7:05
Δεν είμαι λογιστής του αδερφέ, αλλά βάζει χρήμα όποτε του ζητηθεί
7:05
Comment From sapios
Σταυρο ποια η γνώμη σου για το νεο γήπεδο?Τα ΜΜΕ περνάτε ως γραμμή ωστε να γίνει οπουδήποτε εκτός της ΤΟΥΜΠΑΣ.Εννοείτε οτι δεν θα διαπραγματευτούμε οτιδήποτε άλλο πέρα απο την ΤΟΥΜΠΑ και τον χώρο της έκθεσης.Α αλλιώς σε κάναν άλλον πλανήτη
7:06
Μα τι λες ρε φίλε. ΌΛοι Τούμπα θέλουμε, αλλά είναι τόσο φοβισμένοι όλοι που δεν κάνουν καν έναν διεθνή διαγωνισμό για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα από στοιχεία σοβαρών εταιριών.
Comment From petros4
giati den pairnoume Antwniou gia geniko dieuthinti?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Τόσα προσέφερε άλλωστε
Comment From makisg4
Τι γνώμη έχεις για τον Κρέσιτς; Εγώ πιστεύω ότι δεν δουλεύει στις αδυναμίες του όσο πρέπει και αυτή την χρονική στιγμή ο Χαλκιάς είναι πιο χρήσιμος
Comment From Sapios
na paroume kondi!!!
7:07
Νομίζω πως έχει εξαιρετικά στοιχεία αλλά και μία ποδοσφαιρική αφέλεια που τον μειώνει. Εδώ και ένα χρόνο λέει θα φέρει πρόταση, αλλά δεν εμφανίστηκε κανένας. Άρα;
Comment From nikos v.
με το θεμα διαιτησια ασχολειται κανεις ή θα περασουν 8 αγωνιστικες και μετα θα μετραμε τις μαχαιριες ?
Ο Κόντης θα πάει στον Παναθηναϊκό...
Νίκο το δεύτερο μάλλον
Comment From paoktsaki
Σταύρο τι γνώμη έχεις για τον Ζαγόρ...Κάνει για πρόεδρος???
7:08
Comment From Αγαθαγγελος
Ο Φλωρίδης που εξαφανίστηκε;
Comment From koufalian
Να πάρουμε Αντωνίου με Καραγκούνη, Μελίσση πακέτο!
Για τρία χρόνια έκανε και παραέκανε. Εδώ και 1,5 χρόνο, αρχής γενομένης για εμένα από το Βικελίδης και τον Σπάθα, έχουμε θέμα.
Comment From Αρειανός
Τι πιστεύεις για τον Άρη φέτος; Θα καταφέρει να περάσει τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία;
7:09
Δεν ξέρω αδερφέ. Αυτό που βλέπω είναι πως έχει ένα θέμα με το ρόστερ του. Ο Ατρόμητος, ο Εργοτέλης, ο Πανιώνιος, νομίζω πως έχουν καλύτερο
7:09
Comment From charis stavroupoli
stavre poli alazones k aples katevainoun aftoi oi peteinoi..oute proponisi lene oti tha kanoun prin to mats...timorise tous mikre mage portogale!!!
7:10
Comment From Nai_re_PAOK
Με τη λήξη της θητείας της προσωρινής διοίκησης πρωτοδικείου να πλησιάζει, γνωρίζεις ποια είναι η πρόθεση του ΑΣ; Θα υπάρξουν αλλαγές;
Comment From paoktsaki
ρε αριανε εισαι τρελός??
Ο ΠΑΟΚ τα έχει αυτά τα παιχνίδι. Κερδίζω τότεναμ, κλαρίνο στη νέα Σμύρνη. Μεγάλε ΠΑΟΚ
Comment From Αρειανός
Με Καστίγιο ο Άρης στην επίθεση και Κατίγιο είναι φωτιά. Φοβάσαι για το παιχνίδι στην Τούμπα;
Νομίζω πως ο Α.Σ. θα βάλει λίγο το χέρι του
7:11
Comment From kostasperea
Stavro pisteyeis pws o Boloni tha epixeirhsei pote na paiksei sta misa,estw match, to 4-3-3 pou exei pei pws tou aresei me to yparxon yliko??H tha to pame etsi mexri ton Dekemvrh??Apla provlepsh thelw..
