Author Topic: Δημοσιογραφοι που σέβονται(οι Καλυτεροι)-ΔΕΝ σέβονται(οι Χειροτεροι) τον εαυτό τους & το επάγγελμα τους  (Read 128670 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
http://www.protothema.gr/sports/article/750228/protofanes-paralirima-zourari-kata-olubiakou-kai-ari/

«Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι...» είπε ο υφυπουργός των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε: «Ποιος τον γ...άει τον Άρη;» - Αποδοκιμάζουν ακόμη και οι ΑΝΕΛ

Καραπάππας: "Αυτό το σκουλήκι..."

Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήρθε μέσω του Διευθυντή Επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Κώστα Καραπαππά, ο οποίος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

"Οι άνθρωποι δεν κάνουν πίσω. Δεν θα κάνουμε και εμείς. Αυτό το σκουλήκι ξαναέβρισε χυδαία τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δημόσια και φυσικά θα παραμείνει Υφυπουργός Παιδείας (για να συνεχίζει να μας βρίζει)...
Υγ.: αλήθεια οι βουλευτές του Πειραιά δε νοιώθουν προσβεβλημένοι από τη συνεχή πρόκληση αυτού του γελοίου; "

Οργισμένη αντίδραση από τον Άρη που ζητά παρέμβαση Τσίπρα

'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
Ρε στον πουτσο μας και στου ζουραρι τον πουτσο καθονται, γιατι σκουζουν?

οσο για τα σκουληκια μονοι τους λενε ποιος τους γαμει, το ζουραρι περιμενανε?

ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ συνηθισατε να βριζετε τους παντες μεσω των αρδ σας, της ερτ, της νοβα, του οτε χωρις καμια αντιδραση και οποιος τολμουσε να να ψελισει κατι γινοταν αμεσα γραφικος

ΠΟΥΤΣΑ ΠΑΝΤΟΥ, θα την ακουτε στερεοφωνικα μουνοπανα. Ο βουβος ΠΑΟΚ τελειωσε και δε θα σας αρεσει καθολου

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Geo

• Αλλαγή
Ο Ζουράρις δεν πούλησε 3 τόνους ηρωϊνη καθίκια. Ούτε έχει ράβδους χρυσού στην Ελβετία.
Απορώ με τα γαβροσκούληκα τι το παράξενο είπε ο Προφέσορ.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ο ζουραρης θα ναι διπλα σε ιβαν γιωργη και ζε οταν σηκωνουμε την κουπα λευκο πυργο μπροστα σε 100.000 αλαλαζοντα τρελοκομεια

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
(ÐåéíÜôå; ÖÜôå Ýíáí ìáëÜêá!)

ÓôÜèçò Ðáíáãéùôüðïõëïò (ôïõ ÑÜäéï Áñâýëá).
Ôßôëïò:Ó’ áñÝóåé ðïõ åßóáé ÐÁÏÊôóÞò;

Äåí ãïõóôÜñù íá ìå êïñïúäåýïõí üðùò åãþ äéêáßùò êïñüéäåõá áõôïýò ðïõ ôþñá êëáøïõñßæïõí. Ìå Üñåóå ðïõ Þìïõí áäéêçìÝíïò ôüóá ÷ñüíéá. Êáé èÝëù íá ðÜñù ôïõò ôßôëïõò åðåéäÞ åßìáé áðü üëåò ôéò áðüøåéò êáëýôåñïò áðü ôïõò Üëëïõò, ü÷é åðåéäÞ äéÝñ÷ïìáé ôéò ßäéåò ìåèüäïõò

Óå ñùôÜù, ÐÁÏÊôóÜêé ìïõ, åðåéäÞ åãþ åßìáé ÐÁÏÊôóÞò ðïëëÝò äåêáåôßåò ôþñá, áëëÜ ôá ôåëåõôáßá äõü-ôñßá ÷ñüíéá äåí ìïõ áñÝóåé êáé ðïëý.

