Author Topic: Δημοσιογραφοι που σέβονται(οι Καλυτεροι)-ΔΕΝ σέβονται(οι Χειροτεροι) τον εαυτό τους & το επάγγελμα τους  (Read 129808 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω παντως μη ξεροντας ποιος το γραφει, αφου ειδα να πνιγει τα λεφτα του θερμοσιφωνα, νομιζα οτι το αρθρο ειναι του Κολκα....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline george4

• Αλλαγή
¼ôáí ï ÐÁÏÊ äÝíåôáé óôï Üñìá ôïõ Ïëõìðéáêïý

Ç éóôïñßá åßíáé ôüóï ðáëéÜ üóï êé ï êüóìïò. ÐáñáìÝíåé üìùò ðÜíôá åðßêáéñç. Éäéáßôåñá üôáí áðü ôüôå åëÜ÷éóôá ðñÜãìáôá Ý÷ïõí áëëÜîåé. ÃñÜöåé ï Ãéþñãïò Ìðïýæïò.

¼ôáí ï ÐÁÏÊ äÝíåôáé óôï Üñìá ôïõ Ïëõìðéáêïý   

Ôçí åðï÷Þ ôïõ Ãéþñãïõ Ìðáôáôïýäç óôïí ÐÁÏÊ, ï åêðñüóùðïò ôçò ÐÁÅ óôçí «áìáñôùëÞ» ôüôå ÅÐÁÅ, åß÷å Ýíá áðëü ôñüðï ãéá íá áðïöáóßæåé ôé èÝóç èá ðÜñåé óôéò êñßóéìåò øçöïöïñßåò: ðåñßìåíå íá äåé ðñþôá ôé èá ðñÜîåé ï Üíèñùðïò ôïõ Ïëõìðéáêïý Ãéþñãïò Ëïýâáñçò êé Ýêáíå áêñéâþò ôï ßäéï! ÓÞêùíå ôï ÷Ýñé ï Ëïýâáñçò; Ôï óÞêùíå êé ï ßäéïò!

¹ôáí ç áðïèÝùóç ôçò «áíåîÜñôçôçò» öùíÞò ðïõ åß÷å ï ÐÁÏÊ óôá êÝíôñá ôùí áðïöÜóåùí áëëÜ êáé ðüóï ç äéïßêçóç ôïõ óåâüôáí ôçí áíôéðáëüôçôá ðïõ áðÝðíååáí ïé êåñêßäåò ôçò Ôïýìðáò óå âÜñïò ôçò ïìÜäáò ôïõ ëéìáíéïý. Óôçí ïõóßá Þôáí ìéá ðñÜîç ðñïäïóßáò ôïõ ëáïý ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ óôá ìÜôéá ôïõ ï Ïëõìðéáêüò öÜíôáæå êáé öáíôÜæåé êüêêéíï ðáíß.

Áðü åêåßíá ôá «ðÝôñéíá» ÷ñüíéá, ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò åëÜ÷éóôá äéäÜ÷èçêå. Áíôßèåôá Ýäåóå êáé ðÜëé ôïí ÐÁÏÊ óôï Üñìá ôïõ Ïëõìðéáêïý. Áðüäåéîç üôé ðñïóÝëáâå ôïí Âáóßëç ÃêáãêÜôóç, íïìéêü ôïõ Ïëõìðéáêïý óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ ìå áìïéâÞ ðïõ ðñïêáëåß ßëéããï êáé óôïõò óçìåñéíïýò êáéñïýò óõíéóôÜ óêÜíäáëï ðñþôïõ ìåãÝèïõò: üóá ðáßñíïõí ôñåéò ðñüåäñïé ôïõ Áñåßïõ ÐÜãïõ ìáæß!

Ôï ãåãïíüò üôé óôÞñéîå ôçí ðáñïõóßá ôïõ Á÷éëëÝá ÌðÝïõ ùò åêðñïóþðïõ ôçò Óïýðåñ ëßãêá óôçí ÅÐÏ, êáôüðéí åéóÞãçóçò ôïõ Ïëõìðéáêïý, áðïôåëåß Üëëç ìéá áôñÜíôá÷ôç áðüäåéîç. Êáé õðÜñ÷ïõí äåêÜäåò.

