Author Topic: Νίκος Αραμπατζής  (Read 21522 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Απ: Νίκος Αραμπατζής
« Reply #500 on: October 19, 2009, 11:19:40 »
Ìáëáêßåò ëÝôå êáé äçìéïõñãåßôå èÝìá êáé åíôõðþóåéò áðü ôï ðïõèåíÜ. Ïñßóôå öùôü ðïõ äåß÷íåé íá ôïí áãêáëéÜæåé ìåôÜ ôï ãêïë…

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=5145813
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

GeorgT

• Guest
« Reply #501 on: October 19, 2009, 11:30:44 »
σωστος ο αλεξ που το βρηκε

παντως ο αραμπατζακος το ευχαριστήθηκε απίστευτα το γκολ, δειτε μονο την έκφραση που εχει στο πρόσωπο του, ανέβηκε τουλάχιστον 500% η ψυχολογία!

Λετε να ανεβει τωρα η απόδοση του και εμεις που το διωχναμε να βρουμε τρυπα να κρυφτούμε??

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #502 on: October 19, 2009, 11:33:06 »
Μπράβο Alexisv, ευτυχώς που παίζει και φωτο. Επίσης, οι φωνές και τα μπινελίκια ήταν απόλυτα επιβεβλημένα. Τρίγωνο παικτών μας μπροστά είχε ο αραμπατζάκος κ δεν έσπαγε σε κανέναν....Αυτό έλειπε να μην τ ακούει και απο τον εκάστοτε αρχηγό

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #503 on: October 19, 2009, 11:40:09 »
Η ασίστ που έβγαλε θα μετρήσει στην στατιστική του.... :? P
« Last Edit: October 19, 2009, 12:17:25 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #504 on: October 19, 2009, 11:51:23 »
Αν εκανε ο Σαιτιωτης το γκολ τωρα θα διαβαζαμε αλλα!

Για μενα ηταν τουλαχιστον μετριος, τουλαχιστον προσπαθησε.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #505 on: October 19, 2009, 12:19:13 »
παντα προσπαθει PAOK-Piraeus.απλως ως εκει μπορει...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

mpougatsas

• Guest
« Reply #506 on: October 19, 2009, 14:59:05 »

kp-83

• Guest
« Reply #507 on: October 19, 2009, 15:43:46 »
Μακάρι το γκολ να του δώσει ψυχολογία να ξεπεράσει τις φοβίες του να μην έχει άγχος στρες να μην κάνει αψυχολόγιτα λάθη πχ ασοστ στον αντίπαλο παίκτη.Γενικά να πατήσει ποιο γερά στα πόδια του!!Επιθετικά ήταν καλός ανέβαινε αρκετά αλλά στο ένας με ένα φοβάται πολύ....Αμυντικά θέλει πολύ βελτίωση......Ελπίζω με τα παιχνίδια να στρώσει και να προσφέρει όσα μπορεί.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #508 on: October 19, 2009, 20:45:34 »
To χαμογελο του μετα το γκολ ηταν συγκηνητικο. Με εκανε να χαρω μαζι του... απολυτη ηδονη και ικανοποηση
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #509 on: November 28, 2009, 23:28:53 »
Για το ματς δεν θέλω να γράψω τώρα, είμαι υπ' ατμόν. ασε που δε συμφωνώ με αυτούς που γράψαν την άποψή τους ως τώρα....ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΣΜ μου όμως δε κρατιέμαι. Για σένα μέχρι κ αεροδρόμιο πήγαινα να σε πλακώσω στα κουτουλίδια. Ρε άμπαλε, γαμώ το αγρόκτημά σου κ τις αγελάδες σου γαμώ, γαμώ τα όλα σου μέσα ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ εισαι για να πας φύλακας έξω απο την πόλη σου στο εργοστάσιο Ζάχαρης γαμημένε. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΚΟ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ?ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΩΟΔΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. Ρε αρχιδάκι, να σε κάνει γιο γιο ο καράμπελας ρε? Να γελάει ο Καράμπελας με την πάρτη σου?Να ανεβαίνεις τη γραμμή κ να σεντράρεις? ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο "ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΠΑΚ" ρε λέσι ?Τελευταία φάση που κάνουμε, έχεις 20 μέτρα ελεύθερο χορτάρι κ αντί να τρέξεις να πάρεις τον χώρο, να τραβήξεις καναν παίκτη, με κοντοστέκεσαι κ σεντράρεις?Απ τη σέντρα? ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΡΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. Ερασιτέχνη, αστα κομάτια καθυστερημένε.