Èá ìïõ ðåéò, ôñåëüò åßóáé; Ôþñá ðïõ, ìåôÜ áðü äåêáåôßåò, äåß÷íåé ç ïìÜäá íá ïñèïðïäåß, íá âáäßæåé ðñïò ôßôëïõò êáé ðñùôáèëÞìáôá; Ôé äåí óïõ áñÝóåé;

Äåí ìïõ áñÝóåé ï ôñüðïò. Ôï ãåãïíüò üôé ç åôáéñåßá (ü÷é ç ïìÜäá) áðÝêôçóå Ýíáí éó÷õñü ïéêïíïìéêÜ ðáñÜãïíôá ï ïðïßïò, ãéá íá óïõ ìéëÞóù üðùò ìéëÜìå ìåôáîý ìáò, «ôá ÷þíåé», ìïõ èõìßæåé ôç ÌÜíôóåóôåñ Óßôé, ìéá ìÝôñéá ïìÜäá ç ïðïßá ìüëéò Ýêáíå ëåöôÜ, áãüñáóå ôçí åðéôõ÷ßá.

Êáé äåí åßíáé ìüíï áõôü. ×ñüíéá ï ÐÁÏÊôóÞò ãêñßíéáæå ãéá ôçí áäéêßá, ôçí ðáñÜãêá, ôá óôçìÝíá, ôá óõìöÝñïíôá êëð-êëð êáé åß÷å, åí ðïëëïßò, äßêéï. ÊñÜæáìå ôïí Ïëõìðéáêü (áëëÜ êáé ôïí ÐÁÏ êáé ôçí ÁÅÊ óôïí êáéñü ôïõò êáé óôï ìÝôñï ôïõò) ðïõ Ýðáéñíáí ôá ìáôò ìå ôç äéáéôçóßá, êáé æçôïýóáìå êÜèáñóç êáé ôßìéï ðñùôÜèëçìá êáé íá ãêñåìéóôåß ôï ðáñáóêÞíéï, êáé íéþèáìå, äéêáßùò, üôé åß÷áìå ôï çèéêü ðëåïíÝêôçìá.

Å÷ù ôçí áßóèçóç üôé äåí ìáò ðåéñÜæåé êáé ðïëý, ôåëéêÜ, áí äåí êáôáóôñáöåß ôï ðáñáóêÞíéï, áñêåß íá åñãÜæåôáé õðÝñ çìþí.

Äåí ëÝù (õðï÷ñåùôéêÜ) üôé áí ðÜñåé ï ÐÁÏÊ ôï ðñùôÜèëçìá öÝôïò èá ôï ðÜñåé ðáñáóêçíéáêÜ, ìðïñåß íá ôï ðÜñåé ìå ôçí áîßá ôïõ êé åðåéäÞ èá Ý÷åé ôçí êáëýôåñç ïìÜäá (Ýóôù êáëýôåñç ëüãù áãïñáóôéêÞò äýíáìçò).

ËÝù üìùò üôé õðÜñ÷ïõí óêéÝò. ÓêéÝò ôïõ ôýðïõ, ï ÷ïñçãüò ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò åßíáé ìéá åôáéñåßá óõìöåñüíôùí éäéïêôÞôç ÐÁÅ. Áõôü äåí èá ãéíüôáí ðïôÝ êáé ðïõèåíÜ óå ÷þñåò ìå áîéüðéóôá ðñùôáèëÞìáôá.

ÓêéÝò üðùò ôï ðåñóéíü êýðåëëï ìå ôï ãêïë-ïöóÜéíô (êé áò Þóïõí ðáñáóÜããáò êáëýôåñïò óå üëï ôï ìáôò).