Ç «óôñáôçãéêÞ» ôùí ðáñáãüíôùí ôïõ ÐÁÏÊ Þôáí áðëÞ: íá åîáóöáëßóïõí ôá áðïöÜãéá ôïõ Ïëõìðéáêïý óôï ôñáðÝæé ôçò åîïõóßáò ôïõ åëëçíéêïý ðïäïóöáßñïõ. Êáé ìÝ÷ñé óå Ýíá óïâáñü óçìåßï ôá êáôÜöåñáí. ¹ôáí åëÜ÷éóôåò ïé öïñÝò ðïõ ç äéáéôçóßá ôïõò ðÞãå êüíôñá.

Ðñüóöáôá óôç Óïýðåñ ëßãêá Ýãéíå ìéá áêüìç êñßóéìç øçöïöïñßá. Áöïñïýóå ôçí åêëïãÞ ôïõ íÝïõ ðñïÝäñïõ. ÕðïøÞöéïò Þôáí Ýíáò: ï ðñþçí õðåýèõíïò ôçò ÐÁÅ Ïëõìðéáêüò ãéá ôïõò óõíäÝóìïõò, ÃéÜííçò Ìþñáëçò. Ôïí ÐÁÏÊ åêðñïóþðçóå ï ÆÞóçò Âñýæáò. ¼ôáí Þñèå ç óåéñÜ ôïõ íá øçößóåé áðëÜ äÞëùóå «áðþí»! Áí êáé åß÷å ôï äéêáßùìá íá êáôáøçößóåé ôçí õðïøçöéüôçôá Ìþñáëç, áðëÜ äåí ôï Ýêáíå. Ëßãï áñãüôåñá áíáêïéíþèçêå üôé ï Âñýæáò èá åßíáé ï åêðñüóùðïò ôçò Óïýðåñ ëßãêá óôçí ÅÐÏ…

ÐçãÞ: sport2310.gr
http://www.sportdog.gr/article/120745/otan-o-paok-denetai-sto-arma-toy-olympiakoy

μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

ive4

• Guest
1. Τι έγραφε τότε ο Μπούζος ; Τώρα είναι εύκολη η αντιπολίτευση στον Μπατατούδη και στον Ζαγοράκη.
2. Δηλαδή αν ο Βρύζας ψήφιζε υπέρ του Μώραλη τι θέση θα έπαιρνε ;

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μπουζο εισαι αρχιμαλακας, ωραιο βουτυρο δινεις στο ψωμι στους αλλοθρησκους σκατοβαζελε γλοιωδη γλυφτη. Αν ηταν ετσι να τα λεγες τοτε ρε λαμογιο, η προσωποιηση της ηλιθιοτητας και του γλυψιματος ησουν και παραμενεις

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **

Οι διαπιστεύσεις που δικαιούται κάθε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης στον αγώνα της φάσης των πλέι οφ του Europa League έχουν ως εξής:
    Αθλητικές Εφημερίδες Θεσσαλονίκης: έως 3
    Αθλητικές Εφημερίδες: έως 2
    Πολιτικές Εφημερίδες Θεσσαλονίκης: έως 2
    Πολιτικές Εφημερίδες: 1
    Τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας: 1
    Ραδιοφωνικοί σταθμοί που μεταδίδουν τον αγώνα: έως 2
    Ραδιοφωνικοί σταθμοί που ΔΕΝ μεταδίδουν τον αγώνα: 1
    Site: 1
http://thessport.blogspot.gr/2012/08/blog-post_5712.html

Έχουμε και λέμε....
Ραπτόπολις....
103
Ζαγόρας....

Ποιός θα μείνει απ'έξω???

όλακοντοπουτανος.γρ
κοντοπουτανος24.com

Ποιος θα ξαναμείνει απ'έξω????
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline gagas

• Αλλαγή
δεν το πιασες..
εννοει οτι καθε μεσο θα δικαιουται απο τοσους δημοσιογραφους..ολοι χωρανε..

