Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37367 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MetroStar

• Guest
Συμφωνώ κι εγώ με τους προλαλήσαντες.Είναι πολύ ακομψο αυτό που γίνεται και παραπέμπει σε άλλες καταστάσεις...

Argonath4

• Guest

Μισθωτός είσαι ρε φίλε;;;

Auto pws to kovete ??

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Οι λόγοι κάθε προειδοποίησης αναφέρονται στο ποστ στο οποίο γίνεται η προειδοποίηση.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Epeidh ************* edw mesa exoume diktatoria.oyyyy dikefale ouuuu
m aresei poy rwtate kiolas
ksupnhse o ***************************************** kai tou ftaei o zagor kai h twrinh dioikhsh
to thema einai PWS thn ekfrazeis thn apopsh sou
to thema einai na mhn eirwneyesai sta moutra alla melh

eidate pws fainetai otan eirwneyesai?koitaxte ti grafw kai pws to grafw.tha mporousa na to grapsw kosmia, etsi den einai.alla egw eirwneyomai.toso apla

Edit Capricorn

Εχεις δίκιο σε ό,τι λες περί ειρωνίας αλλά ακόμη και έτσι κάποια λόγια ακούγονται άσχημα
« Last Edit: June 23, 2008, 17:33:15 by Capricorn »

Offline lostre

• Κερκίδα
  • *
    • alogos
Και έγω ειμαι αντίθετος με την σίγη αλλά αλλο να είσαι αντίθετος σε κάτι επιχείρηματολογωντας και κάνοντας
αντιπρότασεις και αλλο να είσαι αντίθετος σκέτο απλά και μόνο να δημιουργείς εντύπωσεις .

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
δ¨ασκαλε το ποστ σου είναι απαράδεκτο φίλε
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
δεν πιανεις το νοημα ομπελους.επιτηδες το γραψα ετσι.ξαναδιαβαστο

Offline dave

• Αλλαγή
απο οσο μπορω να δω εφαγε το warning επειδη δεν εδειξε σεβασμο στη διοικηση. αυτος ειναι ο λογος που δινει ο Δικεφαλος νομιζω. κ αν εχω δικιο ειναι λυπηρο

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Λυπηρό είναι το πώς εκφέρεται εναντίον της διοίκησης και όχι το καθεστώς της "ποινής" του. Το "κρίμα" δεν πάει καθόλου στα μέσα καταστολής που αναγκάζεται να επιστρατεύσει το site αλλά στο γεγονός ότι τέτοιοι άνθρωποι καταφέρονται με αυτόν τον τρόπο και τόσο αναίτια εναντίον της διοίκησης. Εγώ το λέω ανοιχτά και πείτε μου ό,τι θέλετε. Συμφωνώ και με σιγές και με banαρίσματα και με τα πάντα. Έχουνε γίνει τα νεύρα μας τσατάλια τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα και το κακό έχει παραγίνει. Δεν απαγορεύεται επ' ουδενί η διαφωνία, το θέμα είναι ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΦΙΜΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή

Dani na se rwtisw me olo ton sevasmo...

Edw einai PAOKworld i' ZagorakisWorld? Ti ennoeis oti katafer9ike enantion tis dioikisis kai opote efage kitrini? Re pate kala? Diladi pleon oi PAOKtsides einai Zagor kai anti-Zagor? Ela panagia mou...Sta forum o ka9enas grafei tin apopsi tou. Ama afto den aresei se kapoious oi opoioi exoun diaforetiki apopsi tote iparxoun dio epiloges:
a) na iparksei antistoixi epixeitrimatologia pou na stirizei to anti9eto
b) na exoume mia apopsi kai na pistevoume oti iparxei dimokratia

Diladi egw pou eimoun anti9etos me tin pwlisi tou oikodomou kai sou parataksw mia epixeirimatologia pou 9a dikaiologei tin apopsi mou 9A FAW BAN??
« Last Edit: June 23, 2008, 16:10:56 by tsakalaki »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

northeagle_4

• Guest
εγω στα ισια στο λεω δεχομαι ολες τις αποψεις αλλα λασπολογια,αβασιμες κατηγοριες,μη αναπτυξη των επιχειρηματων,μη αποδειξη των οσων λεγονται και δημαγωγια δεν την δεχομαι.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
το θέμα είναι ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΦΙΜΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ

Αυτό το "ΠΩΣ" έχει τόνο.
PAOKWorld είναι εδώ και ξέρεις ότι το ξέρω καλά.
Δεν διαχωρίζονται οι ΠΑΟΚτσήδες σε Ζαγορακικούς και μη όπως και όυτε σε Santos και anti-Santos ή οτιδήποτε άλλο.
Εγώ είμαι υπέρ της διαφωνίας (οξύμωρο αυτό) και υπέρ της σωστής αντιπαράθεσης απόψεων αλλά δεν μπορώ το διδακτικό και "ξέρω-παραπάνω-από-εσάς" ύφος και δεν δέχομαι να απαξιώνονται άνευ λόγου και αιτίας κατά σειρά σημασίας
1ον) Άνθρωποι που πασχίζουν για το καλό αυτού του συλλόγου όπως είναι η διοίκησή μας και
2ον) Άνθρωποι που πασχίζουν για αυτό το site και αφιερώνουν ώρες ολόκληρες από την καθημερινότητά τους για αυτό.