Èá ÷áñþ, ÐÁÏÊôóÜêé ìïõ, áí ðÜñïõìå ôï ðñùôÜèëçìá, öõóéêÜ. Ï÷é ôüóï üóï ÷Üñçêá ôï ’85, üìùò, êé ü÷é áðü íïóôáëãßá. Ç ãõíáßêá ôïõ Êáßóáñá êáé ôÝôïéá, îÝñåéò ôþñá.

Äåí ãïõóôÜñù íá ìå êïñïúäåýïõí üðùò åãþ äéêáßùò êïñüéäåõá áõôïýò ðïõ ôþñá êëáøïõñßæïõí. Ìå Üñåóå ðïõ Þìïõí áäéêçìÝíïò ôüóá ÷ñüíéá. Êáé èÝëù íá ðÜñù ôïõò ôßôëïõò åðåéäÞ åßìáé áðü üëåò ôéò áðüøåéò êáëýôåñïò áðü ôïõò Üëëïõò, ü÷é åðåéäÞ äéÝñ÷ïìáé ôéò ßäéåò ìåèüäïõò. ÐåéñÜæåé, ÐÁÏÊôóÜêé ìïõ;

http://www.protagon.gr/apopseis/blogs/44341565788-44341565788

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **

Offline babis36

• Αλλαγή
ο ζουραρης θα ναι διπλα σε ιβαν γιωργη και ζε οταν σηκωνουμε την κουπα λευκο πυργο μπροστα σε 100.000 αλαλαζοντα τρελοκομεια

λίγους λες
ας έρθει εκείνη η μέρα ...........
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Στάθη Παναγιωτόπουλε τράβα γαμήσου λίγο να δω κάτι που θέλω ρε

Offline elront

• Αποστολή
  • **
Êáé êÜôé Üëëï...

KÜèå ìÝñá…ìá êÜèå ìÝñá ëÝìå… ìïõ Ýñ÷ïíôáé ðñïóêëÞóåéò íá ðáù óôçí Ôïýìðá.

Êáìáñþíù óáí ãõöôéêï óêåðÜñíé.

ÂáóéêÜ áíõðïìïíþ.

ÃñÜöåé ï ÌÜíïò Áíôþíáñïò

Áõôï üìùò ðñáãìáôéêá ìå îåðåñíÜ åßíáé üôé ïôé ìå èÝëïõí óôç "Èýñá4".

Ðïéïí; ÅìÝíá;

Åíáí ÷áìïõôæÞ âÜæåëï.

Ï÷é, äåí åéíáé ç èÝóç ìïõ óôç "Èõñá4",… óáò åõ÷áñéóôþ áðï ôá âÜèç ôçò êáñäéÜò ìïõ…Ý÷åôå üëï ìïõ ôïí óåâáóìü ãéá ôçí ôéìç…áëëÜ äåí åßíáé ç èÝóç ìïõ åêåß.

Åêåß åßíáé Áãéá Ôñáðåæá ôïõ íáïý ôïõ ÐÁÏÊ…. êáé ùò ãíùóôüí åêåß ìüíï ïé éåñåßò ëåéôïõñãïýí.

Ðáñáêïëïõèù óéùðçëüò êáé ìå ìåãÜëç áãùíßá ôçí îåöñåíç ðïñåßá ôïõ ÐÁÏÊ.

ÁöïõãêñÜæïìáé ôçí Üêñáôç åðééèõìßá êáèå ÐÁÏÊôóéäéêçò øõ÷Þò.

ÂëÝðù ôïí ðüëåìï  ðïõ óáò ãßíåôáé êáé ãåëÜù.

Íéþèù ôçí áíõðïìïíçóßá óáò.

Êïéôá ðïéïß ìéëÜíå ãéá áäéêßá!

Áíáëïãßæïìáé ôï ìåëëïí êáé ãïõñãïõñßæù.

-Ñå êáñíôÜóç ÐÁÏÊ åéóáé áöïý….