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #510 on: November 28, 2009, 23:33:53 »
Δε μου αρέσει ο παίκτης και η σημερινή του απόδοση, αλλά δεν συμφωνώ με τις εκφράσεις.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #511 on: November 29, 2009, 00:12:18 »
Για το ματς δεν θέλω να γράψω τώρα, είμαι υπ' ατμόν. ασε που δε συμφωνώ με αυτούς που γράψαν την άποψή τους ως τώρα....ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΣΜ μου όμως δε κρατιέμαι. Για σένα μέχρι κ αεροδρόμιο πήγαινα να σε πλακώσω στα κουτουλίδια. Ρε άμπαλε, γαμώ το αγρόκτημά σου κ τις αγελάδες σου γαμώ, γαμώ τα όλα σου μέσα ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΗ εισαι για να πας φύλακας έξω απο την πόλη σου στο εργοστάσιο Ζάχαρης γαμημένε. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΚΟ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ?ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΩΟΔΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. Ρε αρχιδάκι, να σε κάνει γιο γιο ο καράμπελας ρε? Να γελάει ο Καράμπελας με την πάρτη σου?Να ανεβαίνεις τη γραμμή κ να σεντράρεις? ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο "ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΠΑΚ" ρε λέσι ?Τελευταία φάση που κάνουμε, έχεις 20 μέτρα ελεύθερο χορτάρι κ αντί να τρέξεις να πάρεις τον χώρο, να τραβήξεις καναν παίκτη, με κοντοστέκεσαι κ σεντράρεις?Απ τη σέντρα? ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΡΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. Ερασιτέχνη, αστα κομάτια καθυστερημένε.

αδερφε εγω θα στο πω ισια και σταρατα....φοραει τον δικεφαλο.-

μονο εντιτ γινεται αυτο που γραψες και μες στα νευρα σου παιζει και να μην με καταλαβεις...αυριο ισως να πεις πως εχω δικιο...

υ.γ επειδη εισαι αρσενικος πανε γραψε τα ιδια και στο τοπικ του γκαρσια...λεωνιδες,ακοντια,δηλωσεις για τον λαο και τσαπου μπλε...

τριπλα κατω απο τα ποδια μαλακα τον εκανε ο αλλος παρτο το μπαλακι...πασα σωστη δεν θυμαμαι...τον ισπανο απο διπλα τον ετρεξε με τοσο περπατημα...ο αραμπατζης μας φταιει...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #512 on: November 29, 2009, 00:19:44 »
Εσύ φίλε Σκόκο έχεις? Εσύ απο την εποχή του Φαν Ροι κ του Καμπς πήρες μια χρονιά 10αρι? ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΣΚΟΚΟ? ΤΟΝ ΒΙΤΟΛΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ?Που είδες να λέω γι ακόντια του Γκαρσία που στο πρώτο απλά περπατούσε γιατί έπαιζε με τον Μάκο κ δεν χρειαζόταν να κάνει κ τπτ αλλο? Κ γιατί να με φταίει ΜΟΝΟ ο Γκαρσία κ να μην με φταίει ΚΑΙ ο αραμπατζής?Εσένα δε σε φταίει που ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ σήμερα στο ματς? Όσο για το "παίκτης του ΠΑΟΚ" δεν μετανιώνω για το τι έγραψα ούτε κάνω κανένα εντιτ. Άμα θέλουν ας κάνουν άλλοι. Φανέλα του ΠΑΟΚ φορούσε κ ο Αγγελίδης, κ ο Λουτσιάνο κ ο Ατματζίδης κ ο Ασλανίδης κ ο Σάλμον κ φοράει ακόμα και ο Ταπούτος. Όσοι δε σέβοναι αυτό που φοράνε, δε θα σέβομαι κ γω.
ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΤΙΤ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ. ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΚΙΟΤΕΥΕΙ.

Στον γκαρσία δεν έχω να γράψω κάτι, γιατί ο Γκαρσία πλην του σήμερα προσφέρει.Αυτός?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #513 on: November 29, 2009, 00:26:12 »
οπως γουσταρεις...

υ.γ δεν σου πα τιποτα οτι ειπες εσυ για τον γκαρσια....

αλλα οταν πας να την πεσεις στον μαλακα του χωριου θα σου πω αδερφε τραβα κανε πεσιμο και σε αυτον που δεν λεει κανεις τιποτα για την παρτη του ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ(που ο ιδιος δινει)...το ματς δεν το χασες απο τον αραμπατζη...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #514 on: November 29, 2009, 01:45:25 »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #515 on: November 29, 2009, 04:31:40 »

Μπα? Ο Αραμπατζης φταιει?? Club εχω σε μεγαλη εκτιμηση αυτα που γραφεις αλλα εδω εισαι πολυ φαουλ φιλε. Απο την πλευρα του ητανε ο Σκοκο και ητανε μπλοκαρισμενος γι αυτο και τον εβαλε ο βατραχος στο κεντρο μετα το ημιχρονο.

Ο Νικος παιζει αυτο που μπορει. Δεν φταιει λιγοτερο απο τον Μουσλιμοβιτς που χανει το τετ α τετ ή απο τον Σαντος που επαιξε σαν χεστης αντι να τους γαμησει την μανα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

euboia4

• Guest
« Reply #516 on: November 29, 2009, 08:01:40 »
εισαι υπερβολικος στους χαρακτηρισμους αλλα κατα τα αλλα εχεις δικιο
45 σεντρες και 28 καμιναδες μετα το γκολ χωρις καμια σοβαρη επιθετικη ενεργεια απεναντι στο καφενειο ονοματη αεκακι τα λεει ολα
οσο για το δικεφαλο που φοραει αυτον προσκυναμε και οχι τους παιχτες

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #517 on: November 29, 2009, 12:59:08 »
Στο γκολ δεν ακολουθεί σωστά τον Μαντούκα. Δεν έχει μπει από μπροστά του να του κόψει την οπτική επαφή με την μπάλα και κατά συνέπεια την πάσα. Δεν έχει αντιληφθεί καν ότι ο Μαντούκα κάνει το σπριντ και βγαίνει στην πλάτη του.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #518 on: November 29, 2009, 13:19:53 »
ποιος αραμπατζής ρε παιδιά..... δεν αντέχουμε άλλο...

σε καμια βδομάδα άμα κάνει τα βασικά θα γράφουμε...."bravo νικολάκη ήσουν καλός σήμερα.αλάνθαστος...bravo νικολάκη ανεβαίνεις..."

αλλα ρε gmt όταν το αριστερό k δεξί σου back βγάζουν centres φουτσίνι πρέπει να κοιμηθεί ο θεός για να μπει goal....
My Own WoRST ENeMy.....

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #519 on: November 29, 2009, 13:25:56 »
κλαμπ μεγα φαουλ φιλε τα βρισιδια στον αραμπατζη..εχει δικιο ο γιανιωτης, δεν βλεπουμε και τα ιδια σε τοπικ αλλων παικτων

το παιδι οση μπαλα ξερει παιζει και εμφανως οπως λεμε εδω και χρονια δεν κανει για τον ΠΑΟΚ

αλλα κανεις δεν λεει γιατι παιζει για τον ΠΑΟΚ; γιατι τον κρατησασν; κανεις δεν γραφει οτι το καλοκαιρι ο ΠΑΟΚ ειχε 3 δεξιους μπακ και κανενας εξ αυτων δεν κανει για σοβαρη ομαδα

ειναι σοβαρες επιλογες αυτες οταν μας λετε οταν θα παμε για πρωταθλητισμο φετος; κοροιδευομαστε; χαθηκαν τα δεξια μπακ;