Comment From Sapios
tremoume
Ρε φίλε Αριανέ, έχω παιχνίδι με Τότεναμ - Καζάν - ΑΕΚ - μέχρι τότε... όταν φτάσει η ώρα θα σου πω
Comment From Guest
για ακριβοπουλο δε μας λες τιποτα αδερφε. τι δουλειά ειχε διπλα στο ζαγοράκη προχθές?
πιστεύω πως ο Μπόλονι θα το παίξει
7:12
Comment From antonis
h nea dioikisi tha einai aytoi poy kseroyme h tha exoyme kai kamia ekplixi?
στον Οικονόμου; Αφού είναι ΠΑΣΟΚ ο Ακριβόπουλος. Ρε σεις έχετε χαζέψει; Τι παρατηρείτε;
Αντώνη πρέπει να έχουμε θετική έκπληξη, αλλιώς θα κολλήσουμε πάλι
Comment From Αρειανός
Έχεις ζήσει ποτέ την ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης βικελίδης; Γιατί όλο για τον κόσμο στην Τούμπα λες, ενώ όλη η ευρώπη μιλάει για τον λάο του Άρη
7:13
Ρε φίλε, ένα τετράγωνο στη Θεσσαλονίκη μιλάει για τον λαό του Άρη. Χαλάρωσε λίγο...
Comment From Guest
υπαρχει περιπτωση να ασχοληθουμε με πιακτες ολυμπιακου βολου η καβαλας αν και εφοσον?
μόνο τον Γιάννου
Comment From kostas
i sinantisi me ton ifipourgo itan mia apo ta idia , i fanike fos sto tounel?
Comment From koproskilo44
xaxaxaaxxa gelao me ariano....
Comment From Guest
ποιο λαο ρε αργειανε???οθτε παρκο δε γεμιζετε
7:14
Comment From paokaras
Κόλκα τελικά είσαι Π.Α.Ο.Κ.?
Comment From giannena-4-
MUSLI GYRNA !!
Δεν μπορώ να κάνω υποθέσεις για πολιτικούς
7:15
Comment From Mitsos
Stavro gia panagiwtoudh pes mas...Tha paiksei fetos thelw epitelous ena 17xrono sti prwth omada
Comment From koproskilo44
eyropi ariane me pion paizeis?
ο Παναγιωτούδης θα παίξει μπάλα, αφήστε ήσυχο τον Αριανό. Να είστε φιλόξενοι άνθρωποι
Comment From vasilo
poioi kai giati avantaroun to flwridh?
7:16
Συγκεικριμένα μέσα ενημέρωσης που αβαντάρουν όποιον επενδυτή εμφανιστεί. Εγώ αν σου πω ευθέως θα θεωρηθώ ο ανταγωνιστής που τους χτυπάει. Αυτιά έχεις, ακούς, μάτια έχεις διαβάζεις.
Comment From ΠΑΟΚ- σπαρτη
ο προδοτης ποτε θα φυγει ρε σταυρο?
Ο Παπανδρέου; Σύντομα ελπίζω...
7:17
Comment From ΠΑΟΚτσακι
Σταυρο τι ακριβως ελεγε ο ζαγορακης στις κασετες για τον ιρακλακο΄;;;;; Ηθελε ο θωδορας την πτωση του ηρακλη;;;; Μεγαλος επαναστατης και αυτος... τελικα μαλλον θα γινω ΗΡΑΚΛΗΣ
7:18
Και εσείς με κεφαλαία το γράφετε; Αυτό θα μείνει στο τέλος...
7:18
Comment From Μητσος4
γιατι βλεπεις να τελειωνει η δουλεια με τον Φλωριδη?
7:19
να τελειώνει αρνητικά εννοείς. Γιατί δεν υπάρχει πουθενά Φλωρίδης
Comment From green fan
stauro kalhsprera,pisteueis oti fetos to prwta8lhma 8a einai dikaio kai 8a kerdisei o kaluteros????h oti 8a to kerdisei h omada pou 8a dwsei tous perrissoterous daneikous
ρε συ σταυρο, κατι πρεπει να γινει με το προδοτη. ας τον βαλει δεξι μπακ... δε παει αλλο
Comment From letsos-4-
με 5.3 που κοστιζει ο κοντος για μια 4ετια μια χαρα δεν κλεινει σταδιακα το ανοιγμα ? γιατι δεν τον στελνουν στο κοττμπους ?
