε.....περσυ το Μαρτη!!!!!!  :o

Δειτε το λιγο ρε παιδια.........

Για αυτό το κομμάτι υπεύθυνη είναι η PAOK on TV Team.
« Last Edit: November 04, 2008, 21:58:25 by tsakalaki »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Μηπωσ το ατομο που 'μετραει  αστερια' πρεπει να δεχτει ενα ΜΠΑΝΑΚΙ?Λιγο βρωμαει. .δε ξερω αλλα σορρυ κιολασ βραδιατικα

mpougatsas

• Guest
δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο τόπικ αλλά δεν μπορώ να ποστάρω φωτογραφίες στα ποστ μου.. μπορεί να μου απαντήσει κάποιος για το πως γίνεται;;
 πηγαίνω στο εισαγωγή εικόνας, πατάω αντιγραφή στην εικόνα και μετα όταν πάω να κάνω επικόλληση δε μου βγάζει την επιλογή.. μήπως κάνω κάτι λάθος;

edit: OK το βρήκα στις συχνές ερωτήσεις
« Last Edit: November 14, 2008, 01:21:00 by mpougatsas »

Offline maria-mtb

• Βασικός
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΑΝΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!

Και εγώ θα έλεγα αλλά έχε χάρη.............................

Γράψε ότι θέλεις Μαρία, εγώ εδώ θα είμαι και αν ξεφύγεις θα τα σβήσω.

Μπορείς φυσικά να ποστάρεις και εδώ http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,4496.msg228988.html#new  για να λυθούν οι απορίες σου.

ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ Κ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΙΕΡΑ Κ ΠΟΛΥΤΙΜΑ...ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ! ΔΙΟΛΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ Κ ΙΕΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΡΕΜΟΥ!  ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ Κ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ!
Aσε που μου έβαλες αυτήν την κίτρινη παπαριά λες και ειμαστε φορουμ του ρούλη πάνω από το ωραίο κωλαράκι και μου χαλάς την εικόνα!
« Last Edit: November 14, 2008, 15:47:29 by maria-mtb »

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Μαρία,

ξαναδιάβασε τους κανόνες και ειδικότερα το άρθρο 6.
Ο tsakalaki σωστά έπραξε και τροποποίησε την δημοσίευσή σου.

Χωρίς να θέλω να φανώ υπερβολικός, το να καταριέσαι κάποιον να πεθάνει (μαζί με το σόι του) είναι ένα πράγμα, το να το γράφεις ένα δεύτερο, το να το πιστεύεις και να το υπερασπίζεσαι ένα τρίτο, το μίσος όμως που πηγάζει από τέτοια κατάρα δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από το PAOKWORLD βάσει οπαδικών κριτηρίων.

Συνεπώς προσβλητικά/προκλητικά ποστ θα τροποποιούνται από τους διαχειριστές του PAOKWORLD.

Ευχαριστώ για την κατανόηση
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Προτεινω να μπει εστω και για 5 μερες ενα banneraki καπου η στο φορουμ απο πανω η στην κεντρικη και να λεει σαν υπενθυμιση
ΤΕΡΜΑ ΤΑ GREEKLISH!
ωστε να το βλεπουν μερικοι ΄΄ξεχασιαρηδες΄΄ η καποιοι που απλα δε το ξερουν
επισης γλιτωνετε κοπο εσεις σαν mod απο το να διορθωνετε ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ μερικους
επισης υπαρχει καλαισθησια και ομοιομορφια στο φορουμ
ευχαριστω  :)

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Δασκαλος-4 θα με συγχωρέσεις ελπίζω αλλα δεν αντέχω στον πειρασμό να κάνω το παρακάτω σχόλιο:
Είναι δυνατόν να προτείνουμε να τοποθετηθεί η υπενθύμιση ΤΕΡΜΑ ΤΑ GREEKLISH! σε banneraki ?  :-\ ;D

Τι να κανω διαβάζω όλα τα άσχετα τόπικς απο χτες να ξεχαστώ. Αλλα δε μετανιώνω γιατι έκανα απιστευτο κέφι τις συνταγές στο "Η μπάλα περνάει απο το στομάχι"

ΠΑΟΚ γερά... 

