Author Topic: Σουλης Μαρκοπουλος  (Read 19583 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zadas4

• Guest
Απ: Σουλης Μαρκοπουλος
« Reply #480 on: October 20, 2014, 01:33:42 »
αν συμφωνησε με γαυρο το μπουλο αμεσα

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #481 on: October 20, 2014, 03:57:42 »
Σουλη με ξενέρωσες.
Στα @@ μου αν σε χρωστάμε και πόσα.
Ας έφευγες το καλοκαίρι τώρα με τη μία παρατάς την ομάδα;
Τώρα προτιμώ να σε πουλήσουμε όχι όμως έτσι τζάμπα

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #482 on: October 20, 2014, 04:29:18 »
Διαφαίνεται μαγκιά Μπανε

Έτσι κι αλλιώς καινούργια τριτοτεταρτη ομάδα κάθε χρόνο.
Ο σουλης δυστυχώς δεν έχει τη δυνατότητα να χτίσει αφού δεν μπορεί να κρατήσει κορμο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *
« Reply #483 on: October 20, 2014, 04:58:53 »
https://www.facebook.com/Nancoulamark/posts/10154750577410387
Πραγματικα στα 28 μου και έχοντας μεγαλωσει σε μια τετοια αθλητική οικογενεια μου φαινεται αστειο ολο αυτο που γινεται. Υπαρχουν εκει εξω "ανθρωποι" παοκτσηδες που τολμούν πριν καν επιβεβαιωθεί κατι να χαρακτηρίσουν αυτον τον ανθρωπο με ολα αυτα τα στολίδια.. Εχω να σας πω λοιπον οτι αυτος ο ανθρωπος απο την ημερα που θυμαμαι τον εαυτο μου ειναι με ενα μπλοκακι και ζωγραφίζει σύστηματα 20ωρες το 24ωρο. Ποτε σχεδον δεν εχουμε κανει διακοπες ολοι μαζι γιατι εχει προετοιμασία με την ομαδα και όσες μερες του μενουν ειναι στα τηλεφωνα για να βρει παίκτες για τη νεα σεζόν. Δουλευει παρα πολυ σκληρα ολα αυτα τα χρονια και εχει γνωρίσει την απόρριψη και τη στεναχωρια απο πολλες ομάδες . Τιποτα δε του εχει δοθεί απλόχερα. Κανεις δε μπορει να ξερει αν και ποσο στεναχωριεται οταν χάνει η ομαδα του. Για ποσα ατέλειωτα βραδυα που δεν μιλαει σε ανθρωπο απ τη στεναχωρια του. Για το ποσο εχει πονέσει να χτίσει τον ΠΑΟΚ και κατω απο ποιες συνθήκες. Για το αν εχει πληρωθεί η οχι.... Κανεις δε ξερει. Ολοι απλα τρέξατε να χαρακτηρισετε εναν ανθρωπο που σας βγαζει τρίτο τοσα χρονια με οσους πόρους εχει στη διαθεση σας "Προδότη" . Οχι δε το δεχομαι. Εχω ακουσει εσεις οι ίδιοι να τον βρίζετε στο γηπεδο και δεν εχω γυρισει το κεφαλι μου. Αλλα σ αυτο αντιδρώ. Προδότης ο Σουλης Μαρκόπουλος για τον ΠΑΟΚ;;;;;;;;
Αρκετα. Αν ο πατέρας μου εχει δεχθεί πρόταση απο τον Ολυμπιακό στα 63 του χρονια και αποφασίσει να παει νομιζω πως εχει καθε δικαιωμα να το κανει. Και αν εσεις οπως λετε αγαπάτε τον πατερα μου και τον εχετε ιδαλμα θα επρεπε να υποστηρίξετε ενα "παοκτση" προπονητη που εχει μια τετοια ευκαιρία και πρόταση. Αυτα. Απο κει και περα μακαρι ολοι εσεις που γράφετε περί προδοσίας και οτι ο πατέρας μου ειναι φιλοχρηματος να στηρίζετε τοσο ενεργά το μπασκετ του ΠΑΟΚ οπως κανει η οικογενεια μου τοσα χρονια.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #484 on: October 20, 2014, 07:25:20 »
Βρε δε γαμιεσαι κ εσυ μπασταρδακι κου θα βαλεις το ανθρωποι μεσα σε εισαγωγικα.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #485 on: October 20, 2014, 07:30:30 »
Και όμως έχει δίκιο. Δεν κάνει κακό να το παραδεχτούμε, ακόμα κι αν πονάει. Στάθηκες στο δεντρο (εισαγωγικά) και έχασε το δάσος (όλα τα υπολοιπα). Ετοιμοι ειμαστε παντα να την πεσουμε στον οποιοσδηποτε για το παραμικρο. Το "μπραβο" και την αναγνωριση της προσφορας καποιου μας έρχονται λίγο πιο δύσκολα...