7:20
Αυτή είναι μία τακτική που την ξεκίνησε ο Καπετάνιος και την συνέχισε ο Κόκκαλη και τώρα την κάνει πράξη ο Μαρινάκης. Θα μετρήσει σίγουρα αυτό...
Comment From Σπύρος
Με τη μείωση στο συμβόλαιο του Σαλπιγγίδη τι γίνεται Σταύρο; 800 + 500 η εφορία είναι πρόκληση αναλογιζόμενοι την απόδοση του,την οικονομική κατάσταση της ομάδας και τις απολαβές παικτών με πολλαπλάσια προσφορά μέσα στο γήπεδο
Comment From thanasis o pitsirikas
ΜΟΝΟ ΣΑΧΠΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ
Comment From Πετρμα
Σταύρο είχα ακούσει ότι είσαι άεκ?? αλιθεύει?
7:22
Παιδιά, ο Σαλπιγγίδης ήρθε στον ΠΑΟΚ γιατί το ζήτησε ο ΠΑΟΚ. Το να λέμε εμείς γιατί δεν μειώνει το συμβόλαιό του και γιατί δεν παίζει, είναι κάτι που δεν βοηθά την ομάδα. Δεν έχει παίξει τα λεφτά του, αλλά ελπίζουμε να τα παίξει. Και ο Γκαρσία τη πρώτη χρονιά, δεν τα έπαιξε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
ο ζαγορακης γιατι ξαναγυρισε?? γιατί εφυγε το ξερουμε... αλλα γιατι ξαναγυρισε?
Comment From Sotos
Κολκα γιατι φαγαν απο το μετροπολις το νικολαου ?
ΑΕΚ δεν είναι ούτε κάποιος ξάδερφός μου, όχι εγώ. Άλλοι λέγαν πως είμαι βάζελος, αλλά αν κάνεις μία βόλτα στο Χολαργό θα σου πούνε ποιος κυκλοφορούσε πιτσιρικάς με μπλούζες του ΠΑΟΚ. Η παπαριά πάει σύννεφο σε αυτή τη χώρα να ξέρεις αδερφέ
7:23
Comment From fotis
Να σας δωσω και μια ειδηση! Ο σαλπι εχει βαλει λεφτα στο αθλητικο κεντρο!
Γιατί έφαγαν τον Νικολάου; Και να ξέρω, δεν μπορώ να πω, αφορά το Νίκο
Comment From Vasilis-patra
Με τους Αραβες τι εγινε; Διαβαζω οτι εγκριθηκε η επενδυση τους στην Ελλαδα.Αληθευει;
7:24
Εγώ έκανα μία έρευνα για να δω που έριξαν λεφτά. Μόνο εκεί που ανέλαβαν έργα, άρα αν αυτό που λες έγινε, δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Αλλά δεν μπορώ και να ασχοληθώ σοβαρά...
7:24
Comment From Σπύρος
Αποδεσμεύσαμε τον Βιτόλο με το σκεπτικό του δυσβάσταχτου συμβολαίου και οτι θα καλυφθεί η απουσία του απο το υπάρχον ρόστερ.
7:25
Υπήρχε μια ελπίδα με τον Αρίας, η οποία όμως έμεινε ελπίδα. Πλέον μόνο ο Λαζάρ μπορεί να παίξει τη θέση, με καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά, αλλά λιγότερα τρεξίματα
7:25
Comment From Grobari-4-
Συγνωμη που ξαναρωταω αλλα το πρωτο ερωτημα δεν εμφανιστηκε. Οι διοικουντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για ποιο λογο κατα τη γνωμη σου απομακρυνθηκαν σε σχεση με το πως ηταν στην αρχη? Ευχαριστω
7:26
Ασυμφωνία χαρακτήρων αδερφέ... τίποτα παραπάνω
Comment From kostas85
Re sy Stavro les pws den yparxei Floridis..ok,symfwnw!!Tha ton katevaze etsi eukola o Zagorakis sta apodythria meta to match me thn Valerenga na milhsei stous paiktes??As kanoume 10 meres ypomonh na doume..elpizw na vgeis lathos..