-Ï÷é öéëáñÜêé óôçí çëéêßá ìïõ ìðïñþ íá áëëÜîù ôï ñÞìá "åßìáé" ìå ôï ñÞìá "èáõìÜæù".

ÐÁÏÊôóÜêé ìïõ, äåí èåëù íá êëÝøù ôßðïôá áðü ôçí ÷áñÜ óáò… èá ãéïñôÜóïõìå ìáæß…óõìöùíïé…. áëëÜ ç ÷áñÜ ìïõ èá'íáé ç ÷áñÜ óáò.

Áãáðéüìáóôå….

Åóåßò ãéáôé êáôÜëáâá ôïí ñõèìü ðïõ âáñÜåé ç êáñäéÜ óáò  êáé åãþ ãéáôé áðëü÷åñá åéóðñÜôôù ôçí áãÜðç óáò.

Ìïõ åßíáé õðåñ-áñêåôü.

¼÷é äåí åßíáé ç èåóç ìïõ óôçí Áãßá ÔñÜðåæá ôïõ íáïý ôïõ ÐÁÏÊ.

Ìðïñþ üìùò íá ðñïóåý÷ïìáé êïíôÜ ôçò.

¢ëëùóôå äåí å÷åé óçìáóßá ðïý ðñïóåý÷åôáé êáíåßò... áëëÜ ìüíï áí ðñïóåý÷åôáé.

http://www.sdna.gr/genikes-eidiseis/article/433392/fysika-thartho-stin-toympa

paok giati etsi!!!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
και σε μένα μου άρεζες όταν εγραφες στο ποπ κ ροκ για 3,60 και όχι με τις γλυκανάλατες κρυάδες κ μαλακίες που έλεγες
με τα άλλα τα νούμερα στο καναλι του πούστη του κυριακού.

Αν γουστάρεις εσύ, φάε φάπες τόσο στην επαγγελματικη σου όσο και στην προσωπική σου ζωή. Τον ΠΑΟΚ άσε τον απ έξω.

Υ.Γ Καλή χώνεψη στον παππά των από κάτω που κατάπιες αμασητο
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/433804/moy-aresei-trela-poy-eimai-PAOKtsis-stathi

Μου αρέσει τρελά που είμαι ΠΑΟΚτσής, Στάθη
14 Φεβρουαρίου 2018, 19:49
Τελευταία ανανέωση: 2 ώρες πριν
Νίκος Τζαντζαράς
Νίκος Τζαντζαράς
Μου αρέσει τρελά που είμαι ΠΑΟΚτσής, Στάθη
Facebook
Twitter
WhatsApp
170490 SHARES
Ο Νίκος Τζαντζαράς απαντά με ανοιχτή επιστολή, στην ερώτηση που έθεσε με την αρθρογραφία του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο Protagon.

Βλέπεις τις ίδιες δεκαετίες μετράμε, πάνω κάτω και στην ζωή και στην Τούμπα, οπότε κοινά είναι και τα βιώματα και οι μνήμες Στάθη. Που λες, μου αρέσει τρελά που είμαι ΠΑΟΚτσής, αλλά σε αντίθεση με σένα (από ότι διάβασα), ποτέ δε μου ταίριαζε ο ρόλος του αδικημένου και δε μου... λείπει. Και δεν τον βολεύτηκα και ποτέ: σα πουκάμισο που μού 'δωσαν να φορέσω σε ξένο σπίτι και ήταν ένα νούμερο μικρότερο, συμβάν που εμείς οι χοντροί καταλαβαίνουμε, Στάθη, πόσο άβολο είναι.