Offline george4

• Αλλαγή
« Reply #486 on: October 20, 2014, 08:59:19 »
Áíáêïßíùóç ÊÁÅ ÐÁÏÊ…

Ìå áöïñìÞ ìßá óåéñÜ äçìïóéåõìÜôùí ðïõ ðáñÝëáóáí óôï äéáäßêôõï ôéò ôåëåõôáßåò þñåò, áðü ôçí ÊÁÅ ÐÁÏÊ ôïíßæïíôáé ôá åîÞò… Åßìáóôå õðåñÞöáíïé ðïõ ôï ðåñáóìÝíï êáëïêáßñé, óôá ðñþôá ðÝíôå ÷ñüíéá ôçò óõíåñãáóßáò ìáò ìå ôïí Óïýëç Ìáñêüðïõëï, óõìöùíÞóáìå áðü êïéíïý íá ðñïóèÝóïõìå áêüìç ìßá ðåíôáåôßá óôçí Þäç åðéôõ÷çìÝíç óõíåñãáóßá ìáò ìå ôïí êïñõöáßï ¸ëëçíá ðñïðïíçôÞ. Ç íÝá ðåíôáåôßá îåêßíçóå ìå ôïõò êáëýôåñïõò ïéùíïýò êáé åßìáóôå ðåðåéóìÝíïé üôé ìå ôçí óêëçñÞ êáé ìåèïäéêÞ äïõëåéÜ ôïõ ðñïðïíçôÞ ìáò êáé ôùí óõíåñãáôþí ôïõ, ôçí äéêÞ ìáò óôÞñéîç êáé ôçí óõìðáñÜóôáóç ôùí öéëÜèëùí ìáò, èá îåðåñÜóïõìå üëåò ôéò äõóêïëßåò êáé ôá åìðüäéá ðïõ èá ìðïñåß íá âñïýìå óôï äñüìï ìáò êáé èá ðåôý÷ïõìå üëá áõôÜ ðïõ Ý÷ïõìå óôï ìõáëü ìáò ãéá ôïí ÐÁÏÊ.

http://www.paokbc.gr/news/news/3883
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #487 on: October 20, 2014, 09:49:47 »
οι παλιόπουστες στο λιμάνι πάλι στην πουστιά ο νους τους... μιλάς με προπονητή που εχει συμβολαιο; οχι με την ομαδα πρωτα; εσυ σουλη ελευθερος εισαι και διαπραγματευεσαι χωρις την εγκριση του ΠΑΟΚ; τραβα και μια καταγγελια ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το οχι δεν ειναι αρκετο

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #488 on: October 20, 2014, 10:22:42 »
ΥΓ Νανσυ παρε με τηλεφωνο να το συζητησουμε με καφεδακι οποτε θες :-*

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #489 on: October 20, 2014, 10:48:53 »
Toν Σούλη δεν μπορώ να τον κατηγορήσω σε καμία περίπτωση εκτός ΑΝ έφυγε στην Αθήνα να μιλήσει με γαύρο χωρίς να το ξέρει ο ΠΑΟΚ. Προφανώς η ΚΑΕ είναι ανήμπορη να αντιδράσει αφού φαίνεται πως χρωστάει ένα κάρο λεφτά και ο άνθρωπος φεύγει ότι ώρα θέλει.

Τώρα τι οικονομικά προβλήματα έχει ο καθένας και πόσα του έταξε ο γαύρος δεν μπορούμε να το ξέρουμε αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ο Σούλης έμενε στην ομάδα χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα για τα λεφτά που δεν έπαιρνε και προσφέροντας υγεία και σταθερότητα μετά από χρόνια.

Όσο για τον κόσμο, είναι αστείο και απαράδεκτο να ΑΠΑΙΤΕΙ από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τη στιγμή που πέρα από 1.000 άτομα οι υπόλοιποι δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό την τελευταία πενταετία και δεν πρόκειται να ξεχάσω ΠΟΤΕ τα σκηνικά με τον Δρόσο και τα τύμπανα στα επίσημα. Κοιταχτείτε πρώτα στον καθρέπτη και μετά κατηγορείστε, την Τετάρτη θα φανεί πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Πόσο κοστίζει η ηθική στις μέρες μας;

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #490 on: October 20, 2014, 10:59:32 »
Βρε δε γαμιεσαι κ εσυ μπασταρδακι κου θα βαλεις το ανθρωποι μεσα σε εισαγωγικα.
Πιανει τον ΠΑΟΚ στο στομα του το καθε πουτανι να πουμε.

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #491 on: October 20, 2014, 11:00:28 »
θα ειναι μεγα τρυπημα αν φυγει κι οπως φυγει.Οσο για αυτους που δεν γουσταραν ανεκαθεν τον Σουλη χαΙρονται σαν και καλα <<παντογνωστες του αθληματος>>που το παιζουν.

ΣΟΥΛΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #492 on: October 20, 2014, 11:06:14 »
https://www.facebook.com/Nancoulamark/posts/10154750577410387
Υπαρχουν εκει εξω "ανθρωποι" παοκτσηδες που τολμούν πριν καν επιβεβαιωθεί κατι να χαρακτηρίσουν
Πρωτον γαμιεσε για τα εισαγωγικα
 Ολοι απλα τρέξατε να χαρακτηρισετε εναν ανθρωπο που σας βγαζει τρίτο τοσα χρονια με οσους πόρους εχει στη διαθεση σας "Προδότη" .
Δευτερον απλα γαμιεσε

Εχω ακουσει εσεις οι ίδιοι να τον βρίζετε στο γηπεδο και δεν εχω γυρισει το κεφαλι μου. Αλλα σ αυτο αντιδρώ. Προδότης ο Σουλης Μαρκόπουλος για τον ΠΑΟΚ;;;;;;;;
Ναι γιατι αλλιως θα μας εκανες και ντα

Αρκετα. Αν ο πατέρας μου εχει δεχθεί πρόταση απο τον Ολυμπιακό στα 63 του χρονια και αποφασίσει να παει νομιζω πως εχει καθε δικαιωμα να το κανει. Και αν εσεις οπως λετε αγαπάτε τον πατερα μου και τον εχετε ιδαλμα θα επρεπε να υποστηρίξετε ενα "παοκτση" προπονητη που εχει μια τετοια ευκαιρία και πρόταση. Αυτα. Απο κει και περα μακαρι ολοι εσεις που γράφετε περί προδοσίας και οτι ο πατέρας μου ειναι φιλοχρηματος να στηρίζετε τοσο ενεργά το μπασκετ του ΠΑΟΚ οπως κανει η οικογενεια μου τοσα χρονια.
Αν οπως τον χαρακτηριζεις ηταν παοκτσης (με ολα τα γραματα μικρα) και πηγενε οντως θα ηταν ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #493 on: October 20, 2014, 11:27:50 »
Ωπα τωρα ειδα φοτος.Τα περνω ολα πισω.Σε παντρευομαι,κανω ανοιχτη πρωταση μεσω του φορουμ. :inlove:

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #494 on: October 20, 2014, 11:46:47 »
το καμπανακι χτυπησε και οποιος το ακουσε το ακουσε.
Ή στηριζουμε την ομαδα οπως οφειλουμε ή ξεχαστε το μπασκετ.
Η χρονια αυτη ειναι η πιο σημαντικη της τελευταιας 15ετιας.

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #495 on: October 20, 2014, 11:56:26 »
ôï êáìðáíáêé ÷ôõðçóå êáé ïðïéïò ôï áêïõóå ôï áêïõóå.
¹ óôçñéæïõìå ôçí ïìáäá ïðùò ïöåéëïõìå Þ îå÷áóôå ôï ìðáóêåô.
Ç ÷ñïíéá áõôç åéíáé ç ðéï óçìáíôéêç ôçò ôåëåõôáéáò 15åôéáò.

Ìå áíáêïßíùóç ï ÐÁÏÊ åßðå üôé äåí öåýãåé áðü ôçí ïìÜäá ï Óïýëçò Ìáñêüðïõëïò, åíþ ï ôéì ìÜíáôæåñ ôüíéóå: «Áí üóïé åîÝöñáóáí ôï Ýíôïíï åíäéáöÝñïí ôïõò êáé Üóêçóáí ôçí ‘êáëüðéóôç’ êñéôéêÞ ôïõò ãéá ôá ôåêôáéíüìåíá óôçí ïìÜäá ìáò Ýðáéñíáí åéóéôÞñéï ãéá ôïí áãþíá ôçò ÔåôÜñôçò , ôçí ÐÝìðôç ôï ðñùß Üíåôá èá Ýóðáæá óõìâüëáéï ðñùôïêëáóÜôïõ ðáßêôç Åõñùëßãêáò», áíÝöåñå ÷áñáêôçñéóôéêÜ óôï facebook ï ÔÝëçò Æïõñíáôæßäçò.

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/662184/i-apantisi-toy-paok-gia-markopoylo

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #496 on: October 20, 2014, 12:06:27 »
Ωπα τωρα ειδα φοτος.Τα περνω ολα πισω.Σε παντρευομαι,κανω ανοιχτη πρωταση μεσω του φορουμ. :inlove:

Την ιχα γνωρισει πριν αρκετα χρονια και ειχα γονατισει αλλα σκουληκοοικογενεια ρε φιλε που να μπλεκεις...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #497 on: October 20, 2014, 12:28:59 »
Μεγάλο πρόβλημα ρε συ t.b. :'(

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #498 on: October 20, 2014, 13:05:04 »

Ψόφιο για πειραιά το έκοψα το ανθυπογκομενίδιο
σαν να χαλάστηκε με την τελική έκβαση τής φάσης.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #499 on: October 20, 2014, 13:43:15 »
Δηλαδή, αν πέσει σε κάποιον το 7άρι του τζόκερ που δίνει, δεν θα πάρει τα λεφτά και θα μείνει με 3 κ 60 όποτε έχει ο Θεός να δώσει; Επαγγελματίες είναι, η ομάδα δεν έχει σάλιο και όποιος δει φως θα φύγει... ΑΠΛΑ...
Πάντα κολλάμε σε κάτι τέτοια.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...