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
ΑΑαα.... Οκ λάθος....
Πφφφ... πλάκα θα είχε πάντως....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline memts

• Αποστολή
  • **
'' ÖùôÜêçò: ÌðÞêå óôï îåêßíçìá ôïõ äåõôÝñïõ çìé÷ñüíïõ ãéá íá óôçèåß ï ñüìâïò ôçò ïìÜäáò, ðáßæïíôáò áñ÷éêÜ ùò åóùôåñéêüò äåîéüò ÷áö. Ïé …ôñÝëåò ôïõ ËÜæáñ, áíÜãêáóáí ôïí Äþíç íá ôïí ìåôáöÝñåé óôïí Üîïíá, Ï Êáëáìáôéáíüò Þôáí Ýîï÷ïò óå áõôüí ôïí ñüëï, Ý÷ïíôáò âñåé ñõèìü êáé Ý÷ïíôáò êáèáñü ìõáëü. Óßãïõñá áðü ôïí åðéðüëáéï ÑïõìÜíï, ï ÖùôÜêçò ìðïñåß íá ðÜåé êáëýôåñá ùò ôï 6Üñé ôïõ ñüìâïõ.''

Óáëðé24- Ó.Êïëêáò - Ðïéï ðéáíïëá ðåèáéíåéò......
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Ειδα το μεσημερι ειδησεις στο ΜΕΓΚΑ και εφτασε η ωρα για τις αθλητικες...Λεω για να κατσω τωρα να ακουσω τις μαλακιες που εχουν να πουν και την προπαγανδα που θα πουλησουν...Αρχιζει ο Καλκαβουρας και λεει για επεισοδια μεταξυ οπαδων του ΠΑΟΚ με την Ραπιντ και οτι υπαρχει κινδυνος για βαρια τιμωρια του ΠΑΟΚ απο την ΟΥΕΦΑ και μπλα μπλα...Λεω νταξ δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο απο τους πουτανας γιους...Και αρχιζει να αναλυει το θεμα ο Μενιος...Η μεγαλη εκπληξη ηταν οτι τα ειπε τα πραγματα σχεδον οπως ακριβως εγιναν!! Οτι ''οι οπαδοι του ΠΑΟΚ προκληθηκαν απο τους σεσημασμενους σε ολη την Ευρωπη οπαδους της Ραπιντ, οτι αρχισαν αυτοι αναιτια επιθεση με αποτελεσμα οι οπαδοι του ΠΑΟΚ να αντιδρασουν, για την ανικανη αστυνομια'' κτλ...
Ομολογω οτι δεν το περιμενα...

Το μονο που ''ξεχασε'' βεβαια να αναφερει ειναι η αδελφοποιηση τους με την αδελφοομαδα του αλλα μικρο το κακο... :P

ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Ïìïëïãþ ðùò Þèåëá íá äù åéäÞóåéò (áèëçôéêÜ) ãéá íá äù ôé èá ðïõí êáé ðùò èá ðáñïõóéÜóïõí ôá ãåãïíüôá üðùò êáé ðåñßìåíá íá åßíáé ðñïêëçôéêüôáôåò ïé öõëëÜäåò ôçò áèÞíáò.
Äåí åßäá åéäÞóåéò êáé ìÝíù Üöùíïò ìå áõôÜ ðïõ ãñÜöåéò êáé êõñßùò ãéá ôï ìÝãêá (ðïõ äåí ôï ðÜù êáèüëïõ).

ÌðñÜâï…
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/paok/oi-grafikothtes-gia-opadous-toy-pao.1903342.html

Ïé ãñáöéêüôçôåò ãéá ïðáäïýò ôïõ ÐÁÏ
Ôåë. áíáíÝùóç : Áýãïõóôïò 24 2012 15:46
Tweet
Ïé ãñáöéêüôçôåò ðïõ áêïýãïíôáí áðü ðïëëïýò êáé äéÜöïñïõò óôçí Ôïýìðá, êáôÜ ôç äéÜñêåéá êáé ìåôÜ ôá åðåéóüäéá, ãéá ñßøç ôùí öùôïâïëßäùí áðü ïðáäïýò ôïõ Ðáíáèçíáúêïý, ïé ïðïßïé âñßóêïíôáí óôçí êåñêßäá ôùí Áõóôñéáêþí, êáôáññßöèçêáí áðü ôçí áíáêïßíùóç ôçò áóôõíïìßáò.