Offline ved

• Αλλαγή
σεριφης και μαρια γιατι φαγανε ποινη? ποιος την εριξε?

και οχι γενικη απαντηση παρακαλω αλλα συγκεκριμενα τι κανανε.

καλο ειναι και οι ποινες να αναφεροντε καπου να ξερουμε τι γινεται.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ανεξάρτητα από την αιτία, είναι απαράδεκτο να τρώνε ποινές μέλη του φόρουμ για εξύβριση κλπ. και ο κάθε καυλωμένος αλλόθρησκος να κάνει ό,τι γουστάρει... οκ, απαντήσεις πήρε και ο γαυράκος και θα πάρει και ο οποιοσδήποτε, από όλους εμάς, αλλά ήμαρτον ρε παιδιά... Να αρθεί πάραυτα η ποινή των Μαρία, Σερίφη και να λείξει η παρεξήγηση, κρίμα να μανουριαζόμαστε μεταξύ μας, ειδικά τη στιγμή που η ομάδα μας τα πηγαίνει περίφημα...  :(

LoGotHeTiS

• Guest
Αν θέλετε την γνώμη μου , διαφωνώ κάθετα με το "υπό σιγή" , γενικά και όποτε είχε χρησιμοποιηθεί.Αν μπει κανάς αλλόθρησκος τον κάνεις ένα ban και τελειώνει το θέμα , αλλά για ΠΑΟΚτσήδες και πόσο μάλλον παλιά μέλη είναι λάθος να χρησιμοποιείτε το "υπό σιγή"

Και για το κίτρινο σπυρί έχω τις ενστάσεις μου , γιατί θεωρώ ότι δεν προσέφερε στο forum και θα προσέφερε πολύ περισσότερο ένα pm σε αυτόν που ξεφεύγει παρά τον να το χαρακτηρίζεις για κανα μήνα "τον ψωριάρη του forum"..Πόσο μάλλον όταν έχουμε την εμπειρία ότι αυτό δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα.

Όλα αυτά τα γράφω για να συζητηθούν από τα μέλη και χωρίς να ρίχνω μομφή σε κάποιον mod που όπως έγραψα και στο live χρήστες είναι σαν και εμάς που ανέλαβαν το δύσκολο έργο να κρατήσουν το forum σε ένα επίπεδο.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Συμφωνώ απολύτως με το Λογοθέτη.

MetroStar

• Guest
Kι εγώ συμφωνώ.

fatal_invasion

• Guest
Προσωπικά διαφωνώ, το πμ και η προειδοποίηση είναι το σπυρί.Σιγά την τιμωρία.Δεν είναι αναγκασμένος ο mod να θυμάται ποιος έχει πει και τι για κάθε άτομο ξεχωριστό.
Βλέπει κατευθείαν ότι παλιά είχε φάει σπυρί και έτσι πλέον προσέχει περισσότερο.Τουλαχιστον αυτό φαντάζομαι ότι γίνεται,και για λόγους ευκολίας.

Τώρα όσο για το ψωριάρης του φόρουμ.Ε εντάξει,δεν είμαστε παιδιά δημοτικού-γυμνασίου,άλλοι είναι 30 φεύγα. Το σπυρί είναι προειδοποίηση.ούτε ότι κάποιος είναι πιο βλάκας,ούτε λιγότερο ΠΑΟκτσής ούτε τίποτα(δε λέω ότι είπατε κάτι τέτοιο,απλά δε καταλαβαίνω την έκφραση ψωριάρης).Απλά δε τήρησε κάποιους κανόνες.

Ούτε σε ρεζιλεύει ούτε τίποτε.