Ο Ζαγοράκης τον κατέβασε εκεί για να τους πιέσει απ ότι κατάλαβα. Είδες καμιά πίεση να αποδίδει; Περιμένουμε 2,5 μήνες τώρα. Τι είναι ο ΠΑΟΚ; Κανένα γκομενάκι που περιμένει τον πρίγκηπα με το άσπρο άλογο;
7:27
Comment From Paokvsarhs
pisteveis oti o vitolo efige gia ta lefta....??
100%
Comment From ΠΑΟΚτσακι
Σταυρο γιατι ηθελε ο ζαγορακης να πεσει ο ηρα;;;;; Ποσα χρωσταει η ομαδα μας στην εφορια;;;;
7:28
Λιγότερα από αυτά που χρωστάει ο Ηρακλής. Και επίσης τον τρελαίνει που μία ομάδα έχει ίνδαλμα κάποιον που είχε φυσική περμανάντ... ΥΓ Αφού πουλάς τρέλα, θα σου πουλήσω και εγώ.
7:28
Comment From makptol
Σταυρο εισαι πιστεύω ο καλύτερος δημοσιογράφος γιατί μονο εσυ έχεις την μαγκιά να μιλάς ετσι με ολο τον κοσμο.Ο Ζαγοράκης θα συνεχίσει να είναι διοίκηση πρωτοδικείου?Εγω το ευχομαι με ολη μου την καρδια,τα καλύτερα για τον Θόδωρο μας!
7:29
Ο Ζαγοράκης πιστεύω πως δεν έχει πρόβλημα να αφήσει την ομάδα σε κάποιον που θα την ανεβάσει ένα σκαλί. Άρα μέχρι τότε πιστεύω πως θα μείνει. Επίσης, ο Βρύζας δεν θέλει να μείνει στη διοίκηση χωρίς τον Ζαγοράκη. Άρα δεν βλέπω αλλαγές στην ηγεσία...
7:30
Comment From Sotos
;Σταυρο σου εχουν προτεινει ποτε ποστο στη παε; η αν σου προτειναν τι θα εκανες;
:31
Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι των επενδυτών, απ έξω απ έξω, μου είπαν πως είμαι κατάλληλος για γραφείο Τύπου. Δεν πρόκειται να μπω όμως ποτέ, γιατί έχω ποντάρει πολλά στη καριέρα μου στο
www.paok24.gr και είναι ανήθικο να έχω και σάιτ να είμαι και γραφείο Τύπου. ΥΓ Θα γίνω πρόεδρος σε 20 χρόνια που θα ωριμάσω

7:31
Comment From 1
η συνεργασια με ιντερ ισχυει μελλοντικα η ηταν μονο για την περιπτωση ριβας??υπαρχει διαθεση για αναλογες συνεργασιες???
7:32
Ρε παιδιά, αυτά με τις συνεργασίες είναι μέγας παπάς. Ο ΠΑΟΚ έχει πρόσβαση έτσι κι αλλιώς με Ιταλία λόγω Βρύζα. Στο Μιλάνο, υπάρχουν δύο κεντρικά ξενοδοχεία που είναι πάντα γεμάτο μάνατζερ και παράγοντες. Εκεί γίνονται όλα τα νταλαβέρια. Πηγαίνεις εκεί και αποκτάς συνεργασίες και με τη Μαντόνα άμα θέλεις ...
7:33
Comment From letsos-4-
σταυρο η σχεσεις ζαγορακη-βρυζα με βιολιδη και ΑΣ/Κατσαρη πως ειναι ?
Comment From Grobari-4-
Φιλε συγνωμη αλλα η ερωτηση δεν ανεβαινει. Γιατι απομακρυνθηκαν απτο κοσμο ρωταω. Κατη τη ταπεινη σου αποψη. Οχι γιατι απομακρυνθηκαν ο ενας απτον αλλο. Ευχαριστω.