Ξαναδές αυτά που έχει γράψει και πες μου αν δεν δείχνει ασέβεια προς αυτές τις δύο κατηγορίες ατόμων. Σου ξαναλέω εγώ είμαι υπέρ της επιχειρηματολογίας όπως και εσύ, αλλά πού την είδες την επιχειρηματολογία? Εγώ βλέπω λάσπη, λάσπη, λάσπη...

Υ.Γ. Ειλικρινά δεν έχω καμιά διάθεση να "μαλώσω' μαζί σου GkaZ. Απλά κατάλαβε ότι δεν επιδιώκω ποτέ όλοι να συμφωνούμε. Το θέμα είναι πώς εκδηλώνει ο καθένας τη διαφωνία του. Εσύ μπορεί να επιχειρηματολογείς, αλλά άλλοι δεν το κάνουν. Αυτά

Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

BIANCONERO

• Guest
Συμφωνω...
Μπορω να δεχτω την αποψη: "Δεν ηθελα να πουληθει ο λαζαρος για..αυτο και για...αυτο" αλλα οχι το "αρχισαν οι περιφανες πωλησεις..".

Υπηρχαν ατομα που δεν τους αρεσε η μεταγραφη Ιβιτς αλλα εξεφρασαν μια φορα τη διαφωνια τους με επιχειρηματα και αλλοι που δεν βαριουνταν να γραφουν 3 μερες "τι μας εφερες ρε Βρυζα το παρταλι και τι ετρεχες στις Ιταλιες αν ειναι να μας φερνεις αχρηστους απο τη γειτονια μας!"

Οποιος καταλαβαινει την διαφορα και κυριως τι προκαλει (και στο Φορουμ και στον Π.Α.Ο.Κ.) η μια αποψη και τι η αλλη... εχει καλως!
Ενας που θελει να εκφρασει μια αντιθεση (θεμιτο) θα χρησιμοποιησει τον πρωτο τροπο, αυτος που θελει να δημιουργησει προβληματα τον δευτερο! και ΑΝ μιλαμε για αποδεδειγμενα ΠΑΟΚτσηδες τοτε δεν δεχομαι να δημιουργουν με τον τροπο τους προβληματα σε μια διοικηση που παλευει για το καλο και το νυκοκυρεμα του συλλογου αλλα και δεν νιαζονται για το αν θα κανουν το φορουμ Μπουρδελο!!

Παρολο που η ερωτηση δεν ηταν προς εμενα..και παρολο δεν ειμαι απο τους συντελεστες του σαιτ, ειπα να πω τη γνωμη μου με αφορμη τα κωμικοτραγικα που εγιναν τον τελευταιο καιρο και τα περι "δημοκρατικων δικαιωματων " του καθενος..

Αν παλι καποιοι δεν καταλαβαινουν την εννοια των ορων "δημοκρατια" η "δικαιωμα" και τα μπερδευουν τοτε καλο ειναι να ανοιξουν κανα λεξικο!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
h gnomi mou:
ginetai mia prospatheia apo ton teo kai to team na eksigianthei h omada
kalos h kakos (kai se opoion aresei) tetoia dioikisi PARAKALOUSAME na erthei kai na analavei tin omada
tora, an kapoioi idiotes h' sillogoi theloun na dixasoun ton kosmo tou PAOK pros ofelos tous tote den menei para mia lisi, ton boulo h' allios ban, sigi, opos thelete pesteto.

p.s. exo faei kai kitrinismo kai svisimo se post mou oson afora politika kai ethinika themata, mporei na nevriasa ktl alla pleon otan leme o PAOK pano apola, PREPEI kai na to ennoume.
p.s. o sigkekrimenos tipos proothouse sto site tis idees kai apopseis tou melva (melva: trexa gireve dld)
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline dave

• Αλλαγή
αδερφε north και γω δεχομαι καποια πραγματα και δε δεχομαι καποια αλλα, γιαυτο και αντιδραω σε καποια ποστ. κ για μενα αυτα που ειπωθηκαν ειναι κατακριτεα. απο τα μελη του φορουμ ομως οχι απο τους μοντς. δε μπορει καποιος να παιρνει προειδοποιηση επειδη δεν εδειξε σεβασμο στη διοικηση ζαγορακη! αλοιμονο, αυτα τα πραγματα φερνουν αλλα στο μυαλο...