Ξέρω πως υπάρχουν όμως ΠΑΟΚτσήδες που ένιωθαν πάντα τον ΠΑΟΚ μικρό και τακτοποιούνταν μέσα τους με την επιβεβαίωση της επιλογής διαμαρτυρίας που πίστευαν πως είχαν κάνει και τα φτωχά της αποτελέσματα. Συμβιβάζονταν με τον ρόλο του καρπαζοεισπράκτορα καπεταναίων, εξωτικών... αιλουροειδών και εγκληματικών οργανώσεων. Όμως ο ΠΑΟΚ ο ίδιος ήταν πάντα ένα νούμερο μεγαλύτερος από αυτά τα ψευτοϊδεολογήματα και τους όποιους εκ γενετής ή εκ... προπονήσεως πάσχοντες από το σύνδρομο της Στοκχόλμης φίλους του. Και από έναν φοβικό, επαρχιώτη και συμβιβασμένο περίγυρο, που η τελευταία του κακοσμία, αναδύεται ακόμα σαν προχθεσινή σκορδίλα από τζατζίκι, σε ανάσα...

Μου αρέσει τρελά Στάθη που είμαι ΠΑΟΚτσής. Διότι σε κοντά σαράντα χρόνια επαγγελματικό ποδόσφαιρο και όσο ερασιτεχνικό προηγήθηκε, αλλά και σε όλα τα σπορ, ο σύλλογος που υποστηρίζω δεν ήταν ποτέ ανακατεμένος σε βρομιές και προστυχιές. Δεν ακούστηκε ποτέ άνθρωπός του να ξεφτιλίζει τα πάντα για το χρήμα σε κασέτες επίσημες ή μαϊμού, δεν είδε ποτέ στέλεχός του να φυλακίζεται ή να κατηγορείται για κακούργημα, δεν κορόιδεψε ποτέ το σύστημα καταφεύγοντας σε στημένους υποβιβασμούς και νέα ΑΦΜ, δεν έφαγε ποτέ μια μπουκιά φαΐ που δεν το δικαιούταν.

Μου αρέσει τρελά Στάθη που είμαι ΠΑΟΚτσής. Γιατί η ομάδα μου έχτισε γήπεδα σε ιδιωτικά οικόπεδα και δεν της χαρίστηκε ποτέ δημόσια γη, κυνηγήθηκε λυσσαλέα τις λίγες φορές που είχε αγωνιστική ποιότητα και ισχύ και δεν υπάρχει ένας ρουφιάνος που να έχει λαμβάνειν από τον ΠΑΟΚ σε κανένα επίπεδο. Υποστηρίζω την ομάδα που της χρωστούν και δε χρωστά. Τον σύλλογο που όποτε είχε από τη μοίρα δυνάστη και απατεώνα διοικητικό ηγέτη, τον απέβαλε και τον ξεπέρασε και που οι θεματοφύλακές του, ο λαός και ο ΑΣ, τον προστάτεψαν από κωμικές καταστάσεις που οι περισσότερες υπόλοιπες μεγάλες και ιστορικές ομάδες δεν απέφυγαν.

Και μου αρέσει τρελά Στάθη που είμαι ΠΑΟΚτσής και αξιώνομαι να ζω τα χρόνια της ηγεσίας του Σαββίδη στην ομάδα μου. Τα χρόνια που ένας άνθρωπος με προσφυγική ρίζα βαθιά, ήρθε με την οικονομική του επιφάνεια να δώσει σάρκα και οστά σε όνειρα δεκαετιών. Είμαι υπερήφανος που πρωτοστάτησε στο γκρέμισμα της συμμορίας που λυμαινόταν το ποδόσφαιρο δεκαετίες και βοήθησε να θεμελιωθεί η εξυγίανση.

Στάθη, δικαιούσαι να νιώθεις, όπως νιώθεις. Άγνωστο τι περνά ο καθένας στο μυαλό και την ψυχή του... Δεν έχεις όμως το παραμικρό δικαίωμα να δηλητηριάζεις εκατομμύρια κόσμου, με ανυπόστατες θεωρίες συνωμοσίας, απλώς επειδή έφαγες βαριά προχτές το βράδυ και άργησε να σε πάρει ο ύπνος.

Υγ: Εχθές ήταν μέρα ραδιοφώνου...

