Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37143 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Καμμία ανανέωση στα "νέα από τα ΜΜΕ" θα πέσει; Γιατί δεν μπορώ να βλέπω πάλι για την πώληση του οικοδόμου. Πέρασε σχεδόν μήνας από τότε.

legones

• Guest
Θα ηθελα να ρωτήσω κατι ?
Ειναι εφικτο με καποιο τροπο να μπορω να κλειδώσω ή να μην επιτρεψω την εμφανιση καποιων τόπικ. Το λέω αυτο διοτι πραγματικα μερικα τοπικ με εχουν κουρασει και δε θελω ουτε να τα βλεπω οταν παταω "Εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από την τελευταία επίσκεψη".
Αλλα οταν βλεπω δημοσιευσεις ειναι αδυνατον να μην μπω στο πειρασμο να τα κοιταξω.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Τέτοια επιλογή δεν υπάρχει.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Κάτι έγινε σήμερα και όλοι ελληνικοί χαρακτήρες που έχω στα προσωπικά μου μηνύματα, φαίνονται με φατσούλες που έχουν το ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι και ερωτηματικά.
HuhHuh?? Huh Huh? Huh ?? HuhHuh ?? Huh?? ?? Huh HuhHuh?? Huh HuhHuh?? ?? Huh HuhHuh. Huh Huh HuhHuh? ?? HuhHuh HuhHuh ?? Huh?? Huh Huh? HuhHuh?? Huh? Huh?? ?? ?? HuhHuh.

Τι παιζει? Μπας και χάλασε σε κάποια αναβάθμιση ή τίποτα άλλο?
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
όντως τα ελληνικά στα μηνύματα έχουν πρόβλημα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Καμμία ανανέωση στα "νέα από τα ΜΜΕ" θα πέσει; Γιατί δεν μπορώ να βλέπω πάλι για την πώληση του οικοδόμου. Πέρασε σχεδόν μήνας από τότε.

+1, και για ποσο ακομα θα "φτανει" ο Μπακαγιοκό στην Θεσσαλονικη?  :)
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

pasquale

• Guest
Καλησπερα, ειμαι καινουριος εδω και δεν το πολυχειριζομαι καλα το site. Aπλως θα ηθελα να πληροφορησω καποιον admin πως εχω πολλα και σημαντικα αποκομματα εισητηριων , αποκομματα που φερνουν ανατριχιλα σε οποιον εχει ζησει εκεινες τις στιγμες. Μιλαμε για Βερονα για Ναπολι για Κνορ ημιτελικος στο μπασκετ για Φ4 στην Αθηνα για 6-1 στις Σερρες και πολλα αλλα. Ας μου στειλει mail καποιος να μου πει τον τροπο που θα τα προωθησω.
Αυτα

Offline diegito4

• Αλλαγή
κοιτα τα πμ σου pasquale

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Να προτεινω κατι ως μελος του forum;
Στον κανονισμο εκτος απο τον σεβασμο στις πολιτικες αντιληψεις πρεπει να βαλετε και αλλο ενα αρθρο το οποιο ειναι ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ:
Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ!
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ-ΕΘΝΟΣ-ΦΥΛΟ-ΗΛΙΚΙΑ κτλ.
Εκτος και αν σε αυτο το forum δεν αναγνωριζουμε το δημοκρατικο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

makptol

• Guest
γινεται με σεβασμο οταν σε σεβονται και οι αλλοι οταν στο συνταγμα τους ομως εχουν σαν στοχο επιθυμια την εδαφικη
επεκταση στην λεγομενη Μακεδονια του Αιγαιου και θεωρουν πρωτευουσα τους την Θεσσαλονικη πως να τους
σεβαστεις και ολα αυτα ειναι επισημα διατυπωμενα και ανεξαρτητα ποιο κομμα ειναι στην εξουσια ειναι επισημη επιδιωξη τους.........

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Στον κανονισμο εκτος απο τον σεβασμο στις πολιτικες αντιληψεις πρεπει να βαλετε και αλλο ενα αρθρο το οποιο ειναι ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ:
Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ!
Εκτος και αν σε αυτο το forum δεν αναγνωριζουμε το δημοκρατικο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Υπάρχει ήδη τέτοιο άρθρο:

8.6 Τα μέλη καλούνται να σέβονται την Ελλάδα και τον Έλληνα, αλλά και όλα τα άλλα κράτη και έθνη. Δημοσιεύσεις που δεν έχουν σχέση με συνθήματα του ΠΑΟΚ και που βρίζουν, χλευάζουν, συκοφαντούν κτλ έθνη και χώρες δεν είναι επιτρεπτά.

