Όχι και σοβαρή εφημερίδα η ελευθεροτρυπίδα, μην τρελαθούμε κιόλας. Μια ζωή μουνόπανα ήταν που ψάρευαν σε όλους τους χώρους, προέβαλλε αριστεριστές, αναρχικούς και ό,τι άλλο ακτιβιστικό θες, κι από την άλλη ήταν η σούπερ διαπλεκόμενη πασοκική εφημερίδα, που έκανε το άσπρο μαύρο για πλάκα. Μίζες, μπίζνες, συμφέροντα και λιβάνισμα στον λαλιώτη από το πρωί ως το βράδυ. Προφάσεις δημοκρατίας της πούτσας, την έλεγε στους μπάτσους ντεμέκ και ξύστα τα αρχίδια σου. Όταν είχε σκοτωθεί σε "ατύχημα" ένας εργαζόμενος στις εγκαταστάσεις τους γύρω στο 2001 αν θυμάμαι καλά, μούγγα στη στρούγκα.
Και για όποιον το αγνοεί, έχει αλλάξει χέρια εδώ και καιρό, και έχει αλλάξει και εκείνη ακόμα την παλιά ρότα. Τα πνευματικά παιδιά της σχολής εκείνης μπορεί κανείς να τα θαυμάσει στην ανοργασμικιά "κυρία" κάτια μακρή στο δελτίο του alter κάθε βράδυ. Ο γκέμπελς θα έκλαιγε από συγκίνηση αν την έβλεπε. Κάνει ακόμα και τον τράγκα να φαίνεται μπολσεβίκος μπροστά της.
Για να πάμε και στο αθλητικό, και μόνο ότι είχε τόσα χρόνια προϊστάμενο το αρχιλαμόγιο τον Συρίγο φτάνει.
Εκεί εξάλλου έγραφε και το πουτανόσπερμα ο θέμος, πριν γίνει μεγάλος και τρανός του λάιφστάιλ και αρχίσουν να τον γαμάνε μοντέλα, ως γνήσιος γαύρος που είναι. Είχα γνωρίσει κάποτε έναν τύπο, αρκετά παλιά μάλιστα, που ήταν συμμαθητής του (μπορεί να ήταν και συμφοιτητές, δεν θυμάμαι καλά για να είμαι ειλικρινής) και μου έλεγε όχι απλά ότι τον είχαν στη φάπα, αλλά η μέρα ξεκινούσε με τα παιδιά να μπαίνουν σε σειρά και να περνάνε και να του ρίχνουν όλοι σφαλιάρες. Ήταν το παιχνίδι μας κάθε πρωί, μου έλεγε. Για αυτό έμεινε έτσι ζαβό στα μούτρα. Το άρθρο του αρχιδιού που ζήτησε και συγγνώμη κατά τα άλλα, γιατί δεν έχει κατέβει από το μπουρδέλο το σάιτ του; Τι είδους συγγνώμη είναι αυτή χωρίς μεταμέλεια; Μπάσταρδες καταστάσεις, γαύρικες τρουμπιώτικες.
Και αλήθεια, με εκείνη την ιστορία πριν 3 χρόνια τι έγινε μωρή χοντρολουλού; Τότε με τον ζαχόπουλο που φούνταρε λέω ντε. Τότε που σε είχαν πιάσει με 5,5 μύρια σε σακούλες στα σύνορα Γαλλίας-Ελβετίας. Δεν θυμάσαι τίποτα ε; Η τυφλή και ανεξάρτητη; Ούτε σε δίκη δεν σε παρέπεμψε... Είναι απασχολημένος ο εισαγγελέας με τους χούλιγκαν, τους κατοίκους της Κερατέας και τον Παλαιοκώστα.
Να πάνε να γαμηθούν με κανά σκυλί όλοι τους λέω εγώ, κομπλεξικοί και πουτάνας γιοι.