0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Βρε δε γαμιεσαι κ εσυ μπασταρδακι κου θα βαλεις το ανθρωποι μεσα σε εισαγωγικα.
https://www.facebook.com/Nancoulamark/posts/10154750577410387 Υπαρχουν εκει εξω "ανθρωποι" παοκτσηδες που τολμούν πριν καν επιβεβαιωθεί κατι να χαρακτηρίσουν Πρωτον γαμιεσε για τα εισαγωγικα Ολοι απλα τρέξατε να χαρακτηρισετε εναν ανθρωπο που σας βγαζει τρίτο τοσα χρονια με οσους πόρους εχει στη διαθεση σας "Προδότη" . Δευτερον απλα γαμιεσεΕχω ακουσει εσεις οι ίδιοι να τον βρίζετε στο γηπεδο και δεν εχω γυρισει το κεφαλι μου. Αλλα σ αυτο αντιδρώ. Προδότης ο Σουλης Μαρκόπουλος για τον ΠΑΟΚ;;;;;;;;Ναι γιατι αλλιως θα μας εκανες και νταΑρκετα. Αν ο πατέρας μου εχει δεχθεί πρόταση απο τον Ολυμπιακό στα 63 του χρονια και αποφασίσει να παει νομιζω πως εχει καθε δικαιωμα να το κανει. Και αν εσεις οπως λετε αγαπάτε τον πατερα μου και τον εχετε ιδαλμα θα επρεπε να υποστηρίξετε ενα "παοκτση" προπονητη που εχει μια τετοια ευκαιρία και πρόταση. Αυτα. Απο κει και περα μακαρι ολοι εσεις που γράφετε περί προδοσίας και οτι ο πατέρας μου ειναι φιλοχρηματος να στηρίζετε τοσο ενεργά το μπασκετ του ΠΑΟΚ οπως κανει η οικογενεια μου τοσα χρονια.
ôï êáìðáíáêé ÷ôõðçóå êáé ïðïéïò ôï áêïõóå ôï áêïõóå.¹ óôçñéæïõìå ôçí ïìáäá ïðùò ïöåéëïõìå Þ îå÷áóôå ôï ìðáóêåô.Ç ÷ñïíéá áõôç åéíáé ç ðéï óçìáíôéêç ôçò ôåëåõôáéáò 15åôéáò.
Ωπα τωρα ειδα φοτος.Τα περνω ολα πισω.Σε παντρευομαι,κανω ανοιχτη πρωταση μεσω του φορουμ.
Αρκετα. Αν ο πατέρας μου εχει δεχθεί πρόταση απο τον Ολυμπιακό στα 63 του χρονια και αποφασίσει να παει νομιζω πως εχει καθε δικαιωμα να το κανει. Και αν εσεις οπως λετε αγαπάτε τον πατερα μου και τον εχετε ιδαλμα θα επρεπε να υποστηρίξετε ενα "παοκτση" προπονητη που εχει μια τετοια ευκαιρία και πρόταση. Αυτα. Απο κει και περα μακαρι ολοι εσεις που γράφετε περί προδοσίας και οτι ο πατέρας μου ειναι φιλοχρηματος να στηρίζετε τοσο ενεργά το μπασκετ του ΠΑΟΚ οπως κανει η οικογενεια μου τοσα χρονια.