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
Λοιπόν εγώ Στάθη ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ, θα σου θυμησω μία ιστορία, την οποία μπορώ να την γράψω μόνο εδω, μιας και με έχεις μπλοκάρει από παντου ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΣΟΥ.

Θυμάσαι λοιπόν, γαμώ τους Deep Purple τους καθυστερημένους, το έτος 1999, που είχε πεθάνει ένα παιδάκι από καρκίνο, και εσύ ρε κωλόπουστα επειδή εκείνη ην περίοδο σε είχαν πετάξει έξω από τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, στην προσπαθεια σου να παραμείνεις στην επικαιρότητα, τόλμησες και οργάνωσες ένα "live" εις μνήμην του παιδιού, βάζοντας την φωτογραφία του και με μαρκίζα "Ερχόμαστε όλοι για τον μικρό Αντώνη"?

Μέχρι και τον θάνατο ενός παιδιού ρε πεταμένε πήγες να εκμεταλλευτείς. Τόσο τρύπιος είσαι.

Στο είχα πει κάποτε. Κάποια στιγμή, στην Ελλάδα, θα σε πετύχω. Και θα φτύσεις το γάλα της αρχιπουτανάς της μάνας σου. Που θα πιάσεις τον ΠΑΟΚ στο στόμα σου εσύ γαμώ την γυναίκα σου, το εξώγαμο παιδί σου, και ότι αγαπάς ή αγάπησες ή θα αγαπήσεις στην ζωή σου.

Σου εύχομαι να ξυπνήσεις και να σου έρθει δέμα κόλυβα από την κηδεία του Ian Gillan.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Κάτι ακούγεται ότι, εκτός των υπόλοιπων μανάδων, είναι μεγάλη πουτάνα και του Καμπουράκη η μάνα. Δεν ξέρω περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να κάνω και λάθος.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Ποιου καμπουρακη; Αυτου που ήτανε στο συγχωρεμενο το Mega και κανανε τις γιαγιάδες το πρωι μαζι με έναν άλλον; Μίλησε κι αυτός για τον ΠΑΟΚ;
Τι παράσιτα είναι αυτά ρε σεις; Α ρε μεγάλε ΠΑΟΚ, ξεμπροστιαζεις όλα τα καρκινώματα αυτού του τόπου.

Offline Vorious

• Αλλαγή
γραφεις ΠΑΟΚ στο google και το 90% ειναι οτιδηποτε σε αρνητικο (και πολλα προπαγανδιστικα) για ΠΑΟΚ και για Σαββιδη
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline babis36

• Αλλαγή
Êáé Ýíá åðåôåéáêï ãéá ôçí Åëëáäá ðïõ êïõíÜåé ôï äÜ÷ôõëï óôçí õðüëïéðç (áðü ôïí Íßêï ÄÞìïõ)

http://www.protagon.gr/apopseis/editorial/pote-tha-didaxthoun-ta-paidia-tin-alitheia-gia-to-21-32728000000

ÃÍÙÌÅÓ
Ðüôå èá äéäá÷èïýí ôá ðáéäéÜ ôçí áëÞèåéá ãéá ôï ’21;
Èá Ý÷ïõìå ùñéìÜóåé ùò Ýèíïò, üôáí ôá ó÷ïëéêÜ ìáò âéâëßá óõìðåñéëÜâïõí äýóêïëåò áëÞèåéåò. ¼ôáí èá ðÜøïõí íá áðïóéùðïýí Þ íá ìõèïëïãïýí.
 Íßêïò ÄÞìïõ

Äåí îÝñù áí èá ãßíåé ðïôÝ áõôü – óßãïõñá ü÷é óýíôïìá. ÓÞìåñá ðÜíôùò Ýíá âéâëßï ðïõ èá Ýãñáöå ôá áëçèéíÜ óõìâÜíôá ôïõ ’21 èá êáéãüôáíå óôçí ðõñÜ êáé Ýíáò êáèçãçôÞò ðïõ èá ôï äßäáóêå, èá Ý÷áíå ôç äïõëåéÜ ôïõ.