αν καποιος δε δειξει σεβασμο, απλα θα τα ακουσει απο τα αλλα μελη. το φορουμ αυτο εχει ενα επιπεδο, δε κινδυνευει να γινει φορουμ του μετροπολις απο την προπαγανδα 1-2 ατομων. δε χρειαζονται λοιπον τετοια ασχημα μετρα για μενα...

@Dani-4, ειμαστε σε οπαδικο φορουμ δε μπορουμε να περιμενουμε τα ποστ να γραφονται απαλλαγμενα απο συναισθημα, σε ακαδημαϊκο επιπεδο. το ποστ του damned για το οποιο εφαγε τη προειδοποιηση, δε διαφερει σε υφος απο χιλιαδες αλλα ποστ. απλα η διαφορα ηταν οτι το υφος το οποιο κατα κορον χροσημιποιοειται σε αλλα θεματα (αγωνιστικα, σαντος, κλπ) χρησιμοποιηθηκε για να εκφρασει δυσαρεσκεια για τη διοικηση ζαγορακη. λες λοιπον και διαπραχθηκε το απολυτο αμαρτημα!!

τι να κανουμε και αυτη αποψη ειναι...και αν γραφεται απο υστεροβουλια η εκφραζει οντως τη σκεψη του μελους, δε μπορειται να το ξερετε 100% εσεις. καλυτερα λοιπον να μην υπαρχουν τετοιες επεμβασεις.

αν δε δειχνει καποιος σεβασμο σε πραγματα που τα υπολοιπα μελη θα το βαλουν στη θεση του. απαγορευσεις τετοιες νομιζω δε χρειαζονται.

Diego-4

• Guest
Συμφωνω...
Μπορω να δεχτω την αποψη: "Δεν ηθελα να πουληθει ο λαζαρος για..αυτο και για...αυτο" αλλα οχι το "αρχισαν οι περιφανες πωλησεις..".

Τα είπες όλα σε μία σου πρόταση αδελφέ...Για να υπάρξει φωτιά , καπου υπήρξε και το φυτίλι..Είσαι άψογος.
« Last Edit: June 23, 2008, 16:43:06 by Diego-4 »

northeagle_4

• Guest
Dave φιλε μου ειμαι οτελευταιος που θα φιμωσει καποιον αλλα και ο πρωτος που θα απαιτησει απο καποιον να μιλαει υπευθηνα και με σοβαροτητα

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
προς dave, αλλά και προς όλους τους φίλους της παρέας μας:

δουλειά των moderator είναι να φροντίζουμε στο forum να υπάρχει ένα ήρεμο πλαίσιο συζήτησης έτσι ώστε τόσο εσύ όσο και όλοι οι άλλοι να μπορούμε να συμφωνήσουμε και να διαφωνήσουμε κόσμια.

Οτιδήποτε δημιουργεί ένταση λόγο του μη σεβασμού είναι κατακριτέο από όλα τα μέλη όπως σωστά λες. Αυτό που δε λες όμως είναι ότι μέλη είναι και οι συντονιστές. Και δουλειά των συντονιστών είναι να προστατέψουν το forum.

Συνεπώς, δεν ενδιαφέρει ΚΑΝΕΝΑΝ να μπαίνει και να διαβάζει τον dave "να βάζει στη θέση του το τάδε μέλος".
Αντίθετα μας ενδιαφέρει ΟΛΟΥΣ μας να μπαίνουμε στο forum και να μη χρειάζεται να μπει στη θέση του κανείς.

Αυτό το forum χτίστηκε πάνω στον χρυσό κανόνα του "καλύτερα 50 μέλη ενεργά παρά 500 μη ενεργά" και έτσι θα συνεχίσει. Τα μέλη που σκοπό έχουν να μετατρέψουν το forum σε χώρο ανταλλαγής χαρακτηρισμών για να γυρίσουμε σε συζητήσεις ραδιοφωνικού τύπου για εμάς θεωρούνται ανενεργά μέλη.

Οι moderators θα έχουμε μηδενική ανοχή σε οτιδήποτε προσβάλει άλλα μέλη, προσβάλει το επίπεδο του forum και αρνείται να συμμορφωθεί με τον απλό κανόνα του αλληλοσεβασμού.

Το παραπάνω δεν είναι διαπραγματεύσιμο.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

GeorgT

• Guest
Καλα στην περίπτωση του μετροσταρ, απορώ πως δείξατε τόσο μεγάλη ανοχή. Ενταξη είχε ενα ελαφρυντικό της ηλικίας το παλικαριά αλλά μας τα εκανε τσουρέκια αυτες τις μέρες!!

Edit Δικέφαλος:
Φίλε δε θα ήθελα να σχολιάσω συγκεκριμένα μέλη δημόσια, δεν είναι ούτε σωστό ούτε τίμιο.
Θεωρώ ότι οι moderators αντιδράσαμε όσο πιο σωστά μπορούσαμε.
« Last Edit: June 23, 2008, 17:01:53 by ÄéêÝöáëïò »