Ç áíáêïßíùóç ãéá ôïõò åðôÜ óõëëçöèÝíôåò áíáöÝñåé üôé ïé ðÝíôå åßíáé Áõóôñéáêïß, ï Ýíáò Ðïëùíüò êáé ï Ýíáò ÊñïÜôçò. ÔïõëÜ÷éóôïí ó’ áõôü äåí Ýêáíå ëÜèïò ç ÅË.ÁÓ ãéáôß âñÝèçêáí óôçí êáôï÷Þ ôïõò öùôïâïëßäåò, êñïôßäåò, êáøýëëéá, åêôïîåõôÞñåò öùôïâïëßäùí êáé ìßá ìÜóêá öïõë-öÝéò.

Áðïäåß÷ôçêå ãéá Üëëç ìéá öïñÜ ðùò åßíáé óõíÞèåéá óôá åëëçíéêÜ ãÞðåäá, ãåíéêþò, ôï… êõíÞãé ìáãéóóþí êáé ç öáéäñïðïßçóç êÜèå ãåãïíüôïò, óçìáíôéêïý Þ ëéãüôåñïõ óçìáíôéêïý, ðïõ óõìâáßíåé åíôüò Þ åêôüò áãùíéóôéêïý ÷þñïõ.

Ðáñåìðéðôüíôùò, ó’ áõôÜ ôá åöôÜ îÝíá «ëïõëïýäéá» áðü ôçí Áõóôñßá ðïõ íüìéæáí üôé Þñèáí óôçí ÷þñá ôïõ ì… áîßæåé ìéá ðáñáäåéãìáôéêÞ ôéìùñßá áðü ôï äéêáóôÞñéï, ðïõ èá ôïõò êÜíåé íá óÝâïíôáé áðü äù êáé ðÝñá ôçí ÅëëÜäá.
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline Rolas

• Κερκίδα
  • *
Αυτοι στον αλαφουζο-σκαι κατηντησαν γραφικοι σημερα!!σαν να εβλεπα τοπικο καναλι χωριου που εκραζε για σφαγη στο περιφερειακο πρωταθλημα :'(

Offline teratios

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚτσης στο Μπερναμπέου

Λένε ότι η διαφορά του ανθρώπου και του χιμπαντζή περιγράφεται με μερικές γραμμές στον κώδικα του DNA. Το σκεφτόμουν πίνοντας μπύρα έξω από το Μπερναμπέου της Μαδρίτης, περιμένοντας να ανοίξουν οι πόρτες για να μπω στο γήπεδο. Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, τελικός Supercup. Παραλλήλως προσπαθούσα να βάλω σε μία σειρά τις διαφορές μεταξύ του ελληνικού και του ισπανικού ποδοσφαιρικού πολιτισμού. Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Είναι προσβολή για το ποδόσφαιρο, είναι ντροπή για τους Ισπανούς, είναι άδικο και για τους χιμπαντζήδες.

Ένα άλογο ήρθε και αφόδευσε μπροστά μου. Κάποια πράγματα δεν περιγράφονται με λόγια. Η ενδιαφέρουσα κυρία που ήταν πάνω στον ασυγκράτητο ίππο μας ζήτησε να κάνουμε μερικά βήματα πίσω. Ερχόταν η αποστολή της Μπαρτσελόνα. Σκέφτηκα ότι στην Τούμπα θα δοκίμαζε την υποδοχή Αμερικανού ανθυπολοχαγού στη Σαϊγκόν. Όχι. Ο Πικέ ήταν όρθιος και μας χαιρετούσε μέσα από το λεωφορείο. Προφανώς δεν απευθυνόταν σε μένα. Εγώ, με τη μαύρη μπλούζα του ΠΑΟΚ, ήμουν σαν λάθος που σβήστηκε άτσαλα μέσα σε μία όμορφη πρόταση. Όλοι οι υπόλοιποι διέσωζαν την ορθογραφία. Ήταν μαζί. Σύμφωνα και φωνήεντα. Οπαδοί της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα. Είναι λογικό, είναι αυτονόητο, αλλά στα μάτια μου φαινόταν σαν φως που έρχεται κόντρα στο βλέμμα μου. Βαρέθηκα να βλέπω μπαμπά και γιο με διαφορετικές φανέλες-συνήθως ο μικρός είχε τον Μέσι στην πλάτη. Ομοίως και ζευγάρια-τα ετερώνυμα δεν έλκονται;

Ομολογώ ότι οι διεθνείς ποδοσφαιρικές εμπειρίες μου, που δεν περιέχουν τον ΠΑΟΚ, είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Μέχρι χθες είχα δει μόλις δύο παιχνίδια Champions League στην Αγγλία και άλλο ένα στην Premier League, με τη Λέστερ του Ζαγοράκη. Καμία σχέση. Χθες ήρθα σε επαφή με έναν εξωγήινο πολιτισμό. Έγινα ο ημιάγριος από τις αποικίες που χαμηλώνει το κεφάλι μπροστά στα φώτα της μητρόπολης.