Áò ðïýìå ìåñéêÝò éóôïñéêÜ åîáêñéâùìÝíåò áëÞèåéåò:

Ç åðáíÜóôáóç îåêßíçóå ü÷é áðü ôïõò çñùéêïýò áñìáôïëïýò êáé êëÝöôåò (áíôßèåôá áõôïß êáé ìÝóá óôïí Áãþíá ðïëåìïýóáí óáí ìéóèïöüñïé ãéá áìïéâÞ êáé ëÜöõñá) áëëÜ áðü öéëÞóõ÷ïõò áóôïýò åìðüñïõò ðïõ æïýóáí Ýîù áðü ôçí ÅëëÜäá. Ôï êßíçìá Üñ÷éóå áðü áóôïýò áëëÜ ôï áãêÜëéáóå ï ëáüò. ¼ìùò, üðùò ãñÜöåé ï Óêáñßìðáò: «Ôï Ðáôñéáñ÷åßï ôï áöüñéóå.  Ïé Ðñüêñéôïé êáé ïé ÉåñÜñ÷åò ôï ÷ëåýáóáí. Ï Êáðïäßóôñéáò ôïõ ãýñéóå ôéò ðëÜôåò. Ï ÊïñáÞò ìáò ôï ìõêôÞñéóå». Ç áñ÷Þ Þôáí ðïëý äýóêïëç êáé ôï ôÝëïò ïëÝèñéï.

Ç Åêêëçóßá ü÷é ìüíï äåí ðñùôïóôÜôçóå óôïí Áãþíá áëëÜ ôïí ðïëÝìçóå ìå êÜèå ôñüðï. Áöüñéóå ôïí ÑÞãá Öåñáßï, åíáíôéþèçêå óôéò «óáôáíéêÝò» áðüøåéò ãéá åëåõèåñßá, éóüôçôá êáé äçìïêñáôßá ðïõ Ýñ÷ïíôáí áðü ôçí Äýóç êáé ôåëéêÜ áöüñéóå êáé ôçí ßäéá ôçí åðáíÜóôáóç. ÖõóéêÜ êáíåßò äåí Þôáí óôçí Áãßá Ëáýñá óôéò 25 Ìáñôßïõ êáé ï Ðáëáéþí Ðáôñþí Ãåñìáíüò ü÷é ìüíï äåí óÞêùóå ôï ëÜâáñï (ðïõ öôéÜ÷ôçêå ìåôÜ áðü 50 ÷ñüíéá) áëëÜ Ýâñéæå ôïí åðáíáóôÜôç ÐáðáöëÝóóá ùò «åîùëÝóôáôïí».

Ç åðáíÜóôáóç ôïõ 21 áðÝôõ÷å ïëïêëçñùôéêÜ. ÌåôÜ ôçí åéóâïëÞ ôïõ ÉìðñáÞì äåí åß÷å ìåßíåé ïýôå ìßá åðáíáóôáôéêÞ åóôßá. ÅëåõèåñùèÞêáìå ìüíï ÷Üñç óôçí áðüöáóç ôùí ÌåãÜëùí ÄõíÜìåùí – êáé ôçí äñÜóç ôïõò óôçí íáõìá÷ßá ôïõ Íáâáñßíïõ. (¹ôáí ç ðñþôç – êáé ç êáëýôåñç –«áíèñùðéóôéêÞ åðÝìâáóç» ôçò éóôïñßáò).

