Author Topic: Νίκος Αραμπατζής  (Read 21506 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Απ: Νίκος Αραμπατζής
« Reply #520 on: November 29, 2009, 13:39:38 »
Gkaz τρελαίνομαι με αυτο που είπες. Και παίρνω πάτημα αν και καταλαβαίνω πως το λές και δεν θέλω να το πάρεις προσωπικα.

Τι παίζει αυτό που μπορεί?

Δεν υπάρχει αυτο το πράγμα για μένα σε Α εθνική φίλε μου. Δεν μπορώ να βλέπω παίκτες με φιλότιμο, δεν μπορώ να βλέπω παίκτες οι οποιοι τα δίνουνε όλα για να παίξουνε σε μέτριο επίπεδο. Μιλάμε για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ δεν είναι Κέρκυρα ο ΠΑΟΚ. Αυτα φίλε πέθαναν για μένα σε μπάλα και μπάσκετ. Πάιζεις σε Α εθνική δεν μπορείς να έχεις τέτοιους παίκτες. Εαν παίζαμε Γ τοπικό να το δεχτώ θα ήτανε ο παίκτης  που θα παίρνανε τηλέφωνο για να συμπληρώσεις 11 αδα. Σορυ Μυτιλήνη αλλά αρρωσταίνω όταν το ακούω αυτο.

Ο Αραμπατζής μετα το χιαστό τελείωσε. Είναι απόλυτα λογικό είναι τραυματισμός οποίος σε γαμεί την ψυχολογία. Το παιδί αυτό εαν παρατηρήσεις τα ματς θα το δείς:

Παίρνει την μπαλα επιθετικά και θέλει να φύγει απο πάνω του για αυτό και συνέχεια την δίνει στο αμυντικο χαφ. Δεν έχει την ψυχολογία να κάνει ούτε ένα κατέβασμα.
Αμυντικά πέφτει πάντα άτσαλα μαζεύει κίτρινες με το τσουβάλι.

Και πάλι σόρρυ αλλα παιδια μιλάμε για ένα σωματείο σαν τον ΠΑΟΚ άλλοι θα σκοτώνανε για μια θέση στην 25αδα.

Υ.Γ. Να προσθέσω οτι έκανε την πιο σωστη πάσα σε όλο το παιχνίδι. Νισάφι με την μανία να βγάλουμε σέντρες στο 4-5-1. Αυτο το αναγνωρίζω στον Αραμπ.
« Last Edit: November 29, 2009, 13:48:00 by Davids4 »

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #521 on: November 29, 2009, 14:56:22 »
Για το ματς δεν θέλω να γράψω τώρα, είμαι υπ' ατμόν. ασε που δε συμφωνώ με αυτούς που γράψαν την άποψή τους ως τώρα....ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΣΜ μου όμως δε κρατιέμαι. Για σένα μέχρι κ αεροδρόμιο πήγαινα να σε πλακώσω στα κουτουλίδια. Ρε άμπαλε, γαμώ το αγρόκτημά σου κ τις αγελάδες σου γαμώ, γαμώ τα όλα σου μέσα ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ εισαι για να πας φύλακας έξω απο την πόλη σου στο εργοστάσιο Ζάχαρης γαμημένε. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΚΟ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ?ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΩΟΔΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. Ρε αρχιδάκι, να σε κάνει γιο γιο ο καράμπελας ρε? Να γελάει ο Καράμπελας με την πάρτη σου?Να ανεβαίνεις τη γραμμή κ να σεντράρεις? ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο "ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΠΑΚ" ρε λέσι ?Τελευταία φάση που κάνουμε, έχεις 20 μέτρα ελεύθερο χορτάρι κ αντί να τρέξεις να πάρεις τον χώρο, να τραβήξεις καναν παίκτη, με κοντοστέκεσαι κ σεντράρεις?Απ τη σέντρα? ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΡΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. Ερασιτέχνη, αστα κομάτια καθυστερημένε.