Ο Ζαγόρ με τον Βιολίδη είναι μια χαρά, ο Ζήσης δεν είχε ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις και είναι οι ίδιες. Και με κατσαρή είναι οκ όλοι τους...
Comment From paok24
tou xronou pou ligoun tosa shmantika symvolaia syn to oti xreiazomaste enisxysh pws tha kataferoume na paroume toulaxiston isaksious xwris flwridh h' saxpatzidh h' exodo sto ch. league ??
7:34
Γλιτώνεις πολλά μεγάλα συμβόλαια. Αν γνωρίζεις από την αρχή τι θέλεις να κάνεις, τα καλύπτεις...
7:34
Comment From Nai_re_PAOK
Με το χέρι στην καρδιά, πιάσαμε ταβάνι τη χρονιά του Σάντος που βγήκαμε 2οι;
7:35
Αυτό φαίνεται μέχρι τώρα, αλλά αν βελτιώσεις κάποιες λειτουργίες σου μπορείς να πας παραπάνω. Το ταβάνι ήταν εγχώριο όμως γιατί δεν παίζαμε ευρώπη
7:35
Comment From elias
ουμπιντες,μονχε,αλβαρεζ δε θα επαιζαν στον ΠΑΟΚ και εμεις θα κινηθουμε για τον Φορ της Καβαλας;Δεν θυμαμαι πως το λενε το παλικαρι
7:36
Οι παίκτες του Βόλου είναι μια χαρά, αλλά στον ΠΑΟΚ έχουν ένα άνοιγμα που πρέπει να καλύψουν. Ο φορ της Καβάλας, ονομάζεται Γιάννου, είναι ο βασικός στην εθνική ελπίδων και είναι τσάμπα. Προφανώς για αυτόν τον λόγο μπορούμε να τον αποκτήσουμε
Comment From Μητσος4
Σταυρο τι γινετε με αυτες τις θλασεις ,μηπως ο γυμναστης μας δεν το παει καλα το εργο?
Comment From adior8wtos
den ta vgazeis ta dyskola erwthmata dhmosia skefthkes na kaneis kariera politikoy?
7:37
ο Καρύδας είναι από τους καλύτερους γυμναστές στην Ελλάδα χρόνια τώρα. Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ όπως και όλες οι ελληνικές ομάδες δυσκολεύονται να έχουν καλό βαθμό ετοιμότητας τέλη Ιουλη και αυτό βγαίνει σε προβλήματα στη συνέχεια
Comment From paokizin
εγω στο μονο που απορω ειναι πως τους ξεφυγαν τα μεγαλα ταλεντακια οπως φορτουνης , τατος , καραγκουνης , μανιατης
Comment From PAULETA
ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΣΥΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΣ Η"ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΣ?
Αδιόρθωτε, δεν περνάω εγώ τα ερωτήματα, αλλά αν υπάρχει κανένας βλάκας που νομίζει πως μπορεί να με προσβάλει, μάλλον ατύχησε...
7:38
Comment From adior8wtos
alh8eia thn mployza 8elw sicabala thn exeis akoma?
Comment From Teo
Πως γίνεται πριν ένα μήνα ο Ζαγοράκης να σκίζεται πως το άνοιγμα είναι 5,2 και τωρα ξαφνικά να είναι 7,6?
Εννοείται. Γιατί άδικω είχα; Έχεις καλύτερο; Πήρες και ένα εκατ. ευρώ από αυτόν. Εσύ τι νταλκά βαράς;
7:39
Δεν μπορώ να το ξέρω. Προφανώς όταν μία Α.Ε. μιλάει για τα οικονομικά της, δεν ανοίγει όλα τα χαρτιά της.
Comment From alani_paok
Σταυρο γεια σου και σε θεωρω τον καλυτερο ρεπορτερ του Π.Α.Ο.Κ.
να σαι καλά ρε Αλάνι
Comment From Montana_LBC
Kolka einai ali8eia oti oi sxeseis sou me ton Panellinio Syndesmo Filwn PAOK den einai oi kaliteres..? Pou nomizeis oti ofeiletai afto..?