Οι Ισπανοί δεν πίνουν όπως οι Άγγλοι. Υπέθεσα ότι θα φταίει η άγνοια τους περί ρετσίνας και Tuba Libre. Είδα πολλούς με μπύρα στο χέρι. Δεν είδα κανέναν μεθυσμένο. Πήρα το εισιτήριο μου από μηχάνημα, χρησιμοποιώντας την πιστωτική κάρτα με την οποία το είχα πληρώσει. Η θέση μου θα με περίμενε ακόμα και αν δεν εμφανιζόμουν. Η ταξιθέτρια ήταν επιπέδου λονδρέζικου μιούζικαλ και το στάδιο ήταν σκηνή, όχι αρένα. Δεν ξέρω αν είναι οι ίδιοι άνθρωποι που βλέπουν ποδόσφαιρο και ταυρομαχίες. Ξέρω ότι ο μέσος Έλληνας χουλιγκάνος θα πέθαινε εκεί μέσα από υπερβολική δόση οξυγόνου.

Δεν υποστηρίζω τη Ρεάλ. Στα δύο γκολ που πέτυχε έμεινα στη θέση μου, απλώς χειροκρότησα. Στο γκολ του Μέσι πετάχτηκα. Μαζί μου χιλιάδες άλλοι. Η διπλανή μου δεν γύρισε καν να με κοιτάξει. Είδα πολλές γυναίκες. Και πιο πολλά παιδιά. Στο τέλος χειροκρότησαν την πολιτισμένη απονομή και τον γύρο του θριάμβου που έγινε δια περιπάτου-σιγά μην τρέξει η Ρεάλ για ένα Supercup και ας είναι απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Η έκπληξη μου περιγράφει και το μέγεθος της ντροπής μου.

Το γήπεδο άρχισε να αδειάζει πριν φύγουν οι θριαμβευτές από τον αγωνιστικό χώρο. Και λίγο πιο κάτω, στο μετρό, θυμήθηκα ότι έχουμε πολλά κοινά σημεία με τους Ισπανούς. Στρίμωγμα και τσαλαπάτημα. Χαλασμένος συρμός και ιδρώτας. Φανέλες της Ρεάλ και της Μπάρτσα που τρίβονται η μία πάνω στην άλλη. Λίγο αργότερα όλοι με τους ίδιους καημούς πήγαν για ύπνο.

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=17825

Κώστας Γιαννακίδης: Είναι από τη Θεσσαλονίκη, έχει κάνει σπουδές οικονομικών και αρκετές προσπάθειες για καριέρα σε διάφορα έντυπα. Τελευταία έχει καταλήξει στον ραδιοφωνικό χαρακτήρα του Citizen που μεταδίδεται όλο χαρά κάθε μέρα 12.00-14.00 από τον Best 92.6 (ακούστε ζωντανά), ενώ εμφανίζεται και στην Athens Voice. Η μάνα του είναι πουτάνα.

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.authors&id=1

Ιδού, η πηγή έμπνευσης των αρθρογράφων του πουστομάνια

Υ.Γ.
Γαμώ το "εναλλακτικό life-style" και το μουνί της μάνας του Θεοδωράκη
500 χιλιάδες ψηφοφόροι κρατούσαν το μαχαίρι

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline xristos_4

• Αποστολή
  • **
του ποσταρα μια απάντηση.
δεν ξέρω αν την βάλουν πάντως...