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
γινεται με σεβασμο οταν σε σεβονται και οι αλλοι οταν στο συνταγμα τους ομως εχουν σαν στοχο επιθυμια την εδαφικη
επεκταση στην λεγομενη Μακεδονια του Αιγαιου και θεωρουν πρωτευουσα τους την Θεσσαλονικη πως να τους
σεβαστεις και ολα αυτα ειναι επισημα διατυπωμενα και ανεξαρτητα ποιο κομμα ειναι στην εξουσια ειναι επισημη επιδιωξη τους.........

+1
Niente incontri....Solo scontri

Offline petran4

• Αλλαγή
Eγω ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι διαγραφηκαν τα σχολια μου περι βαλκανικης λιγκας,τι στιγμη που δεν αναφερθηκα σε πολιτικα κομματα πολιτευματα και εθνη και αντιληψεις.ισα ισα που θελω να προστατεψω την ομαδα και τους συνοπαδους μου απο τυχον παρατραγουδα.Αλωστε το προβλημα το βλεπουμε μπροστα μας καθυμερινα.και εχει φυσικα σχεση με τον ΠΑΟΚ μας.Ενοειτε πως συμφωνω με τους ποιο παραπανω συνοπαδους μου.
Υ.Γ Τα σκοπια δεν υφιστανται ως εθνος αλλα ως κρατιδιο.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline petrov

• Αλλαγή
Τα Σκόπια ασφαλώς και ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ως έθνος, με την έννοια μιας κοινής παράδοσης (έστω και μόνο μεταξύ του λεγόμενου σλαβομακεδονικού πληθυσμού), υπάρχει ενάμισι εκατομμύριο κόσμος που δένεται με μία κοινή γλώσσα, και το να λέμε ότι δεν υπάρχουν δεν αποτελεί λύση. Το πρόβλημα είναι στον τρόπο με τον οποίο νοηματοδοτούν το έθνος τους ως συνέχεια του αρχαίου μακεδονικού πολιτισμού, κάτι το οποίο δεν έχει σύνδεση ιστορική ούτε γλωσσική. Και ασφαλώς δεν είναι ΚΡΑΤΙΔΙΟ αλλά κράτος, δεν είναι δυνατόν να ονομάζουμε μειωτικά "κρατίδιο" μια χώρα 2 εκατομμυρίων κατοίκων, αλήθεια θα μας άρεσε να αποκαλούν την Κύπρο που έχει κάτω από το μισό πληθυσμό "κρατίδιο"; Ή πάλι την Σλοβενία που έχει ακριβώς τον ίδιο πληθυσμό, θα την αποκαλούσαμε κρατίδιο;

Offline rebelpappous

• Αλλαγή

8.6 Τα μέλη καλούνται να σέβονται την Ελλάδα και τον Έλληνα, αλλά και όλα τα άλλα κράτη και έθνη. Δημοσιεύσεις που δεν έχουν σχέση με συνθήματα του ΠΑΟΚ και που βρίζουν, χλευάζουν, συκοφαντούν κτλ έθνη και χώρες δεν είναι επιτρεπτά.
Δεν θελω να το συνεχισω αλλα θα πω κατι τελευταιο:
με αυτο που λες δειχνετε εσεις που ειστε υπευθυνοι του forum οτι δεν σεβεστε τον κανονισμο.....γιατι οταν αφηνετε καποιους να μιλανε για "γυφτοσκοπιανους" και οτι "θα παμε σκοπια να τα κανουμε πουτανα" και αλλα τετοια αλλα αντιθετως σβηνετε τα σχολια καποιου που αντεδρασε ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ και τους ειπε να αφησουν εξω απο τον ΠΑΟΚ τις αντιληψεις τους και να μην χρησιμοποιουν την ομαδα ως οχημα..........και αυτο εχει ξαναγινει με τους τουρκους εχοντας αφορμη τον κουτλουαι.............
τελοσπαντων εγω δεν περιμενω τιποτα απλως προσπαθω να "ξεγυμνωσω" καποιους οπως το τσακαλακι που με το σχολιο του.....εκδηλωθηκε...........
ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ!