αδερφε εγω θα στο πω ισια και σταρατα....φοραει τον δικεφαλο.-

μονο εντιτ γινεται αυτο που γραψες και μες στα νευρα σου παιζει και να μην με καταλαβεις...αυριο ισως να πεις πως εχω δικιο...

υ.γ επειδη εισαι αρσενικος πανε γραψε τα ιδια και στο τοπικ του γκαρσια...λεωνιδες,ακοντια,δηλωσεις για τον λαο και τσαπου μπλε...

τριπλα κατω απο τα ποδια μαλακα τον εκανε ο αλλος παρτο το μπαλακι...πασα σωστη δεν θυμαμαι...τον ισπανο απο διπλα τον ετρεξε με τοσο περπατημα...ο αραμπατζης μας φταιει...

συμφωνω με γιανιωτη αλλα επειδη γνωριζω κλαμπ τον νιωθω πανω στην πικρα του αυτα που εγραψε.

giannis80

• Guest
« Reply #522 on: November 29, 2009, 15:21:40 »
Έχω μια απορία.Καταρχήν συμφωνώ οτι το παιδί δεν μπορεί, δεν κάνει,δεν,δεν ,δεν.Αλλα ρε μάγκες,μόνος του μπαίνει και παίζει?Υπάρχει κάποιος που τον βάζει.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #523 on: December 01, 2009, 16:05:41 »
ο χαραλαμπους μπροστα σου ειναι μαραντονα.αμπαλε!με εχεις καταντησει να θελω να ειναι βασικος στη θεση σου ακομα και ο μουν.αντε το γεναρη σε κανα πρωταθλημα της γ εθνικης εκει που σου αξιζει αλλωστε.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #524 on: December 01, 2009, 16:11:21 »
Έχω μια απορία.Καταρχήν συμφωνώ οτι το παιδί δεν μπορεί, δεν κάνει,δεν,δεν ,δεν.Αλλα ρε μάγκες,μόνος του μπαίνει και παίζει?Υπάρχει κάποιος που τον βάζει.
Και αυτόν που τον βάζει κάποιοι τον πληρώνουν και τον στηρίζουν στο "έργο" του
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #525 on: December 01, 2009, 16:51:38 »
Δλδ εχει αλλη επιλογη?
Αυτος και ο σναουτσνερ ειναι τα δεκι μπακ μας δηλαδη μπρος γκρεμος και πισω ρεμα..Εσεις ποιον θα βαζατε?
ΠΑΟΚ G4Α

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #526 on: December 01, 2009, 17:16:38 »
πήρες και ένα παίκτη από το βάζελο πάντως...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #527 on: December 01, 2009, 18:16:05 »
Δλδ εχει αλλη επιλογη?
Αυτος και ο σναουτσνερ ειναι τα δεκι μπακ μας δηλαδη μπρος γκρεμος και πισω ρεμα..Εσεις ποιον θα βαζατε?

με κλειστια ματια σναουτσερ..

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #528 on: December 02, 2009, 16:22:17 »
κάντε ηπομονή θα ανεβεί ο νικολάκης και τότε θα γίνει χαμός!
My Own WoRST ENeMy.....

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #529 on: December 02, 2009, 16:31:27 »
 :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :a1006:

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #530 on: December 06, 2009, 10:38:17 »
Μπραβο ρε Νικο για χθες.Ησουν από τα λιγα θετικά της χθεσινης εμφανισης.Πιστευω να ξαναβρεις σιγα σιγα τα πατηματα σου.Με εξαίρεση τα πλάγια σου και καποια λιγα λάθη εδειξες οτι μπορούμε να σε υπολογίζουμε.Συνέχισε όμως ετσι
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

