Author Topic: Δημοσιογραφοι που σέβονται(οι Καλυτεροι)-ΔΕΝ σέβονται(οι Χειροτεροι) τον εαυτό τους & το επάγγελμα τους  (Read 129881 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Λαε του ΠΑΟΚ εχεις κανει μαγκα τον κολκα συγχαρητηρια, σε παπαριασε 3-4 μηνες και δεχτηκες σαν μεσια τον κοντο τωρα θα σου μιλησει για περηφανες πωλησεις και θα τουμπεκιαστεις

ΚΟΛΚΑ ΓΕΡΑ ΦΑΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ενω οταν  εκανε κουμαντο ο παρις καλημεριδης και ο γιαλακιας ο κολλητος του βουλινου απτην αθηνα και νυν κολλητος του σαββα θεοδωριδη ηταν καλυτερα ;D ;D
« Last Edit: June 22, 2010, 23:11:47 by georgeT »

Offline maria-mtb

• Βασικός
http://www.paok24.com/interviewsitem.asp?s=12&id=6

«Κάθε επιτυχία στο PAOK24»

28 Μαι 2010 14:57, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Ο πρώτος άνθρωπος του ΠΑΟΚ που εύχεται στον PAOK24 δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Ζαγοράκη. Του ζητήσαμε μία ευχή για το ξεκίνημά μας και ταυτόχρονα του αποσπάσαμε δύο κουβέντες για την χρονιά που φεύγει, αλλά και γι` αυτήν που έρχεται.

Πρόεδρε από σήμερα ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει άλλη μία επιλογή στην ενημέρωσή του. Τι θα περιμένατε και τι εύχεστε εσείς, στο PAOK24

Σας εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, σε κάθε γωνία του πλανήτη, έχει ανάγκη από διαρκή και αντικειμενική ενημέρωση, που πιστεύω ότι μπορεί να παρέχει το δικό σας site.

Απευθυνόμαστε στον κόσμο του ΠΑΟΚ, που θα ήθελε να μάθει από εσάς πως αξιολογείται την χρονιά που πέρασε, αλλά και τι περιμένετε από την αγωνιστική περίοδο που έρχεται;

Η σαιζόν που έφυγε είχε κακές, αλλά και καλές στιγμές, ενώ τελείωσε με μια σημαντική επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την στήριξη που προσέφερε στην ομάδα. Όλοι έχουν καταλάβει ότι όσα πετυχαίνουμε ως ΠΑΟΚ, τα οφείλουμε κυρίως στην δύναμη που μας δίνει ο κόσμος και όχι μόνο.

Και όσον αφορά την πολύ σημαντική σαιζόν που ξεκινάει σύντομα;

Έχουμε μάθει να λέμε πάντα την αλήθεια στον κόσμο. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος. Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για όλα τα θέματα, όπως άλλωστε κάνουμε συνέχεια τα τρία τελευταία χρόνια.

ετσι για το αρχειο.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Επειδή πολύ τρέλα πουλάτε με τους δημοσιογράφους, με εμάς στα μίντια ο ΠΑΟΚ βγήκε Τσάμπιονς Λιγκ.

και μονο που φανταζομαι τετοιο καιρο του χρονου και αφου εχει κανει καλη χρονια ο πουστης κι ασχημος να κανεις σχολιο σε αρθρο σου ρε κολκα οτι με εσας στα μιντια ο ΠΑΟΚ πηρε τον κοντο ξεροχυνω
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline Català

• Αλλαγή
cure δωρακι

http://blog.paok24.com/?p=186

:extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:

Αυτό είναι πραγματικά από τα άγραφα. Δεν μπορώ να σκεφτώ πού μπορεί να φτάσει κάποιος.

Καταρχάς ρε μαλάκα χολαργέ, γαμώ τα λεφτά που παίρνεις και κάνεις και τον πονηρό, μάθε επιτέλους εσύ και το γαμημένο συνάφι σου πότε μπαίνει το "πολλή" και πότε το "πολύ". Στην Τετάρτη Δημοτικού τα μαθαίνουν αυτά αγάμητε ηλίθιε.

Δεύτερον, με ποιους είναι ρε καραγκιόζη ο ΠΑΟΚ στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ που τον έβγαλες εσύ και οι άλλοι;

Τρίτον, πόσες συμμετοχές και πόσα γκολ είχε ο καθένας σας εκεί στα μίντια όταν βγάζατε τον ΠΑΟΚ στο τσουλου;

Είσαι μεγάλο νούμερο και πρέπει να σε κάνουν να τρέμεις να κυκλοφορήσεις, ειδικά σε κάτι εκτός στην επαρχία που είναι και εύκολο. Γιατι έχετε ξεθαρρέψει πολύ όλα τα μπασταρδάκια και έχεις και μεγάλο τουπέ μπούλη

baron

• Guest
Απ: Δημοσιογραφοι που σέβονται(οι Καλ
« Reply #1046 on: June 23, 2010, 00:16:20 »
cure δωρακι

:extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:

lik δεν πιστεύω να σε πειράζει που το έχω στο copy και το στέλνω σε όλους τους κόλκα lovers!!! Να βλέπουν οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι! ΠΟΛΥ λαβράκι πέτυχες---σκέτο γέλιο...