7:40
Πρώτα απ όλα, δεν έχω σχέσεις με τον Πανελλήνιο. Παρά μόνο με τα παιδιά που γνωρίζω από τότε που ήμουν εκεί. Με αυτούς, είμαι ακόμη φίλος και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
7:40
Comment From Nai_re_PAOK
Υπάρχει η σκέψη αξιοποίησης του Pablo Garcia μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας;
7:41
Ας λήξει η καριέρα του και θα δούμε. Ο ίδιος πάντως δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη ανοιχτά για κάτι τέτοιο.
7:41
Comment From paokizin
μια απαντηση για την ελληνοποιηση του ροστερ ρε. πως και μας ξεφυγανε αυτοι
7:42
Εντάξει, έρχονται και άλλα πιτσιρίκια από πίσω... πιστεύω η φουρνιά 95,96, είναι εξαιρετική
Comment From Guest
σταυρο ,χρονια πολλα προκαταβολικα για αυριο.ενασ δευτεροτριτοσ ξαδερφοσ του μπατζανακι μιασ θειασ μου,μου ειπε οτι η μικροσ ησουν χαραυγιακοσ.αληθευει?με τον καρυδα τι γινετε?σαν πολλεσ θλασεισ δεν μαζευτικανε?
Μην την ψάχνεις Γκεστ...
Comment From Das4
ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ? ΑΠΟ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ? ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ, ΠΟΥ ΝΑΙ Ο ΒΙΟΛΙΔΗΣ, ΠΟΥ Ο ΦΟΥΤΣΙΝΙ?
7:43
Δεν κόβετε τις μαλακίες λέω εγώ;
7:43
Comment From Guest
ανακογλου θα χτυπησουμε???ποια η γνωμη σου για τον παικτη?

7:44
καλός παίκτης, αλλά έγινε πολύ κουβέντα πριν πιάσει διάρκεια. Αυτό είναι θέμα με τα ελληνάκια και ο Θεοδωρίδης δεν θα τον δώσει τσάμπα
Comment From alani_paok
Μπορεις ομως ρε Σταυρε να μας πεις.... γιατι εφυγε ο Βρυζας περυσι?

Γιατί τοσος σκοταδισμος.... εχω μια απορία...αν σε πετυχω εξω για καφε θα ξέρεις να μου απαντήσεις γιατί έφυγε?εγω δεν εχω ιδεα παντως μονο φημες....
Comment From tzonmbatzoglou
Ο ανακογλου κλεινει βαζελο
7:45
Ο Βρύζας έφυγε γιατί δεν είχε καλή επαφή με τον Ζαγόρ τότε. Ο κύκλος του προέδρου έκλεισε και αυτός αισθανόταν στην απ έξω. Έγιναν πολλά από τότε, μίλησαν, τα βρήκαν και περιμένω να δω αν θα γίνουν τα όσα συμφώνησαν.
Comment From omorfos
stavre kresic i xalkias??
Ανάλογα... Εξαρτάται από τα παιχνίδια. Αν παίζουμε με αντίπαλο που μας παίζει κόντρα επίθεση Κρέσιτς, αν πιεζόμαστε Χαλκιάς
Comment From zaf4
γιατι σταματησε η συνεργασια με τον Ελευθεριαδη στις ακαδημιες κι ενω ολοι λεγανε πως εκανε πολυ καλη δουλεια?
7:46
Ο Θόδωρος παραιτήθηκε γιατί θεωρούσε πως κάποια πράγματα δεν γινόντουσαν όπως θα ήθελε. Επίσης, παραιτήθηκε τη μέρα που προσλήφθηκε ο Πουρλιοτόπουλος και την εποχή που ο Ζαγοράκης μιλούσε μαζί του για ανανέωση της συνεργασίας.
7:46
Comment From ΠΑΟΚτσακι
STAYRO NA PAROYME THN OMADA KAINA PAME STH TOYRKIA .. EKEI ALLWSTE ANHKOYME.. ZHLEYW TOYS IRAKLIDEIS POY AGWNIZONTAIENW EMEIS EIMASTE PROVATA
7:47
Comment From Dominic
Για ελευθεριάδη εχω και εγώ την ίδια απορία...
Χαχαχαχαχαχαχα... Ο Ηρακληδέας είναι θεός...