CLUB LARISA

• Guest
sosta rebelpappoys....Όχημα όμως η ομάδα γίνεται κ απ αυτούς που γράφουν στις προτομές της Βέροιας Antifa κ κολάνε κ κανα ΠΑΟΚ απο κάτω να χαμε να λέγαμε.....
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε Χρυσαυγίτης ούτε Αναρχικός

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Πάντως σε ευχαριστω που με ξεγυμνωσες  παππού σε όλο το φόρουμ, όσοι με γνωρίζουν ελπίζω να καταλαβαίνουν.

Τώρα που είδες εσύ να άφησα σχόλια περι γυφτοσκοπιανών μέσα στο φόρουμ, η που είδες οτι δεν κράτησα ισες αποστάσεις στην υπόθεση κουτλουαι είναι άλλο θέμα.

υγ. Γράψε μου όμως σε παρακαλώ ποιο σχόλιο έκανα, ώστε να μην ξεγυμνωθω και την επόμενη φορά.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Δεν θελω να το συνεχισω αλλα θα πω κατι τελευταιο:
με αυτο που λες δειχνετε εσεις που ειστε υπευθυνοι του forum οτι δεν σεβεστε τον κανονισμο.....γιατι οταν αφηνετε καποιους να μιλανε για "γυφτοσκοπιανους" και οτι "θα παμε σκοπια να τα κανουμε πουτανα" και αλλα τετοια αλλα αντιθετως σβηνετε τα σχολια καποιου που αντεδρασε ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΑ και τους ειπε να αφησουν εξω απο τον ΠΑΟΚ τις αντιληψεις τους και να μην χρησιμοποιουν την ομαδα ως οχημα..........και αυτο εχει ξαναγινει με τους τουρκους εχοντας αφορμη τον κουτλουαι.............
τελοσπαντων εγω δεν περιμενω τιποτα απλως προσπαθω να "ξεγυμνωσω" καποιους οπως το τσακαλακι που με το σχολιο του.....εκδηλωθηκε...........
ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ!

Ρε φίλε ό,τι νά'ναι και με το συμπάθιο...
Βγαίνεις και γράφεις να προσθέσουμε άρθρο στους κανόνες όταν υπάρχει ήδη τέτοιο άρθρο.
Τώρα βγαίνεις και λες ότι αφήνουμε χαρακτηρισμούς να περνάνε και ότι έτσι εκδηλωνόμαστε.
Ονομάζεις μάλιστα moderator που κλέβει χρόνο από την προσωπική του ζωή για να κάνει την νταντά σε μερικούς, ενώ βλέπεις ότι ο άνθρωπος δεν σταμάτησε να υπενθυμίζει τους κανόνες...
Αυτό που κάνεις είναι απαράδεκτο, γράφεις ανεύθυνα.
Εάν κάτι δε σε αρέσει να πατάς το link "αναφορά στον συντονιστή." Όταν μπορέσει κάποιος θα επέμβει.

Παρακαλώ να επανέλθουμε στο θέμα του τόπικ μας...

apostolos

• Guest
Πάντως σε ευχαριστω που με ξεγυμνωσες  παππού σε όλο το φόρουμ, όσοι με γνωρίζουν ελπίζω να καταλαβαίνουν.

Τώρα που είδες εσύ να άφησα σχόλια περι γυφτοσκοπιανών μέσα στο φόρουμ, η που είδες οτι δεν κράτησα ισες αποστάσεις στην υπόθεση κουτλουαι είναι άλλο θέμα.

υγ. Γράψε μου όμως σε παρακαλώ ποιο σχόλιο έκανα, ώστε να μην ξεγυμνωθω και την επόμενη φορά.

Den eipe esena re  :D. Kapoion allon ennoei kai egrapse apla th leksh tsakalaki ws xarakthrismo, oxi to melos tsakalaki....Pote prolabes kai apanthses...!

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **

Auto akrivws lew kai egw
O PAOK ANHKEI SE OLOUS!!!
Niente incontri....Solo scontri