ποιος είσαι εσύ που παρουσιάζεις τον κόσμο του ΠΑΟΚ σαν τριτοκοσμικούς ανθρώπους, ακόμα κ αν δηλώνεις ΠΑΟΚτσης;
ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να υπονοείς ότι ο κόσμος που πηγαίνει στα ελληνικά γήπεδα είναι χιμπατζήδες;
αν δεν σου αρέσει ο κόσμος σε ένα μαγαζί θα ξαναπατήσεις εκεί; όχι νομίζω.
αφού δεν σου αρέσει λοιπόν το ελληνικό ποδοσφαιρικό προϊόν , γιατί το ποδόσφαιρο προϊόν είναι πλέον, μην έρχεσαι στα ελληνικά γήπεδα κ μην ασχολείσαι με τα ελληνικά γήπεδα όπως κ αυτά δεν ασχολούνται μαζί σου. είναι απλό.
μπορείς να βλέπεις το ποδοσφαιρικό προϊόν της ΟΥΕΦΑ, η οποία κρύβει τα προβλήματα του ποδοσφαίρου κάτω από το χαλί κ ταυτόχρονα σε έχει πείσει ότι ποδόσφαιρο είναι μόνο αυτό που παίζετε σε γήπεδα που γυρνάν εκατομμύρια γύρω τους. Λες κ αυτό που παίζουμε εμείς στην ελλάδα είναι μαγειρική.
Από κριτικούς το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γεμίσει. λογικό αφού πλέον με το ιντερνετ μπορεί να εκφράσει άποψη ο καθένας για τα πάντα.
γράψε για μαγειρική καλύτερα εκεί έχουμε έλλειψη αρθρογράφων, βλέπεις μετά τον Μαμαλάκη το χάος σε αυτόν τον τομέα.
θυμαμαι φιλε μου απο παιδ μικρο στο δρομο μονος μου να τραγουδω..

Offline banis

• Αλλαγή
Εγώ, με τη μαύρη μπλούζα του ΠΑΟΚ, ήμουν σαν λάθος που σβήστηκε άτσαλα μέσα σε μία όμορφη πρόταση. Όλοι οι υπόλοιποι διέσωζαν την ορθογραφία. 

όλο το κείμενο είνα για σέντρα ... αλλά σε αυτό το κομμάτι θα σταθώ ιδιαιτέρως για να σχολιάσω το εξής ...

ίσα-ίσα που ήσουν το μόνο σωστό γράμμα σε μια εντελώς λάθος πρόταση που θα έπρεπε να σβηστεί ... μόνο εσύ διέσωζες την ορθογραφία ...

Υ.Γ. απο εκεί και μετά ... να με συμπαθά ο αδελφός Catala ... αλλά όταν κάνω παραλληλισμούς και αναφορές στην Μπαρτσελόνα σε κάποια ποστ μου αναφέρομαι στην Μπαρτσελόνα που περιγράφει το παραπάνω άρθρο ( στη σημερινή της μορφή )... και όχι στην Ιδέα της Μπαρτσελόνα όπως αυτός την έχει πλασμένη στο μυαλό του ... γιατί αναμφισβήτητα η Ιστορία αυτού του συλλόγου είναι μεγάλη και ίσως δεν θα πρεπε καν να την πιάνω στο στόμα μου ...   

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ποιος είσαι εσύ που παρουσιάζεις τον κόσμο του ΠΑΟΚ σαν τριτοκοσμικούς ανθρώπους, ακόμα κ αν δηλώνεις ΠΑΟΚτσης;

Συγνωμη, αλλα για μενα ειναι τιμη να ειμαι τριτοκοσμικος και αγκαουγκας. Το ερχεται ερχεται ολη η γυφτια γι'αυτο βγηκε.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline xristos_4

• Αποστολή
  • **

Συγνωμη, αλλα για μενα ειναι τιμη να ειμαι τριτοκοσμικος και αγκαουγκας. Το ερχεται ερχεται ολη η γυφτια γι'αυτο βγηκε.

έχεις δικιο αλλα το site ειναι κουλτουριακο κ ετσι επρεπε να του την πω κουλτουριαρικα για να το καταλαβει.
ασχετο αλλα δεν μου το ανεβασανε το σχολιο ακομα...
θυμαμαι φιλε μου απο παιδ μικρο στο δρομο μονος μου να τραγουδω..

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **

ακριβως αυτο. α και που σε κωστα γιαννακιδη γαμω τα παντα σου. που να σου γκουγκλαρουν το γαμωονομα σου και να βγαινει αυτο ρε καριολη.