Comment From s g
ante pali tha mas zalisoun os tis 22 tou mina
Comment From Guest
Kalhspera! o el zar htan xeiroteros tou georgiadi??? mas xalage o mpoukadoros el zar pou evriske siga siga ta patimata tou kai pigame dwsame 400 xilairika gia ton apsixo georgiadi.kai anafertheis oti paizei ethniki.mia ethniki apati pou to kalytero sou mpak einai o spuropoulos.....
7:48
Ο Ελ Ζαρ, αν του έβαζες χαζόμετρο θα έσπαγε με την επαφή. Ο Γεωργιάδης είναι πολύ ανώτερος ποδοσφαιριστής, στα μισά λεφτά, έλληνας διεθνής και στη τελική ΠΑΟΚτσάκι
Comment From DelPiero
Θελω Γηπεδο Σαν Της Γιουβεντους Φορτσα Παοκαρααααα
Και εγώ
Comment From Takis/athens
Σταυρο δεν μπορει να γινει παλι Α.Μ.Κ. για τον κοσμο(οπως ειχε γινει πριν 2 χρονια) να μπορεσουμε να βοηθησουμε και μεις πουβ ειμαστε μακρια την ομαδα?
7:49
Αδερφέ μου, ο κόσμος έχει λυγίσει. Πρέπει να πληρώνει τους νταβατζήδες
7:49
Comment From omorfos
me ton selouk ti eixe ginei?
7:50
ο Σέλουκ έκανε ένα ραντεβού με τον Σβούρα στη Μαδρίτη, αντάλλαξαν απόψεις, έφερε μία πρόταση από την Ντιέπρν για τον Βιεϊρίνια και κάπου εκεί τελείωσε η συνεργασία μας
Comment From Nai_re_PAOK
Κουράστηκες ή ακόμα ρε θηρίο; Τελειώνει το μαρτύριο όπου να'ναι. Τελευταία ερώτηση: Θα στηριχθεί ο Μπόλονι όσο ο Σάντος από τη διοίκηση;
Πιστεύω πως δεν θέλουν να κάνουν πειράμματα στο θέμα προπονητή και πως θα τον στηρίξουν.
Comment From Theolo
O panagyrismos tou koutsia pou afrize apo tin xara pws ton sxoliazeis.ypotithetai oti exoume kiolas pososto tou.entaksei epaggelmatias alla oxi ki etsi...
7:51
Μικρός είναι, θα μάθει
Comment From antonis
gia ta xreh vlepeis kamia exelixi?
Δεν έχουμε πολλά περιθώρια, πιστεύω πως πρέπει να υπάρξει. Μέχρι το τέλος του χρόνου πρέπει να τα έχουμε διακανονίσει
Comment From omorfos
gia tous zouela kai mpousainti lew giati tous mazepse o selouk kai efyge?
7:52
γιατί ο πρώτος είχε τέσσερις θλάσεις σε έξι μήνες και έλεγε πως φταίει ο ΠΑΟΚ και ο δεύτερος δεν πήγε καθόλου καλά και τραυματίστηκε στα μέσα της σεζόν. Σου λείπουν;
Comment From Edgar
Stavro giati den paizei o Konteon?

??
Παίζει, στον Πιερικό
7:53
Comment From antonis
an de ginei rythmisi, ti ginetai?
Είναι πολύ καλό το ερώτημα. Θα εξαρτηθεί από το αν υπάρξει ... πτώχευση στη χώρα...
Comment From paokseleo
Mε τα πριμ έγινε καλή συμφωνία ή θα πάρουν πάλι όλα τα ευρωπαικά έσοδα οι παίκτες και θα γρινιάζουν κιόλας?
7:54
Όχι η ΠΑΕ θα τα πάρει. Δεν υπάρχουν μεγάλα πριμ φέτος
Comment From Guest
Επιτέλους και πάλι ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα.Άντε γιατί είχαμε ξενερώσει με τα χρωματάκια και τις ριγούλες.Χαιρετίσματα από Χίο.
Comment From Edgar
Dwse kana simeio gia Champions League apopse......
Ναι καιρός ήταν...