Ç åðáíÜóôáóç áðÝôõ÷å åðåéäÞ ïé ¸ëëçíåò ðïëåìïýóáí ðåñéóóüôåñï ìåôáîý ôïõò, ðáñÜ ìå ôïõò Ôïýñêïõò. Ï – Þäç ôüóï áðþí – ÊùóôÞò Ðáðáãéþñãçò, ôçí åß÷å ÷áñáêôçñßóåé:«ðáíåèíéêü åìöýëéï, ï ïðïßïò êáô’ åõöçìéóìüí âáðôßóèçêå åðáíÜóôáóç áðü ôïõò éäåïëüãïõò éóôïñéêïýò».

Óôçí ÅðáíÜóôáóç Ýãéíáí ðñÜîåéò èçñéùäßáò åê ìÝñïõò ôùí ÅëëÞíùí. Óôçí êáôÜëçøç ôçò ÔñéðïëéôóÜò óöÜ÷ôçêáí ðÜíù áðü 30.000 Üìá÷ïé – áíÜìåóÜ ôïõò ðïëëïß Åâñáßïé ðïõ Þôáí áìÝôï÷ïé óôïí áãþíá. Ëüãïò: ôï ðëéÜôóéêï. ËÝåé ï Êïëïêïôñþíçò óôá Áðïìíçìïíåýìáôá: «ôï áóêÝñé üðïõ Þôáí ìÝóá, ôï åëëçíéêü, Ýêïâå êé óêüôùíå áðü ÐáñáóêåõÞ ùò ÊõñéáêÞ, ãõíáßêåò ðáéäéÜ êáé Üíôñåò, 32000, ìßá þñá ïëüãõñá ôçò ÔñéðïëéôóÜò». (Áíôßèåôá ïé Ôïõñêáëâáíïß õðåñáóðéóôÝò ôçò ðüëçò Ýöõãáí áëþâçôïé ìåôÜ áðü óõìöùíßá. Ðïõ óçìáßíåé üôé ï Êïëïêïôñþíçò åß÷å ôïí Ýëåã÷ï ôïõ óôñáôïý ôïõ êáé Üñá åðÝôñåøå ôç åèíïêÜèáñóç).

Êáé üóïé äåí óõìðáèïýí ôïõò Áëâáíïýò èá Ýðñåðå íá îÝñïõí ðùò ìåñéêïß áðü ôïõò ðéï ãåííáßïõò ïðëáñ÷çãïýò êáé êáðåôáíáßïõò ìáò Þôáí Áñâáíßôåò ðïõ äåí ìéëïýóáí êáí ôá åëëçíéêÜ. Êé üôáí ï ÌáõñïêïñäÜôïò Ýâãáëå ëüãï óôá ðëçñþìáôá ôïõ Åëëçíéêïý óôüëïõ ÷ñåéÜóôçêå ìåôáöñáóôÞ ãéáôß äåí êáôÜëáâáí ëÝîç (ôï ãñÜöåé ï Ðáðáññçãüðïõëïò).

Èá Ý÷ïõìå ùñéìÜóåé ùò Ýèíïò, üôáí ôá ó÷ïëéêÜ ìáò âéâëßá óõìðåñéëÜâïõí áõôÝò (êáé Üëëåò) äýóêïëåò áëÞèåéåò. ¼ôáí èá ðÜøïõí íá áðïóéùðïýí Þ íá ìõèïëïãïýí. ¸ôóé èá ðñáãìáôþóïõìå ôï Óïëùìéêü ñÞìá,  ðïõ ôáõôßæåé ôï áëçèÝò ìå ôï åèíéêü.

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline aplas4

• Κερκίδα
  • *
Οι γνωστες απόψεις των προοδευτικούληδων: η Εκκλησία είναι κακιά, ο Κολοκοτρώνης ήταν τοιούτος, στη Σμύρνη έγινε συνωστισμός και άλλες τέτοιες "αλήθειες".

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Η αληθεια βρισκεται στους σεξ πιστολς αδερφε!  :)
Καλως ηρθες και ηρεμα
Εχουμε πολεμο δεν ειναι ωρα για αντιπαραθεσεις
Φιλικα