Author Topic: Δημοσιογραφοι που σέβονται(οι Καλυτεροι)-ΔΕΝ σέβονται(οι Χειροτεροι) τον εαυτό τους & το επάγγελμα τους  (Read 130509 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εγω ξερω που κινεισαι οποτε φυλαγε τα νωτα σου

και εγώ ξέρω τον ωροσκόπο σου gianniwths4 πρόσεχε...
 :'(

εσύ αν κοιτάξει τα Posts θα καταλάβεις ότι ούτε σάντο είχα κράξει όταν ΟΛΟΙ κράζατε γιατί τα λεγόμενα του ήταν ακόλουθα με τις πράξεις του και κρίθηκε για αυτά που είπε και έκανε.

όταν όμως "έφυγε η καύλα" και βγήκαν μετά από εκεί ΟΛΟΙ να λένε τα λόγια τα μεγάλα άλλαξαν τα κόζια. ο κάθε Huub κρίνεται από εμένα για αυτά που λέει. και είπε πολλά και αυτός και ο ρώσος. όσο λοιπόν είναι ανακόλουθοι θα τα ακούνε. δεν θέλω να φύγει κανένας Huub αλλά δε θα σταματήσω να τα χώνω μέχρι: να κάνει ότι λέει ή να αλλάξει το στόχο του ΠΑΟΚ όπως έχει τεθεί τον οποίο... δεν φαίνεται να εκπληρώνει. αυτά και λήξης γιατί τελείωσε η υπομονή όταν "έφυγε και η καύλα".

@ biv Α παράτα μας ρε βλάχο, αγροκαλλιεργητή. Στην Κασσάνδρα κατουράτε, στη Βόλβη την πετάτε. Όταν κάνουμε σοβαρή συζήτηση μπαίνεις και τη χέζεις και ειρωνεύεσαι εμένα που έχω θυσιαστεί χίλιες φορές. Ήρθαν οι αγροκαλλιεργητές από τη Μαγνησία να μας πούνε τι είναι CF

@king μην ωρύεσαι θα πάρεις άδεια Δευτέρα

Offline savage republic

• Βασικός
εγω ξερω που κινεισαι οποτε φυλαγε τα νωτα σου

και εγώ ξέρω τον ωροσκόπο σου gianniwths4 πρόσεχε...
 :'(

εσύ αν κοιτάξει τα Posts θα καταλάβεις ότι ούτε σάντο είχα κράξει όταν ΟΛΟΙ κράζατε γιατί τα λεγόμενα του ήταν ακόλουθα με τις πράξεις του και κρίθηκε για αυτά που είπε και έκανε.
Κανείς δεν έχει αντέξει ν' ανταλλάξει τόσες σελίδες σε π.μ. με κιουρ κ χόμο, τασσόμενος υπέρ του σάντου, όσο εγώ. Η γενίκευση είναι μέγιστο λάθος.

όταν όμως "έφυγε η καύλα" και βγήκαν μετά από εκεί ΟΛΟΙ να λένε τα λόγια τα μεγάλα άλλαξαν τα κόζια. ο κάθε Huub κρίνεται από εμένα για αυτά που λέει. και είπε πολλά και αυτός και ο ρώσος. όσο λοιπόν είναι ανακόλουθοι θα τα ακούνε. δεν θέλω να φύγει κανένας Huub αλλά δε θα σταματήσω να τα χώνω μέχρι: να κάνει ότι λέει ή να αλλάξει το στόχο του ΠΑΟΚ όπως έχει τεθεί τον οποίο... δεν φαίνεται να εκπληρώνει. αυτά και λήξης γιατί τελείωσε η υπομονή όταν "έφυγε και η καύλα".

ακόμα να μπεις στο νόημα κ μένεις στα επιφαινόμενα. Τζάμπα διδάσκουμε εδώ με φαίνεται...

Τελική προσπάθεια πριν την παραίτηση, ξεκινώντας από τα βασικά.

Αυτό είναι μία μπάλα:

Αν το καταλάβεις, ξαναδές τα προηγούμενα ποστ.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
και αυτό 2 μπάλες

συγκεντρώσου πυγμαλίωνα

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Ρε μουνόπανα ¨δημοσιογράφοι¨ και καλά του ΠΑΟΚ :

Γιατί πρέπει να διαβάζουμε συνεχώς για το πόσο απορεί ο κάθε μπαγλαμάς που ο Νάτχο ήρθε στον ΠΑΟΚ;

ΝΑΙ ΡΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ Π.Α.Ο.Κ. ΗΡΘΕ!
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΤΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Κ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ!
ε ρε σφαλιάρες που θέλετε!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Κολκα γαμημενε παλιοπουστα που βγαζεις χολη σημερα στο γκαζετα, σου γαμιεται το μουνι της αδερφης σου μαλακα.
Ζω για την στιγμη που θα σε παρουν με τις πετρες παλιοστημενε του κερατα.

Ο Hub σε γαμαει μαλακα και σε χυνει στα πατσοκιλια.
Βοσκε της δημοσιογραφιας.

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Εμεις φταίμε που δεν τον έχουμε σαπακιάσει ακόμα...

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
Κολκα γαμημενε παλιοπουστα που βγαζεις χολη σημερα στο γκαζετα, σου γαμιεται το μουνι της αδερφης σου μαλακα.
Ζω για την στιγμη που θα σε παρουν με τις πετρες παλιοστημενε του κερατα.

Ο Hub σε γαμαει μαλακα και σε χυνει στα πατσοκιλια.
Βοσκε της δημοσιογραφιας.

Εγώ δεν θα το έθετα τόσο κομψά, αλλά ναι, ό,τι είπε ο king.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Ντροπή ρε! Ντροπή...

Δημόσια τηλεόραση χθες το πρωί. Εκπομπή Πρωινή Ενημέρωση.

Στο αθλητικό δελτίο ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης παρουσιάζει την επικαιρότητα, εστιάζοντας στο ματς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα. Κι ο Γιάννης Σκάλκος, εκ των βασικών παρουσιαστών της εκπομπής, ρωτάει: "Και τι ώρα παίζει ο... μΠΑΟΚ;".

Προφανώς ο συγκεκριμένος παρουσιαστής ξέχασε ότι βρίσκεται στο στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης, νομίζοντας ότι βρίσκεται για καφέ, για να αναφέρεται με τρόπο απαξιωτικό για την ομάδα του "Δικέφαλου".
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/60008-dropi-re-dropi

σκάλκο ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline banis

• Αλλαγή

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Τσωχο γαμιεται η μανα σου,ο πατερας σου και ο αντρας σου πουστρακι
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
απογοητευση και η αναμεταδοση και τα σχολια των δημοσιογραφων που κανει μπαμ ποσο πειραξε οτι ΟΛΟΣ Ο ΥΓΙΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΕΣΤΕΡ.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Tσοχο οταν περιγραφεις ΠΑΟΚ θα βγαζεις τα ζαρζαβατικα απο τον κωλο σου

Offline Geo

• Αλλαγή
Αυτός ο τσώχος νηπιαγωγείο έχει τελειώσει?
Ολες οι πουτάνες στα κόκκινα ντυμένες.....

Offline Vorious

• Αλλαγή
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline zouvalos

• Αλλαγή
κοιτα να δεις ο αλλος ο μαλακας που παρουσιαζει την εκπομπη μολις ειπε οτι ΔΙΚΑΙΑ προκριθηκε η μπενφικα.....ευγε αγορι μου...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......