northeagle_4

• Guest
« Reply #531 on: December 06, 2009, 10:49:06 »
δεν θα ελπισω ουτε θα κανω καμια ευχη.Απλα χτες να πω οτι ηταν καλος και ανασταλτικα και επιθετικα.μακαρι να παιζεις σε ολα τα ματς ετσι ,οταν παιζεις.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #532 on: December 06, 2009, 11:23:40 »
Εγώ άλλο ματς έβλεπα?
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #533 on: December 06, 2009, 11:25:43 »
προσωπικα μιλαω παντα για τα δεδομενα αραμπατζη.σε καμια περιπτωση δεν κανει για βασικο δεξι μπακ.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #534 on: December 06, 2009, 11:39:43 »
Καλα ρε παιδιά πλάκα κάνουμε?Στην άμυνα βρέθηκε δυο φορές στο πέναλντι και έσωσε πριν να σουτάρουν και συνεχώς με προωθήσεις άνοιγε χωρους γιατι κρατούσε μπάλα και τη μοίραζε όταν έπρεπε.Εκτός από Λίνο,είδαμε ξανα επελάσεις φέτος από μπακ?Για τα μικρα ματς με το ρόστερ που έχουμε δεν καταλαβαίνω να μην παίζει με εμφανίσεις σαν τις χθεσινές.Δηλαδή είναι καλύτερος ο σαβινι ή ο μουν στην κατάσταση που βρισκονται?
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #535 on: December 06, 2009, 11:44:19 »
Εντάξει,εγώ πάντως δεν κρίνω τον Αραμπατζή αγωνιστικά,θεωρώ ότι είναι ένας μέτριος παίκτης για ομάδες τύπου Λεβαδειακού κτλ.
Τον κρίνω κυρίως για την συμπεριφορά του όπως και όλους τους παίκτες άλωστε.
Για παράδειγμα χθες σε μία φαση στο δεύτερο αν το προσέξατε κερδίζουμε ένα πλάγιο,ο παίκτης του τυριού δεν καταλαβαίνει ότι η μπάλα είναι για μας και πάει να το εκτελέσει,και το φυτό ο Αραμπατζής είναι στο μισό μέτρο δίπλα του και αντί να πάει να του πάρει τη μπάλα γιατί υποτίθεται ότι πιέζουμε για δευτερο γκολ το παίζει κινέζος και κάνει πως δεν βλέπει για να κάνει καθυστέρηση.
Επίσης σε μια άλλη φάση στο ίδιο σημείο ενώ μπορεί να προλάβει τη μπάλα την αφήνει να βγεί άουτ πάλι για καθυστέρηση.το γύδι όμως δεν σκέφτηκε (δεν μπορεί άλωστε) ότι έτσι δίνει χρόνο στο τυρί να ανέβει και να πιέσει, κάνει και τη μαλακία, δίνει αλαγή στο άουτ ο διαιτητής και τους δίνει και τη μπάλα.
Αυτά όπως και για τη φάση του βλαχοϊταλού τα γράφω για να τονίσω οτι δυστηχώς ακόμη στους παίκτες μας δεν υπάρχει νοοτροπία μεγάλης ομάδος.
Μην αναρωτιέστε λοιπόν γιατί κατεβαίνουμε Αθήνα και χάνουμε από το αεροδρόμιο.
Δεν είναι αγωνιστικό το θέμα παιδιά.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #536 on: December 06, 2009, 12:31:12 »
για να μην το αδικω επειδη τον κραζω συνεχεια φετος,κατι που ειναι λαθος μου βεβαια,απλως να πω οτι πραγματι εχτες φανηκε λιγακι καλυτερος απο αλλες φορες.
ομως δεν αλλαζω με τπτ την αποψη μου οτι ειναι παιχτης αξιας β εθνικης.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #537 on: December 06, 2009, 12:41:06 »
Ας πούμε και ένα χρόνια πολλά για τον παίκτη όπως και για τον απο πάνω 1988
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #538 on: December 06, 2009, 12:53:52 »
Ωχ βρήκα και γω μέρα να τον σκίσω!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #539 on: December 06, 2009, 13:11:51 »
Ας πούμε και ένα χρόνια πολλά για τον παίκτη όπως και για τον απο πάνω 1988
χεχε!σωστο!να σαι καλα τσακαλακι.
χρονια πολλα αραμπατζη!