Author Topic: Κριτική-Παράπονα-Συμβουλές προς τους Moderators( για το FORUM )  (Read 37059 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Ginetai na mpei RSS feed gia ta teleutaia 8emata?

Offline Suicidal

• Βασικός
basika epeidh o dikefalos exei 3epato8ei me ton kodika kai ta script,
kai poio basika exoun xa8ei ta ixnh tou mallon se kapoia paralia............  8)
dyskola ta pragmata pros to parron.

poly kalh idea, alla den 3erw kan kata poso einai efykto,
an kai den nomizw na mh.

pantos oti kai na lew, an den skasei o dikefalos (pou etoimaze diafora prin ton "xasw")
den mporoume na poume tipota....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Oi mods tha itan kalo na lene se ola ta meloi na simplirwnoun tin ilikia tous an den einai simplirwmeni... Koitaxte ligo to thema please.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Me prolaves Kingare. H8ela na pw sta nea melh alla kai sta palaiotera
pou den to exoun kanei na symplhrwsoun to location sto profile tous

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
kai tin ilikia !!  ;)

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Ποιος είναι ο μαγγος *********. που θα βρω το mail toy; ti ****** ειναι αυτός; Μαγγο κάτι ακούστηκε οτι ********** και ειμαι σιγουρος οτι ειναι αλήθεια, αν διαβάζεις στείλε ενα pm.

edit tsakalaki

παρακαλώ όχι χαρακτηρισμούς

είπαμε ρε τσακαλάκι καλή ανακάλυψη το edit και όχι χαρακτηρισμούς στο φόρουμ, αλλά αυτός ο παλιόπουστας μας βγάζει στημένους. Ε να πάει να γαμηθεί, τι όχι χαρακτηρισμούς μου λες?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Ο Μάγγος φίλτατε azazel δεν έγραψε τίποτα εδώ μέσα.
Και να έγγραφε όμως δε θα ήταν σωστή η αντίδρασή σου.
Μια σωστότερη αντίδραση θα ήταν μόλις διαβάσεις το ποστ κάποιου μέλους και δε σε αρέσει, να κάνεις αναφορά στον συντονιστή.
Εάν όντως το ποστ είναι για σβήσιμο θα σβηστεί.
Το να αρχίζεις να βρίζεις όμως δημόσια δε νομίζω ότι συνεισφέρει σε τίποτα.
Γενικά το βρισίδι το έχουμε εύκολο, ας μη το κάνουμε πολύ εύκολο...
Επίσης θα παρακαλούσα τοποθετήσεις που δεν έχουν σχέση με το τόπικ να γίνονται είτε με πμ είτε στο σωστό τόπικ, στη δική σου περίπτωση στο τόπικ των παραπόνων προς τους moderators.
Για τον λόγο αυτό μεταφέρω τα δύο τελευταία ποστ στο συγκεκριμένο τόπικ.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
για να το λες

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
βεβαια στο φόρουμ άπειρες φορές έχουμε βρίσει δημοσιογράφους κλπ που έχουν γράψει κάτι ενάντιον του ΠΑΟΚ se εφημερίδες sites ktl χωρίς να σβηστεί μήνυμα. Αλλά για να σβήνετε το δικο μου κάτι θα ξέρετε παραπάνω απο εμένα το απλό μέλος

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Δεν είναι θέμα "απλού μέλους" και "σύνθετου μέλους".
Είναι καθαρά θέμα συμπεριφοράς.
Όταν σε 15 λέξεις γράφεις 7 βρισιές δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση το ποστ αυτό να παραμένει.
Βρίσε, το ανεχόμαστε. Βρίσε και μια δεύτερη, και μια τρίτη. Βρίσε αλλά για να πεις κάτι. Όχι για το βρισίδι.
Το ότι υπάρχουν ποστ που δεν έχουν σβηστεί είναι όντως αλήθεια και δεν μας τιμά εμάς που μέχρι σήμερα φροντίζαμε το φόρουμ για να συζητούμε όλοι.
Καταλάβαμε το πρόβλημα και ζητήσαμε βοήθεια.
Μερικοί δέχτηκαν να μας βοηθήσουν στο σβήσιμο.
Οι υπόλοιποι ας δεχτούν να μας βοηθήσουν στο γράψιμο.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
δεν ήταν 7 στις 15 αλλά για να τις μέτρησες εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις. παντως όσες και να ήταν απευθυνόταν στον μάλακα που μας έβγαλε στημένους.  1 στις 27 επιτρέπετε?

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Νομίζω κατάλαβες τί θέλω να πω.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Νομίζω πως το πρόβλημα δεν είναι αν κατάλαβα τι θέλεις να πεις, αλλά αν κατάλάβες εσύ τι ήθελα να πω εγώ στον μάγγο

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Στο συγκεκριμένο χώρο που έγραψες τη γνώμη σου προτεραιότητα είναι να καταλαβαίνεις τί μπορείς και τί δεν μπορείς να γράψεις και πώς μπορείς και πώς δεν μπορείς να γράψεις πριν το γράψεις.
Το εάν οι υπόλοιποι του forum καταλαβαίνουν τί λες και εάν συμφωνούν ή διαφωνούν είναι άλλο θέμα εξίσου σημαντικό, που όμως προαπαιτεί την σωστή κατανόηση από το συγγραφέα του παραπάνω κανόνα.

Εάν εσύ λοιπόν καταλαβαίνεις αυτά που σε λέω, τότε θα μας βοηθήσεις όλους μας να διαβάζουμε την άποψή σου χωρίς αστερίσκους και συνεπώς να την καταλαβαίνουμε καλύτερα.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Κάθε φορά που προσπαθώ να ανοίξω σελίδα, μου βγάζει το παρακάτω και να μην ανοίγει την σελίδα. Με νέο refresh, την ανοίγει κανονικά.
: User 'paokworl_board9' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 50000)
/home/paokworl/public_html/paokworldboard/Sources/Load.php
2064

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε σήμερα, ξαφνικά.
gdaou
"γάβροι=κότες"

trelos sporos

• Guest
to idio pragma akrivws simvenei kai se mena

fatal_invasion

• Guest

Maria

• Guest
Δεν κατάλαβα τι λέτε γιατί μαλλον δεν μου έχει συμβει...

Αλλά σ εμένα όταν είμαι στην κεντρική σελίδα, δεν βγάζει κατευθείαν τα καινούρεια posts αλλά πρέπει να κάνω refresh κάθε φορά.

Επίσης αν κάνω refresh συνέχεια, μετά δεν μπορώ να πληκτρολογήσω και να μπω σε άλλη ιστοσελίδα.

Πρέπει να βγω και να ανοίξω άλλον internet explorer.

Είναι φυσιολογικά ? ? ? . . .

trelos sporos

• Guest

northeagle_4

• Guest
Βαλε mozilla firefox kαταρχας Μαρια,γιατι το Ι.Ε γαμιεται.Αν συνεχισει το προβλημα μαλλον πρεπει να ρωτησεις καποιoν ειδικο