Ξεφτιλισμένε κόλκα δεν θα σε πετύχω ρε πουσταριό που θα πάει

p.s..... ta eushµa ston chilt

giannis80

• Guest
Ακόμα δεν μπορώ να κατανοήσω πλήρως το σημερινό προβλημα ρευστότητας της ΠΑΕ όταν έχουν μπει στα ταμεία μέχρι στιγμής τουλάχιστον (βάζοντας το φθηνότερο κι οχι έναν μ.ο.) 4.161 επί 200 ίσον 820 χιλιάρικα. Το να αντιμετωπίσει μέσα στη χρονιά θέμα με τα έξοδα η ΠΑΕ το κατανοώ, αλλά το να δώσει προκαταβολή 50-100 χιλιαρικά για καμιά μεταγραφή (και πολλά είπα) δεν νομίζω οτι έχει πρόβλημα. Άλλο το να βλέπεις οτι έρχεται δύσκολη περίοδος από πλευράς εσόδων (ίσως γιατί δεν βρίσκεις χορηγία, ίσως γιατί δεν ξέρεις τι θα κάνεις ευρώπη κτλ), αλλά πρόβλημα ρευστότητας σήμερα δεν νομίζω οτι υπάρχει. Ακόμα και την εταιρεία που πληρώνεις για τα έργα, μπορείς με 3-4 επιταγές να την πληρώσεις.Δηλαδή, μισό λεπτό. Βρίσκει ο Βρύζας δεξί μπακ και συμφωνεί με τον μάνατζερ καμιά προκαταβολή 30-50 χλιάρικα. Τι θα πούμε? Βάστα, έχουμε πρόβλημα ρευστότητας? Εμ, με 2 ημέρες διαρκείας, τα έβγαλες.

Offline skyclad4

• Αλλαγή

Αυτο στο αρχειο, μηπως και καταλαβουν μερικα λαχανα ποιους διαβαζουνε και ποιοι τους κανουν το μυαλο ταραμοσαλατα (οσο ζω ελπιζω). κολκα βγηκες και τσαμπιονς λιγκ εμαθα? Αντε καλη πορεια βρε και καλο τελικο με την μπαρτσα. Θα ηθελα να βρισω, αλλα δε θα κανω τη χαρη σε κανενα γυμνοσαλιαγκα να πεσω στο επιπεδο του.
Στον κοσμο αλλος κανενας

stef

• Guest
παιδιά οκ... τα έχετε με τους δημοσιογράφους....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ κερδίζεται το βραβείο ....pulitzer.
klap klap klap...

Aλλά πραγματικά νομίζετε ότι οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ είναι το ...όποιο προβλημα της ομάδας, και αυτοί είναι τελικά στην θέση να δημιουργούν καταστάσεις στην πορεία μας και την φιλοσοφία μας..?

Δηλαδή πραγματικά δεν το δέχομαι. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Στο παρελθον εντάξει, ναι.Τώρα όμως όχι.

Ακούω εδώ και πολύ καιρό για δημοσιογράφους "παπαγαλάκια".... και πραγματικά ρωτάω...τι σημαίνει η έννοια "παπαγαλάκι"...?

Δηλαδή η διοίκηση μας ξαφνικά εδώ και 1 χρόνο δεν είναι ικανή για τίποτα, είναι ανάξια για τα πάντα...και χρειάζεται ψεύτες, προπαγανδιστές και βλαμμένους ή παπαγαλάκια για να περάσει και καλά την γραμμή της... λες και ζούμε σε ημέρες Γούμενου ή Βουλινού..!!
Λες και μιλάμε για ανθρώπου ξένους ή βαλτούς που χρειάζονται "πιόνια" για την γραμμή τους..;;;
Δηλαδή σε μία στιγμή παραγράφούμε και ξεχνάμε τα πάντα που έχουμε καταφέρει εδώ και 3 χρόνια και δίνουμε τόση αξία στους π@π@ρες..??...που στο κάτω κάτω ότι κάνουν τα κάνουν για την "καριέρα" τους και τα φράγκα τους..;;

Και 3 χρόνια που κάνουμε προόδος... οι π@π@ρες  (που και για μένα είναι αρχι-παπαρες..!!!...) τι ήταν ξαφνικά όχι εντός συστήματος και μη μάχημοι.;;;

Πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω με την ισοπέδωση σας και την λογική σας..

ps: για μένα λέξη "παπαγαλάκι" σημαίνει ότι ταυτόχρονα έχουμε κάποιους που δεν τους εμπιστεύομαστε...αν πιστεύεται ότι ξαφνικά αυτό ζούμε..οκ...το σταματάω εδώ. Αλλά δεν το νομίζω ρε αδέρφια.
Και για 2 άτομα που "μαλώσαμε" εχθες, εδώ  και 2 μέρες στεναχωριέμαι γι' αυτό. Και μπορεί και εμένα να με θεωρείται ..."παπαγαλάκι", αλλά να ξέρετε ότι για μένα μόνο τα 4 ιερά γράμματα έχουν σημασία.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
@stef τα πραγματα ειναι εξαιρετικα απλα, και οι πολλες αμπελοφιλοσοφιες ειναι περιττες. Δες σαν λογικος ανθρωπος τι γινεται και κρινε. Παρε για παραδειγμα το τελευταιο αρθρο που σχολιαζουν ολοι. Βγαινει θρασιτατος ο κολκας και σε λεει 'εγω σε εβγαλα τσαμπιονς λιγκ'. Βγαινει ο προεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δινει συγχαρητηρια σε ντεμεκ ΠΑΟΚσιδικη σελιδα, που μολις ανοιξε. Ποιοι ειναι πισω απο τη σελιδα ψαξε και βρεστο, δεν ειναι δυσκολο. Εμεις εδω πχ, τοσα χρονια αετο πεταμε? Ή ο προεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακαλυψε το ιντερνετ την μερα των εγκαινιων της εν λογω σελιδας?

Για ολους μας τα 4 ιερα γραμματα εχουν σημασια οπως λες και συ, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Καλο ειναι πολλα να ακουμε και λιγα να πιστευουμε. Λιγα γινονται απο τυχη ή συμπτωση σε ενα χωρο στον οποιο διακινουνται δεκαδες εκατομμυρια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

stef

• Guest
@skyclad4 , επειδή σε παρακολουθώ αυτά που γράφεις (ίσως και το ...γαμάτο avatar που έχεις να είναι και ένας επιπλέον λόγος) αλλά δεν συμφωνώ με αυτά που μου γράφεις. Διαφωνώ σε πολλά από αυτά που γράφεις εδώ και πολύ καιρό, διαφωνώ και στην τώρα απάντηση σου, αλλά άκουσε με.
Αν πιάνεσαι από την κάθε μαλακία που γράφει ο καθένας, ή αν πιάνεσαι και το θεωρείς σοβαρό επιχείρημα τα κάθε "καθως πρέπει συγχαρητήρια" που πρέπει να δίνονται για να έχουνε απλώς για να λένε σε κάθε νεοσύστατο site... έ νομίζω ότι δεν μιλάμε σοβαρά ρε φίλε μου.... Ποιάνεσαι με το οτιδήποτε μόνο και μόνο για να δικαιολογήσεις αυτό που θέλεις.
Δηλαδή πραγματικά αυτά τα 2 γεγονότα που αυθόρμητα μου ανέφερες τα θεωρείς "επιχειρήματα"..;...Δηλαδή ούτε για μικρά παιδιά ρε αδερφέ.

ότι είναι μαλάκες...ΝΑΙ....ότι είναι καριερίστες πάλι ΝΑΙ. αλλά δεν συμφωνώ μαζί σου. Αναφέρεσαι σε κάποιος οι οποίοι είναι για τον πούτσο, και εγώ πάνω κάτω μαζί σου, αλλά όχι στο βαθμό που νομίζεις. Για μένα ούτε καν κατά προσέγγιση. πχ. τα υπόλοιπα "αντικειμενικα" μ.μ.ε. κάνουν 100.000 φορές πολύ μεγαλύτερη ζημιά.

Και αυτό που συχαίνομαι στο forum του τελευταιόυ διαστήματος, και κάπως και εγώ αντιδράω με λάθος τρόπο είναι η ειρωνεία. Ευχαριστώ τουλάχιστον που απάντησες σοβαρά -ειλικρινά - έστω και αν δεν με κάλυψες, αλλά τουλάχιστον δεν με ειρωνεύτηκες.

Τι να πω ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
μπορείς να μου εξηγήσεις αυτό γιατί δε το κατάλαβα;

Και 3 χρόνια που κάνουμε προόδος... οι π@π@ρες  (που και για μένα είναι αρχι-παπαρες..!!!...) τι ήταν ξαφνικά όχι εντός συστήματος και μη μάχημοι.;;;

Ξέρεις τι λένε στεφ, τους εχθρούς μου τους ξέρω.Τους "δικούς" μου φοβάμαι..
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline scouser4

• Αλλαγή

baron

• Guest
παιδιά οκ... τα έχετε με τους δημοσιογράφους....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ κερδίζεται το βραβείο ....pulitzer.
klap klap klap...