Έντγκαρ δεν έχω διαβάσει αδερφέ
7:55
Comment From qotsa
σταυρο καλησπερα δεν ξερω αν ρωτησαν αλλοι.πιστευεις οτι spadacio kai leonardo θα βοηθησουν?πως τους βλεπεις?
Ο Σπαντάσιο σίγουρα, όπως και ο Λεονάρντο αν είναι υγιής. Είναι εξαιρετικοί παίκτες...
Comment From omorfos
ti ginetai me tin mpoytik?etoimi?
7:56
Την Πέμπτη θα είναι ανοιχτή και υπάρχει η δέσμευση πως θα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα
7:56
Comment From bill36
Γιατι η διοικηση δεν σεβεται τον κοσμο? Αυτο δεν βγαινει ως συμπερασμα με ολα αυτα που δεν λεει.. δεν κανει.. και δεν παραδεχεται?
7:57
Ρε φίλε, ο κάθε μηχανισμός έχει τα καλά και τα στραβά του. Οι δικοί μας έχουν αδυναμία σε αυτό το θέμα. Δεν είναι ότι δε σε σέβονται, είναι το ότι δεν μπορούν να καλύψουν αυτή την ανάγκη. Για την ακρίβεια, δεν αντιλαμβάνονται πόσο σοβαρό είναι αυτό το θέμα
7:57
Comment From Guest
Stavro? Den einai pagosmia prwtotipia mia omada na pairnei 3 paiktes ena olokliro kalokairi kai 2 stin paratasi twn metagrafwn ? einai sxediasmos omadas aftos? mporei oi paiktes na einai kaloi kai na bgei,alla einai sxediasmos?
7:58
απάντησα φίλε νωρίτερα. Καμία ελληνική ομάδα δεν έκανε σχεδιασμό, αφού πρώτα προσπαθούσε να ρίξει μπάτζετ και έπειτα να ενισχυθεί
7:58
Comment From Overkill
ΣΤΑΥΡΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ. ΠΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗ? ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ. ΥΓ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ PAOK24 ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΘΥΜΙΖΕΙ BLOG. ΦΙΛΙΚΑ
7:59
Μεγαλοεπενδυτής σημαίνει λεφτά, άρα είναι χρήσιμος πόσο μάλλον σε τέτοιες δύσκολες εποχές. Από εκεί και πέρα, μόλις τον δω θα σου πω το κατά πόσο είναι απαραίτητος ή θα τρέχουμε πάλι σε αλάνες να κυνηγάμε συγγενείς πρώτου, ευτερου και τρίτου βαθμού
Comment From polis
ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
Comment From antonis
a nai, xronia polla aderfe gi ayrio, me ygeia...
Δεν παλεύεται αδερφέ... Ευχαριστώ Αντώνη
Comment From fox
καλησπέρα αρχοντα κολκα.Με τα σπιρουνια τι παιζει?Θα κανει αλλαγες ή κλασσικός παπάς?
8:00
Παιδιά σιγά - σιγά να τελειώνουμε, δύο τρεις τελευταίες ερωτήσεις
Comment From Guest
TELEIWSES TO PENTIKIOUR?POIOI NEOI 8A PAROUN EUKAIRIES GIA TOU XRONOU POU FEYGOUN OI 32+?
Σίγουρα θα τους φρεσκάρει λίγο. Αλλά... ποτέ δεν ξέρεις
Comment From Guest
Σταύρο,γιατί είναι τόσο φοβισμένη η ΠΑΕ σε θέματα οπως διαιτησία κτλ?Δεν λέω ότι μας φταίνε πάντα οι διαιτητές αλλά τα τελευταία 2 χρόνια θα είμασταν τουλάχιστον σε 1 ομιλο CL και τωρα θα μιλούσαμε διαφορετικά για το οικονομικο και την ομαδα μας
Νωρίς είναι ακόμη. Κάτσε να περάσει ο χρόνος να δούμε ποιοι θα παίξουν φέτος
8:01
Είναι φοβισμένοι λόγω αδειοδοτήσεων προφανώς
Comment From Μητσος4
τι γινετε με Βιερινια θα ανανεωσει?
λογικά ναι,όταν του γίνει πρόταση
8:02
Comment From A2
Thanks Stavro, na to 3anakanete 1 fora to dimino an antexeis