Author Topic: Νίκος Αραμπατζής  (Read 21533 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Απ: Νίκος Αραμπατζής
« Reply #60 on: January 06, 2007, 22:58:07 »
paides o arampatzis pragmatika san back xaf den vlepete. k simera o cesar parti ton ekane
san xaf omos exei polli mellon mprosta otu. makari o indio na einai kalos na mpei vasikos k na exoume mprosta arampatzi

δεν συμφωνω αδερφε και αμυντικα ηταν παρα πολυ καλος και εδωσε μεγαλες μαχες.γενικα ολη η αμυνα μας γαμαει..κι αν τον εχασε μια δυο φορες στο ενα εναντιον ενος τον δικαιολογω ας μην ξεχναμε οτι ο sezar ειναι ο πιο φορμαρισμενος παικτης φετος ισως ολοκληρου του ελληνικου πρωταθληματος..

εμενα ο μπατζιλας μου θυμησε cafu σημερα..παντα τετοια...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

fatal_invasion

• Guest
« Reply #61 on: January 06, 2007, 23:04:16 »
thee mou ,evale goalara!!!!Apisteyto shoot!!

SKAILS

• Guest
« Reply #62 on: January 06, 2007, 23:32:15 »
bravo sto nikolaki,ebale goalara k ta dwse ola shmera!pisteuw san xaf einai kaluteros apo back,makari o intio na nai kalos k na paizei mprosta tou.
Shmera ekane k para polles kourses,htan polu kalos milame!apisteutos!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #63 on: January 06, 2007, 23:42:07 »
Τρομερό γκολ!

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
« Reply #64 on: January 07, 2007, 04:27:54 »
Παρα πολυ καλος στο δευτερο ημιχρονο,μετριος στο πρωτο.Αυτος ο παικτης εχει ταλεντο αλλα απλα πρεπει να παρει τα πανω του,θεμα ψυχολογιας ειναι.Πραγματι γκολαρα ηταν,ακριβως πισω απο το τερμα ημουν.Ργω νομιζα θα ακουμπησει με τα ακροδαχτυλα και κορνερ κλασικα.Αλλα μπηκε!!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο παικταρα!!!
KILKIS+LAMIA=GATE 4

aetopoulo

• Guest
« Reply #65 on: January 07, 2007, 08:42:32 »
GOALARA fantastikos sto deutero otan i omada epekse me epimonh apo ta deksia

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #66 on: January 07, 2007, 11:58:34 »
Αμυντικα δεν ειναι και τοι καλυτερο καθοτι τοσα χρονια χαφ. Εχει ομως πολλες δυναμεις αν και φαινεται λιγο βαρυς απο εξω.

Μπραβο του παντως θα παρει το βραβειο της αγωνιστικης για το καλυτερο γκολ. Μου εκανε εντυπωση που στο ζεσταμα επιχειρουσε σεντρες απο δεξια για 3 παικτες που ηταν στο κεντρο της περιοχης και τις εστελνε πιο περα και απο το δευτερο δοκαρι. Οπως και μια ακομη σεντρα στον αγωνα που πηγε κατευθειαν αουτ. Και πανω στο κραξιμο (απο εμενα) εβαλε το γκολακι και μου βουλωσε το στομα.

Offline cojones

• Αποστολή
  • **
« Reply #67 on: January 26, 2007, 15:07:32 »
http://www.sport24.gr/html/ent/179/ent.161179.asp
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Τοπαλίδης έχει παρακολουθήσει σειρά αγώνων για το πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει πολύ καλή γνώμη και για παίκτες του ΠΑΟΚ, με πρώτο υποψήφιο τον Αραμπατζή.

Bravo sou re paixtara tin a3izeis tin anagnorisi. Kai elipizo kai stin kainouria tou "fisiki" 8esi na ta paei akoma kalitera. Pados kai san back einai poli kaliteros apo ton abalo ton vidra kai ton xanoumogeorgea pou einai kai megalos. Elpizo na exei kana kalo simvolaio kai na min mas ton paroun prin to katalavoume
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #68 on: February 04, 2007, 23:27:45 »
   re eleos, eihane ton niko sthn a8lhtikh kyriakh kai ton rwtagane gia ton gavro kai thn aek!! kai opote phgaine na pei kati allo, ton kovane kt alloi asxetoi kai legane gia to poso poly o ketspagia kai o bajevic parakalo8oun to gavro kai to aekaki, an kai makrya... >:(
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

S.F.MALGARON

• Guest
« Reply #69 on: February 18, 2007, 13:58:59 »

MΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΕΝΤΡΑ - ΜΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΗΤΡΟΥΣΗ ΜΟΥ.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #70 on: February 18, 2007, 17:57:37 »
Καλά ρε συ, το φάουλ δτο γκολ, ποιος το εκτέλεσε; Εντάξει, μη λέμε κι ό,τι θέλουμε!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #71 on: February 18, 2007, 19:11:45 »
genika theoro oti fetos evgale arketes assist fetos, ton pao ton arampatzako poli
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

imago

• Guest
« Reply #72 on: February 18, 2007, 19:24:13 »
Εγώ τον θεωρώ έναν από τους ξυλοκόπους της ομάδας μας και με εκπλήσσει πόσο χαμηλά έχουν ρίξει τον πήχυ ορισμένοι...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #73 on: February 18, 2007, 20:06:36 »
edo re file kapoioi theopoioun paiktes pou se poulisan prin 3 xronia gia ton gavro k malista me to delear tou oti an emenan tha itan simaies tou paok, se elpidofrous nearous serreous paoktsides tha kolisoume?
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #74 on: February 18, 2007, 20:23:25 »
μια χαρα παικτης ειναι ο αραμπατζης...πολυ καλυτερος απο βυντρα,γεωργεα,ζεβλακοφ,πλιατσικα παντο και λοιπα ταγαρια..μονο τη σεντρα του να βελτιωσει.
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

manos4

• Guest
« Reply #75 on: February 18, 2007, 21:06:45 »
μια χαρα παικτης ειναι ο αραμπατζης...πολυ καλυτερος απο βυντρα,γεωργεα,ζεβλακοφ,πλιατσικα παντο και λοιπα ταγαρια..μονο τη σεντρα του να βελτιωσει.

ακριβως μονο την σεντρα του ......κατα τα αλλα ειναι πολυ καλος.............

S.F.MALGARON

• Guest
« Reply #76 on: February 18, 2007, 21:28:27 »

Ακριβως αυτο λεω κι εγω, τη σεντρα να βελτιωσει.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #77 on: February 19, 2007, 01:58:13 »
Nai, einai synh80s poly xamhlh

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

IronEagle

• Guest
« Reply #78 on: February 19, 2007, 11:32:37 »
....'H exei taseis na feygei pros tin    .......4  (se anti8eti periptosi pros tin  7)  !!!!

imago

• Guest
« Reply #79 on: February 19, 2007, 14:22:11 »
Ακριβως αυτο λεω κι εγω, τη σεντρα να βελτιωσει.

Η καλή η σέντρα προυποθέτει ωστόσο μια άρτια τεχνική κατάρτιση. Είδατε κάποια "κοντρόλ" σε πασούλες από πέντε μέτρα που κατέληξαν άουτ???
Εντάξει, είναι νέος και σερραίος αλλά παίχτης με τεχνική με τίποτα...