Aλλά πραγματικά νομίζετε ότι οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ είναι το ...όποιο προβλημα της ομάδας, και αυτοί είναι τελικά στην θέση να δημιουργούν καταστάσεις στην πορεία μας και την φιλοσοφία μας..?

Δηλαδή πραγματικά δεν το δέχομαι. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Στο παρελθον εντάξει, ναι.Τώρα όμως όχι.

Ακούω εδώ και πολύ καιρό για δημοσιογράφους "παπαγαλάκια".... και πραγματικά ρωτάω...τι σημαίνει η έννοια "παπαγαλάκι"...?

Δηλαδή η διοίκηση μας ξαφνικά εδώ και 1 χρόνο δεν είναι ικανή για τίποτα, είναι ανάξια για τα πάντα...και χρειάζεται ψεύτες, προπαγανδιστές και βλαμμένους ή παπαγαλάκια για να περάσει και καλά την γραμμή της... λες και ζούμε σε ημέρες Γούμενου ή Βουλινού..!!
Λες και μιλάμε για ανθρώπου ξένους ή βαλτούς που χρειάζονται "πιόνια" για την γραμμή τους..;;;
Δηλαδή σε μία στιγμή παραγράφούμε και ξεχνάμε τα πάντα που έχουμε καταφέρει εδώ και 3 χρόνια και δίνουμε τόση αξία στους π@π@ρες..??...που στο κάτω κάτω ότι κάνουν τα κάνουν για την "καριέρα" τους και τα φράγκα τους..;;

ps: για μένα λέξη "παπαγαλάκι" σημαίνει ότι ταυτόχρονα έχουμε κάποιους που δεν τους εμπιστεύομαστε...

ουσιαστικά λοιπόν επιβεβaiωνεις τον κόλκα σε αυτά που έγραψε, και δεν είναι από άρθρο αλλα από απάντηση σε κάποιον αγανακτισμένο.

Αυτός είναι και ο ορισμός της έννοιας παπαγαλάκι:

Αναπαράγω κλίμα και γνώμη με σκοπό το κέρδος προσωπικό η της κλίκας μου. Κέρδος δεν πρέπει να είναι ντε και καλά χρήμα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τα συντεχνιακά συμφέροντα του κυριου κόλκα.

Και να σου ξεκαθαρίσω τι έγινε τα τρία τελευταία χρονια:

Μια χούφτα συνδεσμίτες καταφέρανε με τους αγώνες τους να αποτινάξουν και να ξεριζώσουν το πρώην διοικητικό καρκίνωμα και επιτέλους με την συμπαράσταση των άλλων paokiwn -και με μπόλικο χρήμα από την τσέπη όλων μας, να αλλάξουν τα πράγματα.

Αυτόν τον οπαδικό ΑΘΛΟ δεν θα τον παραδώσω στον κόλκα- δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να σφετεριστεί τους αγώνες και τα όνειρα ένα καθίκι του κερατα.

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
Δυστυχως ο κολκακος ειναι απλα ενα πιονι.Αλλος ΑΡΔ ειναι το "δεξι" χερι.....αλλα με την αισθησιακη-πραη του φωνουλα,τα κοκκινα μαγουλακια του και την υπερφουσκωμενη κοιλιτσα του(δεν αναφερομαι στην φιγουρα του Αι-Βασιλη :P)..που να παει το μυαλο σου...

ΥΓ. Και να μην ξεχναμε ομως και την παρουσια του σε συνδεσμιακες εκδηλωσεις....
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
ΥΓ. Και να μην ξεχναμε ομως και την παρουσια του σε συνδεσμιακες εκδηλωσεις....

Αν δεν με απατά η μνήμη μου βραβεύτηκε κιόλας!!! :emetos:

Offline lik4

• Αλλαγή
να και κατι ευχαριστο

Εκτός TV100 πέντε δημοσιογράφοι

Την πόρτα της εξόδου της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, TV 100, βλέπουν, εκτός απροόπτου, στο τέλος του μήνα (Ιούνιος 2010) πέντε δημοσιογράφοι -μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ- του αθλητικού τμήματος. Πρόκειται για τους Γιώργο Ζαχαριάδη, Χρήστο Γκάλη, Παναγιώτη Γκαμπράνη, Μάκη Ιωαννίδη και Αχιλλέα Καραλή, των οποίων οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου λήγουν στις 30 Ιουνίου και, όπως τους γνωστοποιήθηκε, δε θα ανανεωθούν.

http://www.salonicanews.com/2010/06/tv100.html