Πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί ο lik4 έβαλε από προσωπική εμπάθεια

ένα κείμενο του βλάκα παραποιημένο και δεν γουστάρω να αδικείται ο τίμιος μεροκαματιάρης ηλίθιος. Έψαξα και βρήκα λοιπόν το σωστό κείμενο που το παραθέτω, για αποκατάσταση της αλήθειας. Τέρμα η εσκεμμένη παραπληροφόρηση
H πλύση εγκεφάλου δεν πετυχαίνει ρε γαμώ το Είναι να τρελαίνεσαι πάντα αυτή την εποχή, αλλά έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα μέσα από τα χρόνια που έχω
φάει με χρυσά κουτάλια μέσα και γύρω από τον ΠΑΟΚ.
Ο σύλλογος είναι ουσιαστικά έρμαιο της
τσέπης που θέλει ατομικά ο κάθε
ρεπόρτερ να
γεμίσει. Αυτό που πιθανότατα δεν μπορεί να
κονομήσει μέσα από την προσωπική του
αξία, η οποία στη φτωχομάνα Σαλονίκη κυρίως, δεν θα μπορούσε παρά να είναι
δημιουργεί στερημένους.
Π.χ εγώ που είμαι χοντρός, βλάκας και άσχημος είμαι στερημένος γενικάΤι σημαίνει
ζω εις βάρος του ΠΑΟΚ; Σίγουρα δεν σημαίνει αυτό που εκφράζει τον καθένα μας ξεχωριστά και σίγουρα δεν έχει να κάνει με τα πιστεύω, αλλά με τις πράξεις.
Στη προκειμένη περίπτωση, ο ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη, του Βρύζα, του Σάντος, του Μιλιωρίδη και όλων των υπολοίπων, έκανε μία μορφής
επικοινωνιακή επανάσταση.
Αντί να χρησιμοποιεί τον εκάστοτε ρεπόρτερ για να επικοινωνεί με το λαό, τον έκανε συνδιοίκηση!Πήρε μία σακατεμένη ΠΑΕ και την έκανε πρωταγωνίστρια, όχι επειδή κάποιος μοίρασε φράγκα και μπορούσε άνετα να κινηθεί, αλλά αποδεικνύοντας απλά πως σε επίπεδο
επικοινωνιακό είμαστε απλά
δέκα χρόνια μπροστά από τους υπόλοιπους.
Στην επανάσταση, συμμετείχε και το κοινό,
που έκανε τα απαραίτητα πρόβατα. Ένα κοινό που στάθηκε δίπλα και έπιασε το νόημα.
Μόκο και μπεεεε! Μέχρι που
κάποια πρόβατα το έσκασαν.
Η ΠΑΕ, άρχισε να
τρυπιέται εκ των έσω, αφού έγινε
κερδοφόρος.
Η διαιτησία του Σπάθα, ήταν απλά η απαρχή μίας σειράς γεγονότων που έπεισαν και τον τελευταίο
διοικούντα πως το μοντέλο
συνδιοίκησης με ρεπόρτερ είναι αυτό που πρέπει να ευδοκιμήσει στη χώρα της απατεωνιάς.
Γιατί πως θα πείσεις το πρόβατο ότι το πρωτάθλημα χάθηκε σε ένα ματς κι όχι επειδή λόγω κουμπάρου μας σφάζανε στα πρώτα 6 ματς και χάσαμε καμιά 6-8 βαθμούς.
Ακολούθησαν τα
παραμύθια για τρυπήματα σε οικονομικό επίπεδο.
Το κακό κράτος που δεν μας δίνει κανένα ψίχουλο, τη revolution μου γαμώ και
η πάντα πιάνει στα πρόβατα γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς-Puma που ενώ έπρεπε να σε διευκολύνει διατηρεί τις τιμές της μπουτίκ στα ύψη ενώ χρωστάει και περίπου 500 χιλιάδες ευρώ και η ζωή συνεχίζεται.
Ενώ το τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ την ίδια ώρα δίνει διαλέξεις σε πανεπιστήμια όλου του κόσμου, για το πως να σφάζονται οι χορηγοί μίας ομάδας με 21.500 διαρκείας στα πόδια σου κι εσύ να τους διαλέγεις!Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεγαλύτερη
προδοσία μέχρι σήμερα και πιθανότατα μέχρι το τέλος της περιόδου
(ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις). Και αντί να μπορέσει να κάνει
πλύση εγκεφάλου και να δώσει ψυχολογία στο
ποίμνιό του, εμφανίζεται η άρνηση από μερίδα των οργανωμένων.
Για να ολοκληρωθεί
μπεεε η επανάσταση, πρέπει να βοηθηθεί η ομάδα
μπεεεε να μπει έστω στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Με αυτή την άρνηση
μπεεε που υπάρχει δεξιά κι αριστερά, δεν θα μας κάνει η μπάλα τα γούστα
μπεεεε. Το έχω ζήσει δεκάδες φορές και το βλέπω να έρχεται.
Γι' αυτό αφήστε τις προετοιμασίες και τις μαλακίες και βουρ στις χαρτορίχτρες και τις μάγισσες να διώξουν την κακή ενέργεια.Αυτή τη στιγμή, είμαστε αγωνιστικά καλύτερα από πέρυσι, αφού υπάρχει ο Σαλπιγγίδης και δεν έχει χαθεί κανείς. Αρκεί βέβαια ο Μάριο Μπερέτα να μην προβεί σε δραματικές αλλαγές άμεσα.
Μέχρι να πεθάνουμε πρέπει να παίζουμε το σύστημα του ύψιστου δασκάλου, που ήταν χουβαρντάς κι όχι σαν τον μακαρονά που ούτε ένα ποτάκι μας κέρασε. Δεν θα τα πάμε καλά μ' αυτόνΚακά τα ψέματα. Η όποια επανάσταση θέλουμε να κάνει ο ΠΑΟΚ αφορά το αν
το ρευστό μπει ή όχι
στη τσέπη. Δεν είναι κάτι το προσωπικό, δεν είναι κάτι το οποίο το ορίζει ο καθένας μας μέσα από το μυαλό του
(λέμε και καμιά μαλακία να περνά η ώρα).
Αυτή τη στιγμή, η διοίκηση μας χρειάζεται όλους
τους ρεπόρτερ γιατί σφίξαν τα πράγματα και για αυτό πρέπει να αφήσουμε πίσω τα όσα πιστεύουμε μέσα μας, τα οποία
μακριά από το
ταμείο δεν δείχνουν σωστά.
Όταν όμως κληθείς να
πληρωθείς, η σκέψη σου δεν θα έχει καμία σχέση με την τωρινή.
πηγη:
Ντόρνα (δεν πίνις νιρό, πίνις βιλούδο) μπεεε